Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Posljednji krug je ovog "lijevog" GP-a, valjda će poslije prenositi Wolfsburg, pa makar i sa nekih 5 minuta kašnjenja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma cisto sumnjam brate,jesu li do prije 15 dana pricali da je benzema za dzeku igracina.hahahahahaCartman je napisao/la:Ako Higuain ovako nastavi i ako Benzema nastavi kao prosle sezone, mogo bi Dzeko zavrsit u Realu u januaru, jer moc ce igrat u ligi prvaka...I Juventus je kandidat. Drugih bas i nema, mozda Bayern.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- miralem444
- Kontakt:
imal ko link...osim na atdhe imal jos gdje da se gleda..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Ima prenos na Eurosportu 2....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- Principatus
- Kontakt:
Sta na ovo reci? Tipicno Wolfsburg?
Eno i Mujdza im poceo pucati po golu.
Eno i Mujdza im poceo pucati po golu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sjecate se kada je Grafite govorio da ga zapostavljaju Misimovic i Dzeko zato sto su iz iste zemlje? Eh meni se sada cini da Diego i Grafite zapostavljaju Dzeku iz istog razloga. Sve ide na Grafitea Dzeku iskljucuju.
- Principatus
- Kontakt:
Meni se vise cini, da Diego zapostavlja svakoga...a Dzeko i Grafite nose igru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma nek oni njega zapostavljaju, opet će Džeko zabiti.
- Principatus
- Kontakt:
Grafite ponovo opasan. 

Ma nije,ciniti se nek Mc Chicken opet stavi Manndzuku u igru a ovog na klupu..................Principatus je napisao/la:Grafite ponovo opasan.

Inace zuti za Mujdzu se nebi dalo ni u nasoj prebijem te ligi.Nigdje veze.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
Kakav je Dzeko danas?? Jel imao prilika za postizanje gola??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Zna Dzeko i za bolje tekme.Mujdza je odigrao dobru tekmu.
Freiburg uopste nije losa ekipa,ali Wolfsburg izgleda usao u masinu.
Freiburg uopste nije losa ekipa,ali Wolfsburg izgleda usao u masinu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Dzeko je bio sjajan, samo po mom ukusu se malo suvise potrosio pozadi, dakle nije bio toliko u spicu, nego mnogo se vracao unazad i pokusavao da probija po strani, sto se na kraju i odrazilo na manjak golova za njega, ali mnogo je toga ucinio za ekipu.
Nisam gladao cijelu tekmu danas, ali ovo sto sam vidio Dzeko slab danas a Mujdza solidan.
Ali sad kad je Grafite opet poceo golove dati logicno je da Dzeko ce manje golova davati jer mora golove ''dijeliti'' sa Grafiteom.
Ali sad kad je Grafite opet poceo golove dati logicno je da Dzeko ce manje golova davati jer mora golove ''dijeliti'' sa Grafiteom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ne znam po cemu je to bio sjajan, ali eto. Prosjecan danas protiv lose ekipe.Principatus je napisao/la:Dzeko je bio sjajan, samo po mom ukusu se malo suvise potrosio pozadi, dakle nije bio toliko u spicu, nego mnogo se vracao unazad i pokusavao da probija po strani, sto se na kraju i odrazilo na manjak golova za njega, ali mnogo je toga ucinio za ekipu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuj ovog @curtmana a gledao tekme sigurno nije.
Neko onako ko usput cuo da je Freiburg losa ekipa.
A naravno nema ni pojma ko je gdje stojao na tabeli prije ove tekme.
Neko onako ko usput cuo da je Freiburg losa ekipa.
A naravno nema ni pojma ko je gdje stojao na tabeli prije ove tekme.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kako god okrenes, malo po malo pa steve mclaren poceo da sredjiva ovu ekipu, prvo pobjedili hannovera, onda klepise hamburga i sad solidna pobjeda protiv freiburga & mujdze!
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo nek Grafite nastavi zabijati, to znaci da ce Hoenes lakse pustiti Dzeku u januaru 

Dzeko meni danas tanak , niti jednog sprinta nisam vidjeo u 30 minuta koiko sam gledao utakmicu. Jedna neiskoristena 100% sansa .
Realno Grafite danas za dvije ocjene bolji od Dzeke.
Realno Grafite danas za dvije ocjene bolji od Dzeke.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Stojao bogami nije nigdje.harishp je napisao/la: A naravno nema ni pojma ko je gdje stojao na tabeli prije ove tekme.

...što je više lome to je volim jače...