FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 02 sep 2016, 22:13

Komunista je napisao/la:Svidja mi se sto cemo imati ovakvu prostoriju u gradu za druzenje :) https://m.facebook.com/prijateljifksloboda/
konacno i zapadna tribina da ima gdje zajednicki kafu i serbe popit :lol: :thumbup:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 02 sep 2016, 22:57

klasik je napisao/la:Dok svi svoje "talente" dizu u zvijezde i nabijau im rejting, kolko god se moze podic neki rejting na forumu oni ga toliko i podignu, ako nista medju nama, jedino mi jedva cekamo svaku priliku da sto vise ocrnimo i isprozivamo svoje, i svi su dobri samo nasi ne valjaju.
Umjesto da se ovde prica kako imas kapitena mlade reprezentacije ti gledas kako ces ga sto vise popljuvat.

I ja sam za to da se treba Bobicu dat sansa prije Pirije u ovom trenutku al opet vjerujem da ce Pirija za 5 godina bit golman kakav Bobic nikad nece moc bit.
Rudarski mentalitet je cudo. Jedini igrac koji je pozivan u A reprezentaciju. Treba ga popljuvat. Bolji je Krosevski
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 sep 2016, 23:29

katarakta je napisao/la:
klasik je napisao/la:Dok svi svoje "talente" dizu u zvijezde i nabijau im rejting, kolko god se moze podic neki rejting na forumu oni ga toliko i podignu, ako nista medju nama, jedino mi jedva cekamo svaku priliku da sto vise ocrnimo i isprozivamo svoje, i svi su dobri samo nasi ne valjaju.
Umjesto da se ovde prica kako imas kapitena mlade reprezentacije ti gledas kako ces ga sto vise popljuvat.

I ja sam za to da se treba Bobicu dat sansa prije Pirije u ovom trenutku al opet vjerujem da ce Pirija za 5 godina bit golman kakav Bobic nikad nece moc bit.
Rudarski mentalitet je cudo. Jedini igrac koji je pozivan u A reprezentaciju. Treba ga popljuvat. Bolji je Krosevski
Dobro to imate pravo iz jednog ugla ali to nabinje rejtinga od strane nas samo moze udariti u glavu igracu i Slobodi. Treba biti realan, a ne praviti od nekog predobrog igraca u teoriji, a da on to ne zna prezentovati na terenu.

Tako su uradili Zeljini sa Memijom i Kjosevskim, Sarajevo sa Radovcem i Duljevicem pa se razocarali.

Neka Govedarica, Zec i Piric odigraju sta kvalitetno kod nas konacno pa cemo ih hvaliti kao sto se hvali Ordagic i Veselinovic.
Drago nam je svima sto su u mladoj ali mlada je ko mudo ukljucujuci i ovog trenera sto ih poziva, a mi nikog ne mozemo prodati od njih. Poziva ih radi managera i mi od toga nemamo nista. Kada pocnu igrati za Slobodu dobro onda da i nije bitno gdje ce ko od njih biti za 5 godina Sloboda je bitna. Ako Bobic bolje brani neka brani, ja hocu uspjehe. A ne da Sloboda pomogne Piricu da postane dobar, a u svemu tome ispusi za trofeje i Evropu.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 02 sep 2016, 23:37

Sariel je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Svidja mi se sto cemo imati ovakvu prostoriju u gradu za druzenje :) https://m.facebook.com/prijateljifksloboda/
konacno i zapadna tribina da ima gdje zajednicki kafu i serbe popit [emoji38] [emoji106]
Sta fali nama kospicarima na zapadu, uvijek smo brojniji od sjevera ;)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 sep 2016, 00:21

Komunista je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
konacno i zapadna tribina da ima gdje zajednicki kafu i serbe popit [emoji38] [emoji106]
Sta fali nama kospicarima na zapadu, uvijek smo brojniji od sjevera ;)
nista druze lose.svi smo slobodasi svi smo nasi :mrgreen: :salut:
al kad pogledas realno i objektivno, nije bitan kvantiet nego kvalitet a trenutno su i jedno i drugo u k ;)
i opet za ulozeno vrijeme trud potrosena grla dlanove i on the road momke, fukare pa ostali realno :salut:
nije to samo kod nas to je tako..

