Prva liga FBiH 2013./2014.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Gorki
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2013./2014.

Post Postao/la Gorki » 16 apr 2014, 16:13

@Bihac96;

vi ste opravdali vaše prvo mjesto na Tušnju,tako da :shh: Bolje gošk igrao ;)

ako budete prvaci od mene imate prvi čestitku (kao i što sam obećao ako pobjedite na Tušnju odn.ako budete bolji ja ću vam čestitati,ali.. .. ..)

ne laprdaj živ bio :wave:
Pobjeda je bolja od orgazma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 apr 2014, 16:21

A sta ocekujete od kluba kojeg vodi osudjeni kriminalac? :lol:

Sad se nesto digli,prosle sezone jedva ostali u ligi i oni su sad kao nesto jaki :roll: kao sto rece neki dan neki momak iz Bihaca sad nas podj.ebavaju,umjesto da nam budu zahvalni jer smo ih ostavili u ligi,al hajd ima Boga..

Jaka ekipa nema sta na Tusnju centra da predju,Gosk je bio opasniji nego oni ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 apr 2014, 16:23

Nece ovo biti fino... Imam neke info (a jako se nadam da ce biti pogresne) da ce biti delegiran sudija za Jedinstvo (mozda cak nece biti iz PL :oops: ) Kazem NADAM SE DA NIJE ISTINA !
www.nkbratstvogracanica.com

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 apr 2014, 16:25

Ima izuzetaka od strane navijača iz Bihaća koji su realni i korektni ovo ostalo :beba: :puke:

cesc4 je napisao/la:Nece ovo biti fino... Imam neke info (a jako se nadam da ce biti pogresne) da ce biti delegiran sudija za Jedinstvo (mozda cak nece biti iz PL :oops: ) Kazem NADAM SE DA NIJE ISTINA !
očekivano :clap:

ako bude ovo istina,komplet Gračanica u svim segmentima za mene je završila. ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 apr 2014, 16:28

Gorki je napisao/la:@Bihac96;

vi ste opravdali vaše prvo mjesto na Tušnju,tako da :shh: Bolje gošk igrao ;)

ako budete prvaci od mene imate prvi čestitku (kao i što sam obećao ako pobjedite na Tušnju odn.ako budete bolji ja ću vam čestitati,ali.. .. ..)

ne laprdaj živ bio :wave:
Vidim ja da ce te se u narednih 10 godina izvlacit na tu utakmicu.To je isto ko kad bi mi spominjali utakmicu u Bihacu i na osnovu nje se cupali na poraz u Tuzli,nema logike ;) A i kad vec spominjes toliko u utakmicu i koliko osporavate kvalitet Jedinstva,a dizete vasu snagu ekipe,sta se onda desilo u Gracanici ? Nemoj buraz se cupat na tu utakmicu vise,kao i svi ostali bilo proslo,vi dobili zasluzeno i cao.Ja znam da je nasa igra trenutno losa i toga su svjesni svi navijaci Jedinstva,i znamo da dobijamo na guzove,ali mislim da je previse vise da se umanjuju pobjede Jedinstva,da svaku utakmicu koju dobijemo da smo je kupili,e to je ono sto me nervira.Sad ce se danima spominjati ovaj gol Capljine jer su strucnjaci ustanovili da smo kupili kao i sve ostale utakmice,ali vec sam napisao u jednom postu zasto niko ne spominje ponisten gol Radnickog kod 0-0,zasto niko ne spominje gol Slobode za 2-1 koji je bio ocigledan ofsajd,a neko je spomenuo gol Goska da je bio ofsajd.Pa cak i da se vratim u prvu polusezonu kad smo izgubili od Rudara kuci kad je nama ponisten cisti gol,i tacno se sjecam da su tad svi govorili da je opravdano ponisten gol a svi znaju da nisu upravu,kad je Jedinstvo osteceno to je onda sve cisto,a kad su nasi protivnici dize se buka ovdje,hoce da se suspenduju sudije,pa niko nije spomenuo utakmicu u Tuzli i penal za vas i crveni sto smo mi dobili,tad je isto bilo sve cisto po vama,a penal nije postojao,a ko zna kako bi zavrsila ta utakmica poslije.Tako da je mi je vise postala muka od tih omalozavanja rezultata Jedinstva a dizanje drugih.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 apr 2014, 16:36

