AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Liku iz kola u kolo igra ista ekipa i onda se čudimo povredama, dok te usput rečeno čekaju dvije krucijalne utakmice u LŠ.
Ako protiv Verone ne možeš dati šansu bar dvojici novih igrača, onda kad možeš? Dokle mrcvariti Girouda, dok imaš Origija i Rebića spremne na klupi? I dokle forsirati Tonalija ili Benasera u prvoj postavi, dok imaš na klupi adekvatne igrače koji bi odmorili bar jednog od njih?
Ovdje se ustvari treba zapitati u čemu je uopšte problem, kad nam skoro sva ljetna pojačanja imaju mizernu minutažu (osim Čarlsa). Ok, mogu donekle shvatiti status Thiawa, ali mi nikako nije jasan razlog neigranja nekih drugih.
Ako protiv Verone ne možeš dati šansu bar dvojici novih igrača, onda kad možeš? Dokle mrcvariti Girouda, dok imaš Origija i Rebića spremne na klupi? I dokle forsirati Tonalija ili Benasera u prvoj postavi, dok imaš na klupi adekvatne igrače koji bi odmorili bar jednog od njih?
Ovdje se ustvari treba zapitati u čemu je uopšte problem, kad nam skoro sva ljetna pojačanja imaju mizernu minutažu (osim Čarlsa). Ok, mogu donekle shvatiti status Thiawa, ali mi nikako nije jasan razlog neigranja nekih drugih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Problem je u kvaliteti ljetnih pojacanja, kratko i jasno 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- nextterrain
- Kontakt:
Novinar Gazzete je pisao kao da je moguće da se Adli nadje u prvoj postavi ili da ce dobiti sansu protiv Verone da odigra vise nego inače, znaci jedno 10 minuta 

It's happening.gif!!!! Roup na aparatima. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Slažem se sa kolegom iznad, te bi trebalo Girouda i Krunića izbaciti iz prvih 11, jedan je iscjeđen skoro a drugi nije kvalitet za prvih 11. A da treba puno rotirati, ne treba. Jer ekipa je imala 5 dana da se pripremi i restartuje, što je sasvim dovoljno. A sljedeći meč je tek za 7 dana. Tako da silne rotacije nisu potrebne.
Verona je 50% slabija nego lani. No, vidjet ćemo.
Verona je 50% slabija nego lani. No, vidjet ćemo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma naravno da nisam ni ja za velike rotacije jer to im se već jednom obilo o glavu protiv Sasula, ali pokoja zamjena tu i tamo nije na odmet. Znači dva igrača u vrh glave, a ne pola tima.
Prvenstveno bi klupiranje Girouda moglo donijeti više dobrog nego lošeg, to čak ni ne smatram nekom rotacijom već nešto što bi još odavno bilo poželjno.
Prvenstveno bi klupiranje Girouda moglo donijeti više dobrog nego lošeg, to čak ni ne smatram nekom rotacijom već nešto što bi još odavno bilo poželjno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Što reče Rom imali su sasvim dovoljno vremena za pripremu, plus šest - sedam dana do sljedeće utakmice protiv Monze. Prilika za sigurnih 6 bodova.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Umor ne smije i ne može biti izgovor. A do sljedećeg meča će se vratiti Kjaer, Mike i CDK. Tako da sve osim 6 bodova bit će neuspjeh.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Haleluja, eto ga stvarno 
Ako ne odigra dobru utakmicu, čekati će opet par mjeseci na start pa neka vidi šta mu je činiti večeras.
Samo da ne izgori od želje za dokazivanjem.
Ok postava, samo je stvaaarno vakat za klupiranjem Girouda.

Ako ne odigra dobru utakmicu, čekati će opet par mjeseci na start pa neka vidi šta mu je činiti večeras.

Ok postava, samo je stvaaarno vakat za klupiranjem Girouda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rade igra sve pozicije u timu, mozda iduce kolo da ga jos kao golmana isproba 
Dobra postava, stim da bi volio da je ostavio malo Gioruda na klupi a stavio Antu u vrh napada

Dobra postava, stim da bi volio da je ostavio malo Gioruda na klupi a stavio Antu u vrh napada
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli je kralj. Ne da momku da igra evo već dva mjeseca i odjednom starter. Pa kad je vidio da tako uzima mjesto Kruniću onda je izbacio Bennacera, samo da bi njegov miljenik igrao.
A haman da je konačno prihvatio činjenicu da je Diaz više krilo nego amf. Dugo mu je trebalo.
Giroud je trebao biti na klupi također.

A haman da je konačno prihvatio činjenicu da je Diaz više krilo nego amf. Dugo mu je trebalo.
Giroud je trebao biti na klupi također.
Sad kad Adli bude krilo, a Diaz desetka. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo da dečko ne izgori od želje za dokazivanjem. Jer ogroman je talenat neupitno, ali nekad jednostavno ne ide po planu.
Al' Žirokopter opet u prvoj, daj Bože da se čovjek ne raspadne do pauze 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad Origi i Rebić nisu spremni za više od 30ak minuta izgleda. Tako da starac mora gurati dok ne crkne
Samo da se riješi ova fatal verona. Veća mi muka gledati tekmu protiv njih nego Intera ili Stefanove UCL avanture 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
U biti smo svi saglasni da je Giroud morao odmoriti, bas nidje veze odluka.
A zaista fascinira forsiranje Krunica, momak na pravdi Boga navuce utakmica i utakmica. I da je on neka bitna karika u timu, nego jednostavno igra zahvaljujuci tvrdoglavosti trenera, cak i kad se ima opcija na klupi za isprobati u ovakvoj utakmici. Ali hajde, najbitnije je pobijediti veceras.
A zaista fascinira forsiranje Krunica, momak na pravdi Boga navuce utakmica i utakmica. I da je on neka bitna karika u timu, nego jednostavno igra zahvaljujuci tvrdoglavosti trenera, cak i kad se ima opcija na klupi za isprobati u ovakvoj utakmici. Ali hajde, najbitnije je pobijediti veceras.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je možda i najlošija Verona u zadnje 2-3 sezone, tako da sve osim pobjede je veliki kiks.
Jeste više dosadni sa odmaranjem Girua. Pa prije ga je trebalo odmarati protiv Chelsea nego protiv ovakvih ekipa u Serie A koje se uglavnom brane protiv nas i gdje je sidraš prijeko potreban.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.