NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 18 jul 2012, 10:32

predator je napisao/la:mislim da ove godine necemo imat juniora,prema tome i seniori ce biti izbaceni
Upravo to.NK Zvijezda vise nema Juniora.Zalosno je to al jbg.Sastavili smoo bili jaku ekipu dolazila djeca cak iz samca i srebrenika..Al necemo vise da itreniramo u vidi i da placamo clanarine.I jos sporski direktor reko "Nema para,ko nece da placa clanarine nek uzme ispisnicu" I tako su svi uzeli i vise nepostoji ekipa juniora,a al ponavljam bila je sigurno medu boljim ekipama :(
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 18 jul 2012, 10:34

ZALOSNO :cry: :cry:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 18 jul 2012, 10:42

predator je napisao/la:ZALOSNO :cry: :cry:
Ajde dek sad skontaj kako je nama? Radis ko budala a igralistu koje je bukvalno izorano,sreca pa je eso barem korekta covjek.Ne znam vise nek mi neko kaze VRIJEDIL VISE NAVIJAT ZA OVE PROSIJAKE? Jer mi se gade :S

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 18 jul 2012, 11:13

ljudi to ce se sve rijesiti akobogda.Ne treba na prvu odmah skakti jer se ne zna jos ni pravi razlog svega toga. Ali evo cujem u Borcu je propast pa se osvrcem na prvo nase kolo. Mislim da bi trebali malo ozbiljnije shvatiti to pa da prvo kolo oderemo da nam skoci mao moral.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 jul 2012, 11:32

Prije par dana pisalo je u novinama da ce se izvrsiti rekonstrukcija omladinskog pogona sto se tice trenera,mozda je to dio plana kluba.Nemojte odmah na prvu reagovati dok ne vidimo sta se desava.Nisu u klubu naivni da rasformiraju mladje selekcije jer bi to odmah znacilo i suspenziju seniorske ekipe.To ce sve na dobro izaci.Evidentno je da mladje selekcije nisu postigle bolje rezultate u prvenstvu i mozda hoce da postave nove trenere.Vrijeme ce pokazati sta stoji iza ovoga.Ja vjerujem da ce samo biti bolje.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 18 jul 2012, 11:37

Bosanski zmaj je napisao/la:Prije par dana pisalo je u novinama da ce se izvrsiti rekonstrukcija omladinskog pogona sto se tice trenera,mozda je to dio plana kluba.Nemojte odmah na prvu reagovati dok ne vidimo sta se desava.Nisu u klubu naivni da rasformiraju mladje selekcije jer bi to odmah znacilo i suspenziju seniorske ekipe.To ce sve na dobro izaci.Evidentno je da mladje selekcije nisu postigle bolje rezultate u prvenstvu i mozda hoce da postave nove trenere.Vrijeme ce pokazati sta stoji iza ovoga.Ja vjerujem da ce samo biti bolje.
moze i to bit jer nije niko budala ulozit pare i na kraju razjebat sve

edit: pitam sad jednog sta je ovo u klubu ono odg: "strajkuju juniori zat sto su im uveli da placaju sad"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 18 jul 2012, 11:44

Pa vidis da su obezbjedili pare da prvi tim ide na pripreme u Srbiju,pa ko bi dzabe bacao pare ako ce dobiti suspenziju od saveza jer nemaju omladinskog pogona.To se kosi sa logikom.Nego jednostavno mozda ljudi zele izvrisiti rekonstrukciju omladinskog pogona,jer od ove godine iz lige mogu ispasti omladinske selekcije bez obzira na rezultat prve ekipe, a iz uprave su svjesni da dosadsnji rad nije dao neke rezultate pa su se odlucili na korjenite promjene.Uglavnom vrijeme ce pokazati sta se krije iza ovoga.Ljudi su ulozili toliko para u infrastruktura da bi sebi dozvoli da zbog nepostojanja mladjih selekcija ugase klub.Ja se nadam jos boljem radu i rezultatu mladjih selekcija i da u skorije vrijeme proizvedu stvo veci broj kvalitetnih igraca sto do sada nije bio slucaj.

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 18 jul 2012, 12:30

Danas je čitava ekipa juniora zatražila ispisnice nakon sastanka sa Zoranom Kuntićem i Mustafom Peštalićem.. razlozi su nemogući uslovi za treniranje, odluka uprave da ne plaća prevoze na prijateljske utakmice i kap koja je prelila čašu uvođenje članarina juniorima( 3/4 ekipe juniora su putnici, kako iz Srebrenika,Šamca i okolnih sela i sva ta djeca moraju plaćati svaki dan zbog treninga karte,a gdje su hrana i piće). Odgovor s.d. Peštalića je bio '' ko nema da plati i ko neće da plati neka uzme ispisnicu'' . Tako se čitava ekipa odlučila kolektivno da uzme ispisnicu... U našem klubu dakle po mišljenju sport.direk. ko nema novaca ne može biti fudbaler a i sama činjenica da će juniori i kadeti dobiti nove trenere 1.8.(3 dana prije početka prvenstva) je pokazatelj brige našeg kluba o omladinskim pogonima...SVAKA ČAST!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 18 jul 2012, 14:11

Gledam jutros Fadil i Nurdo na stadionu a kad su oni tamo na jutro to nije slučajno teren izgorio i ne može se vratit poslije prskanja protiv širokolisnati korova

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 jul 2012, 14:31

predator je napisao/la:mislim da ove godine necemo imat juniora,prema tome i seniori ce biti izbaceni
Ma nemoguće to jbt :D Pa imaju i momci što su iz kadeta prešli u juniore sad, i imaju oni 94 godište što su prošle god igrali za juniore isto.

