FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
al dobro, mozemo se zajebavat, al ne izgleda nam dobro sezona za sada
nema igre, Đidic igra ispod ocekivanja, Karic drama los (u realizaciji), situacija Husref-Kole, Zec koji za sada nije opravdao ocekivanja, mozemo se samo nadat da ce se to popravit, inace ce biti problema, al opet vjerujem da evropa nece doci u pitanje
nema igre, Đidic igra ispod ocekivanja, Karic drama los (u realizaciji), situacija Husref-Kole, Zec koji za sada nije opravdao ocekivanja, mozemo se samo nadat da ce se to popravit, inace ce biti problema, al opet vjerujem da evropa nece doci u pitanje
- TzBulevar87
- Kontakt:
ma vise je to do nedovoljnog kvaliteta ekipe, nego do Husrefa
ako ima bolji od Husrefa, a pogodan za PL, neka dodje, al mislim da bismo mogli pojest gofno ako ode
ne znam zasto, mislim znam, vjerujem da bi Sok bio dobar izbor, al eto
ako ima bolji od Husrefa, a pogodan za PL, neka dodje, al mislim da bismo mogli pojest gofno ako ode
ne znam zasto, mislim znam, vjerujem da bi Sok bio dobar izbor, al eto
Ovo je jedino sto nasoj ekipi fali,da prepisa ligu,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije Sloboda, on je zauzet sa predizbornom kampanjom i pljuvanjem na skupovimapompom je napisao/la:Mogul ja probat razbit monotoniju![]()
![]()
![]()
Danas na utakmici bi i Borgi, dosao sa neka dva starija lika, mora da su to bili sloboda72 i joksimovic![]()
![]()
![]()
Jedan je imao nike kisobran, iznad Memisa sjedili![]()

Treba nama igrač tipa Alen Mešanović ili prezimenjak mu Enes u vrhu napada.
Karić je po onome što sam vidio do sada odličan za tog drugog napadača, da igra uz klasičnog špica i da prima loptu,gradi se, odvlači odbranu,dribla i dodaje a što ubaci u gol iz drugog plana dobro i jeste. Jednostavno nemamo golgetera u ekipi.
Karić je po onome što sam vidio do sada odličan za tog drugog napadača, da igra uz klasičnog špica i da prima loptu,gradi se, odvlači odbranu,dribla i dodaje a što ubaci u gol iz drugog plana dobro i jeste. Jednostavno nemamo golgetera u ekipi.
-
- Kontakt:
Mrtvi Tz Hc je to bio. Prosjek godina iznad 25solinas je napisao/la:Ovo je jedino sto nasoj ekipi fali,da prepisa ligu,

A sad 15...
To je vrijeme bilo,boris se za opstanak gori tribinaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mrtvi Tz Hc je to bio. Prosjek godina iznad 25solinas je napisao/la:Ovo je jedino sto nasoj ekipi fali,da prepisa ligu,
![]()
A sad 15...

Utakmice nisam propustao,na svakoj ovoj sam bio,jedva cekao vikend,a vidi sada

"Modra boja,na bijelome platnu,
Ko Cipa prije jel te vidi pocne nafuravat, moras doc na utakmicu dodjite svi iz ulice itd.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cipa Bogotac
hajde ne seri, jedan je Bogotactuzlak1987 je napisao/la:Cipa Bogotac
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal gdje onaj clanak gdje Bogoca uvijek kada dodje na odmor u Orasje zafrkava neki ludi lik i potuce se sa njim, kada ga je istukao pa ovaj rekao na uslovnoj je ide na robijuChinaglia je napisao/la:hajde ne seri, jedan je Bogotactuzlak1987 je napisao/la:Cipa Bogotac

kljucem ga istukao :lol:
Cuo sam da ga u Orasju niko ne podnosi, ne znam koliko je istina 

Nad tobom sunce najljepše sja
nije istina, đe nes voljeti onakvu legendu!
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Poznajem tog momka od malih nogu. Nije dobar s glavom. Ljubomoran je i zbog toga hoće da mi naudi. Nisam se uopšte tukao. Nisam ni bio u BiH. Bio sam kod sestre 25 dana u Belgiji"

Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati...solinas je napisao/la:To je vrijeme bilo,boris se za opstanak gori tribinaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mrtvi Tz Hc je to bio. Prosjek godina iznad 25solinas je napisao/la:Ovo je jedino sto nasoj ekipi fali,da prepisa ligu,
![]()
A sad 15...![]()
Utakmice nisam propustao,na svakoj ovoj sam bio,jedva cekao vikend,a vidi sada

Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.
Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati...
Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.[/quote]
I mene jeza uhvati kad cujem "Samo go...."

Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.[/quote]
I mene jeza uhvati kad cujem "Samo go...."
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
adis1980 je napisao/la: Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati...![]()
Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.
Plagijat.
Solina navija za Slobodu!
Pa nisu se Fukare uključile u AMUS pa da moraju poštovat autorska prava. Boli ih QracSOLINA je napisao/la:adis1980 je napisao/la: Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati...![]()
Plagijat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.