FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la johnnyHZ » 20 maj 2010, 12:54

slika

Uploaded with ImageShack.us

:D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 maj 2010, 12:57

suntu jeu je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.
Dalje, golove smo dali zahvaljujuci vasoj odbrani i spretnoscu nasih napadca, ali zapitaj se kakvi su vasi bili? Oba vasa gola su takodje plod gresaka nase odbrane, pogotovo gol Visce. Nasi, umjesto da nabiju loptu u tri materine, petljaju i lopta dolazi vasem igracu i on zabija. Nigdje nikog oko njega a on na 15 metara?!
O ligaskoj utakmici da ne govorim. Sve golove smo primili iz naseg peterca, a to je krivica nase odbrane a ne plod vasih akcija. J.bes ga, ne mozemo tako da castimo svaki put. :mrgreen:

Takodje, nemoj zaboraviti kako je Vukelja u dva navrata lomio kicmu vasim odbrambenim igracima. Zatim, tu je sansa Jandrica u kojoj bio sebican. Toj sansi je prethodilo izbacivanje vase kompletne odbrane.
O Stevanovicevoj sansi da ne pricam. Ono guranje lopte kroz pisu je bila egzibicija. :mrgreen:

Imali ste i vi sanse, ali nijedna nije bila zicer kao sanse Vukelje i Stevanovica.
Kolega, golovi uglavnom padaju nakon greške odbrane, rijetko su to neke majstorije. Problem je što su naši igrači POKLONILI a ne pogriješili. To je velika razlika. Vukelja i Jandrić su izlijetali sami pred golmana jer smo mi ganjali rezultat, i naravno da je bilo prostora u odbrani. Da niste dali golove tako brzo ne bis e garant ni Vukelja okuražio tako. Sada bih ja trebao da spominjem stative i ostale gluposti, jel? Neću jarane, jer sam zadovoljan igrom. A vi se što prije vratite u realnost i priznajte sebi da sinoć nije bila naša noć, ne da je bila vaša, već da nije bila Željina i da ste samo zbog toga digli pehar.
ja mislim da su ona dva vaša libera nama prodali utakmicu...
u pravu si oni su nam je poklonili... Paćeniče maleni...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 13:00

Izvinjavam se što koristim sleng a ne bosanski. POKLONITI ne znači prodati utakmicu, to znači katastrofalno pogriješiti.

PaČHČeniČČe maleni :mrgreen:
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 20 maj 2010, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 13:01

suntu jeu je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.
Dalje, golove smo dali zahvaljujuci vasoj odbrani i spretnoscu nasih napadca, ali zapitaj se kakvi su vasi bili? Oba vasa gola su takodje plod gresaka nase odbrane, pogotovo gol Visce. Nasi, umjesto da nabiju loptu u tri materine, petljaju i lopta dolazi vasem igracu i on zabija. Nigdje nikog oko njega a on na 15 metara?!
O ligaskoj utakmici da ne govorim. Sve golove smo primili iz naseg peterca, a to je krivica nase odbrane a ne plod vasih akcija. J.bes ga, ne mozemo tako da castimo svaki put. :mrgreen:

Takodje, nemoj zaboraviti kako je Vukelja u dva navrata lomio kicmu vasim odbrambenim igracima. Zatim, tu je sansa Jandrica u kojoj bio sebican. Toj sansi je prethodilo izbacivanje vase kompletne odbrane.
O Stevanovicevoj sansi da ne pricam. Ono guranje lopte kroz pisu je bila egzibicija. :mrgreen:

