Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Xhaka je apsolutno prva meta po svim ozbiljnim izvorima i novinarima, samo je problem taj sto ga i Pep zeli videti u Manchesteru izgleda, tako da ce nam City po svemu sudeci biti ozbiljna konkurencija za njega. Oni ce imati i LS (pretpostavljamo), a takodje ce imati toliko love da mogu da mu daju platu koju hoce, tako da smo vec u zaostatku sto se toga tice. Jedino sto se prica, da je Klopp vec stupio u kontakt sa agentom igraca, pa mozda to odradimo i pre nego sto prelazni pocne. Burno leto nas ocekuje.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rumor: Granit Xhaka signs Liverpool fc pre-contract agreement !!
Navodno bi trebalo da se ozvaniči prije meča sa Ausburgom.
Hm
Hm

Amin.OTNYS_YNWA je napisao/la:Rumor: Granit Xhaka signs Liverpool fc pre-contract agreement !!
Hm
Sto bi djavolcici rekli, oplodi nas Jurgene...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
OTNYS_YNWA!Hendo je napisao/la:Tko je poceo te rumourse?
#LFC rumours in brief
● Renato Sanches watched by LFC scouts
● LFC officials have met Xhaka's agent
● Havard Nordtveit linked on a free
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sasvim dovoljno bi ovo bilo sa ovom trojicom, i da naravno rasprodamo skarta sto imamo.gaston je napisao/la:#LFC rumours in brief
Naravno, ako prestanemo prodavati najbolje igrace i ako nas zaobidju povrede...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jel ozbiljno to za Renata? Naslutio sam ga
Igračina!

- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ako se sjećaš ja sam prvi i počeo spominjati Granita. Mnogo prije nego li su i mediji krenuli s tom pričom, ali sada kad bih birao između njega i ovog Dahouda, iskreno, prije bih doveo Sirijca, jer ovaj mali može postati jedan od najboljih svjetskih veznjaka u narednim godinama.YNWA je napisao/la:
Vjerovatno zbog toga nismo ni pustili Sinclaira, iako mu ugovor istice na kraju sezone, jer racunaju da ce vise love dobiti na arbitrazi.
A Xhaka ?
A što se tiče Xhake, on je sada sasvim dobar igrač i bio bi odlično pojačanje to je sigurno. Al' ima nešto što me nervira kod njega, a to je ona, valjda, nasljedna balkanska ludost koju zna često ispoljiti na terenu. Drugi razlog jeste što, realno, ako se City uključi u borbu za njega nemamo nikakve šanse

Što se tiče ovog Sancheza iz Benfice ili kako se već piše, mislim da je on baš mačak u vreći i tačno ne znam kako bih ga ocijenio. Sve je to ok, ali kao i Ruben Neves iz Porta, baš je teško dati neku procjenu kakve će karijere imati u budućnosti. Po meni, mnogo nesigurnije bi to bile kupovine od Dahouda.
Mislim, čovjek kada gleda onu portugalsku ligu bi slobodno mogao zaključiti da je Joao Mario jedan od najboljih europskih veznjaka, ali...(tko zna, možda i postane

Što se tiče mogućih odlazaka, svi mogu ići samo neka ne diraju budućeg kapitena...valjda znate na koga mislim

