FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam fakat ko je glavni na transfermarktu za našu ligu, al ono nema smisla. Velež u nikakvoj formi, i sve što ih je snašlo a ko fol druga najvrjednija ekipa lige. Zeljo loš i nikakav a po njima vrjedniji od nas, Široki nas prestigo, a Posusje se izjednačilo s nama. Smijurija im je moderator za našu ligu.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma Zukanovic pitar to uređuje, prelivoda obicna...WestSideTz je napisao/la: ↑02 nov 2021, 06:41Ne znam fakat ko je glavni na transfermarktu za našu ligu, al ono nema smisla. Velež u nikakvoj formi, i sve što ih je snašlo a ko fol druga najvrjednija ekipa lige. Zeljo loš i nikakav a po njima vrjedniji od nas, Široki nas prestigo, a Posusje se izjednačilo s nama. Smijurija im je moderator za našu ligu.
-
- Kontakt:
ko je zukanovicRollingPaper je napisao/la: ↑02 nov 2021, 07:05Ma Zukanovic pitar to uređuje, prelivoda obicna...WestSideTz je napisao/la: ↑02 nov 2021, 06:41Ne znam fakat ko je glavni na transfermarktu za našu ligu, al ono nema smisla. Velež u nikakvoj formi, i sve što ih je snašlo a ko fol druga najvrjednija ekipa lige. Zeljo loš i nikakav a po njima vrjedniji od nas, Široki nas prestigo, a Posusje se izjednačilo s nama. Smijurija im je moderator za našu ligu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Stari bosanski derbi, jos od davnina, uvijek je tesko bilo sa Velezom, pogotovo nama "dole" u Mostaru, sjecam se Bristola, Vahe i ekipe, imam i fotografiju sa Vahom, ja klinjo a on najveca tadasnja zvijezda YU fudbala, bio je pravi playboy ....sa nase strane Secer, Huka, Meske , Laza....bili su svi face, sto jest jest i i nasi i Velezovi igraci....dobar termin 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Nije više to taj Velez, hebo ih GOSK a i oni njih. Idemo ih dobit i priključiti se top 4, a njih približit komisijama iz Gabele aBdSkver je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:12Stari bosanski derbi, jos od davnina, uvijek je tesko bilo sa Velezom, pogotovo nama "dole" u Mostaru, sjecam se Bristola, Vahe i ekipe, imam i fotografiju sa Vahom, ja klinjo a on najveca tadasnja zvijezda YU fudbala, bio je pravi playboy ....sa nase strane Secer, Huka, Meske , Laza....bili su svi face, sto jest jest i i nasi i Velezovi igraci....dobar termin![]()
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Kakav god da je, bolji mi je od ovih novokomponovanih klubova iz sela, zesoka i umjetnih sa tisucljetnom tradicijom.WestSideTz je napisao/la: ↑02 nov 2021, 14:23Nije više to taj Velez, hebo ih GOSK a i oni njih. Idemo ih dobit i priključiti se top 4, a njih približit komisijama iz Gabele aBdSkver je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:12Stari bosanski derbi, jos od davnina, uvijek je tesko bilo sa Velezom, pogotovo nama "dole" u Mostaru, sjecam se Bristola, Vahe i ekipe, imam i fotografiju sa Vahom, ja klinjo a on najveca tadasnja zvijezda YU fudbala, bio je pravi playboy ....sa nase strane Secer, Huka, Meske , Laza....bili su svi face, sto jest jest i i nasi i Velezovi igraci....dobar termin![]()
🔴⚫️
Ybo ih Gošk i zaseok Vrapčići,fuj smrda.Treba im tricu uvaliti!!WestSideTz je napisao/la: ↑02 nov 2021, 14:23Nije više to taj Velez, hebo ih GOSK a i oni njih. Idemo ih dobit i priključiti se top 4, a njih približit komisijama iz Gabele aBdSkver je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:12Stari bosanski derbi, jos od davnina, uvijek je tesko bilo sa Velezom, pogotovo nama "dole" u Mostaru, sjecam se Bristola, Vahe i ekipe, imam i fotografiju sa Vahom, ja klinjo a on najveca tadasnja zvijezda YU fudbala, bio je pravi playboy ....sa nase strane Secer, Huka, Meske , Laza....bili su svi face, sto jest jest i i nasi i Velezovi igraci....dobar termin![]()
DRŽAVA TUZLA!!
Plitak potok, da nam se nece obiti o glavu aaa
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma ako iscupamo bod bice odlicno. Njima gori pod nogama ici ce glavom u krampone za svaku loptu.
Mi igramo toplo hladno tako da me ni jedan rezultat nece iznenaditi.
Licna ocekivanja su da pobjedimo, 2-1.....Ali nemojte da neka mrznja, odbojnost prema Velezu ili ne daj boze bahatost govori iz vas...Bice tesko, jako tesko
Mi igramo toplo hladno tako da me ni jedan rezultat nece iznenaditi.
Licna ocekivanja su da pobjedimo, 2-1.....Ali nemojte da neka mrznja, odbojnost prema Velezu ili ne daj boze bahatost govori iz vas...Bice tesko, jako tesko
Kakvi su ono novi sponzori a i fan shop ima sve bolju ponudu,bravo za Upravu.
?
Fan shop je bruka najveca. Uzas.