I da igraju katastrofa, opet neće ispasti.. jer Prvi tim za sobom vuče sve..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 18 jul 2012, 14:56

jao,jao...i ja isto mislim da će se klub ugasiti jer nećemo imati omladinski pogon :lol: :lol: i bićemo izbačeni iz premijer lige huuurraaaaaaaaa...greška je napravljena već ranije kad su juniorima ukinute članarine...a ne sad kad su ponovo vraćene da se plaćaju...čitam ovog nekog juniora ovo,ono sine dragi ako ti misliš da dolaziš u Zvijezdu zato što ona ne može bez tebe grdno si se prevario i ti i svi ostali koji ste rekli da nećete trenirati...tu ste radi sebe prvenstveno,i još ste svi anonimusi vi to kao neki igrači pa možete da ucjenjujete klub moja djeco još trebate hljeba da se najedete i da prolijete litre i litre znoja da bi se izborili za nešto svoje...e tak kad se izborite za to nešto onda imate pravo da tražite neke uslove a ne da ucjenjujete klub...koliko ima ono za vaše kartone koje ste u većini slučajeve dobili za ne sportsko ponašanje a? koliko košta svaki vaš odlazak na gostovanje a? pa jelo,spavanje? odakle te pare,ko to plaća jeste li se ikad zapitali...istina da nisu neki uslovi za treniranje ali moramo se strpiti jer su tereni urađeni pa se oporavljaju...prema tome nosić dole i odite izvinite se za svoje ponašanje jer u suprotnom vam propade godina dana...jer za ovu situaciju rješenje uvijek postoji...kadeti u juniore,pioniri u kadete,pretpioniri u pionire jer svakako omladinski pogon nema nikakvog imperativa za rezultat...želimo napraviti kvalitetne ljude od vas još ako imate filling za fudbal super,ali ovaj vaš potez kosi se sa prvim načelom,tako da ovo kućama što vas je direktor poslao je sasvim logično rješenje...pamet u glavu...pozzz

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 18 jul 2012, 15:05

GradacacC je napisao/la:Danas je čitava ekipa juniora zatražila ispisnice nakon sastanka sa Zoranom Kuntićem i Mustafom Peštalićem.. razlozi su nemogući uslovi za treniranje, odluka uprave da ne plaća prevoze na prijateljske utakmice i kap koja je prelila čašu uvođenje članarina juniorima( 3/4 ekipe juniora su putnici, kako iz Srebrenika,Šamca i okolnih sela i sva ta djeca moraju plaćati svaki dan zbog treninga karte,a gdje su hrana i piće). Odgovor s.d. Peštalića je bio '' ko nema da plati i ko neće da plati neka uzme ispisnicu'' . Tako se čitava ekipa odlučila kolektivno da uzme ispisnicu... U našem klubu dakle po mišljenju sport.direk. ko nema novaca ne može biti fudbaler a i sama činjenica da će juniori i kadeti dobiti nove trenere 1.8.(3 dana prije početka prvenstva) je pokazatelj brige našeg kluba o omladinskim pogonima...SVAKA ČAST!
Desava se ono na sto sam duzi period upozoravao sto se tice omladinskog pogona.Cinjenica je da se omladinski pogon svodi na djecu imucnjih roditelja uglavnom antitalenata,a i to da najvise zvjezdica ima onaj trener koji prvi prikupi clanarinu,bez obzira na njegove rezultate u radu sa tom djecom.Bojim se da su se u tome slozili i treneri omladinskog pogona i uprava kluba.