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 03 sep 2016, 05:53

katarakta je napisao/la:

Iskreno, da je pokazao da zna nesto, ja bih ga prvi pohvalio, bas kao sto ga prvi i 'pljujem'. Sta meni vrijedi dobar Pirija na golu repke ako mu kad brani za Slobodu lopte zujaju kroz peterac kao metci '42? Ah da, pa tako je i danas primio gol. Koji sam ja debil. Zec, iskreno danas nula poena, nema mu ko dodat, a ne moze jadan sam. Grahovac nesto kao pokusao, ali ne ide kad nemas igrace kraj sebe koji zele zapravo postici nesto, a ni instrukcije sa klupe koje su validne i korisne. Kao sto rekoh, da je neko od njih napravio nesto, ja bih prvi uskocio da hvalim.

A dizanje u nebesa se u ovim i slicnim situacijama moze samo desiti ako nemas nimalo mozga. Hence the Sara-is-an-ox fans.

Meni su nasi najbitniji, ali, Pirija odavno zivi na svom oblaku i odozgo ne pomaze klubu, vec odmaze. Ja bih najsretniji bio kada bi on dosao sebi i ispunio svoj potencijal, jer mu talenta ne nedostaje. Ali, slaba nafaka.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 03 sep 2016, 10:48

Moze mi neko objasnit gdje je ovo,msm lokaciju. Nisam upucen

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2016, 10:55

tzmalisa je napisao/la:
Moze mi neko objasnit gdje je ovo,msm lokaciju. Nisam upucen
U prolazu iz parka prema Mozaiku, pored Akademije..

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 03 sep 2016, 11:04

Kad igramo protiv Maldosti iduću subotu ili nedelju?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2016, 12:39

Ma ako nemozete pobjedit Mladost pa sta onda trazite u toj ligi.Nema tu razmisljanja iz utakmice u utakmicu sve vam je dato sto ste trazili prvo Musemic pa vi svi igraci
sta covjek da kaze za ovako bistre komentare

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 03 sep 2016, 12:57

U nedelju 11.09. se igra protiv Mladosti.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 sep 2016, 16:36

Chinaglia je napisao/la:
Ma ako nemozete pobjedit Mladost pa sta onda trazite u toj ligi.Nema tu razmisljanja iz utakmice u utakmicu sve vam je dato sto ste trazili prvo Musemic pa vi svi igraci
sta covjek da kaze za ovako bistre komentare
Vjerovatno misli na ligu za prvaka.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 03 sep 2016, 22:30

Neko zatisje...

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 sep 2016, 22:34

Rimes87 je napisao/la:Neko zatisje...
svi smo ostali odusevljeni fantasticnom igrom nasih kosarkasa

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 sep 2016, 22:34

A pa vikend.mladji izlaze vanka stariji zena djeca i tako :mrgreen:
Nego ova tekma poslije mladosti opet u travniku :urnebes: :opaopa:

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 03 sep 2016, 22:53

Chinaglia je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Neko zatisje...
svi smo ostali odusevljeni fantasticnom igrom nasih kosarkasa
Kakva podrška :puke: takva i igra :kafa:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2016, 23:09

Jos onaj neki pise navijaci u Sarajevu su odustali od repke. Cuj odustali kao da igraju PS pa ono odustali....
Ko nama govori o nekom patriotizmu i naziva nas srbima boze sacuvaj koji debilizam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 sep 2016, 23:16

Dobro je da ivo cujemo iz njihovih usta.
Lopovska.bagra nista bolja od one u savezu!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 sep 2016, 10:55

al se Husrefu svidja etno selo, bas se pitam zbog cega

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 04 sep 2016, 12:48

Danas sam saznao da je Kajkut trenutno slobodan igrac i da nema ugovor. Radi individualno u Banja Luci u zelji da ga neko angazuje. Olimpic je zainteresovan.
Ne bi bilo lose imat njega u ekipi. Sta mislite?
A sad adio...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.