PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ATLETICO MADRID!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Al pucaju cirevi od muke sto dolazi veliki Atletico, bice smrtnih slucajeva ako prodjemo dalje 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
il je neki željovac oguliogrbavicka je napisao/la:nije valjda da si svorc? ogulio te zeljo izgledarasavoje je napisao/la:Ne bih vise o'sla na Grbavicu, nakon posljednje kradje za one karte, pa nema tih para. Ni'e do para, nego sto ste papci kakvih nidje na svijetu nema.

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Nadam se da necete svi pokrepati. Koga cemo guziti jbtirfo je napisao/la:Al pucaju cirevi od muke sto dolazi veliki Atletico, bice smrtnih slucajeva ako prodjemo dalje

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
jedni druge ko i do sad.alenpitar je napisao/la:Nadam se da necete svi pokrepati. Koga cemo guziti jbtirfo je napisao/la:Al pucaju cirevi od muke sto dolazi veliki Atletico, bice smrtnih slucajeva ako prodjemo dalje

Nermin Haskić i Edin Husić, za vrijeme dok su bili prvotimci malezijskog diva

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Zivjela ljubav!! Momci se vole pa se malo ljube. Ali vi nas ne volite a mi vas guzimo.
Ti da mozes guziti ne bi spavo na forumu 

Ne znam zasto bi neko od BOSANACA sutra navijao za neki spanski, hej bolan SPANSKI klub pored naseg predstavnika??? Pojedinci sto navijaju za moj klub molim vaa suzdrzite se takvog pisanja i podrzavanja necega stranog, podrzimo Zelju jbt ipak su to djeca a ne prvi tim, svi cemo profitirati ako se ovi momci dobro pokazu, zapamtite to! SRETNO SUTRA DJECO, ako bude prilike i vidimo se na Grbavici, valjda ce ostati neka karta...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko od BOSANACA sutra navijao za neki spanski, hej bolan SPANSKI klub pored naseg predstavnika??? Pojedinci sto navijaju za moj klub molim vaa suzdrzite se takvog pisanja i podrzavanja necega stranog, podrzimo Zelju jbt ipak su to djeca a ne prvi tim, svi cemo profitirati ako se ovi momci dobro pokazu, zapamtite to! SRETNO SUTRA DJECO, ako bude prilike i vidimo se na Grbavici, valjda ce ostati neka karta...

Koje đubre si ti od likaSabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko od BOSANACA sutra navijao za neki spanski, hej bolan SPANSKI klub pored naseg predstavnika??? Pojedinci sto navijaju za moj klub molim vaa suzdrzite se takvog pisanja i podrzavanja necega stranog, podrzimo Zelju jbt ipak su to djeca a ne prvi tim, svi cemo profitirati ako se ovi momci dobro pokazu, zapamtite to! SRETNO SUTRA DJECO, ako bude prilike i vidimo se na Grbavici, valjda ce ostati neka karta...

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Samo da zrinjski propadne
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Na ovo ce nasjesti samo oni sto su se tek prijavili na forum, oni koji ne prate desavanja na ovom pdfu te oni sto su ubijedjeni da bez jakog Zelje nema jakog Sarajeva i obratno.Sabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko od BOSANACA sutra navijao za neki spanski, hej bolan SPANSKI klub pored naseg predstavnika??? Pojedinci sto navijaju za moj klub molim vaa suzdrzite se takvog pisanja i podrzavanja necega stranog, podrzimo Zelju jbt ipak su to djeca a ne prvi tim, svi cemo profitirati ako se ovi momci dobro pokazu, zapamtite to! SRETNO SUTRA DJECO, ako bude prilike i vidimo se na Grbavici, valjda ce ostati neka karta...

Životni saputnik! 1921
- MocMahale444
faken gejo tobealenpitar je napisao/la:Zivjela ljubav!! Momci se vole pa se malo ljube. Ali vi nas ne volite a mi vas guzimo.

