FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 10 apr 2011, 00:56

slani grad je napisao/la:pobjedom u sljedecem kolu nad Buducnosti ponovo bi dosli na to famozno 4. mjesto koje vodi u EL...mozda :?
Vodi, ali samo u slucaju da Zeljo osvoji kup.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 apr 2011, 01:03

Omerbavarac je napisao/la:
slani grad je napisao/la:pobjedom u sljedecem kolu nad Buducnosti ponovo bi dosli na to famozno 4. mjesto koje vodi u EL...mozda :?
Vodi, ali samo u slucaju da Zeljo osvoji kup.
znam da vodi a MOZDA je stavljeno zbog suspenzije
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 10 apr 2011, 01:07

Bas mi je drago sto ste oderali one trebinjske supcine!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 apr 2011, 01:15

Denis Ispušlić je napisao/la:Bas mi je drago sto ste oderali one trebinjske supcine!
nemoj tako...ipak je to gigant i bivsi sampion drzave... :lol: :lol:
sad kad skontam...j.e.b.o.t.e...mislim da nema lige na svijetu da je vise bivsih sampiona ispalo iz nje :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 10 apr 2011, 09:12

Ma ovo je cista kradja, penala vidjelo nije, a veceras ce biti i snimak iz Banovica, pa da vidite sta se nama desilo, kako je bilo. Drago mi je zbog prekida, jer ovo je prelilo svaku casu.
[youtube][/youtube]
1947!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 apr 2011, 10:40

Treba sada iz inata uzeti cetvrto mjesto. Ako se ode u Evropu eto i nesto para.
PS. Susret Devis kupa u Tuzli Fukare i ostali Tuzlaci imace priliku da javno upozore gradske vlasti i nacelnika, kantonalne vlasti i premijera da se mora poceti ulagati u sport i da se izgradi obecani stadion Tusanj.
Odlicna prilika da ih se prozove i to javno! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2011, 10:48

al mi je jako da na Jasminarijama jos nema ni vijesti da je Sloboda pobijedila :D
eto dokle to ide , i sto je zalosno to nam je "najcitaniji" gradski portal ,a od koga se financira ne mora se ni spominjati :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 10 apr 2011, 12:02

Iskreno mislim da ste uzeli u Trebinju da bi dali Borcu u Tuzli(isto je i sa Zrinjkim u Banovicima).Niko ne bi bio sretniji od mene da me razuvjerite,mada cisto sumnjam.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 10 apr 2011, 12:06

Monci je napisao/la:Iskreno mislim da ste uzeli u Trebinju da bi dali Borcu u Tuzli(isto je i sa Zrinjkim u Banovicima).Niko ne bi bio sretniji od mene da me razuvjerite,mada cisto sumnjam.
Mijenjaj dilera pod hitno!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 apr 2011, 12:09

Mi u Bosni se samo bavimo nekim teorijama zavjere.Dobijes u gostima odmah je namjesteno :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 apr 2011, 12:10

Pošto nitko ne odgovara na temi kup bih...znate li vi jeli 4. mjesto vodi u europu,vidim spominjete to 4 mjesto,pa mi nije jasno ide li finalist kupa ili 4. :?:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 apr 2011, 12:12

Dabar je napisao/la:Pošto nitko ne odgovara na temi kup bih...znate li vi jeli 4. mjesto vodi u europu,vidim spominjete to 4 mjesto,pa mi nije jasno ide li finalist kupa ili 4. :?:
Ide onaj samo ko osvoji Kup pa prema tome ako Celik ne osvoji nema pravo nastupa u Evropa ligi , znaci ako Zeljo osvoji kup a pri tome vec ima drugo mjesto onda se otvara to 4 mjesto ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 apr 2011, 12:14

fukara87 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Pošto nitko ne odgovara na temi kup bih...znate li vi jeli 4. mjesto vodi u europu,vidim spominjete to 4 mjesto,pa mi nije jasno ide li finalist kupa ili 4. :?:
Ide onaj samo ko osvoji Kup pa prema tome ako Celik ne osvoji nema pravo nastupa u Evropa ligi , znaci ako Zeljo osvoji kup a pri tome vec ima drugo mjesto onda se otvara to 4 mjesto ;)
Ok hvala...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 apr 2011, 12:25

[youtube][/youtube]

Evo snimak sa jucerasnje utakmice
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 apr 2011, 20:11

Šta mislite raja kakve su sanse da se dokopamo Evrope, naravno uz uslov da Željo osvoji kup, mislim da bi onda glavni konkurenti bili Olimpic, Rudar i ŠB

Trenutno OlimpiC ima 33 boda, Rudar 32, mi 31, a Široki 28 bodova naravno tu je i Čelik sa 28

Eh sad ukoliko bi mi odigrali ovako nekako
FK Sloboda-FK Budućnost B. 3 boda,NK Široki Brijeg-FK Sloboda 1 bod (kad smo vec uhvatili zalet :D),FK Sloboda-FK Borac 1-3 boda(zavisi od mnogo faktora ali i Borac ima JAK tim),FK Drina Zvornik 3 boda oni su vec ispali,FK Rudar P. 3 boda kad bi marnuli glavne konkurente kod kuce to bi bilo super ,FK Velež možda do boda ipak je u gostima tekma, FK Olimpic 3 boda da ostanu kod kuce , NK Čelik ne nadam se bodovima mada bi bilo lijepo :) ,NK Zvijezda moramo osvojiti 3 boda protiv Zvijezde
Na kraju 48-51 boda bi mogli imati relano.

