Uploaded with ImageShack.us

Moderator/ica: vlakanje
ja mislim da su ona dva vaša libera nama prodali utakmicu...suntu jeu je napisao/la:Kolega, golovi uglavnom padaju nakon greške odbrane, rijetko su to neke majstorije. Problem je što su naši igrači POKLONILI a ne pogriješili. To je velika razlika. Vukelja i Jandrić su izlijetali sami pred golmana jer smo mi ganjali rezultat, i naravno da je bilo prostora u odbrani. Da niste dali golove tako brzo ne bis e garant ni Vukelja okuražio tako. Sada bih ja trebao da spominjem stative i ostale gluposti, jel? Neću jarane, jer sam zadovoljan igrom. A vi se što prije vratite u realnost i priznajte sebi da sinoć nije bila naša noć, ne da je bila vaša, već da nije bila Željina i da ste samo zbog toga digli pehar.Simpatizer je napisao/la:Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
Dalje, golove smo dali zahvaljujuci vasoj odbrani i spretnoscu nasih napadca, ali zapitaj se kakvi su vasi bili? Oba vasa gola su takodje plod gresaka nase odbrane, pogotovo gol Visce. Nasi, umjesto da nabiju loptu u tri materine, petljaju i lopta dolazi vasem igracu i on zabija. Nigdje nikog oko njega a on na 15 metara?!
O ligaskoj utakmici da ne govorim. Sve golove smo primili iz naseg peterca, a to je krivica nase odbrane a ne plod vasih akcija. J.bes ga, ne mozemo tako da castimo svaki put.![]()
Takodje, nemoj zaboraviti kako je Vukelja u dva navrata lomio kicmu vasim odbrambenim igracima. Zatim, tu je sansa Jandrica u kojoj bio sebican. Toj sansi je prethodilo izbacivanje vase kompletne odbrane.
O Stevanovicevoj sansi da ne pricam. Ono guranje lopte kroz pisu je bila egzibicija.
Imali ste i vi sanse, ali nijedna nije bila zicer kao sanse Vukelje i Stevanovica.
Poklon ili pogreska, ostaje na Osimu i Maricu da to otklanjaju. Mi mozemo ovako do sutra, ali ja nemam namjeru.suntu jeu je napisao/la:Kolega, golovi uglavnom padaju nakon greške odbrane, rijetko su to neke majstorije. Problem je što su naši igrači POKLONILI a ne pogriješili. To je velika razlika. Vukelja i Jandrić su izlijetali sami pred golmana jer smo mi ganjali rezultat, i naravno da je bilo prostora u odbrani. Da niste dali golove tako brzo ne bis e garant ni Vukelja okuražio tako. Sada bih ja trebao da spominjem stative i ostale gluposti, jel? Neću jarane, jer sam zadovoljan igrom. A vi se što prije vratite u realnost i priznajte sebi da sinoć nije bila naša noć, ne da je bila vaša, već da nije bila Željina i da ste samo zbog toga digli pehar.Simpatizer je napisao/la:Izvini, ali posjed lopte nema kljucnu ulogu u kvalitetu igre.suntu jeu je napisao/la: Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.
Dalje, golove smo dali zahvaljujuci vasoj odbrani i spretnoscu nasih napadca, ali zapitaj se kakvi su vasi bili? Oba vasa gola su takodje plod gresaka nase odbrane, pogotovo gol Visce. Nasi, umjesto da nabiju loptu u tri materine, petljaju i lopta dolazi vasem igracu i on zabija. Nigdje nikog oko njega a on na 15 metara?!
O ligaskoj utakmici da ne govorim. Sve golove smo primili iz naseg peterca, a to je krivica nase odbrane a ne plod vasih akcija. J.bes ga, ne mozemo tako da castimo svaki put.![]()
Takodje, nemoj zaboraviti kako je Vukelja u dva navrata lomio kicmu vasim odbrambenim igracima. Zatim, tu je sansa Jandrica u kojoj bio sebican. Toj sansi je prethodilo izbacivanje vase kompletne odbrane.
O Stevanovicevoj sansi da ne pricam. Ono guranje lopte kroz pisu je bila egzibicija.
Imali ste i vi sanse, ali nijedna nije bila zicer kao sanse Vukelje i Stevanovica.
