Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ti popi ban pa hoćeš opet.Onaj pitar je bio u pravu za prebijanje dugova.Nažalost.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Moderator je obavjesten, necemo hraniti trolla u medjuvremenu.
Uostalom, sad imamo problema povredama ocigledno, ako Smajic i Handzic se ne oporave(nadam se da ce i Zec biti u redu), valja zadrzati formaciju i probati popuniti strane. Mislim da su Durak i Rahmanovic ipak dobro ispunili svoju funkciju, da je jos razmisliti ko ce njih zamijeniti na klupi u tom slucaju da su Smajke i Handzic povrijedjeni.
A ovo oko bunkera, treba uglavnom sutati izvan sesnaesterca, i iz kornera pokusavati, ekipa mora biti spremna iza lopte protiv kontre.
Uostalom, sad imamo problema povredama ocigledno, ako Smajic i Handzic se ne oporave(nadam se da ce i Zec biti u redu), valja zadrzati formaciju i probati popuniti strane. Mislim da su Durak i Rahmanovic ipak dobro ispunili svoju funkciju, da je jos razmisliti ko ce njih zamijeniti na klupi u tom slucaju da su Smajke i Handzic povrijedjeni.
A ovo oko bunkera, treba uglavnom sutati izvan sesnaesterca, i iz kornera pokusavati, ekipa mora biti spremna iza lopte protiv kontre.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- bistrikboy
- Kontakt:
That was all 4 today...
Hvala Zebi i Smajicu
Hvala Zebi i Smajicu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Hamzichabib je napisao/la:Bogiceviczeljeznicar1 je napisao/la:SmajicZeba
Torlak
Zec
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo me interesuje ko će od ovih plačenika dobiti nogu poslije ove utakmice.Mogu plačenici već sutra nazad u Želju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa gracic ima para sto ih nije potkupio jos i pitari premiju dali, nije moguce da kokuzni zeljo vise dao igracima olimpica nego sarajevo i gracic zajednoMancini je napisao/la:Samo me interesuje ko će od ovih plačenika dobiti nogu poslije ove utakmice.Mogu plačenici već sutra nazad u Želju.
Neka hvala. Imamo mi našu djecu.Mancini je napisao/la:Samo me interesuje ko će od ovih plačenika dobiti nogu poslije ove utakmice.Mogu plačenici već sutra nazad u Želju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onda bi morao citavu ekipu rastjerati jer samo takve igrace imate za tri gola kriv je Torlak stari manijakMancini je napisao/la:Samo me interesuje ko će od ovih plačenika dobiti nogu poslije ove utakmice.Mogu plačenici već sutra nazad u Želju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@zeljeznicar1 Nikada takvi kao ti stida niste imali.A ti pile red je opet da budeš na putu za Banoviće.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sto si takav, ako te je gazda o djebo nemoj na nama da se istresas nije fer.Mancini je napisao/la:@zeljeznicar1 Nikada takvi kao ti stida niste imali.A ti pile red je opet da budeš na putu za Banoviće.
Zadnja izmjena: zeljeznicar1, dana/u 12 apr 2014, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Hoće li neko od moderatora da upozori ove što provociraju?
Došli ste ovdje da provocirate i onda ja jadan.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Posto još nisam upoznao navijača olimpika, de mi svijuti reci kako to da za njih si počeo navijat?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Ja fino pito, al haj bar si unikatan sto se tiče izbora tima
još da ideš na tekme super bi bilo hahah
Inače idem na skoro svaku utakmicu,ali zašto bi išao na današnju tekmu kada se zna unaprijed pobjednik?
Da ti kažem, ja idem na skoro svaku tekmu Olimpica, i ovako se naložili nisu ima tri godine, znači glavom se na kopačku ide, tri žuta u prvo pola sata, Kolar crven ko paprika ljut ko ris, hoće da zaplače, ne kontam na koji način misliš da se znao unaprijed pobjednik, misliš da je Olimpic ovu utakmicu pustio, e prijatelju ja pamtim tekme sa Željom kad nisu klizećeg pravili, kad nisu centra prelazili, kad su ašićare puštali, ovo ako je puštanje onda im treba Oskara svima podijelitiMancini je napisao/la:Inače idem na skoro svaku utakmicu,ali zašto bi išao na današnju tekmu kada se zna unaprijed pobjednik?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.