Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 09 feb 2016, 23:08

dell21 je napisao/la:
ackeey je napisao/la:zvanicno **** mater slavenu bilicu!
hehe sto.
Cisto onako. Ljudska gnjida i us.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 feb 2016, 23:16

Puno se večeras promašilo...samo da ne budemo kažnjeni za to...
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 feb 2016, 23:18

Tako je to u fudbalu... :damn:
Joint_fc

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 feb 2016, 23:19

MAhh super koji glupi faul u PM...koji sklop debila u pm..realno glupi The Walker nas je kostao pobjede..
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 09 feb 2016, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 09 feb 2016, 23:21

cccccc

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 09 feb 2016, 23:23

Lucas doktorski

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 09 feb 2016, 23:24

Šteta, bili smo bolji u produžecima.
Walk on, with hope in your hearts.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 09 feb 2016, 23:26

Steta za Coutinha i Sturridgea jer igraju u prelosoj ekipi, nadam se da ce otici iduce sezone negdje jer ovdje igraju sa hrpom gubitnika i retarda bog ih ****.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 feb 2016, 23:27

Sta smo sve isfulali.Dragi Benteke pa ti jedino gol mozes zabiti sa metar na prazan gol.Nije ni cuso sto Firmino igra spica.Drago mi je zbig Staridza i Kutinja ,znace nam ipak mnogo itekako.IBE se rjesiti veceras ,smijesan igrac Oyo je u ono malo minuta vise pokazao od njega.Sad nam je ostalo finale kupa koje moramo dobiti da ne budemo sljedece godine europu preko tv-a gledali.Ligu mozemo realno bataliti ,a Europa liga je upitnik ,mozemo jedino Augsburga izbaciti pa ispast poslije toga ,nema konstantnosti u nasoj igri plus katastrofalan golman,ne bi pojacanje bio ni Velezu u ovakvoj situaciji kakvoj je
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 09 feb 2016, 23:29

Koliko mi je samo žao Sturridgea.Ako je mislio da ode,sad sigurno ima još veću želju.Znači čovjek grešku nije napravio otkad je ušao,sve majstorski odrađeno,namjesti sve,al džaba kad su ovi klocevi.
You'll never walk alone.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 feb 2016, 23:31

Lucas i glupi faulovi, klasika :facepalm: Benteke je stvarno postao nepodnošljiv sa ovim fulanjem mrtvih zicera, treba mu šamarčinu opaliti za svaki profulani zicer. Stu i Cou majstori, da im Bog podari zdravlja samo to mogu reći.
Opet nam se ništa gore nije moglo dogoditi, odigraš 120 min. u prezgusnutom rasporedu i ispadneš u zadnjoj sekundi.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 09 feb 2016, 23:34

Koliko god ovaj poraz bio los, istakao bih dvije dobre stvari:

- Sturridge se nije povrijedio na mecu + pokazao je da je zeljan igre. Djelovao mi je puno stabilnije (bio je jaci u duelima i igrao je sa vise samopouzdanja) nego kad se ranije vracao poslije povreda.

- Fulali smo prilike (u prijevodu - stvarali smo prilike). Smatram da smo fino izgledali u napadu, vidio sam nekoliko finih akcija i asistencija, pogotovo Sturridgeovih. Mislim da ce to biti odlicno kada zaigra on sa Coutinhom i Firminom.
Someone's mouth said paint them all red.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 feb 2016, 23:35

Bas me je bilo briga da li ce se proci iskreno kada sam video sastav i ove mlade nade, ali ovako kad se izgubi nema nista gore, i mora da ti bude lose posle ovog, Lucas krunise svoju dobru partiju na neverovatno glup nacin.

Bar se mogu u prvih 11 ocekivati Cou i Sturridge u narednim mecevima, Studge pokazuje klasu pri svakom dodiru, to ce sa Firminom odlicno izgledati.
Sve karte na EL sad.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 09 feb 2016, 23:37

U pravu si ti,ali gdje nam to sad još vrijedi? Samo u Evropa Ligi i eventualno finalu onom.
Jer valjda je jasno da šansi za LP u prvenstvu nemamo.
You'll never walk alone.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 09 feb 2016, 23:37

