De svega ti, kupi koju korner zastavicuVirtu4l je napisao/la:Nemam toliko vremena, zao mi je. Veoma ste mi simpaticni vi sto otvarate oci nama naivcinama, ali kao sto rekoh, nemam toliko vremena za ovu temu.
Sretno u borbi protiv Mamica

De svega ti, kupi koju korner zastavicuVirtu4l je napisao/la:Nemam toliko vremena, zao mi je. Veoma ste mi simpaticni vi sto otvarate oci nama naivcinama, ali kao sto rekoh, nemam toliko vremena za ovu temu.
Glavno da si imao vremena,sudeći po upisu,neinformiran o ičemu vezanom za ovu temu (što nažalost nisi demantirao tijekom rasprave) uletit na temu i pričat o huliganima koji su glavni problem kluba.Virtu4l je napisao/la:Nemam toliko vremena, zao mi je. Veoma ste mi simpaticni vi sto otvarate oci nama naivcinama, ali kao sto rekoh, nemam toliko vremena za ovu temu.
Siamo, ovo što ti sad radiš ovoj temi na ovom forumu isto radi i Mamić Dinamu.SiamoNoi je napisao/la:Glavno da si imao vremena,sudeći po upisu,neinformiran o ičemu vezanom za ovu temu (što nažalost nisi demantirao tijekom rasprave) uletit na temu i pričat o huliganima koji su glavni problem kluba.Virtu4l je napisao/la:Nemam toliko vremena, zao mi je. Veoma ste mi simpaticni vi sto otvarate oci nama naivcinama, ali kao sto rekoh, nemam toliko vremena za ovu temu.
Anti-Mamićevci nisu u poziciji da šamaraju, ali dovoljno su zaslijepljeni da slijepo vjeruju u sve ono što pričaju, kao što su dovoljno bezobrazni da omalovažavaju sagovornike i nameću svoje mišljenje kao jedino koje je ispravno.Kajzer10 je napisao/la:Klasicno povlacenje. Upisujemo Virtuala kao jubilarnog pedesetog forumasa koji je dosao neupucen, izrekao par gluposti i otisao našamaran od strane anti - Mamicevaca. Cestitamo
Jesam, hvala što pitaš. Odgovori ti na moje pitanje.artemis77 je napisao/la:@Bazero Ratko Mladić???????????????? Jesil ti zdrav?
A šta je borba protiv dokazanog kršenja zakona i kriminala nego - JEDINO ISPRAVNO?Virtu4l je napisao/la: Anti-Mamićevci nisu u poziciji da šamaraju, ali dovoljno su zaslijepljeni da slijepo vjeruju u sve ono što pričaju, kao što su dovoljno bezobrazni da omalovažavaju sagovornike i nameću svoje mišljenje kao jedino koje je ispravno.
Pa, to što ti zaslijepljen titulama u neregularnoj ligi sa zaduženim Hajdukom i 3 filijale, ne vodiš sustavno kršenje zakona i statuta, uskraćivanje prava članova, simpatizera i navijača, kriminal, korupciju, Skoro 10-godišnje konstantne podbačaje u Europi - je tvoj problem i ne mora značiti da je sve tako bajno.Virtu4l je napisao/la:Ja kao prosječan poznavalac situacije u Dinamu vidim samo pozitivne stvari, vidim jedan klub koji je postavio visoke standarde za sve timove u regionu i na tome se priča završava.
U borbi za Dinamo*Virtu4l je napisao/la: Sretno u borbi protiv Mamica
Da... Takav smo kontraefekt postigli da, od kako smo pošli pisati kontra GNK Obilića, taj klub je slabije gledan od Lokomotive i sa najlošijom posjetom u EL i LPBigBigBang je napisao/la:zao mi je sto vam to moram reci ali radite samo kontraefekt jer kao sto vidimo iznad ljudima koji neutralno gledaju na ovo je jasno ko je ovde ispravna strana, huligani ili Mamic.
BigBigBang je napisao/la:sve vise i vise navijaca gleda Dinamo
Pa čekaj sad, jel gledaju Dinamo ili Slaven i OsijekBigBigBang je napisao/la:posjeta u HNLu nije mjerodavna kome se gleda Slaven Belupo i Osijek
Optužno vijeće zagrebačkog Općinskog kaznenog suda potvrdilo je optužnicu protiv izvršnog predsjednika Zdravka Mamića. Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv Mamića zbog prijetnji.
Mamić je 2013. godine na sastanku oko dogovora uvjeta novog ugovora s Robertom Murićem prijetio da će ubiti Murićevog oca Branka, bivšeg nogometaša Željka Pakasina, inače obiteljskog prijatelja familije Murić te odvjetnika Davora Ćurkovića.
Mamić im je rekao da će ih "ubiti i odslužiti ako mu uzmu Roberta Murića", navodi se u optužnici. Odvjetniku Ćurkoviću rekao je da će mu iščupati grkljan.
