Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ja sam nekako ubjedjen da ce on ganjati i Ter Stegena. Kako je samo Klop pametan. Ekipa se gradi o odbrane i svaka mu cast na tome. Koliko znam Kolo ide na kraju sezone.
Kocka je bačena
Mnogo fino pojačanje.
Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.
Inače je u ovom trenutku naš najvisočiji igrač
Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.
Inače je u ovom trenutku naš najvisočiji igrač

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
da je dovesti prvo golmana i to svabu samo nije bitno koji je,lahko cemo za ostale pozicije
- kumkalesic
- Kontakt:
Onako, solidno pojačanje i trebao bi s Lovrenom u narednoj sezoni činiti taj štoperski tandem koji će nam valjda donijeti mnogo bolju igru u defanzivi. Jest da je i kikser kao i Hrvat, ali je bar jak na lopti i zna je iznijeti i sigurno predati suigračima.
Kada smo već kod tih nekih prodaja možda bi trebalo i Sakhoa pokušati nekome prodati, jer čovjek baš ništa ne napreduje u svojoj igri od dolaska iz Pariza...ako se uopšte i može naći neki kupac, a da nije iz Kine
Mediji pišu da je naredni pik iz Bundeslige Timo Werner...možda ne bi bilo loše dovođenje i ovog Turčina Mallia iz Mainza. Mislim, čovjek kada god gledam neki meč kluba u kojem igra je odličan na terenu...dal' je do mene il' njega nemam
pojma
Kada smo već kod tih nekih prodaja možda bi trebalo i Sakhoa pokušati nekome prodati, jer čovjek baš ništa ne napreduje u svojoj igri od dolaska iz Pariza...ako se uopšte i može naći neki kupac, a da nije iz Kine

Mediji pišu da je naredni pik iz Bundeslige Timo Werner...možda ne bi bilo loše dovođenje i ovog Turčina Mallia iz Mainza. Mislim, čovjek kada god gledam neki meč kluba u kojem igra je odličan na terenu...dal' je do mene il' njega nemam
pojma

Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
Ja se nadam da bi to mogao biti Loris Karius...tip je prošao kroz mlađe kategorije Citya i sigurno mu ne bi trebala nikakva prilagodba na otočki život (ako još kod nekoga pali takvo opravdanjeTorres_9 je napisao/la:da je dovesti prvo golmana i to svabu samo nije bitno koji je,lahko cemo za ostale pozicije

Joint_fc
Mozda dodje i Nordveit kao free, Kloppe ako ovo rjesis
Tim place za ovakvim tipom igraca....

Europa League | Augsburg v Liverpool - 18 February
Europa League | Liverpool v Augsburg - 25 February
Capital One Cup final | Liverpool v Manchester City - 28 February
Premier League | Liverpool v Manchester City - 2 March
Premier League | Crystal Palace v Liverpool - 6 March
Europa League | Liverpool v Augsburg - 25 February
Capital One Cup final | Liverpool v Manchester City - 28 February
Premier League | Liverpool v Manchester City - 2 March
Premier League | Crystal Palace v Liverpool - 6 March
Kocka je bačena
A kakav je to tip igraca?mcmanaman je napisao/la:Mozda dodje i Nordveit kao free, Kloppe ako ovo rjesis![]()
![]()
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- BeyKopites
- Kontakt:
Solidan i jeftin, nesto kaO Matip. Pun tim takvih igrača.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Polivalentan igrac koji osim def. veznog moze igrati gotovo sve pozicije u odbrani, i za razliku od Lukasa i Allenanije operisan od igre u napaduYNWA je napisao/la:A kakav je to tip igraca?mcmanaman je napisao/la:Mozda dodje i Nordveit kao free, Kloppe ako ovo rjesis![]()
![]()
Puno bolja opcija od Kamacha koji se spominjao, a eventualno bi dosao djabaluka.
Matip je Maldini za sve nase stopere i taj transfer nije solidan kao sto se pise ovdje vec fantastican, da je karijeru gradio u epl nasi bi morali izvaliti 20mil hladno, ovako nas kostao 0€.
Kako ga predstavi, ja pomislio klasa, a ono polivalentan, pa takvih imamo za izvoza, mogu na 3-4 pozicije, a gdje god ih stavis samo nas nervirajumcmanaman je napisao/la:Polivalentan igrac koji osim def. veznog moze igrati gotovo sve pozicije u odbrani, i za razliku od Lukasa i Allenanije operisan od igre u napaduYNWA je napisao/la:A kakav je to tip igraca?mcmanaman je napisao/la:Mozda dodje i Nordveit kao free, Kloppe ako ovo rjesis![]()
![]()
Puno bolja opcija od Kamacha koji se spominjao, a eventualno bi dosao djabaluka.
Matip je Maldini za sve nase stopere i taj transfer nije solidan kao sto se pise ovdje vec fantastican, da je karijeru gradio u epl nasi bi morali izvaliti 20mil hladno, ovako nas kostao 0€.