Uf, ako je to tacno, bilo bi odlicno, polako slijecu pojacanja u BL stvara se tim za Evropucaire je napisao/la:&:
& $:
" $ $ " " " " вероватно - овога ? $ се " у $ &." " ? " ' $ " у $ " ' $ у " је $ 2007 $ а овог ? ' " уговор " ? је & у црвено ? $.
Sa sajta lesinara.
suntu jeu je napisao/la:@Simatizer
Hajde samo budi realan i odgovori mi na pitanje : 'jeste li do ona dva gola sinoć došli nakon asistencija naših ili vaših igrača?'
Hvala
p.s. Valjda nisi toliko u delirijumu da ćeš reći da je Vukelja asistirao.
Pa ne znam zasto onda visis na ovoj temi,i pokusavas nas sve ubijediti da ste vi sami sebi dali golove?Dobro covjece,imas svoje misljenje,mi svoje i to je to.Uostalom prenos je bio,citava drzava je vidjela,tako da nema tu nekih tajni velikih.suntu jeu je napisao/la:Tatamata nemam ja problem sa tim glupostima. Nije mi šesnaest.
tatamata je napisao/la:Pa ne znam zasto onda visis na ovoj temi,i pokusavas nas sve ubijediti da ste vi sami sebi dali golove?Dobro covjece,imas svoje misljenje,mi svoje i to je to.Uostalom prenos je bio,citava drzava je vidjela,tako da nema tu nekih tajni velikih.suntu jeu je napisao/la:Tatamata nemam ja problem sa tim glupostima. Nije mi šesnaest.
Prvi gol je posljedica greske vase odbrane i golmana nakon Vukeljinog suta.suntu jeu je napisao/la:@Simatizer
Hajde samo budi realan i odgovori mi na pitanje : 'jeste li do ona dva gola sinoć došli nakon asistencija naših ili vaših igrača?'
Hvala
p.s. Valjda nisi toliko u delirijumu da ćeš reći da je Vukelja asistirao.
da te demantujem u startu, mostar živi za Velež.plemic1 je napisao/la:Cestitke od srca klubu koji respektiram..BORAC Banja Luka
Veliki ste posao napravili,i mogu vam reci samo jedno,a to je da ste u Mostaru(koji dise i zivi za Zrinjski),imali PODRSKU i natezali smo za vas,kao da nam Zrinja igra...
Veliki ste klub,dobri navijaci i nakon igara koje vam je kuh'o ovaj mali zeljo i izbacivao vas iz lige,VRATILI STE MU TO i to debelo...pred njihovim navijacima(koji uzgred budi receno,vise pristaju sa onakvim psovkama nekoj Ž ligi) fuj,sta je ono??![]()
![]()
NAKLON DO PODA I POZDRAV OD MOSTARACA KOJI ZIVE ZA ZRINJSKI...SVAKA CAST
A zelinji navijaci uzeli od naseg trenera Sir Dragana Jovica...e ne moze kospicari JEDAN JE SIR DRAGAN JOVIC
HVALA NA CESTITKAMA I LIJEPIM RIJECIMA!plemic1 je napisao/la:Cestitke od srca klubu koji respektiram..BORAC Banja Luka
Veliki ste posao napravili,i mogu vam reci samo jedno,a to je da ste u Mostaru(koji dise i zivi za Zrinjski),imali PODRSKU i natezali smo za vas,kao da nam Zrinja igra...
Veliki ste klub,dobri navijaci i nakon igara koje vam je kuh'o ovaj mali zeljo i izbacivao vas iz lige,VRATILI STE MU TO i to debelo...pred njihovim navijacima(koji uzgred budi receno,vise pristaju sa onakvim psovkama nekoj Ž ligi) fuj,sta je ono??![]()
![]()
A zeljini navijaci uzeli-ukrali TITULU od naseg trenera Sir Dragana Jovica...e ne moze kospicari JEDAN JE SIR DRAGAN JOVIC
nije ti dobro...srusio si stan nije ti dobroElddar je napisao/la:da te demantujem u startu, mostar živi za Velež.plemic1 je napisao/la:Cestitke od srca klubu koji respektiram..BORAC Banja Luka
![]()
A zelinji navijaci uzeli od naseg trenera Sir Dragana Jovica...e ne moze kospicari JEDAN JE SIR DRAGAN JOVIC![]()
![]()
![]()
![]()
druga stvar, ti si sigurno iskompleksirani pitar, kakav mostar kakve trice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.