Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dabev2mo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dabev2mo » 26 sep 2010, 18:32

E da može ova kljusina od Džeke negdje otići i meni bi bilo puno lakše!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 sep 2010, 18:34

dabev2mo je napisao/la:E da može ova kljusina od Džeke negdje otići i meni bi bilo puno lakše!

Ti odma u drugom postu uprskas sef i stanicu :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dabev2mo
Kontakt:

Post Postao/la dabev2mo » 26 sep 2010, 18:36

Kad je dao gol kad nam je trebalo;možda Španiji,Turskoj,Portugalu,Francuskoj......-.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 26 sep 2010, 18:40

dabev2mo je napisao/la:Kad je dao gol kad nam je trebalo;možda Španiji,Turskoj,Portugalu,Francuskoj......-.
Jarane, ako se ne sjecas zabio je Spaniji.
A Turskoj je dva puta zabio. (1. u kvalifikacijama za EP, a drugi put u Q. za SP2010), a mozemo racunati i onaj treci autogol :mrgreen:
Protiv Portugala mu je falilo puno srece.
A protiv Francuza necu da komentarisem, vidjeli ste sve sta je bilo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 18:55

jacky09 je napisao/la:
harishp je napisao/la: A naravno nema ni pojma ko je gdje stojao na tabeli prije ove tekme.
Stojao bogami nije nigdje. :?
Mozes i stajati ili stojati.Isti klinac,zavisno od geografskog polozaja..
Bitno je da su neki zasjeli na klupi. I Wolfsburg vise ne st''O''ji :mrgreen: na zadnjoj ili predzadnjoj poziciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 sep 2010, 18:59

harishp je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
harishp je napisao/la: A naravno nema ni pojma ko je gdje stojao na tabeli prije ove tekme.
Stojao bogami nije nigdje. :?
Mozes i stajati ili stojati.Isti klinac,zavisno od geografskog polozaja..
Bitno je da su neki zasjeli na klupi. I Wolfsburg vise ne st''O''ji :mrgreen: na zadnjoj ili predzadnjoj poziciji.
Hvala Bogu Grafite i Diego ih izvlače. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 19:03

Jah, a onih pet golova Dzeke pripalo Mamicu i Dinamu. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 sep 2010, 19:07

harishp je napisao/la:Jah, a onih pet golova Dzeke pripalo Mamicu i Dinamu. :lol:
Danas su osvojili bodova ko sve 4 utakmice prije. Očito nisu dovoljno zabijali. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 19:11

Pa naravno kad im je Mandzo pomogao.Sjedeci na klupi.
Timski rad. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 sep 2010, 19:16

Profunkcionirala je moćna brazilska veza Diego - Grafite i odmah liče na nešto.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 sep 2010, 19:19

Dajte prestanite sa tim dječačkim prepucavanjima tipa "moj tata bi razbio tvog tatu". Rekao sam već, ovo je samo zbog toga što je Cicera i Zianija odlučio staviti na klupu i što je odbrana koliko-toliko pokazala svoju snagu. Nema ovo veze sa Mandžom pobogu, ali @Harisu je on trn u oku kao i Lovren u Lyonu(dok je @Jackyju Džeko trn u oku). Jbg, vama je nemoguće ugoditi osim da vam čovjek isključi struju pa da ne možete gledati ni Lyon, a ni Wolfsburg ili bilo koju treću ekipu u kojoj zajedno igraju Hrvati i Bosanci.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 sep 2010, 19:24

Meni Džeko nije trn u oku. Ako će se mene pitati neka ove sezone utrpa 30 golova.
Nisam izje.an kompleksima kao neki.. jbg godine kiseljenja čine svoje.
Ali kad vidim ovog paćenika Harisa kojeg tako izjedaju iznutra neke stvari moram se malo spustiti na njegov nivo i malo mu trljati sol na ranu. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 19:31