Nego pusti to sve, gdje nestade tobeti koji je bio vragolan foruma.
Minus golem zato sto si se prepo ko picka i maskirao se s nekim posudjenim nickom. Plasticari ti dosli glave, mene da su tako banovali ko kamikaza bi se halalio.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sve znas prijatelju moj.Eisenbahner1921 je napisao/la:Na ovo ce nasjesti samo oni sto su se tek prijavili na forum, oni koji ne prate desavanja na ovom pdfu te oni sto su ubijedjeni da bez jakog Zelje nema jakog Sarajeva i obratno.Sabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko od BOSANACA sutra navijao za neki spanski, hej bolan SPANSKI klub pored naseg predstavnika??? Pojedinci sto navijaju za moj klub molim vaa suzdrzite se takvog pisanja i podrzavanja necega stranog, podrzimo Zelju jbt ipak su to djeca a ne prvi tim, svi cemo profitirati ako se ovi momci dobro pokazu, zapamtite to! SRETNO SUTRA DJECO, ako bude prilike i vidimo se na Grbavici, valjda ce ostati neka karta...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Strah me da mi ne dodju na kucni prag.MocMahale444 je napisao/la:faken gejo tobealenpitar je napisao/la:Zivjela ljubav!! Momci se vole pa se malo ljube. Ali vi nas ne volite a mi vas guzimo.
![]()
![]()
![]()
suti ziv bio, spavas s kitom u ustima.
Nego pusti to sve, gdje nestade tobeti koji je bio vragolan foruma.
Minus golem zato sto si se prepo ko picka i maskirao se s nekim posudjenim nickom. Plasticari ti dosli glave, mene da su tako banovali ko kamikaza bi se halalio.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Znači ti Hercegovcima ovako javno predlažeš da slobodno navijaju za Atletiko, naravno samo se to ne odnosi na njihove športske prijatelje koji imaju jednu serdžadu na trEbini?Sabinho je napisao/la:Ne znam zasto bi neko od BOSANACA sutra navijao za neki spanski, hej bolan SPANSKI klub pored naseg predstavnika??? Pojedinci sto navijaju za moj klub molim vaa suzdrzite se takvog pisanja i podrzavanja necega stranog, podrzimo Zelju jbt ipak su to djeca a ne prvi tim, svi cemo profitirati ako se ovi momci dobro pokazu, zapamtite to! SRETNO SUTRA DJECO, ako bude prilike i vidimo se na Grbavici, valjda ce ostati neka karta...

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- MocMahale444
Picke su ozbiljno, ne smijes maknuti s ove teme i napisati nesto odma ban. Normalan odgovor kao Kodro jazavac ban, focaci iz dubrovnika ban.
prosinecki zohar pirgavi ban.
pusi **** i ban vise, reko sam jos jedan ban i vozdra.
Cijeli forum pali modove, ma to su oni s prepucavanja bla bla bla. Bio sam 3-4 godine bez bana i onda navalili.
Cijeli forum pali modove, ma to su oni s prepucavanja bla bla bla. Bio sam 3-4 godine bez bana i onda navalili.
Nabijem ja njih na vrh kurcineMocMahale444 je napisao/la:Picke su ozbiljno, ne smijes maknuti s ove teme i napisati nesto odma ban. Normalan odgovor kao Kodro jazavac ban, focaci iz dubrovnika ban.
- MocMahale444
Od ove teme dobili su:alenpitar je napisao/la:Nabijem ja njih na napojnu ziluMocMahale444 je napisao/la:Picke su ozbiljno, ne smijes maknuti s ove teme i napisati nesto odma ban. Normalan odgovor kao Kodro jazavac ban, focaci iz dubrovnika ban.
1 kvalitetne forumase
2 raznorazne recepte za hranu, zacine koji se koriste.
3 ovdje vise info saznas nego na nekim portalima
4 da pekmezom mazu mradu da im bude kako treba
5 da Sloboda ima ime
mozes nastaviti dalje ali eto samo kazem.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.