Dok bi Olimpic sa svojim rasporedom mogo negdje do 45 bodova mozda 46 jer igraju protiv Slavije, Borca, nas, Zrinjskog i moguce Sarajeva i sve bi mogli izgubiti ostaju im još Buducnost, rudar, Zvijezda, Travnik to je 12 bodova i jos koji bod iz ovih prvih nabrojanih mozda 47,

Zatim tu je Rudar sa 32 boda koji igra u gotima protiv Sarajeva tu realno nema šta da traži kao ni u tekmama protiv nas, Olimpica na strani, Travnika na strani, zatim Borca kod kuće, moguće i Zrinjskog ako opet budu namještali sudije ostaju im Zvijzda, Buducnost, Željo tu mogu bod ganjati uglavnom ni oni nece imat vise od 45 bodova sa ovakvim rasporedom.

Predzadnji Široki koji će svakakvim prljavim igrama pokušavati da dođe do Evrope, ali takođe imaju i jedan od najlakših rasporeda igraju protiv Želje upravo sada, to gube 100%, a onda kod igraju kod kuće sa Leotarom, to su sigurna 3 boda, zatim protiv nas (ako mi odigramo kako treba i remiziramo) tu im je 1 bod, protiv Drine 3 boda, Veleža 3 boda, gube protiv Čelika u gostima, 3 boda protiv Slavije onda gube protiv Sarajeva, pa 6 bodova protiv Zrinjskog koju igraju kod kuce i budućnosti u gostima (priželjkujem tu pobjedu komšija) to je oko 47 bodova oni su najjači protivnik za Evropu po meni

i još Čelik koji ima mješovit raspored prvo će kod kuće uzeti 3 boda protiv Zvijezde, zatim ide kod Travnika tu mu je poraz, pa 1-3 boda protiv Želje kući, onda protiv Leotara koji je u raspadu tu je sve moguće, onda dočekuju ŠB gdje mislim da osvajaju 3 boda, pa 3 boda protiv Drine, pa 3 protiv Veleža zatim 1 ili 3 boda protiv nas ja se nadam samo jednom :mrgreen: , i onda zadnja protiv Slavije koju bi mogli izgubiti to je negdje oko 46.
Još za Evropu konkurisu Slavija i Travnik ali sanse su minimalne po meni uglavnom svi klubovi su tu negdje blizu i uz koji kiks protivnika i malo sreće možemo u Evropu ako ukinu suspenziju :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 10 apr 2011, 20:19

Imal bodova na tusnju za nas,ako nas ne izbace iz lige do sljedeceg vikenda? Pozdrav iz Banovica i cestitke na pobjedi u Trebinju

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 apr 2011, 20:24

Hodza_manLju je napisao/la:Imal bodova na tusnju za nas,ako nas ne izbace iz lige do sljedeceg vikenda? Pozdrav iz Banovica i cestitke na pobjedi u Trebinju
Skontajte ocel vam bit dovoljno da ne prosipamo džaba :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 apr 2011, 20:43

fukara87 je napisao/la:
Izasao je demant ove informacije, posto se radi o konkurentskoj stranici ne mogu ovdje da to postavim, ali ukoliko neko hoce mogu mu poslati screenshoot :). To pravilo se tek primjenjuje od sezone 2012/2013 :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 apr 2011, 20:52

guber90 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Izasao je demant ove informacije, posto se radi o konkurentskoj stranici ne mogu ovdje da to postavim, ali ukoliko neko hoce mogu mu poslati screenshoot :). To pravilo se tek primjenjuje od sezone 2012/2013 :).
ide 4.mjesto u evropu ako zeljo osvoji kup ,, kad smo bili mi u finalu kupa pa izgubili sjecam se kad smo mislili da smo obezbjedili evropu kad su onda na bht1 rekli da pravilo se promjenilo da moramo preko lige izborit al smo bili ono 3.ak se ne varam na kraju pa tako izborili evropu,,al et oonoo ne dadose nam na kraju
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 apr 2011, 20:59

barca_87 je napisao/la: ide 4.mjesto u evropu ako zeljo osvoji kup ,, kad smo bili mi u finalu kupa pa izgubili sjecam se kad smo mislili da smo obezbjedili evropu kad su onda na bht1 rekli da pravilo se promjenilo da moramo preko lige izborit al smo bili ono 3.ak se ne varam na kraju pa tako izborili evropu,,al et oonoo ne dadose nam na kraju
Imas private, da ne bude da ja izmisljam ;).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.