Imali ste i vi sanse, ali nijedna nije bila zicer kao sanse Vukelje i Stevanovica.
Kolega, golovi uglavnom padaju nakon greške odbrane, rijetko su to neke majstorije. Problem je što su naši igrači POKLONILI a ne pogriješili. To je velika razlika. Vukelja i Jandrić su izlijetali sami pred golmana jer smo mi ganjali rezultat, i naravno da je bilo prostora u odbrani. Da niste dali golove tako brzo ne bis e garant ni Vukelja okuražio tako. Sada bih ja trebao da spominjem stative i ostale gluposti, jel? Neću jarane, jer sam zadovoljan igrom. A vi se što prije vratite u realnost i priznajte sebi da sinoć nije bila naša noć, ne da je bila vaša, već da nije bila Željina i da ste samo zbog toga digli pehar.
Poklon ili pogreska, ostaje na Osimu i Maricu da to otklanjaju. Mi mozemo ovako do sutra, ali ja nemam namjeru.
Vukelja je izletio kod 2-0 i da je potkopao loptu bila bi trica i zavrsena prica. Ta sansa bi mozda vise vrijedila da je bilo 0-0? Fudbal je to, naravno da ste vi morali krenuti ofanzivnije, a Vukelja je jedan od najboljih driblera u ovoj ligi. Mene ne zanima da li je to kod 0-0 ili 2-0, tako se razvijala igra i to je to. Isto vazi i za Jandricevu sansu.

Mozda bi bilo bolje da vi sebi priznate da nije bila nasa noc kada smo popili 4 komada? ;) Mozemo i tako da postavimo ovo pitanje.
Jos tada sam upozoravao, a vecina vasih navijaca, opijena rezultatima, se tome podsmijevala, da gore od te ligaske utakmice ne mozemo. Tada smo igrali i bez Vukelje i bez Stanceskog, a vidjeli smo da se situacija znatno mijenja kada su oni u timu.
Takodje, bolje bi bilo da se zapitate zasto Bekrica nije bilo ni u tragovima. ;)
HAJ FAJV

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 20 maj 2010, 13:06

&:
& $:
" $ $ " " " " вероватно - овога ? $ се " у $ &." " ? " ' $ " у $ " ' $ у " је $ 2007 $ а овог ? ' " уговор " ? је & у црвено ? $.

Sa sajta lesinara.
"TREĆI PUT ČASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 13:09

@Simatizer

Hajde samo budi realan i odgovori mi na pitanje : 'jeste li do ona dva gola sinoć došli nakon asistencija naših ili vaših igrača?'

Hvala

p.s. Valjda nisi toliko u delirijumu da ćeš reći da je Vukelja asistirao. :mrgreen:

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 13:09

caire je napisao/la:&:
& $:
" $ $ " " " " вероватно - овога ? $ се " у $ &." " ? " ' $ " у $ " ' $ у " је $ 2007 $ а овог ? ' " уговор " ? је & у црвено ? $.

Sa sajta lesinara.
Uf, ako je to tacno, bilo bi odlicno, polako slijecu pojacanja u BL stvara se tim za Evropu ;)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 20 maj 2010, 13:10

suntu jeu je napisao/la:@Simatizer

Hajde samo budi realan i odgovori mi na pitanje : 'jeste li do ona dva gola sinoć došli nakon asistencija naših ili vaših igrača?'

Hvala

p.s. Valjda nisi toliko u delirijumu da ćeš reći da je Vukelja asistirao. :mrgreen:
slika
Treci put castimo

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 20 maj 2010, 13:11

Čestitke na osvojenom kupu, sasvim zasluženo, obzirom da Borac nije izgubio niti jednu utakmicu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 13:11

Tatamata nemam ja problem sa tim glupostima. Nije mi šesnaest.
edit: mada jest šega.. :mrgreen:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 20 maj 2010, 13:13

suntu jeu je napisao/la:Tatamata nemam ja problem sa tim glupostima. Nije mi šesnaest.
Pa ne znam zasto onda visis na ovoj temi,i pokusavas nas sve ubijediti da ste vi sami sebi dali golove?Dobro covjece,imas svoje misljenje,mi svoje i to je to.Uostalom prenos je bio,citava drzava je vidjela,tako da nema tu nekih tajni velikih.
Treci put castimo

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2010, 13:15

a jeste zapeli... i jedni i drugi... :roll:

cinjenica jest da je borac uzeo kup, i tacka!

moze nas boliti koliko god, ali to ne mjenja cinjenicu da je borac zasluzeno uzeo kup... mi nismo dali golove kad je trebalo, oni jesu i gotovo je...

ovakav "poraz" boli, ali makar znam kako su se pitari osjecali 1998. nakon finala... i ne bi da se ikad vise ovo ponovi kao jucer... :shock:

srce mi se raspalo nakon posljednjeg zvizduka... :(
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 13:17

tatamata je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Tatamata nemam ja problem sa tim glupostima. Nije mi šesnaest.
Pa ne znam zasto onda visis na ovoj temi,i pokusavas nas sve ubijediti da ste vi sami sebi dali golove?Dobro covjece,imas svoje misljenje,mi svoje i to je to.Uostalom prenos je bio,citava drzava je vidjela,tako da nema tu nekih tajni velikih.

