Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hendo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Hendo » 15 feb 2016, 17:59

Ja sam nekako ubjedjen da ce on ganjati i Ter Stegena. Kako je samo Klop pametan. Ekipa se gradi o odbrane i svaka mu cast na tome. Koliko znam Kolo ide na kraju sezone.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 feb 2016, 20:40

Mnogo fino pojačanje.
Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.
Inače je u ovom trenutku naš najvisočiji igrač :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 15 feb 2016, 20:41

da je dovesti prvo golmana i to svabu samo nije bitno koji je,lahko cemo za ostale pozicije

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 15 feb 2016, 20:43

Onako, solidno pojačanje i trebao bi s Lovrenom u narednoj sezoni činiti taj štoperski tandem koji će nam valjda donijeti mnogo bolju igru u defanzivi. Jest da je i kikser kao i Hrvat, ali je bar jak na lopti i zna je iznijeti i sigurno predati suigračima.
Kada smo već kod tih nekih prodaja možda bi trebalo i Sakhoa pokušati nekome prodati, jer čovjek baš ništa ne napreduje u svojoj igri od dolaska iz Pariza...ako se uopšte i može naći neki kupac, a da nije iz Kine :shifty:
Mediji pišu da je naredni pik iz Bundeslige Timo Werner...možda ne bi bilo loše dovođenje i ovog Turčina Mallia iz Mainza. Mislim, čovjek kada god gledam neki meč kluba u kojem igra je odličan na terenu...dal' je do mene il' njega nemam
pojma :shifty:
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 15 feb 2016, 20:49

Torres_9 je napisao/la:da je dovesti prvo golmana i to svabu samo nije bitno koji je,lahko cemo za ostale pozicije
Ja se nadam da bi to mogao biti Loris Karius...tip je prošao kroz mlađe kategorije Citya i sigurno mu ne bi trebala nikakva prilagodba na otočki život (ako još kod nekoga pali takvo opravdanje :shifty: ), a uz to je, siguran sam, najbolji realni izbor za golmansku poziciju...
Joint_fc

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 15 feb 2016, 21:18

Mozda dodje i Nordveit kao free, Kloppe ako ovo rjesis :bow: :bow:

Tim place za ovakvim tipom igraca....

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 feb 2016, 21:59

Europa League | Augsburg v Liverpool - 18 February
Europa League | Liverpool v Augsburg - 25 February
Capital One Cup final | Liverpool v Manchester City - 28 February
Premier League | Liverpool v Manchester City - 2 March
Premier League | Crystal Palace v Liverpool - 6 March
Kocka je bačena

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 feb 2016, 00:25

mcmanaman je napisao/la:Mozda dodje i Nordveit kao free, Kloppe ako ovo rjesis :bow: :bow:

A kakav je to tip igraca?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 feb 2016, 00:32

Solidan i jeftin, nesto kaO Matip. Pun tim takvih igrača.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 16 feb 2016, 10:21

YNWA je napisao/la:
mcmanaman je napisao/la:Mozda dodje i Nordveit kao free, Kloppe ako ovo rjesis :bow: :bow:

Polivalentan igrac koji osim def. veznog moze igrati gotovo sve pozicije u odbrani, i za razliku od Lukasa i Allenanije operisan od igre u napadu

Puno bolja opcija od Kamacha koji se spominjao, a eventualno bi dosao djabaluka.

Matip je Maldini za sve nase stopere i taj transfer nije solidan kao sto se pise ovdje vec fantastican, da je karijeru gradio u epl nasi bi morali izvaliti 20mil hladno, ovako nas kostao 0€.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 feb 2016, 11:41

mcmanaman je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Polivalentan igrac koji osim def. veznog moze igrati gotovo sve pozicije u odbrani, i za razliku od Lukasa i Allenanije operisan od igre u napadu

Puno bolja opcija od Kamacha koji se spominjao, a eventualno bi dosao djabaluka.

Matip je Maldini za sve nase stopere i taj transfer nije solidan kao sto se pise ovdje vec fantastican, da je karijeru gradio u epl nasi bi morali izvaliti 20mil hladno, ovako nas kostao 0€.
Kako ga predstavi, ja pomislio klasa, a ono polivalentan, pa takvih imamo za izvoza, mogu na 3-4 pozicije, a gdje god ih stavis samo nas nerviraju :mrgreen:

Matip je daleko od fantasticnog transfera, ali sasvim OK posao, na njega gledam kao na igraca koji ce zamijeniti Tourea i sad imamo 4 podjednako dobra stopera, s tim da ne znas ko ce prije nesto sjebati ali hajde, navikli smo :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 16 feb 2016, 12:11

YNWA je napisao/la: Kako ga predstavi, ja pomislio klasa, a ono polivalentan, pa takvih imamo za izvoza, mogu na 3-4 pozicije, a gdje god ih stavis samo nas nerviraju :mrgreen:

Matip je daleko od fantasticnog transfera, ali sasvim OK posao, na njega gledam kao na igraca koji ce zamijeniti Tourea i sad imamo 4 podjednako dobra stopera, s tim da ne znas ko ce prije nesto sjebati ali hajde, navikli smo :mrgreen:

Nazalost takva je situacija u klubu da Nord naspram nasih veznjaka izgleda kao klasa :mrgreen:

A za stopera nadam se da ne zaboravljas Gomeza, on i jeste stoper ali je silom prilika pocetkom sezone igrao beka... Samo da ga ona povreda nije unazadila dosta od njega treba ocekivati.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 feb 2016, 12:55

mcmanaman je napisao/la: Nazalost takva je situacija u klubu da Nord naspram nasih veznjaka izgleda kao klasa :mrgreen:

