Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kao kod doktora, provuce mu je kroz geno i :Ibizevic je napisao/la:[youtube][/youtube]
dobro sam ja rekao, da iskoriste 50 % imao bi Pjanke preko 20 asistencija.. ali bez klasnog napadača, i kao sto neko napisa Roma nema poachera. Bez toga Pjanić neće doći do punog izrazaja. + i ne izvodi dovoljno slobodnih udaraca.. Ali Totti je Totti..Edviin je napisao/la:Bas sam gledo i pjanke ove sezone ima 55 total chances created... to ja mislim da dosta govori
Francisco Totti, spanjolski Šuko, mislim on po svom, boli njegaHariTz je napisao/la:Ali Totti je Totti..
Ni meni. A za ove sto ljepe formacije prije tekme. Odigrat ce Pjanic svaku do kraja. Zbog povrede Strootmana on je 100% u prvih 11 i dobar dio sljedece sezone ako ostane u Romi.zgembo89 je napisao/la:ne svidja mi se pSG nikako
Je si ti vako dobar nocas ????Virtu4l je napisao/la:Nainggolan je izgubio pola lopti, ali uvijek je tu, trudi se maksimalno, nudi se, otvara se... Mire se krije iza igrača, a i kad dobije loptu, slijedi čuveni pas unazad...
Pa nemoj ni gledati,niko te ne tjera.Nainggolan za sada daleko najbolji igrac.Virtu4l je napisao/la:Tačno su ove utakmice Rome postale takav smor za gledanje da je to nevjerovatno, faul, aut, faul, aut, faul, aut.... i tako u nedogled. Još kad je Pjanić neprimjetan, ne znam ni što gledam...
Kako ova Roma pobjeđuje nemam pojma.
Virtu4l je napisao/la:Tačno su ove utakmice Rome postale takav smor za gledanje da je to nevjerovatno, faul, aut, faul, aut, faul, aut.... i tako u nedogled. Još kad je Pjanić neprimjetan, ne znam ni što gledam...
Kako ova Roma pobjeđuje nemam pojma.
Ma nije Roma toliko losa. Variraju, ali ipak bolji od prosle sezone. Pjanic nesto bas i nema lopti, ne kontam kakva mu je uloga.Mancini je napisao/la:This is football, and football is strange.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.