Smeće jedno odgovori mi sa vise profila ako smijes?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Smeće jedno odgovori mi sa vise profila ako smijes?!
Odavno je ovo problem. Ljetos kad se nije igralo i kad nisu ni pripreme bile pocele sredili su, bilo sve zeleno i cim se krenulo opet igrati nastalo ovo.
Zirat bank ce im doci glavehordasDoboj je napisao/la: ↑28 okt 2020, 14:56Kad cemo mi docekat da isplatimo Turkish, ko sto su kone vratile dugove prema generalnom sponzoru![]()
Zato je ovi sto vam vode klub ne ulazu i ne odrzavaju pravilno kao prosla uprava teren ce vam uskoro propast jer ide i zima a grijaci vam stoje reda radi jer nema nacina da ze upale
Mislim da su pare uplacene za trafostanicu da se grijaci mogu koristiti.zagor1987 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 15:36Zato je ovi sto vam vode klub ne ulazu i ne odrzavaju pravilno kao prosla uprava teren ce vam uskoro propast jer ide i zima a grijaci vam stoje reda radi jer nema nacina da ze upale
Sarajevo ima 2 titule iz ex yu koje su vrijednije od svih titula koje je svinjski kupio, al sad ste taraba Covic vam praznog dzepa.ZagrebDubrovnikSplit je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:02Veceras susret dva najuspjesnija kluba bh lige.
U dosadasnjih 18 sezona Zrinjski je prvak bio 6 puta, Zeljeznicar 5 puta,ligu su jos osvajali siroki,sarajevo,borac,leotar i modrica. Uzivajte (u pobjedi Zrinjskog)
Sumnjam, izgleda da vam grad Sarajevo postaje neosvojiva tvrdjava....ZagrebDubrovnikSplit je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:02Veceras susret dva najuspjesnija kluba bh lige.
U dosadasnjih 18 sezona Zrinjski je prvak bio 6 puta, Zeljeznicar 5 puta,ligu su jos osvajali siroki,sarajevo,borac,leotar i modrica. Uzivajte (u pobjedi Zrinjskog)
Ma neda mu Adna na tekmu, nije usisao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.