Dosadan si vise janeze, i ti i tvoj mali klub i mala drzava... Kako ne kapiras ne zanimaju nas tvoje (DEZ)INFORMACIJE...iskratel je napisao/la:Da znam, isto nisam ni ja rekao, da je to on meni rekao, da to kaže Milanič.![]()
Eh, ne budimo i mi kao ovi novinari, pa pustimo sada ovo.
E i u 19 sati samo se moglo još kupiti karte za prvi red istočne i zapadne tribine, tako, da možemo slobodno reči, STADION RAZPRODAN!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ultra_CImanija
Re: FK Željezničar
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako mu nemas sta pametno napisati,onda ga nemoj vrijedjati,jer to ne radi ni on,a ti ovako samo pokazujes svoju nekulturu....Covjek pise ok,malo cinizma tu i tamo,ali Boze moj,navijac je naseg rivala....ultra_CImanija je napisao/la:Dosadan si vise janeze, i ti i tvoj mali klub i mala drzava... Kako ne kapiras ne zanimaju nas tvoje (DEZ)INFORMACIJE...iskratel je napisao/la:Da znam, isto nisam ni ja rekao, da je to on meni rekao, da to kaže Milanič.![]()
E i u 19 sati samo se moglo još kupiti karte za prvi red istočne i zapadne tribine, tako, da možemo slobodno reči, STADION RAZPRODAN!
Što bi bilo lijepo da izvučemo Dudelange u trećem pretkolu. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
pogledaj u klubu imena ljudi koji su kupili karte ,sve izvorni slovenci mujo .mehmed ,salko itdiskratel je napisao/la:Da znam, isto nisam ni ja rekao, da je to on meni rekao, da to kaže Milanič.![]()

Hairli da se vrate s povoljnim rezultatomarelinho je napisao/la:Braća su krenula put maribora ! Nek im je sa srećom !

- masinovodja
- Kontakt:
sta ti je ba?ultra_CImanija je napisao/la:Dosadan si vise janeze, i ti i tvoj mali klub i mala drzava... Kako ne kapiras ne zanimaju nas tvoje (DEZ)INFORMACIJE...iskratel je napisao/la:Da znam, isto nisam ni ja rekao, da je to on meni rekao, da to kaže Milanič.![]()
Kad prije raZprodazte!?iskratel je napisao/la:Da znam, isto nisam ni ja rekao, da je to on meni rekao, da to kaže Milanič.![]()

PA KAŽE:
M alo vas je
A mnogo ste glupi
R ijeci su suvisne
I slova su previse
B ojite se
O psada počinje
R ijeke plavih dolaze !!!
M alo vas je
A mnogo ste glupi
R ijeci su suvisne
I slova su previse
B ojite se
O psada počinje
R ijeke plavih dolaze !!!
Jedva cekam sutra uktamicu,vec me malo nervoza hvata,ali bice sve to kako treba !
Kad smo već ostali tu mi koji ne idemo za Maribor onda da podjelim svoju nervozu s vama. Fakat me je neka frka uhvatila, utakmica je jedna od najvažnijih u prošlih i idućih nekoliko godina. Koliko je važna sad, toliko će se pokazati nadam se važnom i za dalje. Imamo protivnika po mjeri, možemo proći, zgrnuti veliku lovu u ovoj sezoni, jer bi prolaz znacio jos 4 utakmice, od cega 2 pred popunjenim Koševom. Koeficijent bi se popravio, idućih godina bi bili nosioci, lakši protivnici, bolji nastupi...nove pare, sve...Sutra ću još neko mišljenje o tekmi, a za sad ću samo reć da je ovo JAKO VAŽNA UTAKMICA ! 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Maloprije sjedim na kafi i vidim dosta buseva sa našim navijačima,naravno uz pratnju policije.Svaka čast svima koji idu!
I da,to sam zaboravio reći,sretan put svima koji idu!braco je napisao/la:Maloprije sjedim na kafi i vidim dosta buseva sa našim navijačima,naravno uz pratnju policije.Svaka čast svima koji idu!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne bi toliko podizao nervozu pred mec...Dobro je jednom Svabo rekao da mi stalno igramo neke historijske utakmice...Nemoj me pogresno shvatiti,ona ima svoju tezinu,ali i ako ne prodjemo,glavu gore i drzi se svog plana i programa...Naravno da mi imamo sansu i bio bi nam veliki pomak naprijed, ako bi uspjeli da prodjemo...Sam Amar je rekao da nama treba jos nekoliko godina ozbiljnog rada da se smatramo jakom ekipom,dok je nas protivnik vec dosegao taj nivo,tako da treba biti i realan...Nisu oni mozda igracki puno jaci,koliko su organizaciono,a u ovakvim omjerima i najmanja stvar,moze da prevagne...Ipak,kao i svaki nas navijac,nadam se prolazu!exbabilon je napisao/la:Kad smo već ostali tu mi koji ne idemo za Maribor onda da podjelim svoju nervozu s vama. Fakat me je neka frka uhvatila, utakmica je jedna od najvažnijih u prošlih i idućih nekoliko godina. Koliko je važna sad, toliko će se pokazati nadam se važnom i za dalje. Imamo protivnika po mjeri, možemo proći, zgrnuti veliku lovu u ovoj sezoni, jer bi prolaz znacio jos 4 utakmice, od cega 2 pred popunjenim Koševom. Koeficijent bi se popravio, idućih godina bi bili nosioci, lakši protivnici, bolji nastupi...nove pare, sve...Sutra ću još neko mišljenje o tekmi, a za sad ću samo reć da je ovo JAKO VAŽNA UTAKMICA !

