Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

storm_raider
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la storm_raider » 18 nov 2014, 00:08

lafomamone je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Zeljovci ne dolaze u obzir, skart roba. Previse kvarljiva :kafa:
Jesi li jos gladan? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:kafa: :kafa:
Samo se ti raspistolji :kafa:
I Ivici ce biti lakse kada vidi da ga branis od onoga ko ga ne napada i ne vrijedja, sto u ostalom nije ni bitno jel :thumbup: bitno je shrati
Pa jesi li? :kafa: :kafa:
Bitno je, bitno. :kafa:
Amar Osim novi selektor!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 00:08

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jos cu nesto reci, ako je rulja imala onakav repertoar uvreda na racun Susicevog fizickog izgleda kakav li ce tek imati za Amara Osima. Najzalosnije je sto ce spominjat' i njegovog oca, najvecu legendu naseg fudbala svih vremena.
Ja ih razumijem, mrzio bi ga i ja da sam na njihovom mjestu, sreća pa nisam, a pehari su tu :bih:
Hajde da ti odgovorim u tom fazonu, bgm i racuni za struju i vodu zajedno sa njima :mrgreen: . Nisam mislio samo na navijace klubova iz BIH, u vrijedjanju su prednjacili i likovi iz dijaspore koji ne gaje simpatije ni prema jednom klubu iz nase lige.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2014, 00:11

Sabinho je napisao/la:Nisam mislio samo na navijace klubova iz BIH, u vrijedjanju su prednjacili i likovi iz dijaspore koji ne gaje simpatije ni prema jednom klubu iz nase lige.
Pa što odmah ne reče da misliš na Corleonea i ostatak vesele družine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 nov 2014, 00:15

ceze je napisao/la:
staragarda je napisao/la:samo amav,kakav vaha gluho bilo...intelektualac,strateg,lak na dogovoru,zvace zvaku,saljivdzija i komedijas,autoritet,,ne podlijeze pritisku,zivi sa kerom,vazda se nesto mudro krevelji na presicama i zamisljeno gleda u plafon,,karizma izbija iz njega...mislim da nam je drugo mjesto zagarantovano ako bi njega doveli na klupu..a baraz bi izborio naravno, leotar :urnebes: ....plus sto ga reprezentativci postuju i cijene....spasi nas amaave
Tipičan primjer iskompleksirane osobe. Školski primjer. :kafa:

Sad da Amar dođe nećeš više navijati za Bosnu, odreći ćeš je se zar ne ?
Pa da, više mrziš Amara nego što voliš domovinu.
nema se sta tu dodat..samo velikiiii :clap: :clap:..naprosto sam ostao bez teksta....izdominirao si :oops: :oops:
svaka ti je za udzbenika...uf, da je vise ovakvih patriota kao ti a manje kompleksasa kao ja...kako god,ja ostajem pri svome.....samo amav :tokralju: :tokralju:...jos sam u proslom postu zaboravio dodat da je covjek posten....nije muljator a to nije mala stvar..donio bi veliki napredak repki
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 00:17

Misljenja sam da ce selektor biti ili Hadzija ili Mesa. Licno, nisam za tu opciju. Antic je definitivno najvece ime koje se dovodi u kontekst i bilo bi odlicno kad bi se takvo sto i ostvarilo, mada sumnjam. Ako bi se dovodio neko mladji, za koga se smatra da je perspektivan, onda bi moj izbor bio Bajramovic. Za razliku od Barbareza, ovaj momak nije korumpiran i nije sklon mesetarenju i ispadima.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 nov 2014, 00:18

staragarda je napisao/la:jos sam u proslom postu zaboravio dodat da je covjek posten....nije muljator a to nije mala stvar..donio bi veliki napredak repki
Pa eto, šta mu se još osim Leotara ima prigovoriti, i ti gledaš sitnice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 nov 2014, 00:20

Ja mislim da ce nam selektor biti "bolaaaaa, bolaaaaa, reci balji da se ne za'ebaje"
Dakle, kako vidim niko ne spominje Blaza Sliskovica :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 nov 2014, 00:22

FliX je napisao/la:Ja mislim da ce nam selektor biti "bolaaaaa, bolaaaaa, reci balji da se ne za'ebaje"
Dakle, kako vidim niko ne spominje Blaza Sliskovica :D
Ne smije od Rahimica doci. :kafa: Rahim bi dao i preostale tri dlake sa glave da mu dohaka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 18 nov 2014, 00:23

