NK Zvijezda Gradačac

bondich
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 18:02

Nah1d je napisao/la:
bondich je napisao/la:e hebi ga svima daje zvijezdu u najboljem svjetlu a svima se daje ogrebat nemoze to tako 100% ce sad bit prica roditelja zvijezda ovo zvijezda ono,e jest mi vas zao...Nah1d kazes nema uvijeta igraliste uzorano ok upravu si a kolko si upucen u to da se radi na tome da uvijeti budu u samom vrhu bh nogometa to si zaboravio napisat,kazes VRIJEDIL VISE NAVIJAT ZA OVE PROSIJAKE? realno bez ljutnje takvi navijaci nisu ni potrebni... ;)
Nema ljutnje,eto ti navijaj.Jbg niko nije ni reko da smo mi fudbaleri,al budi realan ja treniram 11 god i svo to vrijeme placam ima nas koliko oces takvih..Pa bio bi red da makar juniori neplacaju,al ajde svejedno ispisnica je tu i uvjek ima mjesta u nekim drugim ekipama da se igra rekreativno ;) A vi sad sastavljajte ekipu a bio je jako dobar tim.Vi slobodno saljite djecu i placajte meni je dosta 11god svaki mjesec po 25 da negovorim oprema itd.. :P Pozz
druze razumijem ja tebe,vjerujem da si ogorcen time ali mozda je se mogao nac kompromis npr.da bude manja clanarina,u svakom slucaju sabur nace se rijesenje a ne ovako da zavrsi ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

KONJANIK
Kontakt:

Post Postao/la KONJANIK » 18 jul 2012, 18:03

ASTRI JE BOLJA DA PIŠA PO TRAVI NA STADIONU,MOŽDA BI ŽIVNULA.ŠTO SE TIČE ČLANARINE ZA JUNIORE PA NEĆE VALJDA TIH 25 IGRAČA PUTA 25 KM SILNO UTICATI NA ZVJEZDIN BUDŽET.JEL TO NAJBOLJE ŠTO JE NOVI DIREKTOR SMISLIO.NEK UVEDE ČLANARINE I PRVOM TIMU,ONI SIGURNO IMA OD ČEGA PLAĆATI

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 18:10

KONJANIK je napisao/la:ASTRI JE BOLJA DA PIŠA PO TRAVI NA STADIONU,MOŽDA BI ŽIVNULA.ŠTO SE TIČE ČLANARINE ZA JUNIORE PA NEĆE VALJDA TIH 25 IGRAČA PUTA 25 KM SILNO UTICATI NA ZVJEZDIN BUDŽET.JEL TO NAJBOLJE ŠTO JE NOVI DIREKTOR SMISLIO.NEK UVEDE ČLANARINE I PRVOM TIMU,ONI SIGURNO IMA OD ČEGA PLAĆATI
nece konjak silno uticat al ipak ce uticat na budzet jahic je svaki put platio clanarinu eto doslo vrijeme da mu se vraca mjesecno po neznam kolko puta vise...ovo sto si napisao djeluje mi nezrelo posve NEK UVEDE ČLANARINE I PRVOM TIMU

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 18 jul 2012, 18:13

Oduvjek su govorili da im omldinski pogoni nisu bitni i sada i dokazuju to u suštini trenirati ce dijeca ciji roditelji su bogatuni, a ta djeca ce se odluciti prije za alkohol i drogu, motore, djevojčice nego za redovne treninge....
Sramota je da se plaća članarina u takmičarskim ekipama... stvarno postali smo pravi privatni klub... pa dokle ovako pa nigdje se ne placa članarina ni u Banovićima, Srebreniku, Slobodi tuzli nigdje... samo kod nas.... sramotaa peštalići velika... stvarno su poceli prviše da svojataju klub, jeste da daju pare al nije samo njihova zvijezda to je zvijezda čitavog grada...

KONJANIK
Kontakt:

Post Postao/la KONJANIK » 18 jul 2012, 18:14

ovo s prvim timom bila je šala naravno

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 18:20

nego znal neko hocel bit uskoro kakav novi igrac malo iskusni????

