vi ste opravdali vaše prvo mjesto na Tušnju,tako da

ako budete prvaci od mene imate prvi čestitku (kao i što sam obećao ako pobjedite na Tušnju odn.ako budete bolji ja ću vam čestitati,ali.. .. ..)
ne laprdaj živ bio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
očekivanocesc4 je napisao/la:Nece ovo biti fino... Imam neke info (a jako se nadam da ce biti pogresne) da ce biti delegiran sudija za Jedinstvo (mozda cak nece biti iz PL) Kazem NADAM SE DA NIJE ISTINA !
Vidim ja da ce te se u narednih 10 godina izvlacit na tu utakmicu.To je isto ko kad bi mi spominjali utakmicu u Bihacu i na osnovu nje se cupali na poraz u Tuzli,nema logikeGorki je napisao/la:@Bihac96;
vi ste opravdali vaše prvo mjesto na Tušnju,tako daBolje gošk igrao
ako budete prvaci od mene imate prvi čestitku (kao i što sam obećao ako pobjedite na Tušnju odn.ako budete bolji ja ću vam čestitati,ali.. .. ..)
ne laprdaj živ bio
Drug sve tekme su vec delegirane osim tekme Bratstvo - JedinstvoGorki je napisao/la:Ima izuzetaka od strane navijača iz Bihaća koji su realni i korektni ovo ostalo![]()
očekivanocesc4 je napisao/la:Nece ovo biti fino... Imam neke info (a jako se nadam da ce biti pogresne) da ce biti delegiran sudija za Jedinstvo (mozda cak nece biti iz PL) Kazem NADAM SE DA NIJE ISTINA !
ako bude ovo istina,komplet Gračanica u svim segmentima za mene je završila.
nekidan sam napisao,citirao dasu sta covjek rece,nije na dobro..kazem,kao navijac slobode,nadam se da grijesim,dabogda vi pobjedili,pa ako bude sudjeno,idite i u tu famoznu premjer ligu,cestitacu vam,ali daso je bruka...nadam se da grijesimo obojicacesc4 je napisao/la:Nece ovo biti fino... Imam neke info (a jako se nadam da ce biti pogresne) da ce biti delegiran sudija za Jedinstvo (mozda cak nece biti iz PL) Kazem NADAM SE DA NIJE ISTINA !
Nadi jarane sta sam ja napisao kad je delegiran KazlagicBihac96 je napisao/la:Koja je ovo drama sto se pise na ovom forumuSad se i ovi iz Gracanice poceli javljati kako se delegira sudija u korist Jedinstva.Pa naravno sad se unaprijed mora naci nacin za vas neuspjeh u subotu da se mozete na sudije cupati,a ako dobijete onda ce sve biti ok.Pa samo se vrati na proslo kolo i vidi sta ste pisali kad je delegiran sudija iz Cazina da ste pisali da ce sudit za Jedinstvo,a kako je odsudjeno,pa ponisten je i gol Radnickog koji je bio sumnjiv.Tacno ste vise postali smijesni
Neuspjeh u subotuBihac96 je napisao/la:Koja je ovo drama sto se pise na ovom forumuSad se i ovi iz Gracanice poceli javljati kako se delegira sudija u korist Jedinstva.Pa naravno sad se unaprijed mora naci nacin za vas neuspjeh u subotu da se mozete na sudije cupati,a ako dobijete onda ce sve biti ok.Pa samo se vrati na proslo kolo i vidi sta ste pisali kad je delegiran sudija iz Cazina da ste pisali da ce sudit za Jedinstvo,a kako je odsudjeno,pa ponisten je i gol Radnickog koji je bio sumnjiv.Tacno ste vise postali smijesni
Buraz vjerujes da sam tebe cekao da me citirasALBOX je napisao/la: Neuspjeh u subotuma ni tigar sa zastavicom vam ne moze pomoci
![]()
Mozda ovo boldano da neko uradi covjeku one linije, al dobro podebljajte
pa cak ni lukavcani nemju nikakve primjedbe samo jedan mali sa une![]()
i zamisli samo on vidi ofsajd(sada ce se javiti jos neko (zamisli odakle)
da nas ubijede u nemoguce... pa svi vide ofsajd u Capljini samo vi i pomocni ne
![]()
![]()
bravo prvaci,svaka cast
Koji je to detalj iz Tuzle bio sporan, pa ga svi izbjegavaju spomenuti ?Bihac96 je napisao/la:Buraz vjerujes da sam tebe cekao da me citirasTigar vs Daso,kakav ce to okraj biti
![]()
Ja nisam rekao da nije ofsajd bio u Lukavcu,samo kazem da niko ne obraca paznju na taj detalj,i detalj iz Tuzle da svi spominju samo gol CapljineOfsajd u Capljini nije bio,samo hocu ruci da se svaki put raspravlja o greskama koje su u korist Jedinstva a niko ne spominje ostale utakmice.
Lukavčani nemaju šta pričati kad je igra bila sramotna!ALBOX je napisao/la:Neuspjeh u subotuBihac96 je napisao/la:Koja je ovo drama sto se pise na ovom forumuSad se i ovi iz Gracanice poceli javljati kako se delegira sudija u korist Jedinstva.Pa naravno sad se unaprijed mora naci nacin za vas neuspjeh u subotu da se mozete na sudije cupati,a ako dobijete onda ce sve biti ok.Pa samo se vrati na proslo kolo i vidi sta ste pisali kad je delegiran sudija iz Cazina da ste pisali da ce sudit za Jedinstvo,a kako je odsudjeno,pa ponisten je i gol Radnickog koji je bio sumnjiv.Tacno ste vise postali smijesni
ma ni tigar sa zastavicom vam ne moze pomoci
![]()
![]()
![]()
bravo prvaci,svaka cast
Pa ti ALBOX lupas al lupas, jesi ti vidio sliku mozda koja je postavljena i vidi se da nije ofsajd, po cemu si ti skuzio da je ono ofsajd ajde mi samo to reci, ali dobro ja sam zaboravio da se ti u nogomet razumije kao ja u nuklearnu fiziku.ALBOX je napisao/la: Neuspjeh u subotuma ni tigar sa zastavicom vam ne moze pomoci
![]()
![]()
![]()
bravo prvaci,svaka cast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.