FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ammimr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ammimr » 30 sep 2020, 22:56

Hvala drug.Ma ne ide mi u mozak da mogu ljudi tako obezvređivati nečiji rad.Sam znaš koliko si se morao odricati kad si trenirao.Ja sam odustao jebga mala sredina,nemogućnosti vrhunskog treninga ovo-ono.Evo moj buraz je na visokom nivou treninga,krvavi žuljevi,4-5 treninga sedmično plus tekme,pa se uvijek desi neka glupost.Ali jebga Neuer da je kod nas bi bio prosječan golman da ne polemišemo dalje.
Ps svu sreću u braku želim jbga ne stižem ni ja sve hehe.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 30 sep 2020, 23:25

ammimr je napisao/la:
30 sep 2020, 22:56
Hvala drug.Ma ne ide mi u mozak da mogu ljudi tako obezvređivati nečiji rad.Sam znaš koliko si se morao odricati kad si trenirao.Ja sam odustao jebga mala sredina,nemogućnosti vrhunskog treninga ovo-ono.Evo moj buraz je na visokom nivou treninga,krvavi žuljevi,4-5 treninga sedmično plus tekme,pa se uvijek desi neka glupost.Ali jebga Neuer da je kod nas bi bio prosječan golman da ne polemišemo dalje.
Ovo sto si ti napisao je generalizovanje koje se koristi uglavnom kada se brani neki igrac koji nema kvalitet. Eto nasi golmani ce biti svjetske klase ako ih hvalimo, a cinjenica je da nemaju kvalitet za Zelju.

Isto vrijedi i za druge pozicije. Evo Stilic je totalno van forme pa ga niko ne pljuje jer znaju svi da ima kvalitet, da je kvalitetan igrac. Sa druge strane imas jednog Veselinovica koji dvije godine ne moze more sa broda da pogodi i sad treba da je super sto u timu imamo jedno bas bezopasno krilo koje zabija gol po sezoni..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 sep 2020, 23:26

Brkooo je napisao/la:
30 sep 2020, 23:25
Isto vrijedi i za druge pozicije. Evo Stilic je totalno van forme pa ga niko ne pljuje jer znaju svi da ima kvalitet, da je kvalitetan igrac.
Odmah mi ispred ociju post @wolfie nakon Krupe vezano za njega, ne bas lijep :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 30 sep 2020, 23:40

LjoZee je napisao/la:
30 sep 2020, 23:26
Brkooo je napisao/la:
Isto vrijedi i za druge pozicije. Evo Stilic je totalno van forme pa ga niko ne pljuje jer znaju svi da ima kvalitet, da je kvalitetan igrac.
Odmah mi ispred ociju post @wolfie nakon Krupe vezano za njega, ne bas lijep :rol:
Ma dobro, kad izgubis na Grbavici od Krupe, prvi ja sam poludio i svasta u huji izgovorio. Pogotovo kad je Ante u 77 minuti sa vrha 16 iskosa pucao slabijom nogom i prebacio cijelu tribinu. Kad se ohladis ne mislis tako za Stilica, shvatis sta je uradio za Zelju i ne samo on nego i njegov otac. Koliko nas je puta samo Semir obradovao svojim golovima, asistencijama, razmazio nas dobrim partijama itd. To se ne moze zaboraviti zbog 1, 2 poraza ili zbog toga sto trenutno nije u formi..

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 30 sep 2020, 23:56

Brkooo je napisao/la:
ammimr je napisao/la:
Ovo sto si ti napisao je generalizovanje koje se koristi uglavnom kada se brani neki igrac koji nema kvalitet. Eto nasi golmani ce biti svjetske klase ako ih hvalimo, a cinjenica je da nemaju kvalitet za Zelju.

