Muzika - Arhiva postova

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tyler durden
Kontakt:

Re: Muzika

Post Postao/la tyler durden » 13 jun 2013, 22:31

:D

zar im nije umro onaj neki u bendu ?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jun 2013, 22:34

tyler durden je napisao/la::D

zar im nije umro onaj neki u bendu ?
umrla 2-ica, veliki Paul Gray
od tad i ne sviraju nesto cesto, samo ljeti rade velike festivale, tipa Download, Rock am Ring i KnotFest
a ove god. ponovo headlajnaju na Downloadu nakon 2009-te ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jun 2013, 00:58

tyler durden je napisao/la:Tema je šega :D

Jedan govori da je Will Smith za klasu bolji od svih ostalih repera.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Od svih danasnjih naravno.

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 14 jun 2013, 01:00

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jun 2013, 08:18

[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 jun 2013, 08:28

M4kaveli je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Tema je šega :D

Jedan govori da je Will Smith za klasu bolji od svih ostalih repera.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Od svih danasnjih naravno.

[youtube][/youtube]

Nemas pojma, naravno.

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jun 2013, 08:33

[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 jun 2013, 08:39

[youtube][/youtube]

Haman su svjetski k'o Južni Vetar
100% sportski i krajnje opušten potpis

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jun 2013, 16:26

Taj album sto sam ja postavio uopste nije Folkerski pod 1 . Pod dva . Louis nije narodnjak ,lik je umjetnih ,jedan od rijetko skolovanih muzicara,on je bio vise je Jazz pjevac s tim da je u svojim pjesmama imao malo tog primjese Folka . No to su radili Plaavi orkestar,Dino Merlin,Bjelo Dugme ,itd. Taj album s Juznim vjetrom je specifican po tome sto je uradjen u tom nekom stilu gdje se spojio Jazz,Orijent i Rock muzika. Nesto sto za JV nije bio problem jer ,istina da je to prvenstveno bio Folk bend,istina kada spomnes njihovo ime odmah te asocira na Sinana ili Kemala. Medjutim,ti muzicari su bili Rockeri koji su odrasli uz Roling Stonse, (basista i gitarista) i nikakav im problem nije bio da spoje to sve i pjevacu daju adekvatne pjesme koje je on otpjevao fenomenalno . Pjesme u vrijeme kada su snimljene uopste nisu bile zapazene...tek u moru nekvaliteta i svakavkih pjevaca one su same nasle put do slusalaca poslije toliko godina . Sto je najbolji dokaz o tome kakv je to album . Ja jesam teski narodnjak zasto sto od Folka slusam samu staru gardu koja je pjevala smisljene tekstove i koja je imala kvalitetnu muziku . Slusam isto whitesnake ,Roy Orbisona,Michael Jacksona (od mene sigurno ne postoji veci fan ) Phil Collingsa itd. O muzici samnon ne moze raspravljati generacija Justin Bibera sigurno ne moze raspravljati ;)
[youtube][/youtube]

Ovo ni Metallica ne moze 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jun 2013, 16:46

[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jun 2013, 16:50

juznjak> je napisao/la:Taj album sto sam ja postavio uopste nije Folkerski pod 1 . Pod dva . Louis nije narodnjak ,lik je umjetnih ,jedan od rijetko skolovanih muzicara,on je bio vise je Jazz pjevac s tim da je u svojim pjesmama imao malo tog primjese Folka . No to su radili Plaavi orkestar,Dino Merlin,Bjelo Dugme ,itd. Taj album s Juznim vjetrom je specifican po tome sto je uradjen u tom nekom stilu gdje se spojio Jazz,Orijent i Rock muzika. Nesto sto za JV nije bio problem jer ,istina da je to prvenstveno bio Folk bend,istina kada spomnes njihovo ime odmah te asocira na Sinana ili Kemala. Medjutim,ti muzicari su bili Rockeri koji su odrasli uz Roling Stonse, (basista i gitarista) i nikakav im problem nije bio da spoje to sve i pjevacu daju adekvatne pjesme koje je on otpjevao fenomenalno . Pjesme u vrijeme kada su snimljene uopste nisu bile zapazene...tek u moru nekvaliteta i svakavkih pjevaca one su same nasle put do slusalaca poslije toliko godina . Sto je najbolji dokaz o tome kakv je to album . Ja jesam teski narodnjak zasto sto od Folka slusam samu staru gardu koja je pjevala smisljene tekstove i koja je imala kvalitetnu muziku . Slusam isto whitesnake ,Roy Orbisona,Michael Jacksona (od mene sigurno ne postoji veci fan ) Phil Collingsa itd. O muzici samnon ne moze raspravljati generacija Justin Bibera sigurno ne moze raspravljati ;)
[youtube][/youtube]

no zato moze ovo :

[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jun 2013, 17:16

[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jun 2013, 17:54

[youtube][/youtube]

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jun 2013, 17:59

[youtube][/youtube]

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jun 2013, 18:04

juznjak> je napisao/la:Taj album sto sam ja postavio uopste nije Folkerski pod 1 . Pod dva . Louis nije narodnjak ,lik je umjetnih ,jedan od rijetko skolovanih muzicara,on je bio vise je Jazz pjevac s tim da je u svojim pjesmama imao malo tog primjese Folka . No to su radili Plaavi orkestar,Dino Merlin,Bjelo Dugme ,itd. Taj album s Juznim vjetrom je specifican po tome sto je uradjen u tom nekom stilu gdje se spojio Jazz,Orijent i Rock muzika. Nesto sto za JV nije bio problem jer ,istina da je to prvenstveno bio Folk bend,istina kada spomnes njihovo ime odmah te asocira na Sinana ili Kemala. Medjutim,ti muzicari su bili Rockeri koji su odrasli uz Roling Stonse, (basista i gitarista) i nikakav im problem nije bio da spoje to sve i pjevacu daju adekvatne pjesme koje je on otpjevao fenomenalno . Pjesme u vrijeme kada su snimljene uopste nisu bile zapazene...tek u moru nekvaliteta i svakavkih pjevaca one su same nasle put do slusalaca poslije toliko godina . Sto je najbolji dokaz o tome kakv je to album . Ja jesam teski narodnjak zasto sto od Folka slusam samu staru gardu koja je pjevala smisljene tekstove i koja je imala kvalitetnu muziku . Slusam isto whitesnake ,Roy Orbisona,Michael Jacksona (od mene sigurno ne postoji veci fan ) Phil Collingsa itd. O muzici samnon ne moze raspravljati generacija Justin Bibera sigurno ne moze raspravljati ;)
[youtube][/youtube]

Samo jos dublje ukopavas Lousia (ako more dublje :lol: ), samo procitas ime pjesme i dovoljno ti, cuj "kako da ne popijem" :lol: cuj među 10 najboljih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2013, 18:48

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jun 2013, 18:48

[youtube][/youtube]

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 jun 2013, 22:46

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 14 jun 2013, 23:01

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Samo sevdah...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 14 jun 2013, 23:07

[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.