E sretno sutra ljudi, nisam bas najveci optimista oko ishoda, al mislim da u revansu moze biti svasta.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
@ NEZALAGANJE
Do sad je reprezentacija odigrala milion historijskih utakmica, a Željo u posljednjih par godina i ne baš. Velike utakmice su se prestale igrat s odlaskom Osima, a sad su se ponovo vratile. S tim što je ovo najveća šansa od svih do sad, i važnost utakmice treba da igračima bude inicijalna kapsula, da ih gura naprijed. Nadam se da će igrači noćas moći spavati, jer ja čisto sumnjam da ću moći. SRETNO NAM !
Do sad je reprezentacija odigrala milion historijskih utakmica, a Željo u posljednjih par godina i ne baš. Velike utakmice su se prestale igrat s odlaskom Osima, a sad su se ponovo vratile. S tim što je ovo najveća šansa od svih do sad, i važnost utakmice treba da igračima bude inicijalna kapsula, da ih gura naprijed. Nadam se da će igrači noćas moći spavati, jer ja čisto sumnjam da ću moći. SRETNO NAM !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ta njegova izjava se odnosila na nas fudbal uopste...Poenta je da treba vjerovati u sebe i igrati utakmicu,bez dodatnih opterecenja.Ovo je opterecenje,a sumnjam da imamo mnogo igraca koji znaju igrati pod pritiskom...Igraci to znaju,jer otkako smo ih izvukli svi pricaju o prolasku...Nece to biti nimalo lako...Bice jos sansi,ako se ova ne iskoristi,treba,kao sto vec rekoh,svake godine sve vise i vise stabilizovati klub i tako napredovati...Nije jedini nacin preko Evrope,iako mnogi samo to zapaze...exbabilon je napisao/la:@ NEZALAGANJE
- Evolution87
- Kontakt:
Komšije, sretno sutra! 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Ultras1921
- Kontakt:
Ja nimalo nisam nervozan. Naravno ne mogu da docekam utakmicu al sam sebi utuvio u glavu da cemo prco i to je to. Jednostavno za mene ne postoji druga mogucnost osim te da prolazimo dalje pred punim Kosevom. Ovima koji imaju dovoljno godina pa su otisli u Sloveniju zalim sretan put!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- plava grbavica
- Kontakt:
e stvarno si posto naporan. sve mi više tvoja priča lići na šuplje provokacije a ti kao nešto fin. akobogda j...t čemo vas pa nam se onda javi.iskratel je napisao/la:Da znam, isto nisam ni ja rekao, da je to on meni rekao, da to kaže Milanič.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.