Gorki je napisao/la:Ima izuzetaka od strane navijača iz Bihaća koji su realni i korektni ovo ostalo :beba: :puke:

cesc4 je napisao/la:Nece ovo biti fino... Imam neke info (a jako se nadam da ce biti pogresne) da ce biti delegiran sudija za Jedinstvo (mozda cak nece biti iz PL :oops: ) Kazem NADAM SE DA NIJE ISTINA !
očekivano :clap:

ako bude ovo istina,komplet Gračanica u svim segmentima za mene je završila. ;)
Drug sve tekme su vec delegirane osim tekme Bratstvo - Jedinstvo :oops: Daso danas na press kaze da mu nude sve i svasta al da Bratstvo igra za sebe i da nece uzimati nista (otvoreno rece)... Al ovo mi nije reko niko iz kluba.. I stvarno sramotno ako ne bude sudija iz PL il ako ih ne bude 6 :oops: Pa yebemu jel derbi kola mozda i derbi prvenstva... Nadam se da grijesim i da ce sutra bit delegiran neko normalan i iz PL :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 apr 2014, 16:39

Koja je ovo drama sto se pise na ovom forumu :lol: Sad se i ovi iz Gracanice poceli javljati kako se delegira sudija u korist Jedinstva.Pa naravno sad se unaprijed mora naci nacin za vas neuspjeh u subotu da se mozete na sudije cupati,a ako dobijete onda ce sve biti ok.Pa samo se vrati na proslo kolo i vidi sta ste pisali kad je delegiran sudija iz Cazina da ste pisali da ce sudit za Jedinstvo,a kako je odsudjeno,pa ponisten je i gol Radnickog koji je bio sumnjiv.Tacno ste vise postali smijesni :o

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 apr 2014, 16:40

nekidan sam napisao,citirao dasu sta covjek rece,nije na dobro..kazem,kao navijac slobode,nadam se da grijesim,dabogda vi pobjedili,pa ako bude sudjeno,idite i u tu famoznu premjer ligu,cestitacu vam,ali daso je bruka...nadam se da grijesimo obojica
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 apr 2014, 16:47

Bihac96 je napisao/la:Koja je ovo drama sto se pise na ovom forumu :lol: Sad se i ovi iz Gracanice poceli javljati kako se delegira sudija u korist Jedinstva.Pa naravno sad se unaprijed mora naci nacin za vas neuspjeh u subotu da se mozete na sudije cupati,a ako dobijete onda ce sve biti ok.Pa samo se vrati na proslo kolo i vidi sta ste pisali kad je delegiran sudija iz Cazina da ste pisali da ce sudit za Jedinstvo,a kako je odsudjeno,pa ponisten je i gol Radnickog koji je bio sumnjiv.Tacno ste vise postali smijesni :o
Nadi jarane sta sam ja napisao kad je delegiran Kazlagic ;) Ne trazim opravdanje nikakvo procitaj sve a ne samo ono sto ti godi (nisam rekao da je sto posto tacno) i kazem da se nadam da ce sutra kada na str saveza izade ko je delegiran da ce biti 6 sudija i to iz PL ! :wave:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 apr 2014, 16:50

de bolan onaj govori gol Slobode protiv GOSK-a za 2-1 ofsajd...nemas ti sta s njima pricat, to ni elementarna pravila fudbala ne zna :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BugVb
Kontakt:

Post Postao/la BugVb » 16 apr 2014, 16:53

Ovakve teorije zavjere ni CIA ne bi smislila, koji ste vi kraljevi... Ljudi, iz ove lige niko nije usao u visi rang na posten nacin tako da ohladite malo. Igrao sam ovu ligu 5 godina i to je ziva lakrdija. Poznajem par igraca Capljine, i Sloboda i Jedinstvo su odradili utakmice tako da ne laprdajte vise, pozzz i nastavite sa teorijama zavjere legende ste :salut: :salut: :salut:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 16 apr 2014, 16:58

Bihac96 je napisao/la:Koja je ovo drama sto se pise na ovom forumu :lol: Sad se i ovi iz Gracanice poceli javljati kako se delegira sudija u korist Jedinstva.Pa naravno sad se unaprijed mora naci nacin za vas neuspjeh u subotu da se mozete na sudije cupati,a ako dobijete onda ce sve biti ok.Pa samo se vrati na proslo kolo i vidi sta ste pisali kad je delegiran sudija iz Cazina da ste pisali da ce sudit za Jedinstvo,a kako je odsudjeno,pa ponisten je i gol Radnickog koji je bio sumnjiv.Tacno ste vise postali smijesni :o
Neuspjeh u subotu :mrgreen: ma ni tigar sa zastavicom vam ne moze pomoci :mrgreen:

Mozda ovo boldano da neko uradi covjeku one linije, al dobro podebljajte
pa cak ni lukavcani nemju nikakve primjedbe samo jedan mali sa une :beba:
i zamisli samo on vidi ofsajd(sada ce se javiti jos neko (zamisli odakle :lol: )
da nas ubijede u nemoguce :o ... pa svi vide ofsajd u Capljini samo vi i pomocni ne :clap: :mrgreen:
bravo prvaci,svaka cast :mrgreen:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 apr 2014, 17:07