Nema sta,sta nismo iskoristili stigla je kazna,ibe pod hitno na tribinu,decko je stvarno napredovao ali u pogresnom smjeru,nula da gore nemoze biti.Pitam se sto Klopp nije caulkera stavio jer zna da je West ham ekipa gdje sve golove skoro daju iz prekida i da igraju dugim loptama a on bi visinom sigurno doprinjeo.
Jedino veseli povratak stua u cjeloj ovoj prici.Mislio sam cjelo vrijeme da ce bentekea krenuti al izgleda nista.
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

KevinDurant35
Kontakt:

Post Postao/la KevinDurant35 » 09 feb 2016, 23:42

Lucas :lol: Kakva ubleha i jedna od najvecih ako ne i najveca prevara modernog fudbala. Pa dovedi par forumasa uvedi ih u kondiciju odigrat ce kao on,ako ne i pametnije od ovog bilmeza koji u 7-8 godina staza u klubu nije 10 utakmica odigrao kako treba. Propo dabogda ubleho jedna u faveli zavrsio akobogda.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 feb 2016, 00:47

Jos da se rijesimo EL i mozemo se okrenuti ligi :thumbup:

Nije uopste lose to izgledalo veceras, bez obzira na to kakva ekipa je igrala, imali smo sasvim dovoljno prilika da utakmicu rijesimo u svoju korist, ali kad necemo mi hoce West Ham. Leiva odigra dobru utakmicu i onda napravi glup faul iz kojeg primamo gol. Bentekea ne treba vise komentarisati, on je sve gori i gori, kao i Ibe, ne znam sta se desava sa tim igracem, ali on je bio daleko bolji prosle godine u ovo vrijeme, ovo sad sto pruza je za zatvora, toliko nelogicnih poteza, kao da se trudi da nesto sjebe. Lijeva strana Cou-Smith je izgledala dobro u ofanzivi, cak bi pokusao sa Smithom u ligi, onako u defanzivi ni Moreno nije nista bolji od njega, ne zna se ko je gori.

Pozitivna stvar povratak Coutinhoa, Daniela i Origia, sad kad smo ispali iz kupa, mogao bi Benteke duze vrijeme utakmice posmatrati sa klupe, moguce i sa tribine, nije da nisam pisao da je bolje ostaviti Balotelia i sacuvati lovu :kafa:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 feb 2016, 02:21

Solidna partija večeras šteta što smo ispali. Ibe i benteke možda i dva najlošija igrača ove sezone hajde benteke je bar na početku bio dobar ali ibe stvarno više ne zaslužuje da igra iz utakmice u utakmicu je sve gori.
Lucas dobro odigrao ali na kraju sve upropastio faulom u svom stilu. Ostali manje vise dobri valjda i u ligi dobiju neku minutazu.
You are someone else I am still right here

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 feb 2016, 03:50

Sredina je čak i dobro odigrala ali kad ispred sebe imaju bentekea i ibea ne može se ništa puno očekivati. Ne ide mi u glavu zašto ih Klopp nije izveo kad je uvodio onu dvojicu. Dobro da je Coutinha izbacio jer ne može vuše izdržati ali njih dvojica nikako nisu smjeli odigrati svih 130 minuta. benteke je lagano mogao dati barem 5 golova. Njemu više i nema potrebe davati loptu jer će promašiti. Bez obzira koliko para su dali za njega trebaju ga nekome pokloniti i dati im duplo više para samo da ga više nema u Liverpoolu. Ista stvar vrijedi i za ibea. Ne zna dodati loptu, ne zna kad treba pucati a kad dodati, ne zna se osloboditi lopte na vrijeme, ništa ne zna jednostavno uraditi, sve komplikuje, ima brzinu a ne koristi je ili je ne zna koristiti. Pored svega toga, glup je za ne povjerovati. Svaki put, tokom čitave sezone kad god je protivnik sa loptom ispred njega prvo što uradi je da ga uhvati rukama i svaki put se čudi što mu sudija svira faul. Još ono večeras kad je čisto odgurnuo protivnika sa leđa koji se nalazio na nekih 20 metara od gola. To čovjek iz ludnice ne bi uradio a ne profesionalni fudbaler. I još pogled prema sudija kao ono nisam ništa uradio. Ako se ne varam brzo poslije toga su oni dali svoj prvi gol. Daleko mu kuća bila od Liverpoola.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 10 feb 2016, 08:35

Tobe jarabbi. Glavni krivac.
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.