"Optužnicom se okrivljenika tereti da je oko 11 sati 9. prosinca 2013. u prostorijama jednog kluba u Zagrebu, kao izvršni predsjednik tog kluba na sastanku u vezi uvjeta sklapanja novog ugovora za, u to vrijeme, maloljetnika (1996.) koji je profesionalno igrao za klub, a na koji su došli maloljetnikov otac te još dvije osobe radi zastupanja interesa maloljetnika, u namjeri da ih zastraši, rekao im da će 'ih ubiti, pobiti i odslužiti' ako mu uzmu maloljetnika. Tereti ga se da se potom unio u lice jednom od muškaraca i rekao mu da će mu 'iščupati grkljan' te je nakon toga trojici muškaraca u nekoliko navrata ponovio da će ih 'ubiti i odslužiti'", stoji u priopćenju državnog odvjetništva.
Zdravko Mamić je zajedno s bratom Zoranom pod istragom USKOK-a zbog sumnje da su Dinamo oštetili za najmanje 117.8 milijuna kuna, a proračun za 12,2 milijuna kuna neplaćenog poreza i prireza. USKOK sumnjiči Zdravka Mamića da je iz Dinama nezakonito izvukao najmanje 52 milijuna kuna.
I pogodi šta je zajedničko svim navedenim klubovima? Hajde, možeš ti to...spursman je napisao/la:Zagreb više nema sportske publike. To je pokazao eurobasket, prije par dana Rk Zagreb, Cibona i Cedevita, kao i Dinamo. Znači nije problem samo Mamić nego tu ima nešto dublje.
Npr. da se za te cijene gleda Dinamo, a ne praonica novca, također bi bio krcatBigBigBang je napisao/la:Dinamo je najlosije posjecen zbog cijena, npr. da su cijene bile kao protiv Skenderbega Maksimir bi bio krcat.
Nabrojao sam klubove iz Zagreba koji imaju nekoga uspjeha. Još fali Vk Mladost, Medveščak je imao posjetu ali i to je sve slabije. Atp u Zagrebu ne gleda nitko. Sramota je da je da ona mladost Rk Zagreba koji ruši Kiel ima samo publiku kad su karte besplatne. Neznam nijednu državu ex Yu koja nebi na Eurobasketu napunila dvoranu kad igra domaća selekcija , vjerojatno bi u svakom drugom gradu u RH bila puna. Izgleda da u Zagrebu ima publike samo kad je besplatno.bazero je napisao/la:I pogodi šta je zajedničko svim navedenim klubovima? Hajde, možeš ti to...spursman je napisao/la:Zagreb više nema sportske publike. To je pokazao eurobasket, prije par dana Rk Zagreb, Cibona i Cedevita, kao i Dinamo. Znači nije problem samo Mamić nego tu ima nešto dublje.Npr. da se za te cijene gleda Dinamo, a ne praonica novca, također bi bio krcatBigBigBang je napisao/la:Dinamo je najlosije posjecen zbog cijena, npr. da su cijene bile kao protiv Skenderbega Maksimir bi bio krcat.
Ovo vec dugo nije tocno. Svjetsko prvenstvo 2022. godine biti ce u Kataru. To dovoljno govori zbog cega/koga se u danasnje vrijeme igra nogomet.ackeey je napisao/la:Fudbal se igra zbog navijaca.
Polako, ne moze se odmah popraviti ono sto su huligani unistavali godinama. Oni koji vole svoj klub i koji na stadion idu zbog nogometa a ne zbog vrijedjanja, razbijanja, unistavanja i takvih stvari ce se polako pocti vracati kad shvate da vise nisu taoci grupice huligana.Sarajlijc@ je napisao/la: A gdje su ostali navijaci, ako su huligani sklonjeni?
Lex je napisao/la:Ovo vec dugo nije tocno. Svjetsko prvenstvo 2022. godine biti ce u Kataru. To dovoljno govori zbog cega/koga se u danasnje vrijeme igra nogomet.ackeey je napisao/la:Fudbal se igra zbog navijaca.
Polako, ne moze se odmah popraviti ono sto su huligani unistavali godinama. Oni koji vole svoj klub i koji na stadion idu zbog nogometa a ne zbog vrijedjanja, razbijanja, unistavanja i takvih stvari ce se polako pocti vracati kad shvate da vise nisu taoci grupice huligana.Sarajlijc@ je napisao/la: A gdje su ostali navijaci, ako su huligani sklonjeni?
A pogodi tko ih svih ovih godina privikava na besplatne ulaznice pa se onda žale kada moraju izdvojiti normalne iznose za LP.Odavno se govori da će im se to obiti o glavu i eto obija se.Sami su si krivi i takvo će stanje biti sve dok je mafije u nogometnim,košarkaškim,rukometnim i ostalim savezima i dok ne dođu normalni ljudi koji će znati i htjeti raditi s navijačima.Pogledaj kako je litvanski savez organizirao svoje navijace,a kako su nasi odradili organizaciju EP u Zagrebu.To je samo jedan od primjera.spursman je napisao/la:Izgleda da u Zagrebu ima publike samo kad je besplatno.
Mjeseci i mjeseci "huligana" u bojkotu,a vratilo se tocno 50 navijacaLex je napisao/la:Polako, ne moze se odmah popraviti ono sto su huligani unistavali godinama. Oni koji vole svoj klub i koji na stadion idu zbog nogometa a ne zbog vrijedjanja, razbijanja, unistavanja i takvih stvari ce se polako pocti vracati kad shvate da vise nisu taoci grupice huligana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.