Nije 400,jest 20ak. Budite sretni sto su samo dvojica palaEisenbahner1921 je napisao/la:
Zar nije 400 Jangera doslo?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije 400,jest 20ak. Budite sretni sto su samo dvojica palaEisenbahner1921 je napisao/la:
Prvo se klanjas kada neko napise da je sve ovo bespotrebno a sada se dicis sto su "dvojica pala" u 30 na 5.SNSa je napisao/la:Nije 400,jest 20ak. Budite sretni sto su samo dvojica palaEisenbahner1921 je napisao/la:
Ma ja, lakse momcima bilo opravdat se ako kazu da je ovih dvadeset bilo, a ono haman brojcano nadmocniji bili.Linija je napisao/la:jbg koliko su se prepali dobro nisu rekli da su i 2-3 hiljade ljudi vidjeli
S.K.Šalenpitar je napisao/la:Idi u qurac brate. Pa mi yebemo istu strumfetu A.N.egocentrik je napisao/la:Jucer sam bio kod svalerke na grbavici, prvi put ja kod nje.
Kompletan stan uredjen ko plavi salon, kaze muz mi lud za zeljom.
Cija je gospodja zaplatila ?!![]()
![]()
Dvojica su usli i zvali ih napolje. Kad su izasli, tuklo ih njih njih 20-tak. Zna to cvikeras ajzea ali je pusten iz azila da opet siri lazi i mrznju. Nije mu prvi put.skoroalen je napisao/la:"Maloljetnike je, kako saznajemo, napala grupa osoba..."
Jedina "grupa" koja broji dva člana su Škripari, a njih sigurno nije bilo tu noć. Novinari sami sebi skaču u usta, prvo grupa pa onda dvije osobe. Đe logika?
Yeb'o zube, yeb'o skolu i faks, budi pravi the maniaks!themaniaks je napisao/la:Samo vratili momci palijanje njihovog druga od neki dan.KAd padne mrtva glava bice kuku majko.Ne branim ni jedne ni druge,tuzno je sto omladina se palija samo sto navijamo za druge klubove a jos tuznije sto nam se vodje i oni koji su vidjeniji i sa jedne i sa druge strane se druze i ono sto je jos tuznije sto nijgdje na svijetu nema i preko fb se lizu jedni sa drugima a omladinu uce da se kolju.
themaniaks je napisao/la:Glupko mali,nick mi ne predstavlja nista specijalno u zivotu,nisam imao ideje sta da stavim i cisto iz zajebancije jer imaju salovi sa pijace na kojima pise maniaks.
Smijesno je na sta se kacite sabani.
Naravno da je bespotrebno, samo glup i hud covjek muze reci da je ovo potrebno kada su vam grupe u takvom stanju gdje je 90% grupe -18 godina.Eisenbahner1921 je napisao/la:Prvo se klanjas kada neko napise da je sve ovo bespotrebno a sada se dicis sto su "dvojica pala" u 30 na 5.SNSa je napisao/la:Nije 400,jest 20ak. Budite sretni sto su samo dvojica palaEisenbahner1921 je napisao/la:
Ja sam samo ovo postavio jer jasno pise da su bila dvojica, a vi napisaste da ih je bilo dvadeset.
Nemoj tako, pa evo u srbiji se mjesec dana prica kako ce brodarac ugostitu Unitedultrasegamega je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/susret-zel ... ala/267336
Ko pise ove gluposti?! Moram mu reci da sere opasno.
Utakmice izmedju Zeljeznicara i Newcastlea, Sarajeva i Dynamo Kieva ili Monhengladbaha su jedno 150.000 puta vaznije od ove pa taman da su dosli Real Madrid, Barcelona i Bayern zajedno.
Svaka cast juniorima, ali hajmo bit realni ba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.