Isto vrijedi i za druge pozicije. Evo Stilic je totalno van forme pa ga niko ne pljuje jer znaju svi da ima kvalitet, da je kvalitetan igrac. Sa druge strane imas jednog Veselinovica koji dvije godine ne moze more sa broda da pogodi i sad treba da je super sto u timu imamo jedno bas bezopasno krilo koje zabija gol po sezoni..
Drug ako nešto izvučeš iz konteksta uvijek to možeš dvojako i trojako interpretirati.Osvrnuo sam se na pljuvače inače,koji siguran sam u životu nisu odigrali 90 min,i koji samo svoje frustracije liječe.Pogledaj moj post prije ovoga i reci da nisam u pravu.Eto ti priča upravo za malog Koljića,za kojeg znam da je bila neka tema da igra za Želju,najvjerovatnije ode za 10 mil.Pozdrav

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 01 okt 2020, 00:06

Nije bila neka tema za Koljica da igra za nas i realnost je da nije postojala uopste sansa da on dodje u Zelju. Mozda si mislio na njegov intervju gdje je rekao: "Još kao dječak sam navijao za Željezničar i maštao da ću nekad igrati. Iskreno da vam kažem, kada bih se opet vratio u BHT Premijer ligu BiH, želio bih obući plavi dres, kazao je napadač Craiove".

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 01 okt 2020, 00:17

Brkooo je napisao/la:
01 okt 2020, 00:06
Nije bila neka tema za Koljica da igra za nas i realnost je da nije postojala uopste sansa da on dodje u Zelju. Mozda si procitao njegov intervju gdje je rekao: "Još kao dječak sam navijao za Željezničar i maštao da ću nekad igrati. Iskreno da vam kažem, kada bih se opet vratio u BHT Premijer ligu BiH, želio bih obući plavi dres, kazao je napadač Craiove".

Opet sam o njemu slučajno jer su i njega proglasili antitalentom.Momka znam lično a možda se sjećaš da je odigrao i sezonu za zaborav u Borcu.E poslije toga je došao u prave menadžerske ruke,možda će sad i hajrovati nešto i on i ljudi oko njega.Nebitno opet ti kažem ne razumijem ljude koji pljuju.Nećemo mi napravirti boljim ni golmana ni igrača ako ga hvalimo ali nismo ni istruka da tek tako proglasimo nekog klocem i sl.Postoji struka,kakva-takva,i treba pustiti ljude da rade svoj posao.A poslije neuspjeha ima dovoljno vremena da se sve popljuje.Danas se moj komentar u stvari odnosio na Hajrića kojeg su pljuvali po portalima a i onog koji ga je doveo.Ne ide to tako samo sam to mislio.pozz
Zadnja izmjena: ammimr, dana/u 01 okt 2020, 00:20, ukupno mijenjano 2 puta.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2020, 00:17

Brkooo je napisao/la:
30 sep 2020, 23:40
Ma dobro, kad izgubis na Grbavici od Krupe, prvi ja sam poludio i svasta u huji izgovorio. Pogotovo kad je Ante u 77 minuti sa vrha 16 iskosa pucao slabijom nogom i prebacio cijelu tribinu. Kad se ohladis ne mislis tako za Stilica, shvatis sta je uradio za Zelju i ne samo on nego i njegov otac. Koliko nas je puta samo Semir obradovao svojim golovima, asistencijama, razmazio nas dobrim partijama itd. To se ne moze zaboraviti zbog 1, 2 poraza ili zbog toga sto trenutno nije u formi..
Ma naravno da je to vecinom vruce glave sto se kaze. Protiv Krupe je on vise i trcao nego sto to inace radi, ali njemu ko da je neko "stop" pritisnuo na sve sto zna pa mu korneri, udarci nisu ni blizu dobrog kao prije. Ovo govorim za period od Mladosti najvise pa ovamo. Danas ne znam, po teksutalnom vidim da je bio agilniji i imao sansi vise. Kako je to uzivo izgledalo mogu nam reci ovi sto su pratili uzivo. :D
On je imao i slomljen prst na pocetku, to smo malo zaboravili.

