NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Zajednicko za sve je ljubav prema Čeliku i pomoć klubu koliko je ko u mogućnosti. Tako da nam rasprave takve vrste nisu potrebne.
Nadam se da će zbog te dijaspore klub pustiti da neko radi liveprenos sa stadiona tipa Zenit ili neko treći kao sto je radio mozda prvih 10 tak utakmica u kantonu ili bilo ko. I da nisu nista pomogli, Čelik treba zbog svih svojih navijača da im omoguci da gledaju voljeni klub. Intervjui, pozivi na akcije, razgovori sa igračima itd. Da prave informacije i rezultati dodju u sto vise domova, stanova kuća kako u Bosni tako i vani. Mnogi jos nisu upoznati ni ko vodi klub ni šta je uradjeno, niti smisla borbe..Treba skupljati Čelikovce a ne ulaziti u svadje i rasprave i mjeriti ko više voli klub.
Svi imamo isti cilj i iza njega treba da stoji sve više ljudi.
Nadam se da će zbog te dijaspore klub pustiti da neko radi liveprenos sa stadiona tipa Zenit ili neko treći kao sto je radio mozda prvih 10 tak utakmica u kantonu ili bilo ko. I da nisu nista pomogli, Čelik treba zbog svih svojih navijača da im omoguci da gledaju voljeni klub. Intervjui, pozivi na akcije, razgovori sa igračima itd. Da prave informacije i rezultati dodju u sto vise domova, stanova kuća kako u Bosni tako i vani. Mnogi jos nisu upoznati ni ko vodi klub ni šta je uradjeno, niti smisla borbe..Treba skupljati Čelikovce a ne ulaziti u svadje i rasprave i mjeriti ko više voli klub.
Svi imamo isti cilj i iza njega treba da stoji sve više ljudi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Svaka castRoB_Do_BaGrO je napisao/la: ↑21 apr 2023, 18:42Skeniraj je online, ako ti ocita code isti kao taj ispod barcoda onda valjaphillies je napisao/la: ↑21 apr 2023, 18:37Danas kupio karte za tekmu i bas preko barkoda neka plava i zuta tinta razmrljane, vjerovatno pri stampanju. Nisam odmah gledao pa mi bilo mrsko vracati? Ima li jos neko ovakvih karata, i hocu li ih moci iskoristiti?![]()
P.S. Mjenjam dvije obojene za dvije normalne hahaha![]()

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne kontas poentu. Poenta je da su na lokalne momke pucali, lokalnim momcima su dolazili na kucne adrese i prijetili, dolazili na radna mjesta i prijetili. Da nije bilo momaka koji su bili spremni dati svoj zivot, dijaspora ne bi imala kome uplacivati 12. Igraca ili vjernog navijaca.Premier1988 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 17:49To ti znas sta bi oni i Kako bi? I Nije Samo 12 igrac vec mnogo stosta! Otidji na zid Pa pogledaj Koliko plocica ima sa svedskim gradovima plus imena ljudi koji ucestvuju u akcijama Ne samo 12 igrac!
Posto se crtati mora, niko dijaspori ne spori doprinos ozdravljenju Celika, ali se ne smije i ne moze zaboraviti doprinos ovih gore koji su u konacnici rizikovali zivote.
Pored toga, mnogo donatora je iz Zenice i zivi u Zenici.
I opet na kraju, nije to poenta. Poenta je da si donirao Celiku da pomognes da ozdravi, a ne da se odmah zalis kako nemas streama iako su razlozi za stream opravdani. To se zove prigovaranje. I opet ponavljam, govorim o pet ljudi, koji su i danas najglasniji na facebooku. Treba nekad shvatiti poentu, treba nekada shvatiti da Celik u nekim stvarima ne moze bolje zbog objektivnih razloga.
Celik!3,2,2.
- BatistutA19
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun!!!
Jeste zapeli za prenos ,reko sam ako su morali kupovat novu opremu opravdano su prekinuli taj projekat a ako su mogli sa starom opremom trebali su gurat do kraja.
To dijaspora i ko je u Zenici ne treba odvajat pa i ta dijaspora je iz Zenice nisu oni tamo rodjeni pa pomazu svoj klub svoj grad a ne neki nebitan klub i u prednosti su finansijski i hvala im.I oni moraju shvatit da od FL nece niko im moci radit prenos a ovo jos par kola moze ko hoce ili Zenit ili neko treci da mogu pratit a dalje nece moci na divljaka se radizt prenos ,to je pokuso Velez pa su im zabranili iz saveza sto je i logicno.
