Na skenderiji, odmah do Koloseuma, ne mozes promasiti.....Kaunas je napisao/la:[
gdje rade natpise
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Sreca pa je Ojler mlad umro...
aha, hvala 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pokusavam da nadjem ovaj sat, ali nigdje ga nema. Cijenom je pristupacan a pravo dobro izgleda.mirzatele je napisao/la:
![]()
![]()
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day
We're gonna make this a Blue Day
- AlfredBorden
- Kontakt:
Za sat i cvike se isplati dat vise nego a ista drugoGreivis je napisao/la:Nisu mi jasni ljudi koji za sat izvale brdo love.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako dosad nije uletio jedan padobranac s pricom
u cemu je razlika u satu od 10 km i 1000km
a ima li neko da mi kaze u cemu je razlika u satu od 10 KM i 500 KM ??QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako dosad nije uletio jedan padobranac s pricom

Eh dobro si. Pored sata, najgluplja stvar za bacanje love jesu cvike.Lillard je napisao/la:Za sat i cvike se isplati dat vise nego a ista drugoGreivis je napisao/la:Nisu mi jasni ljudi koji za sat izvale brdo love.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BurningLegion
- Kontakt:
Totalno pogresno. On all accounts.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni je bolje uzeti u tri mjeseca jednu normalnu stvar nego svakih petnestak dana nesto sto se nakon par pranja unisti ili nesto sto ne moze izdrzat vise od jedne sezone... Sat, naocale, novcanik su vec nadopuna i samac koji ima posao to treba ganjat. A ne trazit os oca pare za sat, to je preseravanje
Slažem se.Svi mi u raji nosaju sat,a ja od starog nikad ne bi za to pare tražio.tuzlak1987 je napisao/la:Po meni je bolje uzeti u tri mjeseca jednu normalnu stvar nego svakih petnestak dana nesto sto se nakon par pranja unisti ili nesto sto ne moze izdrzat vise od jedne sezone... Sat, naocale, novcanik su vec nadopuna i samac koji ima posao to treba ganjat. A ne trazit os oca pare za sat, to je preseravanje
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Samo sto su sive sa zelenim linijama i djonom (jedva nadjoh neku slicicu i to ne iz najboljeg ugla).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://hotspot-shop.com/index.php?route ... ct_id=1391" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:Samo sto su sive sa zelenim linijama i djonom (jedva nadjoh neku slicicu i to ne iz najboljeg ugla).

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
u narednih dan-dva idem ovako da se osisam, dosadio mi je klasicni undercut, furam ga haman od novembra
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To je OTO.BaDa12 je napisao/la:http://hotspot-shop.com/index.php?route ... ct_id=1391" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:Samo sto su sive sa zelenim linijama i djonom (jedva nadjoh neku slicicu i to ne iz najboljeg ugla).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AlfredBorden
- Kontakt:
slabasnog je kvaliteta ta marka patika inace al eto, mozda potrefis, ko zna 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da budem iskren - jos uvijek se nisam susreo sa ovom markom na svojoj nozi. Sto se tice kvalitete, znas i sam kako to varira. Od modela do modela, od noge do noge, od osobe do osobe. Neko cesce mijenja 'tike i zato mu dugo traju, neko (k'o ja ranije) se zalijepi za jedne i skoro uvijek ih nosa. Uzmi primjer ST patika. Jedni se zale kako brzo "odose", drugi prezadovoljni i ostaju im vjerni. Ne mozes nikad biti 100% siguran sta i kako. Ja sam imao negativnih iskustava sa Nikeicama i male su sanse da ih u buducnosti kupujem. A prije sam samo njih nosaoAlfredBorden je napisao/la:slabasnog je kvaliteta ta marka patika inace al eto, mozda potrefis, ko zna

.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 25 feb 2016, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
za vrijeme SP-a je bilo u Adidasu u Šidiju
da li i sad ima, ne znam...
da li i sad ima, ne znam...
FORZA MARŠAL !!!
- tyler durden
- Kontakt:
Ne lazi covjeka dzaba. Ja sam imao troje k-swiss patike i sluzile su me pofino. Naravno ako ces ih koristit samo za setanjeAlfredBorden je napisao/la:slabasnog je kvaliteta ta marka patika inace al eto, mozda potrefis, ko zna