18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
kad ce vise ta utakmica, ucrvah se
-
- Kontakt:
Cauntera strike baciti do brooklyna a onda vrijeme ce brzo proci do utakmice repke 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Nema spavanja, uz kafu lagano čeka se tekma 

"Zar protiv Bosne da igramo sa pet igrača u odbrambenoj liniji", "Kad ćemo igrati prijateljsku utakmicu protiv neke ozbiljnije reprezentacije", "Šta Sabelli prolazi kroz glavu? Nisu oni Njemačka ni Španija", "Smiješno je da igramo taktiku 5-3-2 protiv jedne reprezentacije kao što je Bosna" samo su neki od komentara Argentinaca na društvenim mrežama.
Sabella je nakon dugo vremena ponovo isprobati taktiku sa pet igrača u odbrani koju će činiti jedan libero, dva stopera i dva beka.
Ovu taktiku koristio je prije dvije godine kao trener Estudiantesa u finalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Barcelone koju su Argentinci izgubili 2:1.
I argentinski mediji podijeljeni su kad je u pitanju ova Sabellina odluka. Oni što ga brane navode da ovakva taktika ne bi bila potrebna da argentinski selektor ima Lionela Messija na raspolaganju.
"Utakmica protiv BiH je idealna prilika da selektor isproba sve odbrambene igrače koje je sa sobom poveo. Ako ih neće sada vidjeti na djelu, kad će", pitaju se novinari lista Ole.
S druge strane, protivnici ove Sabelline odluke kažu da je ovo velika greška i da ne treba mijenjati taktiku koja funkcioniše.
"Sabella nema kriterija kada je u pitanju izbor i pozivanje odbrambenih igrača. Večerašnji rival je Bosna, to vam sve govori", dodaju protivnici odluke argentinskog selektora.
Aaaaa što me iznerviraše
Sabella je nakon dugo vremena ponovo isprobati taktiku sa pet igrača u odbrani koju će činiti jedan libero, dva stopera i dva beka.
Ovu taktiku koristio je prije dvije godine kao trener Estudiantesa u finalu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Barcelone koju su Argentinci izgubili 2:1.
I argentinski mediji podijeljeni su kad je u pitanju ova Sabellina odluka. Oni što ga brane navode da ovakva taktika ne bi bila potrebna da argentinski selektor ima Lionela Messija na raspolaganju.
"Utakmica protiv BiH je idealna prilika da selektor isproba sve odbrambene igrače koje je sa sobom poveo. Ako ih neće sada vidjeti na djelu, kad će", pitaju se novinari lista Ole.
S druge strane, protivnici ove Sabelline odluke kažu da je ovo velika greška i da ne treba mijenjati taktiku koja funkcioniše.
"Sabella nema kriterija kada je u pitanju izbor i pozivanje odbrambenih igrača. Večerašnji rival je Bosna, to vam sve govori", dodaju protivnici odluke argentinskog selektora.
Aaaaa što me iznerviraše

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sta je? Pa mi smo za njih patuljci. Mi smo njima sto je nama Litvanija ili Latvija. Tako je. Sto ne znaci da ih ne mozemo iznenadit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Konacno neko realan. Nidje veze, mi fol glavni sad sta li, primimo 4 komada protiv USA u prijateljskoj, bude li pristup tekmi kao onda ne gine nam 6ica veceras. Spustite se malo...Cartman je napisao/la:Sta je? Pa mi smo za njih patuljci. Mi smo njima sto je nama Litvanija ili Latvija. Tako je. Sto ne znaci da ih ne mozemo iznenadit.
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 18 nov 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Jednom je Osim rekao,daleko od ociju ,daleko od seca,mislivsi kao oni tamo veze nemaju...
e
Eh ,ovdje se da zakljucit da i oni o nama misle tako,ok to je super...
I mi kontamo da bi neki tamo Peru ili sta znam,Gvajanu il kako se vec zovu,lahko dernuli...
Cini se kako ovvaj selektor Arg ne misli isto kao navijaci...
Al ajd,po imenima su fakat jaci,po cijeni bi nas trebali samljet..
Hrabro momci !!!
e
Eh ,ovdje se da zakljucit da i oni o nama misle tako,ok to je super...
I mi kontamo da bi neki tamo Peru ili sta znam,Gvajanu il kako se vec zovu,lahko dernuli...
Cini se kako ovvaj selektor Arg ne misli isto kao navijaci...
Al ajd,po imenima su fakat jaci,po cijeni bi nas trebali samljet..
Hrabro momci !!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja vala bas. Mada mi mozemo u buducnosti steci vecu reputaciju nego te ekipe koji si naveo, mada si sa relacijom potpuno u pravu, i oni jesu favoriti. Ali sve je moguce uz dobru postavu i angazman, apsolutno sve.Cartman je napisao/la:Sta je? Pa mi smo za njih patuljci. Mi smo njima sto je nama Litvanija ili Latvija. Tako je. Sto ne znaci da ih ne mozemo iznenadit.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Normalno da su favoriti...ali reci da ih ne mozemo iznenaditi...cut the crap 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
OKOO PLAVOOOOOOOOOOOOO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- invincible1921
- Kontakt:
ovi mediji su stvarno cudo,mislim svaka cast raji u st.l kao i u drugim dijasporskim gradovima,ali hajmo realno 80% ovih ljudi nije vidjelo bosnu bar 20 godina
medjutim nije to sto mi smeta,nego mi smeta sto mediji na takav nacin predstavljaju gostujce tekme rep. da ispada na kraju u ocima drugih da su svi veci bosanci i hercegovciod onih koji zive u BiH.