U Nedelju svi na Bilino ,gledajuci slusajuci ljude mislim oko 5000 da ce bit ,mozda sam pretjero ali vidjet ce mo i naravno pobjeda i mirno zavrsit sezonu i kroz baraz uci u 1 FL.
Jeste zapeli za prenos ,reko sam ako su morali kupovat novu opremu opravdano su prekinuli taj projekat a ako su mogli sa starom opremom trebali su gurat do kraja.
To dijaspora i ko je u Zenici ne treba odvajat pa i ta dijaspora je iz Zenice nisu oni tamo rodjeni pa pomazu svoj klub svoj grad a ne neki nebitan klub i u prednosti su finansijski i hvala im.I oni moraju shvatit da od FL nece niko im moci radit prenos a ovo jos par kola moze ko hoce ili Zenit ili neko treci da mogu pratit a dalje nece moci na divljaka se radizt prenos ,to je pokuso Velez pa su im zabranili iz saveza sto je i logicno.
U Nedelju svi na Bilino ,gledajuci slusajuci ljude mislim oko 5000 da ce bit ,mozda sam pretjero ali vidjet ce mo i naravno pobjeda i mirno zavrsit sezonu i kroz baraz uci u 1 FL.
Nema potrebe za potenciranjem ove teme vise. Streama nema zbog objektivnih okolnosti. Nikad niko iz kluba nije obecao da "ako budes 12. igrac/vjerni navijac/plocica/clan skupstine/kupac u fan shopu, imaces stream garantovan." Momci su se trudili i vjerujem iznad svojih mogucnosti, pogotovo u kantonalnoj ligi, da navijacima Celika i onima koji to nisu, priblizi Celik i njegovu borbu za zivot. Uradjen je vanredni napor, prije svega sto tu to momci i djevojke koji su volontirali na ovim (i ne samo ovim) poslovima. Meni su u prici neki momci iz Srbije spominjali kako prate Celikove prenose i zaista ih zanima stanje u Celiku. Dakle prica ide dalje van granica drzave i ne samo prema zenicanima privremeno odbjeglim iz Zenice.
Generalno sam protiv podjela, a pogotovo na ovakvim trivijalnostima i sitnicama. Ljudi moraju vidjeti siru sliku i prevazici ovakve podjele. A oni kojima je stream glavni parametar njihove finansijske, moralne i bilo koje druge pomoci Celiku u ovim teskim godinama, hvala na dosadasnjim ucescima u akcijama i svako dobro, pa vidimo se mozda nekad drugi put.
PS. Bajram Serif Mubarek Deblokada Olsun
Generalno sam protiv podjela, a pogotovo na ovakvim trivijalnostima i sitnicama. Ljudi moraju vidjeti siru sliku i prevazici ovakve podjele. A oni kojima je stream glavni parametar njihove finansijske, moralne i bilo koje druge pomoci Celiku u ovim teskim godinama, hvala na dosadasnjim ucescima u akcijama i svako dobro, pa vidimo se mozda nekad drugi put.
PS. Bajram Serif Mubarek Deblokada Olsun
-
- Kontakt:
Pa ti si prvo napisao nesto drugo a sad odgovaras vec normalniji. StA mislis da neki od nas nisu dole da i njima Ne bi Tako bilo? Ima momaka koji su trenutno vani Ali Znaju Sve sta i Kako je dole i pokusavaju pomoci Koliko god mogu! Stream je bitan ljudima koji Ne mogu i nisu prisutni dole da Idu na utakmicu! Da su napisali jednom treba nam lupam 100 maraka za jedan stream skupili bi za 10 minuta i poslali pare isti dan. Napravis bolji stream i naplacujes mogle se i pare zaraditi. Ponavljam sa ili Bez streama ljudi ce pomagati Koliko mogu Ali moglo se ovo i drugacije rijesiti.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑21 apr 2023, 19:09Ne kontas poentu. Poenta je da su na lokalne momke pucali, lokalnim momcima su dolazili na kucne adrese i prijetili, dolazili na radna mjesta i prijetili. Da nije bilo momaka koji su bili spremni dati svoj zivot, dijaspora ne bi imala kome uplacivati 12. Igraca ili vjernog navijaca.Premier1988 je napisao/la: ↑21 apr 2023, 17:49To ti znas sta bi oni i Kako bi? I Nije Samo 12 igrac vec mnogo stosta! Otidji na zid Pa pogledaj Koliko plocica ima sa svedskim gradovima plus imena ljudi koji ucestvuju u akcijama Ne samo 12 igrac!
Posto se crtati mora, niko dijaspori ne spori doprinos ozdravljenju Celika, ali se ne smije i ne moze zaboraviti doprinos ovih gore koji su u konacnici rizikovali zivote.
