Postao/la <3 LiMes <3 » 13 mar 2013, 03:41
Koliko god to loše zvuči, ja sam razočaran njegovim igrama od kako je dobio veću minutažu. Bukvalno je iz utakmice u utakmicu sve lošiji, da li je pao pod pritiskom da je sad pod većom lupom, ne znam. Nije iskoristio minutažu, nije opravdao da je bolji od ove dvojice kad je dobio priliku, na kraju ispada da je PJ bio u pravu. Ja opet ne mislim tako, mislim da je Mirza igrač koji je daleko bolji od njih dvojica, ali igrama je sve to demantovao, govorim o posljednjih 5 susreta. Ono što mu zamjeram je slaba pokretljivost u napadu, jedino što traži je tu tricu, a to je velika lutrija. Apsolutno ne igra u reketu, ne koristi leđnu tehniku, da malo i to isproba,pa da pokuša s nekim šutevima s niskog posta, ma kakvi. Žao mi je kad vidim da se samo orijentisao na tricu. Kad se samo sjetim kako je Hrvatksu ubio na niskom postu :/. Sljedeću sezonu će biti daleko bolji, u to ne sumnjam, ali on mora da shvati da igra u jednom nenormalnom klubu, gdje su treneri nenormalni i da mora biti dva puta bolji od nekog da bi dobio šansu. Mirza, mi smo uz tebe, probudi nam se i zaigraj kako znaš i umiješ.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".