I kakve to ima veze sa mojim postom?JA ti govorim da imate dva izuzetna igrača na krilnim pozicijama i ti meni pričaš o svinjama.quälix je napisao/la:mi sigurno necemo ispasti niti cemo zaboraviti ponizavanje minhenskih svinja![]()
![]()
pogotovo necemo zaboraviti grafiteovu golcinu![]()
sto se tice talenata, pa svinje iz minhena su poznate kao izvor talenata koji su tako dobri da ih ponizava jedan hanover. jah, tu su i salke i to na vasem terenu, smijesna borusija ponovo na vasem terenu i na kraju truhli inter i to gdje???????????? pa na vasem terenu![]()
![]()
![]()
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
mah, to ja onako usput, red je kad vec ´pricam´ sa ljubiteljem minhenskih svinja.
nego, sjecas li se grafiteove golcine?
sto se tice talenata, moram li ponovno dokazivati svoju superiornost u odnosu na vas inferiorne möchtegern znalce
sto se tice talenata, moram li ponovno dokazivati svoju superiornost u odnosu na vas inferiorne möchtegern znalce
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
FRANK RIBERY je napisao/la: I kakve to ima veze sa mojim postom?JA ti govorim da imate dva izuzetna igrača na krilnim pozicijama i ti meni pričaš o svinjama.
Ništa FrOnk, pusti ga. To je on još ogorčen zbog ispadanja od Intera (haman je teže podjeo i od mene) pa na ovaj način nalazi utjehu.
Sačekaj da vidim na kojoj sam temi
Pa da postavim je'no pitanje ljubitelju lika i djela mrkog švabe.
Zašto je Felix za tako kratko vrijeme pronašao novi posao (usput - 9 stanica u karijeri) i da li misliš da se odrekao abfindunga?
Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kome je to još bitno u trenutku kad ste jednom nogom u zweiti.Možda Magath nakon titule u prvoj ligi osvoji titulu i u drugoj.Mora da mu je to san.quälix je napisao/la:mah, to ja onako usput, red je kad vec ´pricam´ sa ljubiteljem minhenskih svinja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
sta mislis, da li bi jedan murinjo bio besposlen?geronimo je napisao/la:Zašto je Felix za tako kratko vrijeme pronašao novi posao (usput - 9 stanica u karijeri) i da li misliš da se odrekao abfindunga?
e, tako i najbolji njemacki trener ne moze biti bez posla.
sto se tice abfindunga, naravno da se nije odrekao nicega - ni centa.
sjecas li se sta je izjavio tonjes kada su ga feliksovi advokati zasuli pismima
ps
zar je cudo sto sam se odrekao bayerna i presao u redove volfsburgovaca
ne, drug se.., pardon quälix nece vise navijati za crvene svinje iz minhena.
[youtube][/youtube]
Kako ovo tumačiš?
Eh da, podsjeti me na pubertetske dane, kada sam bio očajan zbog neuspjeha mog kluba i drugi dan pri polasku u školu, umjesto četvrt hljeba i 200 grama parizera, ja kupim loptu (naravno, plastičnu) sa oznakama ljutog - mrskog rivala, ne bi li kako bijes izašao iz mene.
Neće Bayern iz tebe, kao i ti što ne možeš bez Bayerna. Prodaji maglu nekom drugom.Magath soll indirekt an den von ihm getätigten Transfers "mitverdient" haben. Knapp 20% des Transfervolumens von knapp 70 Mio. Euro sollen ihm zugegangen sein - wie auch immer er das angestellt hat. So die Vorwürfe - bei denen man sich scheinbar sehr sicher ist - vom Aufsichtsrat. Zudem sind Prämienzahlungen - unabhängig jeglicher Transfers - geflossen, über die man wohl nicht in Kenntnis gesetzt wurde.
Sollten sich diese Vorwürfe belegen lassen ist eine fristlose Kündigung wohl durchsetzbar und die Abfindung fällt recht gering aus oder gar ganz weg.