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 18 jul 2012, 19:02

10doro10 je napisao/la:jao,jao...i ja isto mislim da će se klub ugasiti jer nećemo imati omladinski pogon :lol: :lol: i bićemo izbačeni iz premijer lige huuurraaaaaaaaa...greška je napravljena već ranije kad su juniorima ukinute članarine...a ne sad kad su ponovo vraćene da se plaćaju...čitam ovog nekog juniora ovo,ono sine dragi ako ti misliš da dolaziš u Zvijezdu zato što ona ne može bez tebe grdno si se prevario i ti i svi ostali koji ste rekli da nećete trenirati...tu ste radi sebe prvenstveno,i još ste svi anonimusi vi to kao neki igrači pa možete da ucjenjujete klub moja djeco još trebate hljeba da se najedete i da prolijete litre i litre znoja da bi se izborili za nešto svoje...e tak kad se izborite za to nešto onda imate pravo da tražite neke uslove a ne da ucjenjujete klub...koliko ima ono za vaše kartone koje ste u većini slučajeve dobili za ne sportsko ponašanje a? koliko košta svaki vaš odlazak na gostovanje a? pa jelo,spavanje? odakle te pare,ko to plaća jeste li se ikad zapitali...istina da nisu neki uslovi za treniranje ali moramo se strpiti jer su tereni urađeni pa se oporavljaju...prema tome nosić dole i odite izvinite se za svoje ponašanje jer u suprotnom vam propade godina dana...jer za ovu situaciju rješenje uvijek postoji...kadeti u juniore,pioniri u kadete,pretpioniri u pionire jer svakako omladinski pogon nema nikakvog imperativa za rezultat...želimo napraviti kvalitetne ljude od vas još ako imate filling za fudbal super,ali ovaj vaš potez kosi se sa prvim načelom,tako da ovo kućama što vas je direktor poslao je sasvim logično rješenje...pamet u glavu...pozzz
juniori unazad 10 godina nisu plaćali članarine ;)

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 18 jul 2012, 19:20

dilber je napisao/la:Pa svaka se škola plaća. Ja imam dijete koje je junior u nekom drugom sportu i članarina je 25 KM. To nema veze jel neko imućan ili nije. Da bi te neko nešto naučio i da bi uspio mora se dosta toga uložiti. A vala i kad plaćaš i ulažeš odmah će se i ozbiljnije raditi a ne kad je džabalama. Ko fol ništa ne ulažem pa se ne moram ni truditi. Neko će ovo opravdati a nekom se neće svidjeti. Takvi smo mi.
Bogu hvala kada vi imate da platite svome sinu članarinu,a šta je sa onih porodica gdje se zarađuje 300KM mjesečno,dok se dijetu plati mjesečna karta autobusa 70KM,dok se poplaćaju obaveze(a Bogu hvala država nam je takva da nije sigurno manje od 150KM mjesečno), a onda od čega se hraniti,a kamo li doživjeti luksuz pa djeci članarine plaćati ;) E takvi smo mi, nažalost...to je naša realnost!

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 18 jul 2012, 19:35

Moram i ja da izrazim svoje nezadovoljstvo,imam osjecaj da mi uvijek moramo imati nekakav problem ,do sada smo imali problem sa trenerima a sada imamo problema s upravom,ono s cime ja nisam zadovoljan je sa trenutnim stanjem ko nema para neka sjedi kod kuce,i jos nesto jesuli se u necem poceli ubacivato rodjaci ,dajdze amidze nema od toga posla nista.Doso neki dirtektor Pestalic,i poceo neka svoja sranja.Moram vam reci jos nesto ,ja sam pratio Zvjezdu kada je igrala sa Bosnom Mionickom tada sam vidjeo ljubav mionicana prema Zvjezdi tako da sam poceo sumnjati i u Nurdu jer Nurdo je profil koji nece nista raditi da njega nema tu,evo sada je ubacio amidzica pa ce kasnije dajdzica i vidjet cemo sta se dalje desavati.Doro ti ovo podrzavas ,a je si li ti nekome placao clanarinu ???