=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ode nam Dzumi na operaciju sutra 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma ja bi bio zadovoljan i nekimminimalnim porazom,ako vec ne mozemo pobijediti,samo ono da se ne obrukamo.. da daju sve od sebe,pa kako god bude... a ne da mi Džeko šeta po centru a ovi krepaše dole,kao npr u Slovačkoj...
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Nema tu veci manji. Bosanci si i uvjek ces ostat pa dal zivio u parizu ili u sarajevu.invincible1921 je napisao/la:ovi mediji su stvarno cudo,mislim svaka cast raji u st.l kao i u drugim dijasporskim gradovima,ali hajmo realno 80% ovih ljudi nije vidjelo bosnu bar 20 godinamedjutim nije to sto mi smeta,nego mi smeta sto mediji na takav nacin predstavljaju gostujce tekme rep. da ispada na kraju u ocima drugih da su svi veci bosanci i hercegovciod onih koji zive u BiH.
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 18 nov 2013, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
- velez_mostar
- Kontakt:
Prenosi li jos neka tv osim face-a?u ovoj kafani je total.tv..pa nesto nema facea..ako moze brz odg..
- invincible1921
- Kontakt:
pa dobro brate ,hajmo realno reko sam 80% nije bilo 20 godina,a sigurno preko 50% nije bilo nikad a uvijek se najvise potencira ta nasa dijapsora.Sta sad on ima para ic gdje on hoce na gostovanje rep ,ja neam jer zivim u **** od drzave i on je veci bosanc od mene ?On voli bosnu svim srcem ,dao bi sve za nju,samo ga puskom ne bi mogo natjerat da se vrati u istu...AlenHalilovic je napisao/la:Nema tu veci manje. Bosanci si uvjek ces ostat pa da zivio u parizu ili sarajevu.invincible1921 je napisao/la:ovi mediji su stvarno cudo,mislim svaka cast raji u st.l kao i u drugim dijasporskim gradovima,ali hajmo realno 80% ovih ljudi nije vidjelo bosnu bar 20 godinamedjutim nije to sto mi smeta,nego mi smeta sto mediji na takav nacin predstavljaju gostujce tekme rep. da ispada na kraju u ocima drugih da su svi veci bosanci i hercegovciod onih koji zive u BiH.
=\_1921_/=
Sta je cudno,to ti je kao ljubavi...
Kad je ostavis ili te ostavi,reci ces da ti tek.tad fali i da je volis...
Otisli iz Bosne,al dole ti je sve,maticar i njegov ured,pa ti vidi
Kad je ostavis ili te ostavi,reci ces da ti tek.tad fali i da je volis...
Otisli iz Bosne,al dole ti je sve,maticar i njegov ured,pa ti vidi

Naravno da su oni veliki favoriti u ovoj utakmici, ali ne treba slusati komentare njihovih navijaca, ja ipak mislim da nas Sabella i njegovi igraci respektuju. Treba samo opusteno uci u ovu utakmicu, jer se radi o prijateljskoj, tacnije da vidimo gdje smo, jer cemo i na svjetskom igrati protiv ovakvih i slicnih reprezentacija, necemo sada spustiti gace pred argentincima. Ja se iskreno nadam da cemo ponoviti dobru igru koja nas je krasila tokom citavih kvalifikacija, i ne sumnjam da ce nasi momci dati sve od sebe, bitno je da su ioni na zemlji, a mi navijaci smo uvijek druga prica
Ja bih bila zadovoljna i sa remijem, a da uz to pruzimo dobru igru i dokazemo argentincima da i mi znamo igrati fudbala.

-
- Kontakt:
Ma ja on je bio i skaut protiv KukesijaAlucard je napisao/la:I šta ovog doveli u studio kao nekog eksperta za reprezentaciju Argentine jel?![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.