Eh da, podsjeti me na pubertetske dane, kada sam bio očajan zbog neuspjeha mog kluba i drugi dan pri polasku u školu, umjesto četvrt hljeba i 200 grama parizera, ja kupim loptu (naravno, plastičnu) sa oznakama ljutog - mrskog rivala, ne bi li kako bijes izašao iz mene.
Vom Jäger zum Gejagten
mah, to su obicne spekulacije zute stampe.
kao sto rekoh, advokati su priprjetili, salke platio i to je jedina istina.
ja sam navijac volfsburga a ti svoj poso.
jedino ti mogu preporuciti da me pratis i odreknes se tih govana. ili da kazem crvenih svinja
mago je tu ipa cemo uzivati u sklapanju nove sampionske ekipe.
ps
ozbiljan sam u vezi lulica, mahmutovica i salihovica pa ako si za...
kao sto rekoh, advokati su priprjetili, salke platio i to je jedina istina.
ja sam navijac volfsburga a ti svoj poso.
jedino ti mogu preporuciti da me pratis i odreknes se tih govana. ili da kazem crvenih svinja
mago je tu ipa cemo uzivati u sklapanju nove sampionske ekipe.
ps
ozbiljan sam u vezi lulica, mahmutovica i salihovica pa ako si za...
Neka hvala, jednom sam se prebacio i to mi je dosta. Golub prevrtač ne mogu biti i da mi plaćaju.
Čekaj malo, da ti nisi na platnom spisku mrkog Magija?
Hajd' dobro, ako ništa oživio si temu.
Bila je na putu da se spoji sa topikom BL-a.
Pošto vidim da hoćeš da istraješ (radi čega - manje bitno) u svojim nakanama i nećeš da se družiš sa svojim kolegama sa Bay-teme, ovom prilikom pozdravljam tvoj povratak, ma kakav god on da bude.
P.S. Sjeti se opklade sa Monom i posjeti temu čiji si ti pokretač (ustvari ja sam je otvorio
) da i to više završimo.
Čekaj malo, da ti nisi na platnom spisku mrkog Magija?
Hajd' dobro, ako ništa oživio si temu.
Pošto vidim da hoćeš da istraješ (radi čega - manje bitno) u svojim nakanama i nećeš da se družiš sa svojim kolegama sa Bay-teme, ovom prilikom pozdravljam tvoj povratak, ma kakav god on da bude.
P.S. Sjeti se opklade sa Monom i posjeti temu čiji si ti pokretač (ustvari ja sam je otvorio
Vom Jäger zum Gejagten
sto se tice opklade, ce da se ispostuje, ce da se ispostuje
a sto se tice kviza, pa kakve to ja veze imam sa bayernom, molicu lijepo

a sto se tice kviza, pa kakve to ja veze imam sa bayernom, molicu lijepo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Yeb'o opkladu, ja se hoću napiti sa vama (poglavica, moj Šećer(ko) i svjedok Omćo). Valjda će se to moći organizovati, samo ako poglavicu pusti žena.quälix je napisao/la:sto se tice opklade, ce da se ispostuje, ce da se ispostuje
Da ne bude off, ekipa Wolfsburga često igra u zelenim dresovima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa dobro, majka mu stara, sta mislis zasto sam uclanjen u lovacko drustvo?Monolog je napisao/la:samo ako poglavicu pusti žena.![]()
vjeruj mi da nema boljeg alibija. ok, moram povesti i punca al´ njega cemo iskipovati na kiseljaku.
tom covjeku daj polovku, malo mezeta i ribarski stap i tvoj je igrac.
stvarno, nisam znaoMonolog je napisao/la:ekipa Wolfsburga često igra u zelenim dresovima.
danas igramo protiv kluba kojeg sponzorisu nocne dame
protiv kojeg moramo zabiljeziti pobjedu. moramo i hocemo
nadam se da ce magat zaigrati sa dva spica jer pitanje pobjednika moramo rijesiti vec u prvom poluvremenu. u drugom cemo poraditi na popravljanju gol-razlike.