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 19:39

GradacacC je napisao/la:
dilber je napisao/la:Pa svaka se škola plaća. Ja imam dijete koje je junior u nekom drugom sportu i članarina je 25 KM. To nema veze jel neko imućan ili nije. Da bi te neko nešto naučio i da bi uspio mora se dosta toga uložiti. A vala i kad plaćaš i ulažeš odmah će se i ozbiljnije raditi a ne kad je džabalama. Ko fol ništa ne ulažem pa se ne moram ni truditi. Neko će ovo opravdati a nekom se neće svidjeti. Takvi smo mi.
Bogu hvala kada vi imate da platite svome sinu članarinu,a šta je sa onih porodica gdje se zarađuje 300KM mjesečno,dok se dijetu plati mjesečna karta autobusa 70KM,dok se poplaćaju obaveze(a Bogu hvala država nam je takva da nije sigurno manje od 150KM mjesečno), a onda od čega se hraniti,a kamo li doživjeti luksuz pa djeci članarine plaćati ;) E takvi smo mi, nažalost...to je naša realnost!
mislim i dalje da se treba placat clanarina doprinos klubu ali clanarina od 25 km je poskupa i vjerujem da ce se nac rjesenje za one roditelje koji imaju mjesecno prihod od 300 km kao i za ove ostale
jasno se vidi da nasi u klubu rade,da je zvijezda sve stabilnija i stabilnija sve ce to bit uredu

KONJANIK
Kontakt:

Post Postao/la KONJANIK » 18 jul 2012, 20:03

mislim da je od gosp.peštalića nekorektno da kaže ko neće ili ne može da plaća neka ide kući,ako je tako rekao.mi roditelji koji godinama plaćamo članarinu,kupujemo stalno novu oprema koja nije jeftina,vozimo ponekad djecu na utakmice kolima kada nema busa nismo zaslužili da čovjek koji je juče došao u NAŠ klub(uz dužno poštovanje njegovoj igračkoj i trenerskoj karijeri)bude tako ne fleksibilan(plati ili idi).treneri mlađih kategorija pretvaraju se u skupljače članarine.ponavljam ja i mnogi plaćamo godinama za našu djecu svjesni da i mi moramo snositi dio troškova,ali kod mnogih finansijska situacija nije kao prije tri-četiri godine.znači treba malo više sluha,razgovora,dogovora.jer svi mi ćemo proći i fadil,i nurdo,i novi direktor i mi roditelji ali ZVIJEZDA ostaje,starija je od svih nas a svi je volimo bar se tako nadam.sa željom da će direktor od silnog posla naći vremena za jedan sastanak sa roditeljima pozdrav svima.

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 18 jul 2012, 20:09

KONJANIK je napisao/la:mislim da je od gosp.peštalića nekorektno da kaže ko neće ili ne može da plaća neka ide kući,ako je tako rekao.mi roditelji koji godinama plaćamo članarinu,kupujemo stalno novu oprema koja nije jeftina,vozimo ponekad djecu na utakmice kolima kada nema busa nismo zaslužili da čovjek koji je juče došao u NAŠ klub(uz dužno poštovanje njegovoj igračkoj i trenerskoj karijeri)bude tako ne fleksibilan(plati ili idi).treneri mlađih kategorija pretvaraju se u skupljače članarine.ponavljam ja i mnogi plaćamo godinama za našu djecu svjesni da i mi moramo snositi dio troškova,ali kod mnogih finansijska situacija nije kao prije tri-četiri godine.znači treba malo više sluha,razgovora,dogovora.jer svi mi ćemo proći i fadil,i nurdo,i novi direktor i mi roditelji ali ZVIJEZDA ostaje,starija je od svih nas a svi je volimo bar se tako nadam.sa željom da će direktor od silnog posla naći vremena za jedan sastanak sa roditeljima pozdrav svima.
Kompromis se mora naći, sramota je za jedan od najorganizovanijih klubova u BiH da ovo sebi dozvoljava.. neka se dogovore, pa i roditeljski sastanak je rješenje na kraju krajeva! Uprava mora malo više imati sluha prema (ne)mogućnostima njihove djece i roditelja.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 jul 2012, 20:14