Zato što pričam o igri Borca. Možda mi ti možeš odgovoriti ;
'jeste li do ona dva gola sinoć došli nakon asistencija naših ili vaših igrača?'

Hvala

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 20 maj 2010, 13:17

suntu jeu je napisao/la:@Simatizer

Hvala

Prvi gol je posljedica greske vase odbrane i golmana nakon Vukeljinog suta.

Drugom golu je prethodio Jandricev centarsut i da vas odbrambeni nije zakacio loptu vjerujem da bi je Kajkut prihvatio, posto je imao dobru pozciju. Druga je prica sto je vas stoper nije dobro zahvatio glavom. Dakle, bio je to pokusaj asistencije koju vas igrac nije uspio osujetiti. :mrgreen:

U delirijumu nisam, sinoc sam bio. :mrgreen:
HAJ FAJV

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 20 maj 2010, 13:22

Cestitke od srca klubu koji respektiram..BORAC Banja Luka

Veliki ste posao napravili,i mogu vam reci samo jedno,a to je da ste u Mostaru(koji dise i zivi za Zrinjski),imali PODRSKU i natezali smo za vas,kao da nam Zrinja igra...

Veliki ste klub,dobri navijaci i nakon igara koje vam je kuh'o ovaj mali zeljo i izbacivao vas iz lige,VRATILI STE MU TO i to debelo...pred njihovim navijacima(koji uzgred budi receno,vise pristaju sa onakvim psovkama nekoj Ž ligi) fuj,sta je ono?? :oops: :oops:

NAKLON DO PODA I POZDRAV OD MOSTARACA KOJI ZIVE ZA ZRINJSKI...SVAKA CAST

A zeljini navijaci uzeli-ukrali TITULU od naseg trenera Sir Dragana Jovica...e ne moze kospicari JEDAN JE SIR DRAGAN JOVIC
Zadnja izmjena: plemic1, dana/u 20 maj 2010, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 20 maj 2010, 13:23

druze kakve to ima veze poslije kakve akcije je dosao gol. akcija je bila inace igraci Borca ne bi bili pred golom zelje. prvi gol je dosao tako sto je vukelja sutao na gol i lopta se odbila sehic pogrijesio jer nije istrcao i sta sad ti to imas da kazes. Znaci po tebi gol nije dobar ako akcija ne krene preko golmana do lijevog beka, onda prema zadnjem veznom, pa do krila, koje vrati u sredinu i onda ovaj poslozi 4 igraca odbrane i doda napadacu koji da gol.

Majku mu greske su sastavni dio svake igre. to sto ti pricas je cista nebuloza, vasi navijaci su rekli kako Borcevi igraci imaju igru od noge do noge da im drugi pozavide.

Znam ja ti bi volio da su oni juce srljali pravili akcije a zeljo davao golove, ali priznaj bili su pametniji, uspjesniji odigrali kako je trebalo, dali golove na pravi nacin ,a to sto ti trazi opravdanje za poraz zelje zaboli mene, tjesi se ti kako hoces ali BORAC je juce bio bolji, u ostalom u 4 utakmice ima bolju gol razliku pa sto tebi onda vise nije jasno

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 20 maj 2010, 13:25

plemic1 je napisao/la:Cestitke od srca klubu koji respektiram..BORAC Banja Luka

Veliki ste posao napravili,i mogu vam reci samo jedno,a to je da ste u Mostaru(koji dise i zivi za Zrinjski),imali PODRSKU i natezali smo za vas,kao da nam Zrinja igra...

