kumkalesic je napisao/la:YNWA je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Zasto preplacivati Texeiru bolje na ljeto uzeti Reusa

Na koju foru mislis njega dovesti ?
Reusa zaboravite, njega ne mozemo dovesti.
Ne uništavaj ljudima nade
Što si tako pesimističan 
Barem tebi ne moram objasnjavati
Ali kad se vec pisu zelje da i ja napisem svoje, koliko toliko realne

Znaci na kraju sezone se rijesiti sledecih igraca: Enrique, Toure, Benteke, Caulker, Lallana, Lukas, Allen, Ilori, Bogdan, Stewart, Yesil, Balotelli, Teixeira, Wisdom, Alberto + oni sto su jos u Liverpoolu a od njih nikakve koristi za prvi tim a ostarili su. Neki od ovih igraca bi mogli ostati ali vise koristi cemo imati od love koja ce se dobiti za njih.
Znaci u Liverpoolu ostaju: Clyne, Lovren, Milner, Coutinho, Firmino, Gomez, Henderson, Sturridge, Moreno, Sakho, Mignolet, Can, Origi, Ings, Ibe, Skrtel, Flanagan, Markovic, Smith, Ward + Grujic i jos neki talenti iz akademije. Neke sam ostavio samo sto nemamo domacih igraca, iako bi radije i njih otjerao, ali smo se doveli u takvu situaciju da nemamo kako treba 4 igraca iz akademije.
Ako se ne varam ovdje je 17 igraca starijih od 21 godine i mozemo registrovati jos 7 igraca, a treba nam golman, moja zelja Butland, ako bude nemoguca misija, mozda pokusati sa Mandandom, onako je slobodan na ljeto, ali sve uciniti da se dovede Butland i rijesiti poziciju golmana za sledecih 10-tak godina.
U odbrani nam treba stoper, Matip kao slobodan igrac bi bio OK transfer, doveo bi Vrsaljka, koji moze igrati i na desnom i lijevom beku, a tu su jos Flano, Gomez i Smith.
U sredi nam treba jedan kako treba zadnji vezni, jedna zivotinja, moja zelja Wanyama, istice mu ugovor sledece godine, mogao bi se dobiti za slicnu cifru ko i Clyne, samo je problem sto ce biti vjerovatno velika borba za njega, ali imamo i mi neke sanse da pobijedimo u toj borbi. Treba pokusati dovesti Gundogana, mislim da je on jedan od igraca koji bi rado opet sa Kloppom radio i da imamo sanse kod njega, jer nije igrac kojeg ce pokusati dovesti oni top klubovi, a istice mu ugovor sledece godine. Sa njima dvojicom bi bili daleko kvalitetniji u sredi.
U napad bi doveo Manea i pokupio Zivkovica, kad je vec slobodan na ljeto. Naravno pod prepostavkom da ce Daniel napokon biti spreman, ako ne bude, onda dovesti Icardia ili Lacazettea.
Mislim da bi ova ekipa bila miljama kvalitetnija od ove sto je sad imamo, a sve igrace realno gledajuci mozemo dovesti a imali bi i dovoljnu sirinu da igramo i Evropu i ligu.