Pored toga, mnogo donatora je iz Zenice i zivi u Zenici.
I opet na kraju, nije to poenta. Poenta je da si donirao Celiku da pomognes da ozdravi, a ne da se odmah zalis kako nemas streama iako su razlozi za stream opravdani. To se zove prigovaranje. I opet ponavljam, govorim o pet ljudi, koji su i danas najglasniji na facebooku. Treba nekad shvatiti poentu, treba nekada shvatiti da Celik u nekim stvarima ne moze bolje zbog objektivnih razloga.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Napisao sam ja tako i prvi put, samo se onaj upalio kao kutnjak za nase navijace iz Svedske. Dijaspora pomaze, bez njihove pomoci ne bi bili blizu ovoga cega smo blizu danas, ali se ne smije omalovazavati trud lokalnih navijaca. Jedno bez drugog ne ide.
Meni samo nije islo u glavu da neko napise "ja donirao ovo, ono, klub ne da stream". Pa do sad je klub bio maksimalno iskren u svom pristupu, zasto je onda tesko povjerovati da je trenutno tesko izvesti stream. Mozda je volonterima dosadilo da ih se naziva svakakvim imenima.
Nego da zavrsimo ovu pricu. Doprinos dijaspore je nemjerljiv i podrzimo Celik i u nedjelju.
Meni samo nije islo u glavu da neko napise "ja donirao ovo, ono, klub ne da stream". Pa do sad je klub bio maksimalno iskren u svom pristupu, zasto je onda tesko povjerovati da je trenutno tesko izvesti stream. Mozda je volonterima dosadilo da ih se naziva svakakvim imenima.
Nego da zavrsimo ovu pricu. Doprinos dijaspore je nemjerljiv i podrzimo Celik i u nedjelju.
Celik!3,2,2.
Zašto se ne pusti prodaja donatorskih ulaznica na web stranici?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ja ga **** ko je ikada marke jedne dao Čeliku i za uzvrat traži bilo šta.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nedelja 19 : 00
Jeste nasli tajming za raspravu jbt
Jeste nasli tajming za raspravu jbt
Treba dijasporu nasutati dok su jos tu za bajram 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ovi će svakako sutra čitat hahaha
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
-
- Kontakt:
Znali se se ista kako ide prodaja karata, tj. zna li se otprilike broj karata koji se prodao sa zavrsetkom danasnjeg dana ?
Meni Kemo platio cevape u Lukavcu

moSa likCe
Tesko da neko zna jer se prodaje na dosta mjesta..ko će sve zbrojiti..( mislim da je u Šibici prodano 150-200, moje misljenje kada sam ja uzimao)RubikovaKocka je napisao/la: ↑21 apr 2023, 22:42Znali se se ista kako ide prodaja karata, tj. zna li se otprilike broj karata koji se prodao sa zavrsetkom danasnjeg dana ?
Ali mislim da je sutra najbitniji dan za prodaju i općenito dizanje hajpa..
Iskreno slabo ko sta objavljuje po drustvenim mrežama, možda sam vidio dvoje troje i ovdje desetak forumaša.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Tražim samo poštenje i transparentnost, što trenutno imamo za razliku od nekih prošlih godina, i mislim da je to dovoljan razlog da se da finansijska pomoć, svako u skladu sa svojim mogućnostima.
Hajde da zaključimo glupavu raspravu oko streama. Dakle, ako stream nije kvalitetan i nije u skladu sa renomeom visokog standarda kakvom Čelik teži, bolje da ga ni nema. Iz tog razkoga je i ukinut ČZ stream.
A da je dalja rasprava besmislena leži u činjenici da će streama i dalje biti, ali u organizaciju nekog drugog.
- sagitarius
- Kontakt:
Filipović – Na sastanku kod “cara” je rečeno – Šta se sikirate, kad je zenički sport svejedno umro!
Ko je car i ko je doticna zena!?Ovo je dno dna i treba se podhitni reagovati!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ma raja se zabavila oko bajrama.avenija je napisao/la: ↑21 apr 2023, 23:08Tesko da neko zna jer se prodaje na dosta mjesta..ko će sve zbrojiti..( mislim da je u Šibici prodano 150-200, moje misljenje kada sam ja uzimao)RubikovaKocka je napisao/la: ↑21 apr 2023, 22:42Znali se se ista kako ide prodaja karata, tj. zna li se otprilike broj karata koji se prodao sa zavrsetkom danasnjeg dana ?
Ali mislim da je sutra najbitniji dan za prodaju i općenito dizanje hajpa..
Iskreno slabo ko sta objavljuje po drustvenim mrežama, možda sam vidio dvoje troje i ovdje desetak forumaša.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.