alenpitar je napisao/la:ATLETICO MADRID

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
alenpitar je napisao/la:ATLETICO MADRID
Znaci ti poredis prijateljsku tekmu i golove s pobjedama vaznim nad malenim jufkamaDenchiNL je napisao/la:Pet puta je pet puta![]()
![]()
![]()
Adžidžaneeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahha koga ste vi ovdje rastjerali hahahahahahahhazlo87 je napisao/la:
brz vam je vodja A.B. hahahahaaathemaniaks je napisao/la:hahahahahha koga ste vi ovdje rastjerali hahahahahahahhazlo87 je napisao/la:
bruukas se drugEisenbahner1921 je napisao/la:hahhhahahhahahahaahahhahahahhhahahahahahahhhahhahahahhaahah
Snimis se kako hodas i napises "rastjerivanje"![]()
Pored moje zgrade su prolazili Hz Pofalici, 5 6 vasih je stalo jedno 30 40 pobjeglo na 100 m prije nego sto su ljudi dosli. A imali ste vremana da se sibate. Katastrofa. Jedan od vecih poraza Manijaka od kako postoje. Nisu smjeli sa identicnim brojem stati na crtu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Cuj ja se brukam a on se klanja drugovima koji se snimaju kako trce a u naslov videa stave "rastjerivanje" hahahhaahahahahahahahah
lakše divljeg zeca uhvatit nego manijaka, to plaho, repić radi, trepneš, s vrha koševa stignu do skenderije, Bolt se penzioniso kad ih je vidioSNSa je napisao/la:Pored moje zgrade su prolazili Hz Pofalici, 5 6 vasih je stalo jedno 30 40 pobjeglo na 100 m prije nego sto su ljudi dosli. A imali ste vremana da se sibate. Katastrofa. Jedan od vecih poraza Manijaka od kako postoje. Nisu smjeli sa identicnim brojem stati na crtu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Cuj ja se brukam a on se klanja drugovima koji se snimaju kako trce a u naslov videa stave "rastjerivanje" hahahhaahahahahahahahah
Ma jbt to ba. Nego ne stigose ni na trening da oduDenchiNL je napisao/la:lakše divljeg zeca uhvatit nego manijaka, to plaho, repić radi, trepneš, s vrha koševa stignu do skenderije, Bolt se penzioniso kad ih je vidioSNSa je napisao/la:Pored moje zgrade su prolazili Hz Pofalici, 5 6 vasih je stalo jedno 30 40 pobjeglo na 100 m prije nego sto su ljudi dosli. A imali ste vremana da se sibate. Katastrofa. Jedan od vecih poraza Manijaka od kako postoje. Nisu smjeli sa identicnim brojem stati na crtu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Cuj ja se brukam a on se klanja drugovima koji se snimaju kako trce a u naslov videa stave "rastjerivanje" hahahhaahahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kompromis je napisao/la:Ovo je bilo pored moje zgrade i vidio da 30 tak osoba trci uokolo u prazno... u sebi sam pomislio vidi budala u jaknama i duksama grupno dzogiraju oko zgrade a niko ni ispred, a ni iza njih (reko mozda bjeze od kornjaca i sta vec)... kada poslije skontam da su to bili pitari i da onako trce... budale i pitari isto je to...
Ne znam sta objasnjavas, vidjeli se sve na klipu imate dokaze,steta sto izbrisaste jedan od najvecih poraza u historiji ManijakaSNSa je napisao/la:Pored mojeEisenbahner1921 je napisao/la:Cuj ja se brukam a on se klanja drugovima koji se snimaju kako trce a u naslov videa stave "rastjerivanje" hahahhaahahahahahahahahzgrade su prolazili Hz Pofalici, 5 6 vasih je stalo jedno 30 40 pobjeglo na 100 m prije nego sto su ljudi dosli. A imali ste vremana da se sibate. Katastrofa. Jedan od vecih poraza Manijaka od kako postoje. Nisu smjeli sa identicnim brojem stati na crtu.
Ma nemam ja dokaze, sta ce meni? Nit sam Hordas nit me pretjerano zanimate i jedni i drugi. Kazem oni sta sam vidio vlastitim ocima.themaniaks je napisao/la:Ne znam sta objasnjavas, vidjeli se sve na klipu imate dokaze,steta sto izbrisaste jedan od najvecih poraza u historiji ManijakaSNSa je napisao/la:Pored mojeEisenbahner1921 je napisao/la:Cuj ja se brukam a on se klanja drugovima koji se snimaju kako trce a u naslov videa stave "rastjerivanje" hahahhaahahahahahahahahzgrade su prolazili Hz Pofalici, 5 6 vasih je stalo jedno 30 40 pobjeglo na 100 m prije nego sto su ljudi dosli. A imali ste vremana da se sibate. Katastrofa. Jedan od vecih poraza Manijaka od kako postoje. Nisu smjeli sa identicnim brojem stati na crtu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.