Joint_fc
Jos se nisi uozbiljiokumkalesic je napisao/la:Ma ako se sjećaš ja sam prvi i počeo spominjati Granita. Mnogo prije nego li su i mediji krenuli s tom pričom, ali sada kad bih birao između njega i ovog Dahouda, iskreno, prije bih doveo Sirijca, jer ovaj mali može postati jedan od najboljih svjetskih veznjaka u narednim godinama.YNWA je napisao/la:
Vjerovatno zbog toga nismo ni pustili Sinclaira, iako mu ugovor istice na kraju sezone, jer racunaju da ce vise love dobiti na arbitrazi.
A Xhaka ?
A što se tiče Xhake, on je sada sasvim dobar igrač i bio bi odlično pojačanje to je sigurno. Al' ima nešto što me nervira kod njega, a to je ona, valjda, nasljedna balkanska ludost koju zna često ispoljiti na terenu. Drugi razlog jeste što, realno, ako se City uključi u borbu za njega nemamo nikakve šanse![]()
Što se tiče ovog Sancheza iz Benfice ili kako se već piše, mislim da je on baš mačak u vreći i tačno ne znam kako bih ga ocijenio. Sve je to ok, ali kao i Ruben Neves iz Porta, baš je teško dati neku procjenu kakve će karijere imati u budućnosti. Po meni, mnogo nesigurnije bi to bile kupovine od Dahouda.
Mislim, čovjek kada gleda onu portugalsku ligu bi slobodno mogao zaključiti da je Joao Mario jedan od najboljih europskih veznjaka, ali...(tko zna, možda i postane)
Što se tiče mogućih odlazaka, svi mogu ići samo neka ne diraju budućeg kapitena...valjda znate na koga mislim

Granita nisam toliko gledao, ali prema onome sto sam vidio i prema onome sto se moze vidjeti na youtube, ne vidim kako nam on moze biti veliko pojacanje, previse trom i slabo koristi desnu nogu, radije bi da posjetimo stare prijatelje i pokupimo Wanyamu, koji bi bio jeftiniji a u ovom trenutku daleko potrebniji.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
prošle sezone su svi htjeli carvalha iz sportinga a evo već je zaboravljen tako bi moglo biti i sa ovim iz benfice... ja nesto u zadnje vrijeme nisam oduševljen ovim portugalskim talentimakumkalesic je napisao/la:Ma ako se sjećaš ja sam prvi i počeo spominjati Granita. Mnogo prije nego li su i mediji krenuli s tom pričom, ali sada kad bih birao između njega i ovog Dahouda, iskreno, prije bih doveo Sirijca, jer ovaj mali može postati jedan od najboljih svjetskih veznjaka u narednim godinama.YNWA je napisao/la:
A Xhaka ?
A što se tiče Xhake, on je sada sasvim dobar igrač i bio bi odlično pojačanje to je sigurno. Al' ima nešto što me nervira kod njega, a to je ona, valjda, nasljedna balkanska ludost koju zna često ispoljiti na terenu. Drugi razlog jeste što, realno, ako se City uključi u borbu za njega nemamo nikakve šanse![]()
Mislim, čovjek kada gleda onu portugalsku ligu bi slobodno mogao zaključiti da je Joao Mario jedan od najboljih europskih veznjaka, ali...(tko zna, možda i postane)
You are someone else I am still right here
Ma nije on zaboravljen toliko, igra on odlicno, pogotovo sad pod Jesusom, samo sto Portugalci kao i uvek traze smesne cifre, ali neko ce kad tad iskesirati za njega. Dok za ovog Renata Sanchesa ide prica da je cena 50m, 'ajte molim vas.
A inace je neko juce pustio buvu da Sturridge nije ni otputovao u Nemacku, kao navodno novi problemi sa povredom, sto su naravno neistine, ali opet covek ne moze da se ne stresira kada vidi "Sturridge" i "povreda" u jednoj recenici.
Evo kako bi trebao da izgleda tim veceras po Paulu Joyceu. Dakle samo jedna izmena i to je Caulker. Jasno je odmah, sta Klopp zeli od ovog takmicenja.Liverpool (4-3-3): Mignolet; Clyne, Caulker, Sakho, Moreno; Milner, Henderson, Can; Firmino, Sturridge, Coutinho.