Veliki ste klub,dobri navijaci i nakon igara koje vam je kuh'o ovaj mali zeljo i izbacivao vas iz lige,VRATILI STE MU TO i to debelo...pred njihovim navijacima(koji uzgred budi receno,vise pristaju sa onakvim psovkama nekoj Ž ligi) fuj,sta je ono?? :oops: :oops:

A zelinji navijaci uzeli od naseg trenera Sir Dragana Jovica...e ne moze kospicari JEDAN JE SIR DRAGAN JOVIC
da te demantujem u startu, mostar živi za Velež.
druga stvar, ti si sigurno iskompleksirani pitar, kakav mostar kakve trice :roll:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 13:30

A zeljini navijaci uzeli-ukrali TITULU od naseg trenera Sir Dragana Jovica...e ne moze kospicari JEDAN JE SIR DRAGAN JOVIC
HVALA NA CESTITKAMA I LIJEPIM RIJECIMA! ;)

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 13:48

& " & "!

$ ? & ? су & & " " % су у %, на $ """, $ 12 000 $, ? са " " (2:2), % " је, & се ' у " ? " првог ' у ? (1:1), ? $ за освајање " $ " у " " ".
& је $ & првог ?, а " % за $ " $ је - у 5. ", $ је " $ за вођство % ". ", $ је " & ? ", а ? се $ $ " ? $ $ $ & " & " ? % са $ " ". ' " ", - у $ $, " је " ? $, ? је & $ ".

У 26. " " Зорана " су $ $ & ? % $ $ ". Са ? је " " /, " & ? % " ", успјева $ ? % &, " % ? " " ? за ? 0:2 са " се ? " на $.

", у $ ?, $ ' потпуно $ ? на терену. Тренер " ' " " је све & у $, % ' се ? - & 10 " $ $, $ је " $ $ $. Прво је " у 49. " " ? ? " &, $ " ? ' % " " $ $ ' ". $ & ' $ су " ? ? $ $ $ - & " $ & " " $ трофеј у & ", ? се & % " $ " $, те & ? осваја трофеј у ' ".

% ¥ % & Зоран " " је - ' пехара.

- ? ' $ на ", јер ' ' на тај " ? " $ ", $ трофеја. " је $ ? &, а $ је $ &. " $ " " је $ % ?, а $ је " напао са " страна. " ? $ на & $ $, па ' ? & ? $. Но, $ ' $ $ " $ & ' се " ?. На & ' ? % $ " " " $ " $ " ' у ", ", то ' " ? за &, ? ' се ? $ се $. " трофеј, & ' ", ? $ ? " " " " - & је ".

$ "црвено-?" " ? $ & % & " " $ " ?.

- ? ' &. " " " $ - пехар & & " " " у ?, но " ' ? $ " ? " $ ' $ на """. " је ? " ?, " на " " " $ тога " ? је ? " & овог ?. ? $ су $ % $ рана &. & $ $ " је " " " у " " ' ? ? ?. ", ? ' $ $ " на & " ? ?. ? " ? ' на $, те се " ? " " " су ' & " 90 " $ $.

' & " ? су се $ ? у $ ? & ?. " ове фазе " на ' су 15. " 22. ?. $ & ове " сезоне ? су ? % $ ' у " ": " ? " Сарајева.

" – & 2:2 (0:2)

?: 0:1 " (6.), 0:2 & (26.), 1:2 " (49.), 2:2 ? (55.)
$: """
$: 12 000
$: $ " ($)
": $ ? (") " $ $ (" Сарајево)
" ": ", " ("), &, &, $ (&)

": ", " ($ 72. "), $, " (30. "), ", &, ?, ?, ", " ($ 72. "), &.
Тренер: ' ".

&: ", Ступар, ", " ($ 17. $), ", &, $ ($ 90. "), ", ", /, & (83. ").
Тренер: Зоран ".

(&-спорт)

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 20 maj 2010, 13:48

Elddar je napisao/la:

A zelinji navijaci uzeli od naseg trenera Sir Dragana Jovica...e ne moze kospicari JEDAN JE SIR DRAGAN JOVIC
da te demantujem u startu, mostar živi za Velež. :shock: :shock: :shock: :shock:
druga stvar, ti si sigurno iskompleksirani pitar, kakav mostar kakve trice :roll:
nije ti dobro...srusio si stan nije ti dobro :lol: :lol: :lol: :lol:
kakav crni velez jadan ne bio :lol:
JEDINI I PRVI MOSTARSKI SAMPION - HSK ZRINJSKI MOSTAR

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.