Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Well... Bilo se lijepo nadati.
**** li im majku više.
**** li im majku više.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
NEW: Liverpool are likely to sign at least two midfielders to bolster their engine room and have been linked to targets such as Mason Mount and Conor Gallagher, Ryan Gravenberch, Alexis Mac Allister and Moisés Caicedo, Matheus Nunes and Youri Tielemans. #lfc [@_pauljoyce]
Poginite svi smradovi ****BREAKING: Barring an unexpected change in circumstances, it now seems unlikely that Jude Bellingham will join Liverpool this summer at least. #lfc [@_pauljoyce]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mount za 40m i Tielemans dzabe, FSG stylegaston je napisao/la: ↑11 apr 2023, 21:55NEW: Liverpool are likely to sign at least two midfielders to bolster their engine room and have been linked to targets such as Mason Mount and Conor Gallagher, Ryan Gravenberch, Alexis Mac Allister and Moisés Caicedo, Matheus Nunes and Youri Tielemans. #lfc [@_pauljoyce]Poginite svi smradovi ****BREAKING: Barring an unexpected change in circumstances, it now seems unlikely that Jude Bellingham will join Liverpool this summer at least. #lfc [@_pauljoyce]

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al kako su casually čekali lp da objave 
Nema šta, čeka nas još jedna veoma duga sezona. Ne isplati se nervirati.

Nema šta, čeka nas još jedna veoma duga sezona. Ne isplati se nervirati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Povraća mi se od ovog kluba i fudbala više.
Kud nisam p.ederčina mrtva da me šminka interesuje **** me Dzefri Star da me ****
Kud nisam p.ederčina mrtva da me šminka interesuje **** me Dzefri Star da me ****
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Daj samo jedan da bude Caicedo
Od ovih drugih mi svejedno vala, kad već ne može Jude.

Kud ga zabi Gerrard Olympiacosu, fameliju mu јebem
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Proklinjem te Milane Baroše i tvoju kosu lepršavu.
Henry dabogda te Linda u noći preklala.
Henry dabogda te Linda u noći preklala.
Bascombe, TelegraphLiverpool are indicating the decision to step away from an auction for the England midfielder has been taken out of pragmatism and Klopp is fully on board with the decision. Cynics will wonder if the Merseyside club are declaring themselves out having already learned others are a preferred option, however one of the reasons Liverpool are backing out early is they are unsure if Bellingham will leave this summer, and cannot afford to be drawn into a summer saga and bidding war with clubs if he does move. Klopp wants his business completed as soon as possible.

Šta od ovoga oni nisu znali još prošlog ljeta, pa se čekalo evo sve do aprila?The deal would require meeting a valuation in excess of £115 million as well as matching wage demands worthy of the most wanted young player in Europe
Tri ljeta tankiraš da bi na kraju došlo do ovog

Što kaže Finn, ko da je Bellingham koštao 20m zimus pa sad šok. Ja kakva bruka, ne vjerujem.
Još kaže Nunes, Tielemans alternative. Pa bolje daj Oxu novi ugovor, јebo vam ja mater svima.

Što kaže Finn, ko da je Bellingham koštao 20m zimus pa sad šok. Ja kakva bruka, ne vjerujem.
Još kaže Nunes, Tielemans alternative. Pa bolje daj Oxu novi ugovor, јebo vam ja mater svima.
Najjace u svemu koliko su vjesti u manipuliranju i zavlacenju, ovo ni moja bivsa ne bi mogla. Jos od ugovora s Nikeom se pise kako se Liverpool ide nositi sa svima na trzistu, dolaze generacijski talenti, pa sjecam se onih clanaka gdje se kao planiraju 2 transfer roka unaprijed da sve bude kako treba
. Veliku gresku su napravili u ljeto kad je Tchouameni presao u Madrid, jeftinije bi ih izaslo da su svake godine doveli po jednog solidnog veznjaka nego sad kad svi znaju da nam ocajno trebaju pa nas mogu derat kako im je volja. Da ne spominjem odlazak Ginia koji je igrao 50 utakmica po sezoni i nikad nije adekvatno zamijenjen, pa oni ne bi ni Diaza doveli prosle sezone da nije Tottenham krenuo lol.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
dabogda se zaratilo
Vratit ce nam United troduplo za Gakpa.
Al stvarno ih nije sramota predstaviti Gallaghera kao alternativu za Judu? Lailaheilallah, kako su ovi ljudi osvojili LP i EPL.
We’ve been hoodwinked, bamboozled, lead astray, run amok and flat out deceived.
Ne znam zasto bi isao u groblje talenata pored Citya i Madrida