Ja se nadam se da ce se vratiti uskoro, ne samo on vec i Alispahic, Sadikovic i jos neki. Bas u nezgodno vrijeme sve se ovo negativno izdesavalo za nas, ali jbg. Valjda ce nekad sve ovo ruzno proci.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2020, 00:25

Btw kad smo kod Stilica nadjoh njegov slobodnjak jedan od danas

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 01 okt 2020, 07:18

LjoZee je napisao/la:
01 okt 2020, 00:25

Btw kad smo kod Stilica nadjoh njegov slobodnjak jedan od danas
Hjoj golčine sviju mi :bow:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 okt 2020, 09:15

SAMO TITULA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 01 okt 2020, 09:46

LjoZee je napisao/la:
30 sep 2020, 23:26
Brkooo je napisao/la:
Pljuju ga znalci na zvaničnoj a da ti ne pričam kakve poruke mu šalju,da ti se život zgadi.
I da naglasim,fino sam zamolio administraciju ovde da sankcioniše ove što pišu laži,klevetaju,izmišljaju(piše u pravilniku foruma),da se trajno odstrane.
Ako ćemo kršiti pravila e onda ću ih kršiti kako treba!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 01 okt 2020, 10:13

Da se prati pravilnik foruma ovaj malac nikad ne bi mogao biti nikakav moderator pa cak ni interni. Pljuvanje po klubu naravno kad se poraz desi kao asharak potpuno isti nacin pisanja. Pljuvanje po igracima, ismijavanje igraca djece koja misli da je zanimljiva. Ovo sve lici na lobotomiji, znaci potpuno isti ljudi se lagano vratili.
Ko to ne vidi nije bas dobar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 okt 2020, 10:20

Bezideja je napisao/la:
01 okt 2020, 10:13
Da se prati pravilnik foruma ovaj malac nikad ne bi mogao biti nikakav moderator pa cak ni interni. Pljuvanje po klubu naravno kad se poraz desi kao asharak potpuno isti nacin pisanja. Pljuvanje po igracima, ismijavanje igraca djece koja misli da je zanimljiva. Ovo sve lici na lobotomiji, znaci potpuno isti ljudi se lagano vratili.
Izdrzi

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 01 okt 2020, 10:40

Ima i nas koji smo za @Ljožeta kao što smo bili i za @Irfu i kao što smo se izborili da imamo mod-a . Nema momak ovlasti da banuje, može samo prijavljivat postove kao kakva curica a ne može i ne treba reagovat na svaki post koji se svima ne sviđa. Smeta nekada i meni, razumijem ali šta da se radi. Nebitna tema koliko god recimo @Ubipitar bio u pravu jer ih ima koji su spavali zimski san od pet godina pa se probudili da pljuju i to je fakt.

Zato :D
Plačeš li mirno @semper?

Željo pobijedio :bih:
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 okt 2020, 10:45

Bezideja je napisao/la:
01 okt 2020, 10:13
Misko je najjaci :tokralju: znaci ukratko sto se tebe tice moderatora treba nabiti nogom u guzicu zajedno sa onim njegovi teniserom :urnebes:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 01 okt 2020, 10:48

@Bbake ne placem, vodim lavovsku bitku na drugim temema, cak sam juce pravio fake live prenos iz Banovica da bi pitari mislili da su nas sudije pogurale. Takodjer na temi reprezentacije intezivno radim na omalovazavanju igraca manjeg sarajevskog kluba. Radim punom parom u interesu kluba.😂
Ovdje mi se i dalje brisu postovi kad napisem prave informacije, tipa zasto Zec juce nije igrao u Banovicima.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 01 okt 2020, 10:57

Brkooo je napisao/la:
ammimr je napisao/la:

Nemojte ni na Veselog drvlje i kamenje.Zadnja dva derbija je bio jedan od naših najboljih igraca u timu i jedan od najzasluznijih za ono deranje pitarskih guzova.Nekad ide nekad ne,tako nam je.Svi smo ljuti kad izgubimo,pogotovo utakmicu gdje smo vec upisali tri boda i svašta se kaze u toj huji...moraju i igraci nas razumjeti.Naši su i meni su najbolji kakvi god da su.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 01 okt 2020, 11:03

Sunce drago bori se za klub na drugim temama.

:cool:
Željezničar za život cijeli!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 01 okt 2020, 11:04

Bbake je napisao/la:
01 okt 2020, 11:03
Sunce drago bori se za klub na drugim temama.

:cool:
Dok vi palamudite po plavoj birtiji

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bablaz1, Bing [Bot] i 53 gosta.