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 18 jul 2012, 15:55

zmajevac je napisao/la:
GradacacC je napisao/la:Danas je čitava ekipa juniora zatražila ispisnice nakon sastanka sa Zoranom Kuntićem i Mustafom Peštalićem.. razlozi su nemogući uslovi za treniranje, odluka uprave da ne plaća prevoze na prijateljske utakmice i kap koja je prelila čašu uvođenje članarina juniorima( 3/4 ekipe juniora su putnici, kako iz Srebrenika,Šamca i okolnih sela i sva ta djeca moraju plaćati svaki dan zbog treninga karte,a gdje su hrana i piće). Odgovor s.d. Peštalića je bio '' ko nema da plati i ko neće da plati neka uzme ispisnicu'' . Tako se čitava ekipa odlučila kolektivno da uzme ispisnicu... U našem klubu dakle po mišljenju sport.direk. ko nema novaca ne može biti fudbaler a i sama činjenica da će juniori i kadeti dobiti nove trenere 1.8.(3 dana prije početka prvenstva) je pokazatelj brige našeg kluba o omladinskim pogonima...SVAKA ČAST!
Desava se ono na sto sam duzi period upozoravao sto se tice omladinskog pogona.Cinjenica je da se omladinski pogon svodi na djecu imucnjih roditelja uglavnom antitalenata,a i to da najvise zvjezdica ima onaj trener koji prvi prikupi clanarinu,bez obzira na njegove rezultate u radu sa tom djecom.Bojim se da su se u tome slozili i treneri omladinskog pogona i uprava kluba.
da nije smiješno bilo bi žalosno... :D

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 18 jul 2012, 17:29

Pa svaka se škola plaća. Ja imam dijete koje je junior u nekom drugom sportu i članarina je 25 KM. To nema veze jel neko imućan ili nije. Da bi te neko nešto naučio i da bi uspio mora se dosta toga uložiti. A vala i kad plaćaš i ulažeš odmah će se i ozbiljnije raditi a ne kad je džabalama. Ko fol ništa ne ulažem pa se ne moram ni truditi. Neko će ovo opravdati a nekom se neće svidjeti. Takvi smo mi.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 17:44

e hebi ga svima daje zvijezdu u najboljem svjetlu a svima se daje ogrebat nemoze to tako 100% ce sad bit prica roditelja zvijezda ovo zvijezda ono,e jest mi vas zao...Nah1d kazes nema uvijeta igraliste uzorano ok upravu si a kolko si upucen u to da se radi na tome da uvijeti budu u samom vrhu bh nogometa to si zaboravio napisat,kazes VRIJEDIL VISE NAVIJAT ZA OVE PROSIJAKE? realno bez ljutnje takvi navijaci nisu ni potrebni... ;)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

KONJANIK
Kontakt:

Post Postao/la KONJANIK » 18 jul 2012, 17:51

ČITAMO KAKO JE ZVIJEZDA DONIRALA OPREMU KOMPLETNOM POGONU NK ISKRA STOLAC A NAŠA DJECA SAMA PLAĆAJU SVOJU OPREMU.PA JE LI TO LOGIČNO,

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 17:53

astra nema te na forumu nk zvijezda a online si e hebi ga nisi valda dopustio sebi da te ove drugarice iznerviraju...

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 18 jul 2012, 17:54

bondich je napisao/la:e hebi ga svima daje zvijezdu u najboljem svjetlu a svima se daje ogrebat nemoze to tako 100% ce sad bit prica roditelja zvijezda ovo zvijezda ono,e jest mi vas zao...Nah1d kazes nema uvijeta igraliste uzorano ok upravu si a kolko si upucen u to da se radi na tome da uvijeti budu u samom vrhu bh nogometa to si zaboravio napisat,kazes VRIJEDIL VISE NAVIJAT ZA OVE PROSIJAKE? realno bez ljutnje takvi navijaci nisu ni potrebni... ;)
Nema ljutnje,eto ti navijaj.Jbg niko nije ni reko da smo mi fudbaleri,al budi realan ja treniram 11 god i svo to vrijeme placam ima nas koliko oces takvih..Pa bio bi red da makar juniori neplacaju,al ajde svejedno ispisnica je tu i uvjek ima mjesta u nekim drugim ekipama da se igra rekreativno ;) A vi sad sastavljajte ekipu a bio je jako dobar tim.Vi slobodno saljite djecu i placajte meni je dosta 11god svaki mjesec po 25 da negovorim oprema itd.. :P Pozz

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 jul 2012, 17:56

KONJANIK je napisao/la:ČITAMO KAKO JE ZVIJEZDA DONIRALA OPREMU KOMPLETNOM POGONU NK ISKRA STOLAC A NAŠA DJECA SAMA PLAĆAJU SVOJU OPREMU.PA JE LI TO LOGIČNO,
vjerujem da su time vec nurdo i fadil zaduzili celne ljude iskre za neku uslugu tako ti je to u poslu...sto se kaze posao je posao ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 jul 2012, 17:56

najbolje poserite se svi na zvijezdu pisam vas sve redom.i vodite djecu nek treniraju po sibovcu vidi medidi jelovce selu.pa zar vam nije dovoljan pokazatelj da zvijezda vjeruje toj vasoj djeci da od njih zeli napraviti igrace,pa pogledajte jednog jahica koji je sa zvijezdom potpisao trogodisnji ugovor i bicemo svi svjedoci da ce omki daleko dogurat.nemojte biti ko vedin amidza koji je vedu upropastio...zvijezda stvara sve bolje uslove u svim pogledima.pa kad ste placali 10 godina placajte jos jednu .sta je sada tu toliki problem.najlakse je sve popljuvat koje neko sa puno napora i truda pokusava da izgradi i da predstavi cijeloj bosni i hercegovini
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.