trebao si doci da proslavis gol zecaMancini je napisao/la:Inače idem na skoro svaku utakmicu,ali zašto bi išao na današnju tekmu kada se zna unaprijed pobjednik?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Samo mi reci kome je Željo dao četiri gola ove sezone?Sa ovakvim igračima pasti bez ispaljenog metka.Žao mi je Faika ne zato što je skoro zaplakao nego će se prelomiti preko njegovih leđa zbog nekarakternih igrača a njima je većini svejedno hoćeli izgubiti ili ne.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da je predsjednik pametan večeras bi petoricu otjerao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
mancini dao je Zeljo 4 gola Vitezu koji je proslo kolo dobio upravo Olimpika.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
To je bilo davno.
- bistrikboy
- Kontakt:
Jel to majke ti argumentMancini je napisao/la:To je bilo davno.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mancini je napisao/la:To je bilo davno.
Mora se sampionu pasti na koljena, red je.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
O čemu pričaš.Bilo prije više od pola godine i sada je to nešto zanimljivo.
Još uvijek je to ista sezona 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E moj Faik prodaše te najiskusniji,kao slučajno.
Rutinska pobjeda. Bogi smrad nagazi Zolu krvnički. Mi 3 klase iznad, vukovi se trudili ali nema znanja ni kvalitete. Zašto nije igrao Gojak.
Za ovog Mancinija, ne lupaj da je namješteno. Danas Olimpic nalozen ko nikad. Nasa djeca naše blago.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za ovog Mancinija, ne lupaj da je namješteno. Danas Olimpic nalozen ko nikad. Nasa djeca naše blago.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
@bhsport Skini mi se sa grbače više.
Najbolji igrač nije igrao slučajno.
Nego? Ko vam je kriv kada igraci i ne zele igrati za vas. A kao neka ekipa...Mancini je napisao/la:Najbolji igrač nije igrao slučajno.
Bodove -
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
O čemu ti pričaš?Ko ne želi igrati?
Danas Zeba nije dao dva cista pasa a i Smajiceva povreda veoma sumnjiva.
Evo o čemu je riječ.
Rekoh sumnjiva povreda ali za Zebu i Torlaka nema opravdanja.
aleksandar_veliki je napisao/la:Nemojte ljudi dusu gubit, Smajke vam je isao ko navijen, nakon njegovog izlaska vi ste pali, ali bas pali. Na televiziji je onaj start ruzno izgledao, jos ako znamo da je imao problema s tim koljenom. Niste bili losi u prvih 30 minuta, naprotiv, bili ste bolji, ali Zeljo svoje iskoristi, vi ne i to je to. Po meni sansa utakmice kod 1:0 kada je Smajic dobro prosao po lijevoj strani i uposlio Bogija, na drugoj sam covjek, ali ne prolazi pas...lupus je napisao/la:Danas Zeba nije dao dva cista pasa a i Smajiceva povreda veoma sumnjiva.
veze ti nemaš...
ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.