Plitak si ko Radica potok, tako da nemam namjeru trositi vrijeme na ahmakaMocMahale444 je napisao/la:Sta imaju kile s udaranjem, vise nista nije fer, izbodi, nabodi i rokni.
Joj sto ne mogu kad neki dolete na temu kao hasim s marsa.
Pogotovo oni sto zale neke stare forumase kuknjava, koga nema bez njega se moze i mora.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MocMahale444
Muhamedovo.Ono nije moj post o tebi nego od druga/paserasavoje je napisao/la:E Muhamede, Muhamede.

Ovaj laznjak sam mu nick sve govori. Dubok ko more

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ATLETICO MADRID 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- svrakino1921
- Kontakt:
REDOVI NA GRBAVICI

Raduje me ako ce biti puna Grbavica,djeca su zasluzila.svrakino1921 je napisao/la:REDOVI NA GRBAVICI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego kakav je teren za sutra...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Atletiko fan grupa - Kobija Glava.
Sutra zavisno od rezultata utakmice na ovom portalu ce biti dan zalosti ili dan srece.
U ovoj godini ova Omladinska liga prvaka je sigurno jedan od najvecih fudbalskih događaja za nas klubski fudbal, Zeljo historijski pomak i rezultat napravio kada su nasi klubovi u pitanju, a ovi jedino sta su uspjeli da napisu je clanak i to o "jednom mladom igracu atletika" i to na kakav nacin.
Bravo novinari, koga boli K za Atletiko i njihovu snagu, nego da se napise nesto za naseg predstavnika, nasu djecu, tacnije Zeljine talente mozda buduce reprezentativce BiH.
Ovo je sramota.

Sutra zavisno od rezultata utakmice na ovom portalu ce biti dan zalosti ili dan srece.
U ovoj godini ova Omladinska liga prvaka je sigurno jedan od najvecih fudbalskih događaja za nas klubski fudbal, Zeljo historijski pomak i rezultat napravio kada su nasi klubovi u pitanju, a ovi jedino sta su uspjeli da napisu je clanak i to o "jednom mladom igracu atletika" i to na kakav nacin.
Dobro im sercu niste pozeljeli da budu sto jaci i izbace naseg predstavnika."Igrao Nicolas sutra ili ne, a prije da neće nego da hoće, Atletico Madrid je dovoljno snažan i jak, da bi protiv njega očekivali utakmicu poput one s Ludogoretsom ili Lokomotivom. "
Bravo novinari, koga boli K za Atletiko i njihovu snagu, nego da se napise nesto za naseg predstavnika, nasu djecu, tacnije Zeljine talente mozda buduce reprezentativce BiH.
Ovo je sramota.
- Zeljeznicar -
Normalan čovjek za Želješčar ne bi navijao da igraju protiv Obilića, kamoli Atletika.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zenzo je napisao/la:Atletiko fan grupa - Kobija Glava.![]()
Dobro im sercu niste pozeljeli da budu sto jaci i izbace naseg predstavnika."Igrao Nicolas sutra ili ne, a prije da neće nego da hoće, Atletico Madrid je dovoljno snažan i jak, da bi protiv njega očekivali utakmicu poput one s Ludogoretsom ili Lokomotivom. "
Ovo je sramota.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Sta je smijesno, koja je to omladinska selekcija napravila veci rezultat od ovoga ?
- Zeljeznicar -
Napisao si zeljo je napravio povijesni rezultat i pomak, sto je cista laz. Zna se ko je napravio najbolje rezultate i igrao plej off(vise puta).Zenzo je napisao/la:Sta je smijesno, koja je to omladinska selekcija napravila veci rezultat od ovoga ?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- svrakino1921
- Kontakt:
radila je Zenicka Alba sto odrzava teren na Bilinom sa svojim masinama i vidi se rukopis profesionalni naravno ljudi nemogu livadu zategnut ko onaj vrhunski teren al meni dobarsolinas je napisao/la:Raduje me ako ce biti puna Grbavica,djeca su zasluzila.svrakino1921 je napisao/la:REDOVI NA GRBAVICI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma normalno nisu carobnjaci ali samo da ne bude ko protiv Belgije,jbg.svrakino1921 je napisao/la:radila je Zenicka Alba sto odrzava teren na Bilinom sa svojim masinama i vidi se rukopis profesionalni naravno ljudi nemogu livadu zategnut ko onaj vrhunski teren al meni dobarsolinas je napisao/la:Raduje me ako ce biti puna Grbavica,djeca su zasluzila.svrakino1921 je napisao/la:REDOVI NA GRBAVICI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Da je interesovanje za ovu utakmicu veliko i da je UEFA-ino takmičenje veoma cijenjeno govori podatak da će direktan televizijski prijenos biti emitovan na osam TV kuća na tri kontinenta.

- Zeljeznicar -
Bolje da nisu nista dirali, imali bi vece sanse po blatu.svrakino1921 je napisao/la:radila je Zenicka Alba sto odrzava teren na Bilinom sa svojim masinama i vidi se rukopis profesionalni naravno ljudi nemogu livadu zategnut ko onaj vrhunski teren al meni dobarsolinas je napisao/la:Raduje me ako ce biti puna Grbavica,djeca su zasluzila.svrakino1921 je napisao/la:REDOVI NA GRBAVICI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Brodarac - Man. United
Molde - Monaco
Nitra - Feyenord
Željkan - Atletico
Pazi ti ove parove. Atletiko iz grupe izbacio Qarabaga, Romu i Chelsi da bi u play-offu na Grbavici igrao jednu utakmicu protiv Željkana.
Mislim čestitam i sretno ali daj popustite malo...
Molde - Monaco
Nitra - Feyenord
Željkan - Atletico
Pazi ti ove parove. Atletiko iz grupe izbacio Qarabaga, Romu i Chelsi da bi u play-offu na Grbavici igrao jednu utakmicu protiv Željkana.

Mislim čestitam i sretno ali daj popustite malo...
Sve ce pojedinci uciniti da umanje velicinu ovog sportskog događaja za nas klubski fudbal, pogotovo omladinske selekcije na kojima treba da gradimo buducnost.
To dosta govori i o kvazi novinarima, navijacima, ljudima koji sebe nazivaju sportskim radnicima.
To dosta govori i o kvazi novinarima, navijacima, ljudima koji sebe nazivaju sportskim radnicima.
- Zeljeznicar -
- egocentrik
- Kontakt:
Jucer sam bio kod svalerke na grbavici, prvi put ja kod nje.
Kompletan stan uredjen ko plavi salon, kaze muz mi lud za zeljom.
Cija je gospodja zaplatila ?!
Kompletan stan uredjen ko plavi salon, kaze muz mi lud za zeljom.
Cija je gospodja zaplatila ?!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.