U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hogarstrasni

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 19:45

Sheyi je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Ma kakav zadnji voz, decki su mladi , igraju dobro i imaju buducnost. Zadnji voz je TSS i Hadzicu, kojima karijera tone. Cim Susic odleti, oni ce, naravno ako budu u dobroj formi, nazad u reprezentaciju! Zasto? Pa zato sto su bolji od 50% reprezentativaca koji su prodefilovali za Susiceve ere ;)
Prcic ako bolje razmisli odazvace se i tako sebi napraviti mogucnost za neki transfer igrama u repki, ako se ne odazove sa Sochauxom ce ispast iz lige,ruku na srce ne briljira u istom, statistika nikakva ko ce ga kupit, tavorice u drugoj ligi u veoma bitnim godinama
E **** ga! Pa ko je kupio Zahirovica, Vrsajevica, Svraku ? Kakve transfere su napravili dugogodisnji, standardni reprezentativci Vranjes, Medunjanin, Ibricic ...? Daleko smo mi od garanta za dobar, cak i pristojan transfer. ;)
moras priznati da su nas davno provalili i da ta referenca, Bih reprezentativac, pije vode samo u malim ekipama kojima je vazno da imaju , eto, jednog.
Samo nemoj reci Lulic i Hajrovic :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 feb 2014, 19:50

L_blancos je napisao/la:Besic moze vladi zahvaliti sto mu je pruzio priliku da se vrati u nacionalne selekcije i pokaze da je profesionalac i prihvacanjem poziva mogao konkurisati i za A repku. Besic se nije htio odazivati mladoj reprezentaciji i zbog toga nije bio ni pozivan, nakon odbijanja poziva dakle.
Win-win situacija, kako za reprezentaciju, tako i za Bešića. Da sam na njegovom mjestu, krenuo bih pješke.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 feb 2014, 20:51

Ja mislim da je Besic glup i da nece doći.... Uostalom da je pametan danas bi igrao u prvih 11 BiH i igrao u nekoj drugoj ligi a ne Mađarskoj...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 feb 2014, 20:55

hogarstrasni je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Ma kakav zadnji voz, decki su mladi , igraju dobro i imaju buducnost. Zadnji voz je TSS i Hadzicu, kojima karijera tone. Cim Susic odleti, oni ce, naravno ako budu u dobroj formi, nazad u reprezentaciju! Zasto? Pa zato sto su bolji od 50% reprezentativaca koji su prodefilovali za Susiceve ere ;)
Prcic ako bolje razmisli odazvace se i tako sebi napraviti mogucnost za neki transfer igrama u repki, ako se ne odazove sa Sochauxom ce ispast iz lige,ruku na srce ne briljira u istom, statistika nikakva ko ce ga kupit, tavorice u drugoj ligi u veoma bitnim godinama
E **** ga! Pa ko je kupio Zahirovica, Vrsajevica, Svraku ? Kakve transfere su napravili dugogodisnji, standardni reprezentativci Vranjes, Medunjanin, Ibricic ...? Daleko smo mi od garanta za dobar, cak i pristojan transfer. ;)
moras priznati da su nas davno provalili i da ta referenca, Bih reprezentativac, pije vode samo u malim ekipama kojima je vazno da imaju , eto, jednog.
Samo nemoj reci Lulic i Hajrovic :roll:
Lulić i Izo :mrgreen: :lol: :lol:
Ma ne kazem da ce sigurno napraviti transfer ali bar ce imati vise sansi za to.
I nadati se da ce nasi igraci postati traženiji nakon SP? :)

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 27 feb 2014, 23:55

Teško da će se više ponovit Višća-Stevanović-Đurić-Bešić u jednoj generaciji.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 feb 2014, 00:04

RollMan je napisao/la:Teško da će se više ponovit Višća-Stevanović-Đurić-Bešić u jednoj generaciji.
Imali smo mi i bolje generacije od te...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 feb 2014, 00:34