Monolog je napisao/la:Dajte prestanite sa tim dječačkim prepucavanjima tipa "moj tata bi razbio tvog tatu". Rekao sam već, ovo je samo zbog toga što je Cicera i Zianija odlučio staviti na klupu i što je odbrana koliko-toliko pokazala svoju snagu. Nema ovo veze sa Mandžom pobogu, ali @Harisu je on trn u oku kao i Lovren u Lyonu(dok je @Jackyju Džeko trn u oku). Jbg, vama je nemoguće ugoditi osim da vam čovjek isključi struju pa da ne možete gledati ni Lyon, a ni Wolfsburg ili bilo koju treću ekipu u kojoj zajedno igraju Hrvati i Bosanci.
Meni su ''trunje u ocima''klocevi.
Za kojeg se daju ogromne pare.
Sto se vidi iz prilozenog.
Ako neko navede da je naprimjer Dzeko kloc koji je tek onako usput najbolji strelac BL,onda nije normalan.
Dok za Mandzukica ili takve se itekako moze reci.
Da u jednoj HNL igrac koji uopste nije napadac kao sto je Ibro bude bolji strelac od tog Mandzuke.
Nista mu drugo ne preostaje nego da stavi glavu u pjask ko' noj.
Lyon je u LS prosle sezone dogurao i do polufinala,sreca u nesreci sto Lovro i jos neki pojedinci nisu igrali.
Budemo vidjeli gdje ce dogurati ove sezone,jos su na papiru igracki i jaci.
Rezultate,brojke,cinjenice kako bi nas jedan forumas kazao.Sve to govori o cemu pricam.
P.S Iskreno me zaboli ko je ko,i za koga igra.Ali tako je,kako je.
@Yacky09 najveci pacenik je onaj ko ne zna ni kuda ni gdje.Najvise si na ovom forumu,a kazes da navijas samo za kockaste.U drugom obliku,vazda ''rezervista''
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 sep 2010, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 sep 2010, 19:35

harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dajte prestanite sa tim dječačkim prepucavanjima tipa "moj tata bi razbio tvog tatu". Rekao sam već, ovo je samo zbog toga što je Cicera i Zianija odlučio staviti na klupu i što je odbrana koliko-toliko pokazala svoju snagu. Nema ovo veze sa Mandžom pobogu, ali @Harisu je on trn u oku kao i Lovren u Lyonu(dok je @Jackyju Džeko trn u oku). Jbg, vama je nemoguće ugoditi osim da vam čovjek isključi struju pa da ne možete gledati ni Lyon, a ni Wolfsburg ili bilo koju treću ekipu u kojoj zajedno igraju Hrvati i Bosanci.
Meni su ''trunje u ocima''klocevi.
Za kojeg se daju ogromne pare.
Sto se vidi iz prilozenog.
Ako neko navede da je naprimjer Dzeko kloc koji je tek onako usput najbolji strelac BL,onda nije normalan.
Dok za Mandzukica ili takve se itekako moze reci.
Da u jednoj HNL igrac koji uopste nije napadac kao sto je Ibro bude bolji strelac od tog Mandzuke.
Nista mu drugo ne preostaje nego da stavi glavu u pjask ko' noj.
Lyon je u LS prosle sezone dogurao i do polufinala,sreca u nesreci sto Lovro i jos neki pojedinci nisu igrali.
Budemo vidjeli gdje ce dogurati ove sezone,jos su na papiru igracki i jaci.
Rezultate,brojke,cinjenice kako bi nas jedan forumas kazao.Sve to govori o cemu pricam.
P.S Iskreno me zaboli ko je ko,i za koga igra.Ali tako je,kako je.
Mandzukic bi imao 10-tak golova više od tvog Ibre da Ibričić ne puca penale za Hajduk. Ili da ih je Mandžukić pucao. :)