Matip je daleko od fantasticnog transfera, ali sasvim OK posao, na njega gledam kao na igraca koji ce zamijeniti Tourea i sad imamo 4 podjednako dobra stopera, s tim da ne znas ko ce prije nesto sjebati ali hajde, navikli smo

Sarajevo i Liverpool
YNWA je napisao/la: Kako ga predstavi, ja pomislio klasa, a ono polivalentan, pa takvih imamo za izvoza, mogu na 3-4 pozicije, a gdje god ih stavis samo nas nerviraju![]()
Matip je daleko od fantasticnog transfera, ali sasvim OK posao, na njega gledam kao na igraca koji ce zamijeniti Tourea i sad imamo 4 podjednako dobra stopera, s tim da ne znas ko ce prije nesto sjebati ali hajde, navikli smo
Nazalost takva je situacija u klubu da Nord naspram nasih veznjaka izgleda kao klasa

A za stopera nadam se da ne zaboravljas Gomeza, on i jeste stoper ali je silom prilika pocetkom sezone igrao beka... Samo da ga ona povreda nije unazadila dosta od njega treba ocekivati.
Naravno da nisam zaboravio, ali ne vjerujem da ce on biti ozbiljna opcija na stoperu, vise ce on igrati na beku, a dobro je da moze igrati sve pozicije u odbrani, tako da ce imati dobru minutazu.mcmanaman je napisao/la: Nazalost takva je situacija u klubu da Nord naspram nasih veznjaka izgleda kao klasa![]()
A za stopera nadam se da ne zaboravljas Gomeza, on i jeste stoper ali je silom prilika pocetkom sezone igrao beka... Samo da ga ona povreda nije unazadila dosta od njega treba ocekivati.
Sarajevo i Liverpool
Zna li se koliku ce platu imati Matip? Neki Twiterasi spominju 50k, a neki i do 100k.
Nad nama nebo ima da gori!
Rolex312 je napisao/la:Zna li se koliku ce platu imati Matip? Neki Twiterasi spominju 50k, a neki i do 100k.
gaston je napisao/la:Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.

A sad ozbiljno, nema sanse ima 50k sedmicno, odlicno je on naplatio to sto dolazi kao slobodan igrac, kao i Milner.
Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Vec mi u glavi scena kako ga na njegovom debiu nadskace omaleni bojan krkic iz kornera u 87 minuti i zabija za izjednacenje 
Nije problem u igracu problem je u sistemu. Kod nas bi losi bili ramos i silva realno