BiH: Baotić, Muharemović, Memišević, Maksimović, Pandža, Čović, Dajić (od 86. Husić), Salihović, Ibišević, Smajić (od 77. Vršajević), Džeko.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 feb 2014, 00:44

Neutral je napisao/la:BiH: Baotić, Muharemović, Memišević, Maksimović, Pandža, Čović, Dajić (od 86. Husić), Salihović, Ibišević, Smajić (od 77. Vršajević), Džeko.
Najbolji igrač te ekipe je bio Ibričić. Ubjedljivo. Da je igrao u uzvratu protiv Čeha, prošli bi 100%
Šta im je tamo ( u Jablonecu ?) radio, 8-) .... prestrog žuti, i pauzirao revanš.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 28 feb 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 feb 2014, 00:46

Po meni druga najveća krađa u historiji bosanskohercegovačkog sporta. Sudija nas je pokrao samo tako. Vodeća krađa, ona nedostižna je rukomet protiv Mađara.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 00:46

Neutral je napisao/la:BiH: Baotić, Muharemović, Memišević, Maksimović, Pandža, Čović, Dajić (od 86. Husić), Salihović, Ibišević, Smajić (od 77. Vršajević), Džeko.
Koju god selekciju pogledaš, od Avdije ne možeš pobjeći :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 feb 2014, 00:51

Neutral je napisao/la:Po meni druga najveća krađa u historiji bosanskohercegovačkog sporta. Sudija nas je pokrao samo tako. Vodeća krađa, ona nedostižna je rukomet protiv Mađara.
Baš su nas pokrali. I tamo u Češkoj smo tretirani ko Bocvana jbt.. Ibru prebili bukvalno Česi..a njega žutiraše nizašta.
Jel ono Vrško dao poništeni gol na Koševu, jele da jest?

I ja s Koševa, onako popišan... u SKenderiju na Bosnu protiv Hemofarma. To je u ono "zlatno doba", kontam ovi će mi makar popravit malo raspoloženje; sredina druge četvrtine 20+ razlike za Hemofarm već. :roll: :lol: :shock:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 feb 2014, 00:54

Prcic se nece odazvati,on je sad skroz razocaran.Tek ubuduce kad dodje razumniji selektor A reprezentacije vjerujem da ce mu se staviti na raspolaganje.
Medjutim,ono sto bih ja uradio na mjestu Muhameda Besica je to da bi se odazvao,time bi izbio svaki argument Susicu,njegovim braniocima da ga ne povede u Brazil.Izbio bi im jedini izgovor koji sada koriste a to je da je Besic nedisciplinovan,da se ne odaziva Vladi Jagodicu i sl.

Muhamede odazovi se a onda ce navijaci i javnost napraviti pritisak i jednostavno te MORA povesti u Brazil.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 feb 2014, 00:54

Da, Jablonec. Ne sjećam se tako dobro te utakmice osim početka utakmice gdje su Česi stvarno dominirali. Maloprije sam pročitao članak da je Ibričić propustio šansu za 2:2.

Uzvrat je posebna priča, Salihović zabio najljepši gol u karijeri, poništen gol nakon ofsajda?, te očigledan penal koji nije sviran. Česi jednom prešli polu i zabili. Sudija im navlačio uveliko. Mesečini da je Avdija baš postigao gol iz ofsajda.

Treba biti realan i reći da smo mnogo puta oštečeni u svim sportovima od strane sudaca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 01:00

drummer je napisao/la:Medjutim,ono sto bih ja uradio na mjestu Muhameda Besica je to da bi se odazvao,time bi izbio svaki argument Susicu,njegovim braniocima da ga ne povede u Brazil.Izbio bi im jedini izgovor koji sada koriste a to je da je Besic nedisciplinovan,da se ne odaziva Vladi Jagodicu i sl.
Sad opet lupaš k'o maksim po diviziji. Kome bi on izbio argument? To je činjenica i nije izgovor. Svi mi jedva čekamo da se Bešić vrati u A tim, a ti opet lupaš neke totalne gluposti.

