Mozda je coek htio da nas ispratiold school je napisao/la:kakva su to pitanja na ovom forumu,ako ides znas u koliko je,ako ne ides ne treba ni da znas i to je tocorleone87 je napisao/la:Je li veceras u 00:30 polazak za Maribor

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozda je coek htio da nas ispratiold school je napisao/la:kakva su to pitanja na ovom forumu,ako ides znas u koliko je,ako ne ides ne treba ni da znas i to je tocorleone87 je napisao/la:Je li veceras u 00:30 polazak za Maribor
AboveTheLaw je napisao/la:Veće gluposti dugo nisam čuo, stvarno nemate smisla za humor..niste ni malo na svoje očeve iz BiH, ccccciskratel je napisao/la:Evo i drugi dio:
" onclick="window.open(this.href);return false;
jel' ovo treba da bude smiješno ili šta ?iskratel je napisao/la:Evo i drugi dio:
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://facetv.ba/face-tv/pronaite-face- ... t-16a.htmlVedad87 je napisao/la:Da li mi moze neko reci, kako bih mogao naci face tv na satelitskojNisam bas vjest sa satelitom pa sto prostijim rjecnikom hehe
hvala unaprijed
imali smo i prošle godine Macron torbe.ipetm je napisao/la:Oprema saso mange, i torbe su dobili...
" onclick="window.open(this.href);return false;Zeman je napisao/la: Čak i ova radio reklama, iako se na prvu činilo da je provokacija, sad vidim da nije, u prvoj su ismijali Bosanca, u drugoj Slovenca i ok. Sad, što mi ne mirišemo njihov humor, to je druga stvar. Možda ni Englezi ne mirišu naš, da li zbog toga trebamo odreći se humora? Ako je u planu 6 nastavaka reklame, zamoliću @iskratela da pošalje link bar meni na pp, čisto da vidim na šta će izaći.
Nasa štampa je užas polupismeni novinari pričaju priče o nekim provokacijama, ljudi napravili zajebanciju i uopšte ni u jednom skeču nema ništa provokativno, ali kad naši glupi novinari se uhvate teme o kojoj nemaju pojma i čak ne slušaju šta lik govori i onda se prave pametni. Svaka čast zajebanciji ideja je super, skeč je u stilu nadrealista.iskratel je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Zeman je napisao/la: Čak i ova radio reklama, iako se na prvu činilo da je provokacija, sad vidim da nije, u prvoj su ismijali Bosanca, u drugoj Slovenca i ok. Sad, što mi ne mirišemo njihov humor, to je druga stvar. Možda ni Englezi ne mirišu naš, da li zbog toga trebamo odreći se humora? Ako je u planu 6 nastavaka reklame, zamoliću @iskratela da pošalje link bar meni na pp, čisto da vidim na šta će izaći.
Ne kontas..bagrcavi je napisao/la:imali smo i prošle godine Macron torbe.ipetm je napisao/la:Oprema saso mange, i torbe su dobili...
Ja se tresem od neke treme sam da se hoce krenut'bagrcavi je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Pablo11 i 17 gostiju.