Nije problem u igracu problem je u sistemu. Kod nas bi losi bili ramos i silva realno
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma ići će to vjerovatno na 100 hiljada sedmično i nekoliko miliona, narodski rečeno, na ruke igraču. Agenti to sve lijepo dogovore i izbalansiraju tako da to u biti i ne bude baš ono pravo slobodan igrač, ali takvih danas i nema u profesionalnom nogometu.YNWA je napisao/la:Rolex312 je napisao/la:Zna li se koliku ce platu imati Matip? Neki Twiterasi spominju 50k, a neki i do 100k.gaston je napisao/la:Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.
A sad ozbiljno, nema sanse ima 50k sedmicno, odlicno je on naplatio to sto dolazi kao slobodan igrac, kao i Milner.
Baš skoro čitam da se još uvijek natežemo i sa Burnleyem oko Ingsa i njegovog dolaska kao "slobodnog" igrača...sigurno ćemo i njima morati isplatiti nekoliko miliona ovog ljeta...
Što se tiče ovog Norvežanina iz Gladbacha, mislim ok igrač, ali ništa posebno. Mislim, gledam tu ekipu gotovo svakog vikenda i tu ako želimo pojačanje u pravom smislu riječi, onda moramo krenuti po malog Dahouda.
Joint_fc
Da se razumijemo..ovaj info oko plate sam kopirao sa nečijeg twitter acounta.
Nisam siguran al' mislim da je Billy Lidell u pitanju.
Nisam siguran al' mislim da je Billy Lidell u pitanju.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Vjerovatno zbog toga nismo ni pustili Sinclaira, iako mu ugovor istice na kraju sezone, jer racunaju da ce vise love dobiti na arbitrazi.kumkalesic je napisao/la:Ma ići će to vjerovatno na 100 hiljada sedmično i nekoliko miliona, narodski rečeno, na ruke igraču. Agenti to sve lijepo dogovore i izbalansiraju tako da to u biti i ne bude baš ono pravo slobodan igrač, ali takvih danas i nema u profesionalnom nogometu.YNWA je napisao/la:Rolex312 je napisao/la:Zna li se koliku ce platu imati Matip? Neki Twiterasi spominju 50k, a neki i do 100k.gaston je napisao/la:Pri tome će imati platu 42k sedmično a u Gelzenkirhenu je odbio 64k sedmicno.
Baš skoro čitam da se još uvijek natežemo i sa Burnleyem oko Ingsa i njegovog dolaska kao "slobodnog" igrača...sigurno ćemo i njima morati isplatiti nekoliko miliona ovog ljeta...
Što se tiče ovog Norvežanina iz Gladbacha, mislim ok igrač, ali ništa posebno. Mislim, gledam tu ekipu gotovo svakog vikenda i tu ako želimo pojačanje u pravom smislu riječi, onda moramo krenuti po malog Dahouda.
A Xhaka ?
Sarajevo i Liverpool
- thekoplegend
- Kontakt:
Dahoud bi dobro dosao da mi vec imamo dobrog kreativnog DMF/CMF kao potencijal i back up, ali posto nemamo Granit, baš kao što se i piše, će biti meta za tu poziciju. Eto doveli smo jednog mladog za tu poziciju, Grujica, ne treba vise mladih. Emre, Grujic, Hendo i Xhaka,ako se uspije dovesti, za 2 pozicije u vezi što se mene tiče odlican izbor, i plus ako se koji iz akademije probije, najblizi tome je Rossiter, ma super.kumkalesic je napisao/la: Što se tiče ovog Norvežanina iz Gladbacha, mislim ok igrač, ali ništa posebno. Mislim, gledam tu ekipu gotovo svakog vikenda i tu ako želimo pojačanje u pravom smislu riječi, onda moramo krenuti po malog Dahouda.
Klopp će još osim tog pojačanja u vezi gledati da dovede konkurenciju za Morena, to je skoro pa sigurno. Sad, šta će uraditi sa pozicijom desnog krila vidjet ćemo, Marković se vraća, tu je i Ibe, po potrebi i Milner pokriva. Za golmana ne znam, možda dovesti Kariusa, ili nekog drugog mladog golmana, pruziti priliku Mignoletu još jednu godinu, ako ne zadovolji onda ovaj uskace i to je to.
Po meni Klopp cilja na neku formaciju 4-3-3/4-4-2 koja izgleda ovako nekako po mom viđenju:

To je eto naših najboljih 11, vjerujem da će ovako igrati do kraja ako budu svi zdravi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.