Čuj ti bi to uradio na mjestu Muhameda Bešića, kao inat? Uradit će on to ako ima imalo mozga i ako želi napredovati u karijeri. On ne samo da ima mjesta u Brazilu, on ima mjesta u prvoj postavi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 28 feb 2014, 01:04

[youtube][/youtube]
Evo one tekme sto nas je odvela u baraz kakav prodor Dajica Ibisevic i tada rutiner :D

Sjecam se Cesi ga u barazu ufuljase za 1-1 nasi stisli sudije ne sviraju 3 cista penala ponisten gol tad sam plakao kao kisna godina

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 feb 2014, 01:06

Virtu4l je napisao/la:
drummer je napisao/la:Medjutim,ono sto bih ja uradio na mjestu Muhameda Besica je to da bi se odazvao,time bi izbio svaki argument Susicu,njegovim braniocima da ga ne povede u Brazil.Izbio bi im jedini izgovor koji sada koriste a to je da je Besic nedisciplinovan,da se ne odaziva Vladi Jagodicu i sl.
Sad opet lupaš k'o maksim po diviziji. Kome bi on izbio argument? To je činjenica i nije izgovor. Svi mi jedva čekamo da se Bešić vrati u A tim, a ti opet lupaš neke totalne gluposti.

Čuj ti bi to uradio na mjestu Muhameda Bešića, kao inat? Uradit će on to ako ima imalo mozga i ako želi napredovati u karijeri. On ne samo da ima mjesta u Brazilu, on ima mjesta u prvoj postavi.
Sto,zar nije posteno to?Dodje na okupljanje i prihvati i sjediti na klupi.Tada vise ne bi bilo nesporazuma sa Jagodicem odnosno bio bi izgladjen a time bi nestala i glavna prepreka njegovom povratku u A reprezentaciju.
Nije valjda da si se prepao da ce se odazvati pa kad ga Susic opet ne bude zvao da ces morati smisljati izgovore i to opravdavati ;)
Moj post je bio normalan,dobronamjeran i za dobrobit reprezentacije,ne znam sto si se upalio ko kutnjak :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 feb 2014, 01:07

Maherski potez Vlade. Poslani pozivi Prcicu i Besicu, koji ionako nece biti prihvaceni. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 feb 2014, 01:08

Goalgetter je napisao/la:Maherski potez Vlade. Poslani pozivi Prcicu i Besicu, koji ionako nece biti prihvaceni. :mrgreen:
Besic nema razloga da ne prihvati. Treba se od srca zahvalit sto je ponovo dobio poziv i nacrtat se u Sarajevu. Ako to ne uradi, treba mu se jasno rec da moze slobodno negdje na odmor na ljeto, jer u Brazil nece.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 feb 2014, 01:13

drummer je napisao/la:Moj post je bio normalan,dobronamjeran i za dobrobit reprezentacije,ne znam sto si se upalio ko kutnjak :)
Daleko od toga da je bio dobronamjeran, a još dalje da sam se ja upalio. Izbio bi argument braniocima Sušića? Pročitaj još jednom šta si napisao.

Ne bi on izbijao nikakve argumente, nego bi još jedan odličan igrač ponovo bio u konkurenciji.
Voli te tvoje Sarajevo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 feb 2014, 01:17

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Maherski potez Vlade. Poslani pozivi Prcicu i Besicu, koji ionako nece biti prihvaceni. :mrgreen:
Besic nema razloga da ne prihvati. Treba se od srca zahvalit sto je ponovo dobio poziv i nacrtat se u Sarajevu. Ako to ne uradi, treba mu se jasno rec da moze slobodno negdje na odmor na ljeto, jer u Brazil nece.
Jel ti stvarno mislis da ce Susic pozvati njega da ide u Brazil i da se odazove Vladi i bude najbolji igrac ili si toiliko naivan??

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, Sveti i 30 gostiju.