Ucera nam Mustafa na startu odma, jbg razumijem i pricu Zvijezde a i pricu nezadovoljni roditelja, to je rizik i za jedne i za druge, klubu valja placat igrace to jest djecu a neznas hocel bit sta od njih, a isto tako i roditelji, de reci svome dijetu da nemoze vise trenirat jer babo nema 25 KM, nadam se da ce iznac neki kompromis. Al su zato dusmani dobili poticaja za komentarisanje i nakiljanje

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 18 jul 2012, 21:15

GradacacC je napisao/la:
Prijatelju moj, znam ja kako 11 punih godina plaćam. Nisam ti ja jedan od onih koji imaju ali sam uvijek odvajao za dijete a sebi uskraćivao. Moje dijete je znalo ići na 3-4 takmičenja u mjesecu a svako takmičenje košta oko 100 KM a plata 600-700 km pa ti gledaj. Al samim tim ni ja nisam dao djetetu da se zahebaje jer nisam džaba htio davat pare. Ali zato se sad djetetu sve vraća i naplaćuje. Hebiga mora se malo žrtvovat. Sad svi znamo kako je teško i kako se svega mora odricat. Ali na kraju se isplati, vjeruj mi samo treba bit uporan. Ne znam kako je dosada bilo sa tim mlađim kategorijama Zvijezde pa ne bih više ni komentarisao

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 18 jul 2012, 21:20

Nisam gledao utakmice u Klokotnici ali ono sada sto sam gledao u Modriči je jadno.Zvijezda mi ne liči na onu ekipu s kraja sezone.Nadam se da je to samo uigravanje ekipe jer sa onom igrom u gostima i kod kuće sa boljim ekipama daj Bože sta da se uradi.Kuntić vidno nezadovoljan.Milanović ima lijep dribling,ali nema prodora,upotrebljivih lopti niti saradnje po toj strani na kojoj su Đelmić i Jakovcljević orali.A.Halilović prespor i ni sjenka od Husića.Loša saradnja sa E.Halilovićom koji nista nije uradio s njim po strani.Sreda tu i tamo,iskreno,nemamo mozga ekipe kao što je bio Hamza.Jusić,pogubljen.Vrijedni Zvijezdinog dresa po meni danas su Moranjkić,Jakovljević,Kovačević,Jahić,Pandza...Savić nije sto je nekada bio.Ono sto je ulazilo u drugom poluvremenu nije nista specijalno,vise jadno..... :roll:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 21:25

zvjezdas je napisao/la:Nisam gledao utakmice u Klokotnici ali ono sada sto sam gledao u Modriči je jadno.Zvijezda mi ne liči na onu ekipu s kraja sezone.Nadam se da je to samo uigravanje ekipe jer sa onom igrom u gostima i kod kuće sa boljim ekipama daj Bože sta da se uradi.Kuntić vidno nezadovoljan.Milanović ima lijep dribling,ali nema prodora,upotrebljivih lopti niti saradnje po toj strani na kojoj su Đelmić i Jakovcljević orali.A.Halilović prespor i ni sjenka od Husića.Loša saradnja sa E.Halilovićom koji nista nije uradio s njim po strani.Sreda tu i tamo,iskreno,nemamo mozga ekipe kao što je bio Hamza.Jusić,pogubljen.Vrijedni Zvijezdinog dresa po meni danas su Moranjkić,Jakovljević,Kovačević,Jahić,Pandza...Savić nije sto je nekada bio.Ono sto je ulazilo u drugom poluvremenu nije nista specijalno,vise jadno..... :roll:
koji je rezultat bio

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 18 jul 2012, 21:38

Izgleda završeno 1:0 za nas a po zvjezdaševoj priči biće patnja ove sezone jbg :o

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 18 jul 2012, 21:43

ko je gledo utakmicu primjetio je da je zvijezda igrala sa 50 % snage ...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 18 jul 2012, 22:02

FCL je napisao/la:ko je gledo utakmicu primjetio je da je zvijezda igrala sa 50 % snage ...
ma kakvi 50% bolan mi ispadamo ove godine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 18 jul 2012, 22:04

hajde dobro ,svi ste vi treneri ...cao

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.