belosevic28 je napisao/la:Al zipa nika
the maniaks hahahahah
Konacno otkriven!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
belosevic28 je napisao/la:Al zipa nika
the maniaks hahahahah
tako je tastatura huliganEvolution87 je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Al zipa nika
the maniaks hahahahah
Konacno otkriven!
Penaltiky je napisao/la:NismoZenzo je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Kad navijač Želješčara kaže za nekog laž mu u genima, neprocjenjivo![]()
- niste li vi najveci klub u drzavi - lazete druge i sami sebe,
- svake sezone najjaca ekipa u ligi ali vas sudije zajebu - lazete,
- "vase" Kosevo - nije vase opet lazete sebe i druge,
- "vas" kamp - nije vas - lazete opet.
Nismo
Nije
Nije
Klocu ja jesam navijac ali nit sam Manijak nit Hordas. Hocu ti crtati magarac? Toliko vas boli?Linija je napisao/la:kako ti kao nenavijač upućen tako lijepo?SNSa je napisao/la:Cujem jos ne izlazite iz svlacionice. Kazu Vam Pofalici da ste na pogresne udariliLinija je napisao/la:a šta kaže ovaj nisam ja nikakav navijač, ne navijam ni za koga al eto zna ko su kome vođe i šta je bilokakvi cirkusanti
laž im u genetici, nisu se mogli skupiti za koreografije, dizali po dva papira odjednom onaj piše odali počast povrijeđenom momku pa ostavili prazno, onaj drugi idiot piše po transfermarktu da sarajevo ima najjaču ekipu i da ih sudije kolju, svi ostali su loši![]()
![]()
![]()
A na grad ste valjda odavno zaboravili, tako kazu hahahah
hajde ismo necemo te zajebavati ako ti smeta, ljudi smo mi pitari, nismo d maniaksithemaniaks je napisao/la: tako je tastatura huligan
ma ko mi je to nervozanSNSa je napisao/la: Klocu ja jesam navijac ali nit sam Manijak nit Hordas. Hocu ti crtati magarac? Toliko vas boli?
JangeriLinija je napisao/la:ma ko mi je to nervozanSNSa je napisao/la: Klocu ja jesam navijac ali nit sam Manijak nit Hordas. Hocu ti crtati magarac? Toliko vas boli?
ma hajdeSNSa je napisao/la:JangeriLinija je napisao/la:ma ko mi je to nervozanSNSa je napisao/la: Klocu ja jesam navijac ali nit sam Manijak nit Hordas. Hocu ti crtati magarac? Toliko vas boli?
Đorđe Rakić, golgeter ala Benko. Dođe li, mislim da je titula već tu.
Penaltiky je napisao/la:2gb mobilnog interneta sedam dana 3 KM
Nes kafa 0,35 KM
Kad navijač Želješčara kaže za nekog laž mu u genima, neprocjenjivo
Sigurno nisu posto sam ja iz Sarajeva a ne kao ti i slicni.Zeljo92 je napisao/la:kakav blam, ko da vam je Mortem nesto u rodu.
I ovo sad im je puno , fasovali 5 komada neki dan cuj nesto golman, panj ne golman....zapeo bi neko da su panj stavili da braniZukanovic je napisao/la:Ko hoce moze mi poslati svoje misljenje za nove cijene za tm na pp.
Željezničar
- Kjosevski 800,000 --- > 1,000,000 - Best goalkeeper in League
- Graovac 400,000 -----> 800,000 - best defender in league, currently play for B&H football team, best player in matches vs USA and Mexico
- Blagojevic 500.000 -----> 750,000 - second best midfielder, after Ramovic, and best defensive midfielder
- Sabandzovic 150.000 -----> 650,000 at least - we had offer 1 milion €
- Hajdarevic 125.000 -----> 500,000 - top 3 young players
- Ramovic 400.000 ----> 700,000 - best midfielder in league
- Zec 500.000 ----> 650,000
- Zakaric 400.000 ----> 1,000,000 - best player in league
Kako se jedan Zeljo bot na TM prijavioznam da si ti ovde clan.
Zenzo da je brazilac zvao bi se Retardinjo.sviunapad1010 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:NismoZenzo je napisao/la:
![]()
- niste li vi najveci klub u drzavi - lazete druge i sami sebe,
- svake sezone najjaca ekipa u ligi ali vas sudije zajebu - lazete,
- "vase" Kosevo - nije vase opet lazete sebe i druge,
- "vas" kamp - nije vas - lazete opet.
Nismo
Nije
Nije![]()
Ovo je vasa ekipa, koja je juce igrala sa ukrajincima.Linija je napisao/la:novo pojačanje u ekipi divova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.