Da
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Pa imaš li kakve informacije ili nagađaš?
Nešto se spominjalo da bi se ekipa Spartaka mogla rasuti, Shevon Thompson bi bio babo.
Ne znam kakve su plate u Japanu i to, ali Dušan Ristić mi isto djeluje kao super igrač.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Shepherd ce nazalost vjerovatno biti bivsi, ima povrijeden meniskus. Halilovic je prevara samo takva. Svaki mjesec je povrijeden, ocekuje se na terenu tek pocetkom februara.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nisam ni očekivao da pobijedimo, ali ne trebamo sami sebe pobjeđivati. 19 izgubljenih lopti, 10 promašenih bacanja. Što je previše, previše je.
Ovo sa Shepherdom mi je totalno neozbiljno, amaterski. Prvo sve provjeri, pa ga onda potpiši.
Znači, bacili smo bezveze pare na Halilovića. I prije nam je trebao centar, a pogotovo sada.
Sutra protiv Rumuna. Igra im Sy, prošle sezone igrao za Paris u Euroligi. Tu je i Bropleh iz Španske lige, a ostale igrače ne poznajem.
Ovo sa Shepherdom mi je totalno neozbiljno, amaterski. Prvo sve provjeri, pa ga onda potpiši.
Znači, bacili smo bezveze pare na Halilovića. I prije nam je trebao centar, a pogotovo sada.
Sutra protiv Rumuna. Igra im Sy, prošle sezone igrao za Paris u Euroligi. Tu je i Bropleh iz Španske lige, a ostale igrače ne poznajem.
Nagađam, bilo je prica prosle sedmice do petka centar, pojavi se suplja za alibega i tjt.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni vise škripi u organizaciji igre nego na centru . Evo i juce smo nadskakali zvezdu . Treba i pokretljivi centar koji moze branit pik al nekako mi najviše fali mirnoće u vanjskoj liniji , iz utakmice u utakmicu 15/20 izgubljenih lopti i to većinom Atic i West.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Steta za povredu ovog Sheparda. Ide serija teskih utakmica,steta velika za one poraze od Mege i Olimpije. Mozda smo sa ovim Shepardom i mogli pokusati odigrati neku ludu tekmu u Ljubljani. Ako se mislimo boriti za to 4 mjesto moramo dobiti Spartaka.
Ako se i “bude moralo” izgubiti danas, pokušati paziti na razliku jer će vrlo vjerovatno opet neki trokut ovdje biti pošto Cedevita je zalutala i očekujem da će oni 0-6 imati
ZELJEZNICAR 1921!
Oradea ima samo dva poraza od početka sezone, očigledno je riječ o barem solidnoj ekipi iako ne znam koliko znače ove silne pobjede u rumunskoj ligi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Gdje uopće ide osvajač ovoga europskoga natjecanja?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ide kuci s peharomRobertHrkac555 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 17:31Gdje uopće ide osvajač ovoga europskoga natjecanja?
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nek neko objasni komentatoru razliku izmedju distance i poludistance
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
bolje zvuci bez komentatora

Od Joesara Bog zna nista.. Faris Verlasevic je Carmelo za njega.
15.10.2013.
Solidno zasad
komentatore ne spominjat bolje
komentatore ne spominjat bolje
E zbog ovakvih koševa je došao Plumer. Divna akcija
Evo Lopeza, bravo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Boga mi za sad vise nego dobro , 29p za 10min im uvaliti.. nastaviti samo!!!
Bravo Atic, Bravo Lopez
Bravo Atic, Bravo Lopez
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 10 dec 2025, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Odlično za sad , samo bez gluposti . BOSNA 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.