AnnesTM87 je napisao/la:
Frenkie -
Poslusajte pjesmu spominje se i sveto ime.. Zeljo !!!!
Frenkie ba pitar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
AnnesTM87 je napisao/la:
Frenkie -
e dusa draga...tiha patnja jelteADMIR_HZ87 je napisao/la:Haj stipu se tih podrumskih fora iz rata........
Seyo_TM je napisao/la:U koliko je ova za trece mjesto...igramo sa bezzzubim
hvala19TM87 je napisao/la:evo igramo protiv malenih u 16h za trece mjesto na bozicnom turniru
pa **** majku gdje mi zivimo ... namjestaju cak bajramske i bozicne turnire...kako to da se svaki put sastanu zeljo i sarajevo...jbg moraju se neke pare uzeti od ulaznica19TM87 je napisao/la:evo igramo protiv malenih u 16h za trece mjesto na bozicnom turniru
ovo je rečenica koja treba biti u srcu svakog od nas, jer je naprosto tačna, istinita i realnaSeyo_TM je napisao/la:pito masna znas ti ono: "navijati za sarajevo je stvar geografije, a za Zelju stvar filozofije"
you just cant grasp the meaning of that sentence...
Jel ima prenos , mislim da bi trebalo biti na TVSA19TM87 je napisao/la:evo igramo protiv malenih u 16h za trece mjesto na bozicnom turniru
Tako je kako je, u mom srcu jestesorrow je napisao/la:ovo je rečenica koja treba biti u srcu svakog od nas, jer je naprosto tačna, istinita i realnaSeyo_TM je napisao/la:pito masna znas ti ono: "navijati za sarajevo je stvar geografije, a za Zelju stvar filozofije"
you just cant grasp the meaning of that sentence...
nisam siguran ali mislim da ima...nime_tm87 je napisao/la:Jel ima prenos , mislim da bi trebalo biti na TVSA19TM87 je napisao/la:evo igramo protiv malenih u 16h za trece mjesto na bozicnom turniru
U 16:00 na TVSA.19TM87 je napisao/la:nisam siguran ali mislim da ima...nime_tm87 je napisao/la:Jel ima prenos , mislim da bi trebalo biti na TVSA19TM87 je napisao/la:evo igramo protiv malenih u 16h za trece mjesto na bozicnom turniru
Debil iz Tuzle, ima jedna pjesma o Slobodi a sad se fura na malene. Najgori su takvi.AnnesTM87 je napisao/la:
Frenkie -
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.