A inace je neko juce pustio buvu da Sturridge nije ni otputovao u Nemacku, kao navodno novi problemi sa povredom, sto su naravno neistine, ali opet covek ne moze da se ne stresira kada vidi "Sturridge" i "povreda" u jednoj recenici.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Kakav sam peh, baš kada je ova utakmica došla na red morao sam iz Minhena kući.
No, samo da momci noćas pobjede kako bi kod kuće se moglo i kombinovati sa sastavom zbog osvajanja trofeja kupa.
No, samo da momci noćas pobjede kako bi kod kuće se moglo i kombinovati sa sastavom zbog osvajanja trofeja kupa.
Kocka je bačena
Kaze danasnji BILD, 50m evra nudi City za Xhaku. A isti izvor je tvrdio da smo mi poslali cak i slicnu sumu (verovatno dosta manju) proslog meseca. Ovo postaje smesno jbt.
Posto imamo dosta vremena do slijedece tekme, i po ovim glasinama o sastavu, jasno je da ce JK "pritiskati" EL.
Ne svidja mi se Sakho u ekipi, ali... Vise bih volio vidjeti Iloria.
Samo da nas onaj sljam Bobadila ne rasplace, kao i Partizana, kao i nas prije par godina.
Ipak, vjerujem u nas ofanzivni dio ekipe, tako da..
Ne svidja mi se Sakho u ekipi, ali... Vise bih volio vidjeti Iloria.
Samo da nas onaj sljam Bobadila ne rasplace, kao i Partizana, kao i nas prije par godina.
Ipak, vjerujem u nas ofanzivni dio ekipe, tako da..
- BeyKopites
- Kontakt:
Ilkay bi od svih veznjaka sa kojima se povezujemo bio najveće pojačanje.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Skysports objavio interes Liverpoola za Xhaku. Prenosi sadržaj Bilda, da je Klopp razgovarao sa agentom i igračem. Bilo je pregovora ali. City ce nam praviti dosta problema, znamo da je Borussiji u interesu izvući sto vise para, a igrač je izjavio da mu je san igrati u Engleskoj. Pa ćemo vidjeti, Klopp neće dati više od 30 mil EURA definitivno.
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.
One and only, Steven Gerrard.
-
- Kontakt:
Nema prenosa na areni ?
- kumkalesic
- Kontakt:
Carvalhu je povreda poprilično unazadila taj neki jači napredak u karijeri. I sada je on dobar, ali prije povrede je nekako bio dosta sigurniji, a i agresivniji u igri.fera je napisao/la:prošle sezone su svi htjeli carvalha iz sportinga a evo već je zaboravljen tako bi moglo biti i sa ovim iz benfice... ja nesto u zadnje vrijeme nisam oduševljen ovim portugalskim talentima
Al' recimo ovaj Joao Mario što ga spomenuh jučer. Tip je daleko najjači trenutno veznjak u portugalskoj ligi, ali opet mi ne ulijeva, bar za sada, neki filing da bi mogao postati baš world class player...
Ili recimo ovaj Islam Slimani koji baš izgleda odlično u dresu Sportinga, ali veliko je pitanje kako bi izgledao u nekoj ozbiljnijoj ligi...
Mišljenja sam da se u francuskoj ili njemačkoj ligi mogu dovesti sigurniji igrači...možda i jeftiniji...možda

Npr. ovaj Tolisso iz Lyona se fino razvija kao igrač i mogao bi u budućnosti biti odličan zadnji vezni. Mislim, ako se već ne može dovesti neki jači i iskusniji igrač na toj poziciji, ne bih imao ništa protiv dovođenja ovog igrača. Realno, i ovako mlad je dosta bolji od ovih naših koji su ili pokušavaju biti zadnji vezni u momčadi...
I ovaj Camacho iz Malage je solidno rješenje...
Realno, strašno težak posao čeka Švabu na ljeto, jer sastaviti jak tim, a imati ograničen budžet i nije tako jednostavno. Ovaj trenutni igrački roster sigurno da nije po njegovom ukusu i da bi ostvario neki veći rezultat trebat će tu dosta promjena. Morat će se tu nešto i od prodaje pokušati ušićariti, jer čekati neki veći novac od vlasnika je nemoguća misija, pogotovo zbog ovih radova na stadionu, ali i zbog ovog neuspješnog podizanja cijena karata...baš me zanima kako će reagirati na sve ovo u narednom prelaznom roku/rokovima

Ako se nađe dobar kupac pokušati prodati i Sakhoa, i Allena, i Cana, i Bena, pa i Škrtela, itd. itd. baš ih ima za prodaju

Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.