ALBOX je napisao/la: Neuspjeh u subotu :mrgreen: ma ni tigar sa zastavicom vam ne moze pomoci :mrgreen:

i zamisli samo on vidi ofsajd(sada ce se javiti jos neko (zamisli odakle :lol: )
da nas ubijede u nemoguce :o ... pa svi vide ofsajd u Capljini samo vi i pomocni ne :clap: :mrgreen:
Buraz vjerujes da sam tebe cekao da me citiras :D Tigar vs Daso,kakav ce to okraj biti :lol:
Ja nisam rekao da nije ofsajd bio u Lukavcu,samo kazem da niko ne obraca paznju na taj detalj,i detalj iz Tuzle da svi spominju samo gol Capljine ;) Ofsajd u Capljini nije bio,samo hocu ruci da se svaki put raspravlja o greskama koje su u korist Jedinstva a niko ne spominje ostale utakmice.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 16 apr 2014, 17:23

KUPIĆEMO SVE I JEDNU DO KRAJA. I ONDA NAREDNIH 10 GODINA PRIČAJTE KUPOVALI SU, NAMJEŠTALI. JE*EM JA SVE TE VAŠE PRIČE
OVDJE NIKO NIKAD NEĆE IGRATI POŠTENO, NIKAD NIKO.

Znao sam i ići na utakmice Jedinstva u goste, da igrači dodju i govore nama navijačima, našli ste na koju ćete utakmicu doći, dogovoreno je da gubimo. I ponovo mi navijamo 90 minuta, trošimo svoje pare, gubimo čitave dane, zbog čega, zbog toga što je dogovorena utakmica da izgubimo.
E onda ću navijati i kad je dogovoreno da pobijedimo, i da udjemo više u tu **** premier ligu u kojoj je i gore nego ovdje. Ne znam ni zbog čega je želja da se igra ta Premier Liga, da gledam Želju, Borac, Velež, kao to su neki VELIKI klubovi. Jesu u ovoj državi, ali isto im je nogomet k. Nema se tu šta ni gledati, ali eto, kao neki veći rang. **** ja sve to.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 apr 2014, 17:29

djeco zamjenili ste WC s forumom damn

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 apr 2014, 17:30

Bihac96 je napisao/la:Buraz vjerujes da sam tebe cekao da me citiras :D Tigar vs Daso,kakav ce to okraj biti :lol:
Ja nisam rekao da nije ofsajd bio u Lukavcu,samo kazem da niko ne obraca paznju na taj detalj,i detalj iz Tuzle da svi spominju samo gol Capljine ;) Ofsajd u Capljini nije bio,samo hocu ruci da se svaki put raspravlja o greskama koje su u korist Jedinstva a niko ne spominje ostale utakmice.
Koji je to detalj iz Tuzle bio sporan, pa ga svi izbjegavaju spomenuti ? :D
I hajd kad već nalazimo greške :mrgreen: što onda niko ne spomene da je u Tuzli GOŠK dao gol iz ofsajda ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2014, 17:47

smijesni ste...naravno da je jedinstvo kupilo tekmu u capljini,isto kao i mi.....postenje i prva liga federacije ne idu u istu recenicu al nikako...ovo ce bit strateska i rovovska borba do samog kraja ali samo u slucaju da bratstvo ostane neporazeno sljedece kolo..u slucaju da jedinstvo dobije u gracanici sezona je gotova za nas...SVI ce namjestat i petljat, glumatat neko postenje a zavrsavat ce se na sve strane...ko se bolje snadze,na konju je..i to sa fataljkama :D :D :D ...samo se puno ne sekirajte oko postenja i namjestanja u ovoj tkz. ligi prvaka :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 16 apr 2014, 17:53

ALBOX je napisao/la:
Neuspjeh u subotu :mrgreen: ma ni tigar sa zastavicom vam ne moze pomoci :mrgreen:

Lukavčani nemaju šta pričati kad je igra bila sramotna!
A što se tiče poništenog gola, lako je moguće da je greška sudije. Ono malo vuče na autogol, ali ugao kamere nije najbolji da se može nešto tvrditi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 apr 2014, 17:54

..
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 apr 2014, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 apr 2014, 17:57

ALBOX je napisao/la: Neuspjeh u subotu :mrgreen: ma ni tigar sa zastavicom vam ne moze pomoci :mrgreen:

Pa ti ALBOX lupas al lupas, jesi ti vidio sliku mozda koja je postavljena i vidi se da nije ofsajd, po cemu si ti skuzio da je ono ofsajd ajde mi samo to reci, ali dobro ja sam zaboravio da se ti u nogomet razumije kao ja u nuklearnu fiziku.

PS: javi koju dioptriju nosis, rado cu ti poslati "cvike"
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.