FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čuj pirija kapiten.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ja mislim da ce njemu neko uskoro fino da uradi "plasticnu operaciju".tuzlak1987 je napisao/la:Mortuse on ti ovdje ne misli na to vec misli da ovaj sa slike krene bubati ove sto pricaju protiv Husare, zato kaze izvrsni.
Bude on na svakoj utakmici na Tusnju i parkira se na Slatini, pretežno oko Sedre. Tu sam gavidio par puta, kao i protiv Čelika.
pa nznm kad bi neko dobio batine zbog price protiv njega, šta bi mu se tek tad desilo.
Bio bi persona non grata u TZ, al eto nek laprda kolko hoce, muda nema ni za što....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- SiriusBlack7
- Kontakt:
Mortuse to mu je telohranitelj , neki mma bojac iz SrebrenikaMortus je napisao/la:ja mislim da ce njemu neko uskoro fino da uradi "plasticnu operaciju".tuzlak1987 je napisao/la:Mortuse on ti ovdje ne misli na to vec misli da ovaj sa slike krene bubati ove sto pricaju protiv Husare, zato kaze izvrsni.
Bude on na svakoj utakmici na Tusnju i parkira se na Slatini, pretežno oko Sedre. Tu sam gavidio par puta, kao i protiv Čelika.
pa nznm kad bi neko dobio batine zbog price protiv njega, šta bi mu se tek tad desilo.
Bio bi persona non grata u TZ, al eto nek laprda kolko hoce, muda nema ni za što....
Ćujwobly92 je napisao/la:Čuj pirija kapiten.![]()
![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Ta je priča bila i kad je Jagodić zvao Krunića (sad u Empoliju) iz tamo nekog Donjeg Srema, ili nije zvao Atajića iz velikog Celtica (sad je u Zalgirisu i obicna je panjina). Nije da nema menadžerskog lobiranja ali rezultati su više zbog neznanja i nezainteresovanosti selektora.staragarda je napisao/la:Cisto menadžerska reprezentacija... Nema to nikakve veze sa zaslugama i kvalitetetom... Milion je primjera... Zadnjih par godina A repka se uozbiljila koliko toliko pa su lešinari i hijene prešli na ovu mladu repkuChinaglia je napisao/la:da ga hoce nabusit, ionako ne mozes navijat za mladu repku, sve go lopov do lopovapinoglavi je napisao/la:Pirić i Zec u prvih 11 protiv Norveške.
Nad tobom sunce najljepše sja
SiriusBlack7 je napisao/la:Mortuse to mu je telohranitelj , neki mma bojac iz SrebrenikaMortus je napisao/la:ja mislim da ce njemu neko uskoro fino da uradi "plasticnu operaciju".tuzlak1987 je napisao/la:Mortuse on ti ovdje ne misli na to vec misli da ovaj sa slike krene bubati ove sto pricaju protiv Husare, zato kaze izvrsni.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
isto kao protiv Celika, ispade mu lopta iz ruku i nas igrac izbi u korner :lol:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jaa kad mu ispadne iz ruku klasika 
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Classic Pirijatuzlak1987 je napisao/la:Jaa kad mu ispadne iz ruku klasika
Sent from my D6603 using Tapatalk
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
kako mu lopte idu kroz peterac, a njega nidje nema :lol:
Takvih smo bruku golova primili.Jos je dobar danas barem kornere prati i boksujeChinaglia je napisao/la:kako mu lopte idu kroz peterac, a njega nidje nema
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pusti momka hoce da se dokazeguillermo je napisao/la:Takvih smo bruku golova primili.Jos je dobar danas barem kornere prati i boksujeChinaglia je napisao/la:kako mu lopte idu kroz peterac, a njega nidje nema [emoji38]
Sent from my D6603 using Tapatalk
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Odlicno odigra Grahovac.
Zec i Pirija, nista.
Zec i Pirija, nista.
-
strujasamo
- Kontakt:
Pirija je jedna obićna rupa linijski golman sve lopte po zemlji i u petercu ulaze u go izliječe u prazno maloprije na utakmici profula loptu i ljudi uvališe go Neznam dokad če ga Husref držati na golu a i Deda je tu kriv Kriv je za poraze protiv Svinjskog i pogotovo Krupe gdje je kriv za sva tri gola a da ne govorim o penalima još je onaj šupak sudija rekao svaki kontakt u šesnaestecu ČU SVIRATI PENAL
- Beduin
- Kontakt:
Sta kazu, Kostic povrijedjen pa zato na tribinama?
Mislim da je Zebi ovo posljednja sezona na Tusnju, skeptican sam po pitanju vracanju proslosezonske forme, volio bih da grijesim. Moramo poceti razmisljati o buducem AMF, jer i Ordaga ce otici cim-prije, a i moracemo ga prodati da popravimo budzet.
Grahovac ce biti igracina i samo da ovako nastavi i rahat smo.
Mislim da je Zebi ovo posljednja sezona na Tusnju, skeptican sam po pitanju vracanju proslosezonske forme, volio bih da grijesim. Moramo poceti razmisljati o buducem AMF, jer i Ordaga ce otici cim-prije, a i moracemo ga prodati da popravimo budzet.
Grahovac ce biti igracina i samo da ovako nastavi i rahat smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Necemo mi njega nikad prodati, vece su nam sanse da Bobica prodamo. Nadam se da ce Husref postulati instikt raje i preselit ga na klupu, bar dok ne vrati forum.
Dok svi svoje "talente" dizu u zvijezde i nabijau im rejting, kolko god se moze podic neki rejting na forumu oni ga toliko i podignu, ako nista medju nama, jedino mi jedva cekamo svaku priliku da sto vise ocrnimo i isprozivamo svoje, i svi su dobri samo nasi ne valjaju.
Umjesto da se ovde prica kako imas kapitena mlade reprezentacije ti gledas kako ces ga sto vise popljuvat.
I ja sam za to da se treba Bobicu dat sansa prije Pirije u ovom trenutku al opet vjerujem da ce Pirija za 5 godina bit golman kakav Bobic nikad nece moc bit.
Umjesto da se ovde prica kako imas kapitena mlade reprezentacije ti gledas kako ces ga sto vise popljuvat.
I ja sam za to da se treba Bobicu dat sansa prije Pirije u ovom trenutku al opet vjerujem da ce Pirija za 5 godina bit golman kakav Bobic nikad nece moc bit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
on je druze menadjerov. i tu zavrsava sva prica. i svaki igrac koji dodje odsad iz njegove ergele dzaba mu da je baloteli.
Svidja mi se sto cemo imati ovakvu prostoriju u gradu za druzenje
https://m.facebook.com/prijateljifksloboda/
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.