Kupio sam 4-5 majica, doslovno sam ih sve, uslijed katastrofalnog kvalitetea bacio.
tz tz tz tz tz tz
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne možeš ni očekivati neki veliki kvalitet za 20KM, obična majica plus print na nju, mogli su staviti i kvalitetnije ali tesko ce raja kupovat majicu od 50KM realno. Ovo je više ponuda da se pomogne klubu ali slazem se da trebaju staviti kvalitetne polo majice sa grbom kluba pa nek bude veca cijena vjerujem da bi se kolko tolko dobro prodavale, ja bih odma naručio jednu starom. Uzeo sam mu i ovu običnu iz fan shopa al nije mi se zalio da je losa štaviše zadovoljan je.
Los dizajn, presiroke nekakve. Vjeruj mi.RollingPaper je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:18Ne možeš ni očekivati neki veliki kvalitet za 20KM, obična majica plus print na nju, mogli su staviti i kvalitetnije ali tesko ce raja kupovat majicu od 50KM realno. Ovo je više ponuda da se pomogne klubu ali slazem se da trebaju staviti kvalitetne polo majice sa grbom kluba pa nek bude veca cijena vjerujem da bi se kolko tolko dobro prodavale, ja bih odma naručio jednu starom. Uzeo sam mu i ovu običnu iz fan shopa al nije mi se zalio da je losa štaviše zadovoljan je.
Ako stari ima malo stomacica, vjerujem da mu je odlicna.

Ne hejtam, sve su to pomaci. Predugo nikako fan shop nismo imali.
tz tz tz tz tz tz
-
- Kontakt:
Meni se majica sviđa. Kupio sam preko fanshopa, dosla mi je na adresu. Nije velicina odgovarala i mogao sam zamijeniti. Kvalitet mi je uredu. Koliko para toliko i muzike.slusalica je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:22Los dizajn, presiroke nekakve. Vjeruj mi.RollingPaper je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:18Ne možeš ni očekivati neki veliki kvalitet za 20KM, obična majica plus print na nju, mogli su staviti i kvalitetnije ali tesko ce raja kupovat majicu od 50KM realno. Ovo je više ponuda da se pomogne klubu ali slazem se da trebaju staviti kvalitetne polo majice sa grbom kluba pa nek bude veca cijena vjerujem da bi se kolko tolko dobro prodavale, ja bih odma naručio jednu starom. Uzeo sam mu i ovu običnu iz fan shopa al nije mi se zalio da je losa štaviše zadovoljan je.
Ako stari ima malo stomacica, vjerujem da mu je odlicna.![]()
Ne hejtam, sve su to pomaci. Predugo nikako fan shop nismo imali.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Termin je dobar, odličan! Ja iskreno ne očekujem neku posjetu, jer nema nas ljudi
Masa svijeta je otišlo, ove rezultate do prije 3-4 godine bi pratio prosjek od 3500 po utakmici, sigurno. U utakmici sa Zrinjskim i Radnikom smo jednostavno vidjeli da nas nema. Malo nas je ostalo i trebamo se pazit i uvažavat 

075
Od nas 32 urazredu Gimnazije Mesa Selimovic, vani je 25.TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:22Termin je dobar, odličan! Ja iskreno ne očekujem neku posjetu, jer nema nas ljudiMasa svijeta je otišlo, ove rezultate do prije 3-4 godine bi pratio prosjek od 3500 po utakmici, sigurno. U utakmici sa Zrinjskim i Radnikom smo jednostavno vidjeli da nas nema. Malo nas je ostalo i trebamo se pazit i uvažavat
![]()
Gimnazije, eeej.
Zamisli stanje u tehnickim skolama, medicinskoj...
uzas.
tz tz tz tz tz tz
Iscurile su generacije čitave. Ja se čudim kad nas 5k dođe, kao npr protiv pita...slusalica je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:55Od nas 32 urazredu Gimnazije Mesa Selimovic, vani je 25.TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:22Termin je dobar, odličan! Ja iskreno ne očekujem neku posjetu, jer nema nas ljudiMasa svijeta je otišlo, ove rezultate do prije 3-4 godine bi pratio prosjek od 3500 po utakmici, sigurno. U utakmici sa Zrinjskim i Radnikom smo jednostavno vidjeli da nas nema. Malo nas je ostalo i trebamo se pazit i uvažavat
![]()
Gimnazije, eeej.
Zamisli stanje u tehnickim skolama, medicinskoj...
uzas.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Iskreno vec dugo idem samo da vidim poznata lica. Pa posle utakmice opet negdje na pivu. Sad samo slusam ko je gdje otišao, ko čeka, ko ide na kurs. Kad par kola vidim neke stolice prazne pomislim da su otišli pa kad ih vidim u gradu obradujem se.TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:22Termin je dobar, odličan! Ja iskreno ne očekujem neku posjetu, jer nema nas ljudiMasa svijeta je otišlo, ove rezultate do prije 3-4 godine bi pratio prosjek od 3500 po utakmici, sigurno. U utakmici sa Zrinjskim i Radnikom smo jednostavno vidjeli da nas nema. Malo nas je ostalo i trebamo se pazit i uvažavat
![]()
Doduse ne ove smradove što su prestali ići jer su željni evropskog fudbala i idu na plave utakmice. Njih kad vidim pređem ulicu na drugu stranu.
PS Jel ko kupio ovu Slobodinu člansku 21/22 iz Fan Shopa. Moze li se ona uzeti u UG?
& $ ?
Samo citajte komentare na fb pred utakmicu na onoj slici "odakle nas pratite", otvorite neke nasumicne profile i sjeticete se tih ljudi sa tribine a sad su svi dijaspora..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.