A Lovren je standardan u Lyonu, za razliku od nekih. Što ti kažeš dovest će zamjenu za stopera, a pajdo za nekog su već doveli. 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 sep 2010, 19:38

Ni sa penalima ga stigao nebi,ko ti garantuje da bi ih sve uvaljao :lol:
Moj ti ''rezervista'' :mrgreen:
P.S Da, neko je standardan a neko ne.Odmah se vidi iz prilozenog i tabele.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 sep 2010, 21:07

Ako je bio prosjecan, onda po Dzekinim standardu, a to je jos uvjek sjajno. Covjek je bio svuda, koliko se puta vracao nazad, kupio loptu, probijao Freiburg, navlacio igrace na sebe, bio je jednostavno svuda. Jedina greska: Bio je kroz tu igru suvise povucen. Dakle nije zabio gol, no to ne mijenja nista na tome sta je danas odradio za ekipu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 sep 2010, 09:50

Principatus je napisao/la:Ako je bio prosjecan, onda po Dzekinim standardu, a to je jos uvjek sjajno. Covjek je bio svuda, koliko se puta vracao nazad, kupio loptu, probijao Freiburg, navlacio igrace na sebe, bio je jednostavno svuda. Jedina greska: Bio je kroz tu igru suvise povucen. Dakle nije zabio gol, no to ne mijenja nista na tome sta je danas odradio za ekipu.
bravo odlicno napisano..gledo sam tekmu i sa svim gore napisanim se slazem..dzeko je jucer igro i naprav i sredinu i odbranu...nije zabio al netreba za dzeku brinut to je fudbalski fantastiko..onaj gol protiv hsv-a sve je rekao mislim svaka rijec je nekako premala da opise naseg asa...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 27 sep 2010, 19:34

miralem444 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ako je bio prosjecan, onda po Dzekinim standardu, a to je jos uvjek sjajno. Covjek je bio svuda, koliko se puta vracao nazad, kupio loptu, probijao Freiburg, navlacio igrace na sebe, bio je jednostavno svuda. Jedina greska: Bio je kroz tu igru suvise povucen. Dakle nije zabio gol, no to ne mijenja nista na tome sta je danas odradio za ekipu.
bravo odlicno napisano..gledo sam tekmu i sa svim gore napisanim se slazem..dzeko je jucer igro i naprav i sredinu i odbranu...nije zabio al netreba za dzeku brinut to je fudbalski fantastiko..onaj gol protiv hsv-a sve je rekao mislim svaka rijec je nekako premala da opise naseg asa...
Gledao sam utakmicu i odigrao je odlicno iako nIje zabio gol ali sta to nama znaci kad se netrudi za repku.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 28 sep 2010, 00:50

Imam osjecaj da Dzeko moze postici gol kad god to zeli..ali bolje je da Wolfsburg pobjedjuje nego da on zabija u porazenoj ekipi...jer on je sa Wolfsburgom osvojio sve,njemu cjena ne moze pasti,njegovi kvaliteti su poznati i Bayernu,Arsenalu,Mancesteru,Realu..pitanje je samo kada i u koji od tih klubova ce preci... po meni u ovoj polusezoni ako Dzeko postigne 9-10 golova bice extra,i na proljece kad on standardno igra dobro,moze se ocekivati borba za prvog topnika lige...Mada mislim da ce u januaru biti trampa izmejdu Bayerna i Wolfsburga,Gomez i jedno 15 miliona eura za Dzeku...ali sad se time ne treba zamarati,bitno je da je on zdrav i da bude strpljiv dok ne ode u neki veliki klub..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 sep 2010, 00:55

Dzeko,ako Kjaer konacno pocne pokazivati zasto su ga predstavljali kao najboljeg mladoga stopera svijeta a Diego povrati formu iz dana u Bremenu,nece ni imati potrebu napustati Wolsburg,mogla bi ova ekipa napraviti velike stvari..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dedo26, lol89, Sheyi i 50 gostiju.