A za stopera nadam se da ne zaboravljas Gomeza, on i jeste stoper ali je silom prilika pocetkom sezone igrao beka... Samo da ga ona povreda nije unazadila dosta od njega treba ocekivati.
Naravno da nisam zaboravio, ali ne vjerujem da ce on biti ozbiljna opcija na stoperu, vise ce on igrati na beku, a dobro je da moze igrati sve pozicije u odbrani, tako da ce imati dobru minutazu.
Sarajevo i Liverpool

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 16 feb 2016, 17:30

Zna li se koliku ce platu imati Matip? Neki Twiterasi spominju 50k, a neki i do 100k.
Nad nama nebo ima da gori!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 feb 2016, 19:11

Rolex312 je napisao/la:Zna li se koliku ce platu imati Matip? Neki Twiterasi spominju 50k, a neki i do 100k.
gaston je napisao/la:Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.
:mrgreen:

A sad ozbiljno, nema sanse ima 50k sedmicno, odlicno je on naplatio to sto dolazi kao slobodan igrac, kao i Milner.
Sarajevo i Liverpool

KevinDurant35
Kontakt:

Post Postao/la KevinDurant35 » 16 feb 2016, 19:17

Vec mi u glavi scena kako ga na njegovom debiu nadskace omaleni bojan krkic iz kornera u 87 minuti i zabija za izjednacenje :mrgreen:
Nije problem u igracu problem je u sistemu. Kod nas bi losi bili ramos i silva realno

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 feb 2016, 20:18

YNWA je napisao/la:
Rolex312 je napisao/la:Zna li se koliku ce platu imati Matip? Neki Twiterasi spominju 50k, a neki i do 100k.
gaston je napisao/la:Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.

A sad ozbiljno, nema sanse ima 50k sedmicno, odlicno je on naplatio to sto dolazi kao slobodan igrac, kao i Milner.
Ma ići će to vjerovatno na 100 hiljada sedmično i nekoliko miliona, narodski rečeno, na ruke igraču. Agenti to sve lijepo dogovore i izbalansiraju tako da to u biti i ne bude baš ono pravo slobodan igrač, ali takvih danas i nema u profesionalnom nogometu.
Baš skoro čitam da se još uvijek natežemo i sa Burnleyem oko Ingsa i njegovog dolaska kao "slobodnog" igrača...sigurno ćemo i njima morati isplatiti nekoliko miliona ovog ljeta...
Što se tiče ovog Norvežanina iz Gladbacha, mislim ok igrač, ali ništa posebno. Mislim, gledam tu ekipu gotovo svakog vikenda i tu ako želimo pojačanje u pravom smislu riječi, onda moramo krenuti po malog Dahouda.
Joint_fc

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 feb 2016, 21:06

Da se razumijemo..ovaj info oko plate sam kopirao sa nečijeg twitter acounta.
Nisam siguran al' mislim da je Billy Lidell u pitanju.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 feb 2016, 00:28

kumkalesic je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Ma ići će to vjerovatno na 100 hiljada sedmično i nekoliko miliona, narodski rečeno, na ruke igraču. Agenti to sve lijepo dogovore i izbalansiraju tako da to u biti i ne bude baš ono pravo slobodan igrač, ali takvih danas i nema u profesionalnom nogometu.
Baš skoro čitam da se još uvijek natežemo i sa Burnleyem oko Ingsa i njegovog dolaska kao "slobodnog" igrača...sigurno ćemo i njima morati isplatiti nekoliko miliona ovog ljeta...
Što se tiče ovog Norvežanina iz Gladbacha, mislim ok igrač, ali ništa posebno. Mislim, gledam tu ekipu gotovo svakog vikenda i tu ako želimo pojačanje u pravom smislu riječi, onda moramo krenuti po malog Dahouda.
Vjerovatno zbog toga nismo ni pustili Sinclaira, iako mu ugovor istice na kraju sezone, jer racunaju da ce vise love dobiti na arbitrazi.

A Xhaka ?
Sarajevo i Liverpool

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 17 feb 2016, 02:11

kumkalesic je napisao/la: Što se tiče ovog Norvežanina iz Gladbacha, mislim ok igrač, ali ništa posebno. Mislim, gledam tu ekipu gotovo svakog vikenda i tu ako želimo pojačanje u pravom smislu riječi, onda moramo krenuti po malog Dahouda.
Dahoud bi dobro dosao da mi vec imamo dobrog kreativnog DMF/CMF kao potencijal i back up, ali posto nemamo Granit, baš kao što se i piše, će biti meta za tu poziciju. Eto doveli smo jednog mladog za tu poziciju, Grujica, ne treba vise mladih. Emre, Grujic, Hendo i Xhaka,ako se uspije dovesti, za 2 pozicije u vezi što se mene tiče odlican izbor, i plus ako se koji iz akademije probije, najblizi tome je Rossiter, ma super.
Klopp će još osim tog pojačanja u vezi gledati da dovede konkurenciju za Morena, to je skoro pa sigurno. Sad, šta će uraditi sa pozicijom desnog krila vidjet ćemo, Marković se vraća, tu je i Ibe, po potrebi i Milner pokriva. Za golmana ne znam, možda dovesti Kariusa, ili nekog drugog mladog golmana, pruziti priliku Mignoletu još jednu godinu, ako ne zadovolji onda ovaj uskace i to je to.

Po meni Klopp cilja na neku formaciju 4-3-3/4-4-2 koja izgleda ovako nekako po mom viđenju:
slika

To je eto naših najboljih 11, vjerujem da će ovako igrati do kraja ako budu svi zdravi :pray: .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.