´ajde mago, cupaj nas iz goffana u koja nas je uvalio dita hones, inace brat predsjednika svinjskog bayerna.
„In den bisherigen drei Spielen unter meiner Verantwortung wurde uns immer wieder bescheinigt, dass die Mannschaft stark aufgetreten ist – für einen Sieg hat es dennoch nicht gereicht. Von daher wird es Zeit, dass wir uns dieses Mal nach dem Schlusspfiff wirklich über drei Punkte freuen können“, so Magath.
Volkswagen Arena ist ausverkauft

nadam se da ce magat zaigrati sa dva spica jer pitanje pobjednika moramo rijesiti vec u prvom poluvremenu. u drugom cemo poraditi na popravljanju gol-razlike.
´ajde mago, cupaj nas iz goffana u koja nas je uvalio dita hones, inace brat predsjednika svinjskog bayerna.
„In den bisherigen drei Spielen unter meiner Verantwortung wurde uns immer wieder bescheinigt, dass die Mannschaft stark aufgetreten ist – für einen Sieg hat es dennoch nicht gereicht. Von daher wird es Zeit, dass wir uns dieses Mal nach dem Schlusspfiff wirklich über drei Punkte freuen können“, so Magath.
Volkswagen Arena ist ausverkauft
- anton 1983
- Kontakt:
Manđa udara! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajmo Vukovi valja vam se spasiti.
Edit: St. Pauli dolazi do izjednacenja, a po tekstualnom prijenosu apsolutno zasluzeno.
Edit: St. Pauli dolazi do izjednacenja, a po tekstualnom prijenosu apsolutno zasluzeno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
fuuu, kakva utakmica
dugo nisam gledao ovako dobru utakmicu punu preokreta i neizvjesnu do kraja.
vodili smo, vodili su a zavrseno je nerjeseno.
jedino me zalosti to sto bekovi nisu bili na nivou, tj. nisu se cesto ubacivali u napad, al´ sve u svemu, mozemo biti zadovoljni.
u narednom kolu igramo protiv ocajnih jarceva i tu je nasa sansa da se izborimo za bl.
bekovi se moraju probuditi, moraju
gladbah i pauli putuju u cvajtu dok cemo mi, frankfurt ili stutgart u relegaciju i borbu protiv slabasnog treceplasiranog iz druge lige.
mario je definitivno igrac utakmice. covjek je pretrcao za trojicu, nudio se, borio, pomagao odbrani...
ako napadac crvenih svinja vrijedi 35 miliona onda mario vrijedi barem duplo
jedino me zalosti to sto bekovi nisu bili na nivou, tj. nisu se cesto ubacivali u napad, al´ sve u svemu, mozemo biti zadovoljni.
u narednom kolu igramo protiv ocajnih jarceva i tu je nasa sansa da se izborimo za bl.
bekovi se moraju probuditi, moraju
gladbah i pauli putuju u cvajtu dok cemo mi, frankfurt ili stutgart u relegaciju i borbu protiv slabasnog treceplasiranog iz druge lige.
mario je definitivno igrac utakmice. covjek je pretrcao za trojicu, nudio se, borio, pomagao odbrani...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Stim da Svajni i napad nemaju veze.On je centralni vezni igrač.Gledao sam tekmu i wolfsburg može biti sretan što je završilo 2:2.Ekipa je u očajnom stanju i samo dobar raspored do kraja vas može ostaviti u ligi.Prava je šteta što St. PAuli nije izdržao jer bi u tom slučaju Wolfsburg već ispao iz lige.Dolaskom Magatha ništa se nije promjenilo.I dalje ne možete nikog da pobjedite.Koje smeće od tima!quälix je napisao/la:fuuu, kakva utakmica![]()
bekovi se moraju probuditi, moraju![]()
spamercicu, nemas ti blage. ja govorim o napadacu crvenih svinja, tj. mariju rupi gomezu.
nego, budi siguran da cemo ostati u ligi, a vama zelim srecu u evropskoj ligi
da, strasni hanover se odmakao i sada imaju +2.
