Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vasilić i njegov engleskiGaziHusrevbeg je napisao/la:Sjećate li se naše prošle presice protiv Sheriffa?![]()
bagrcavi je napisao/la:Vasilić i njegov engleskiGaziHusrevbeg je napisao/la:Sjećate li se naše prošle presice protiv Sheriffa?![]()
![]()
Nismo primili gol 1600 minuta a odbrana nam slaba , to je toZel je napisao/la:"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba."
Ovi nas izgleda dzaba gledali iz onog kukuruza, tek onako da budu tu!
Ako ćemo tako gledati ni napad nam nije baš za pohvale.1 gol u 6 evropskih utakmica u zadnje 2 godine.Semper je napisao/la:Prošle godine smo primili 8 golova prije 2 godine 6 golova u Evropi tako da nam odbrana i nije neka dika u Evropi.
Objektivniji bi bio Slovenac da prenosi. Najvjerovatnije će Marjan da prenosi.Sheyi je napisao/la:Ko ce biti komentator sutra?
Kad bi kako ovi sa FACE TV ubacili Sabahudina
ako bude smio da dođe u Sarajevo.Semper je napisao/la: Najvjerovatnije će Marjan da prenosi.
Ja njega ne mogu slusat, kad lik pocne pricati o tetkama, ocevima, vozacima tramavaja...itd.bagrcavi je napisao/la:ako bude smio da dođe u Sarajevo.Semper je napisao/la: Najvjerovatnije će Marjan da prenosi.
Kako kome,ja sam ga slusao jos kad je cvajtu komentarisao na sportklubu i jedva cekao novu tekmu,jbt igraju dole zadnji i neki u sredi on docara kao da je finale lige prvaka,ali o ukusima nevalja raspravljati,nekom se svidja nekome neElegant je napisao/la:Ja njega ne mogu slusat, kad lik pocne pricati o tetkama, ocevima, vozacima tramavaja...itd.bagrcavi je napisao/la:ako bude smio da dođe u Sarajevo.Semper je napisao/la: Najvjerovatnije će Marjan da prenosi.
Nikako ne prenosi utakmicu, samo prica o milionima, koliko ko zarađuje, o familiji, a nista o utakmici.
Očito vaši novinari trebaju nekog prevođača, jer ovo trener Milanič za odbranu Željezničara nije rekao.Zel je napisao/la:"Kada se govori o Željezničaru, često se ističe da im je odbrana slaba."
Ovi nas izgleda dzaba gledali iz onog kukuruza, tek onako da budu tu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.