Amara za selektora čovjek ima iza sebe popriličan broj trofeja, ako već ne bude htio Vaha. Ovi Slobodini još kukaju za Leotar, eto vas u sad u premier ligi pa ne možete meda. Nije valjda Amar i za to kriv. :D

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 nov 2014, 00:25

staragarda je napisao/la:samo amav,kakav vaha gluho bilo...intelektualac,strateg,lak na dogovoru,zvace zvaku,saljivdzija i komedijas,autoritet,,ne podlijeze pritisku,zivi sa kerom,vazda se nesto mudro krevelji na presicama i zamisljeno gleda u plafon,,karizma izbija iz njega...mislim da nam je drugo mjesto zagarantovano ako bi njega doveli na klupu..a baraz bi izborio naravno, leotar :urnebes: ....plus sto ga reprezentativci postuju i cijene....spasi nas amaave
:rol: :rol: prošle tri godine, a ovaj i dalje o Leotaru :urnebes:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 nov 2014, 00:27

A dobro bas,sta fali Bajramovicu,u koje se on čarsijske šeme ne uklapa?

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 nov 2014, 00:30

Moze li mi neko dati odgovor na pitanje-ostaje li Borce Sredojevic u novom strucnom stabu :?: :?:
Ja pretpostavljam da on ima ugovor do promjene Dejtonskog ugovora :lol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 18 nov 2014, 00:32

rodjenisa je napisao/la:Moze li mi neko dati odgovor na pitanje-ostaje li Borce Sredojevic u novom strucnom stabu :?: :?:
dobio otkaz i on i piplica i pjevac ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 nov 2014, 00:34

JoseMourinho je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Moze li mi neko dati odgovor na pitanje-ostaje li Borce Sredojevic u novom strucnom stabu :?: :?:
dobio otkaz i on i piplica i pjevac ;)
Zato kad dovedu novog selektora prvi uslov će biti da mu Sredojević bude asistent.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 18 nov 2014, 00:39

Novi selektor će biti Mehmed Baždarević ! Vaha i Bajević ne žele.Barbarez želi ali njega ne žele jer je amater,Hadžija je već bio i nije se proslavio,a i nema želju kao Meša.Osim želi ali njegova nesreća je što i Meša hoće.Dakle,Baždarević.

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Aragon » 18 nov 2014, 00:40

Jeste Susic poprilicno ogranicen fudbalski strucnjak, ali najveci problem BH fudbala nikad nije bio selektor. Mnogo je dublje to sve. Ko god da bude, neka mu je Bog na pomoci. Ovako sam se i ja radovao prije petnaestak godina kad je Musovic otisao. Ubijedljivo najomrazeniji selektor medju rajom ikad. Mislite da se nakon njegovog odlaska bilo sta na bolje promijenilo?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 nov 2014, 00:41

momirpeh je napisao/la:Novi selektor će biti Mehmed Baždarević ! Vaha i Bajević ne žele.Barbarez želi ali njega ne žele jer je amater,Hadžija je već bio i nije se proslavio,a i nema želju kao Meša.Osim želi ali njegova nesreća je što i Meša hoće.Dakle,Baždarević.
kakav CV ima Mesa..koga i sta je on trenirao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 18 nov 2014, 00:42

Odluka NSBiH stavka 2.

2. Dosadašnji selektor Safet Sušić razrješen je dužnosti, što se odnosi i na njegove asistente Borčeta Sredojevića, Elvira Baljića i Tomislava Piplicu;

Eto odgovora ;)

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 nov 2014, 00:44

Prilikom odabira selektora savez bi ovaj put morao uzeti u obzir misljenje i igraca jer su oni najvazniji u prici.Ulog je ogroman,oko 8 miliona eura+ mnogi prihodi.Vrijedi za dobro razmisliti.
A ne kao do sada,da se zadovolje zelje neostvarenih sarajevskih novinara i mahale.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 nov 2014, 00:44

momirpeh je napisao/la:Novi selektor će biti Mehmed Baždarević ! Vaha i Bajević ne žele.Barbarez želi ali njega ne žele jer je amater,Hadžija je već bio i nije se proslavio,a i nema želju kao Meša.Osim želi ali njegova nesreća je što i Meša hoće.Dakle,Baždarević.
Izvini sto bas tvoj post citiram,ali mozes li ti ili bilo ko drugi navesti izvor informacije da Vaha ne zeli postati selektorom?Ja nigdje nisam procitao da je izjavio tako nesto,volio bih znati tacan izvor kako bih mogao procjeniti o cemu se radi.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, guillermo, iluzija, Mostarska, Normus90, Scholl i 54 gosta.