jao, kad vas sutra derne leverkuzen, fuuuu... el, dolazi vam bayern
osim toga, tvoj klub je najveca sramota lige.
imate tim koji vrijedi stotine miliona eura a niste u stanju osvojiti bl. ma, niste u stanju obezbjediti el
da ne govorim o tamo nekom interu koji vas je ponizio i to u vasem svinjcu, tj. a. areni
ps
u pravu si kad kazes da pauli nije izdrzao za razliku od tamo neke rome ili slabasnog intera.
jaaaaaaah, zaboravih da vas je i strasni kolle razbucao k´o cigance napolitanku

nego, budi siguran da cemo ostati u ligi, a vama zelim srecu u evropskoj ligi
jao, kad vas sutra derne leverkuzen, fuuuu... el, dolazi vam bayern
imate tim koji vrijedi stotine miliona eura a niste u stanju osvojiti bl. ma, niste u stanju obezbjediti el
da ne govorim o tamo nekom interu koji vas je ponizio i to u vasem svinjcu, tj. a. areni
ps
u pravu si kad kazes da pauli nije izdrzao za razliku od tamo neke rome ili slabasnog intera.
jaaaaaaah, zaboravih da vas je i strasni kolle razbucao k´o cigance napolitanku
Raspad sistema pozelili ljudi drugu ligu
uzese mi danas pare iz dzepa sjedecu odbojku igrali sledece sezone
uzese mi danas pare iz dzepa sjedecu odbojku igrali sledece sezone
Thomas Müller - Fußballgott
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Vaš tim vrijedi 120-130 mil eura pa ćete igrati drugu ligu.PA vi ste najveća sramota njemačkog nogometa.Na pojačanja ste potrošili ubjedljivo najviše u odnosu na sve ostale klubove (60 mil eura) i ispadate iz lige.Ja da navijam za klub koji je u takvom shitu ne bi se javljal do Sudnje dana.Hajde bar ćemo sljedeće sezone imate navijače iz zweite.quälix je napisao/la:spamercicu, nemas ti blage. ja govorim o napadacu crvenih svinja, tj. mariju rupi gomezu.
nego, budi siguran da cemo ostati u ligi, a vama zelim srecu u evropskoj ligi![]()
jao, kad vas sutra derne leverkuzen, fuuuu... el, dolazi vam bayern![]()
imate tim koji vrijedi stotine miliona eura a niste u stanju osvojiti bl. ma, niste u stanju obezbjediti el![]()
da ne govorim o tamo nekom interu koji vas je ponizio i to u vasem svinjcu, tj. a. areni![]()
ps
jaaaaaaah, zaboravih da vas je i strasni kolle razbucao k´o cigance napolitanku![]()
![]()
nekako me sramota upustati se u rasprave sa inferiornim sagovornicima i fudbalskim diletantima koji o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu znaju k´o babura stanka koja pogibe pod volovskim kolima neto prije pocetka prvog srpskog ustanka.
istina, pare su ulozene ali mi moramo znati da je tim novcem raspolagao jes jedan diletant koji se odaziva na ime dita.
covjek nas je unazadio i upropastio tim pogresnim ulaganjima i dovodjenjem igraca koji kvalitetom ne zasluzuju igrati u prvoj ligi.
doduse, to nije tvoj problem, nego se pripremaj za evropsku ligu u kojoj cete, siguran sam, dogurati do 1/2 finala pod uslovom da ne naletite na kojekakve zenite(razbucali vas 4:1), brage, getafe i njima slicne.

istina, pare su ulozene ali mi moramo znati da je tim novcem raspolagao jes jedan diletant koji se odaziva na ime dita.
covjek nas je unazadio i upropastio tim pogresnim ulaganjima i dovodjenjem igraca koji kvalitetom ne zasluzuju igrati u prvoj ligi.
doduse, to nije tvoj problem, nego se pripremaj za evropsku ligu u kojoj cete, siguran sam, dogurati do 1/2 finala pod uslovom da ne naletite na kojekakve zenite(razbucali vas 4:1), brage, getafe i njima slicne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.