jao,jao...i ja isto mislim da će se klub ugasiti jer nećemo imati omladinski pogon

i bićemo izbačeni iz premijer lige huuurraaaaaaaaa...greška je napravljena već ranije kad su juniorima ukinute članarine...a ne sad kad su ponovo vraćene da se plaćaju...čitam ovog nekog juniora ovo,ono sine dragi ako ti misliš da dolaziš u Zvijezdu zato što ona ne može bez tebe grdno si se prevario i ti i svi ostali koji ste rekli da nećete trenirati...tu ste radi sebe prvenstveno,i još ste svi anonimusi vi to kao neki igrači pa možete da ucjenjujete klub moja djeco još trebate hljeba da se najedete i da prolijete litre i litre znoja da bi se izborili za nešto svoje...e tak kad se izborite za to nešto onda imate pravo da tražite neke uslove a ne da ucjenjujete klub...koliko ima ono za vaše kartone koje ste u većini slučajeve dobili za ne sportsko ponašanje a? koliko košta svaki vaš odlazak na gostovanje a? pa jelo,spavanje? odakle te pare,ko to plaća jeste li se ikad zapitali...istina da nisu neki uslovi za treniranje ali moramo se strpiti jer su tereni urađeni pa se oporavljaju...prema tome nosić dole i odite izvinite se za svoje ponašanje jer u suprotnom vam propade godina dana...jer za ovu situaciju rješenje uvijek postoji...kadeti u juniore,pioniri u kadete,pretpioniri u pionire jer svakako omladinski pogon nema nikakvog imperativa za rezultat...želimo napraviti kvalitetne ljude od vas još ako imate filling za fudbal super,ali ovaj vaš potez kosi se sa prvim načelom,tako da ovo kućama što vas je direktor poslao je sasvim logično rješenje...pamet u glavu...pozzz