Sent from my MB860 using Tapatalk 2
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
kako sam se ja pozelio ove igre, je#em ti skolu kad me odvajaod dzojstika 
Oborim sistem, skinem onu fifu 14 skidrow, nikako je ne mogu pokrenuti, kada god krenem da udjem u igru, izbaci mi fifa 14 stop working, zna li neko u cemu je problem, instalirao sam i zadnji patch i crack zadnji skinuo, ali nece pa nece 
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Ljudi jel samo meni ova nova Fifa 14 na worldclass kad igras prejakka,sjecam se na 12 fifi i 13 sa Aston Vilom sam znao osvajati Ligu na World Class a sada nemogu sa Firencom medju prva cetri
ubi me kompjuter namrtvo.
Samo jedan klub Velež Mostar
ima li jos neko problema sa Database 5.0 u ovom zadnjem update-u 1.9.1
znaci tamo u onom Selectoru isljucim EA update stavim Database 5.0 i kad udjem u igru nema zimskih transfera, koji bi navodno trebali biti tu
jos sam i konfiguraciju na joysticku syeb'o kako sam slucajno obris'o igru
znaci tamo u onom Selectoru isljucim EA update stavim Database 5.0 i kad udjem u igru nema zimskih transfera, koji bi navodno trebali biti tu
jos sam i konfiguraciju na joysticku syeb'o kako sam slucajno obris'o igru
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Koju taktiku igrate kad pada kiša, lopta se teže kreće po travi. Ja kad je kiša ili snijeg igram s dva napadaca i igram preko krila i nekako zabijem gol u gužvi.
I to što kažeš ali nije zanimljivo, bolje je kad je realno.AjsKjub je napisao/la:Taktiku
Game settings -> weather.
Mada kad je bitna tekma i ja to radim...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Samo one lob pasove prema brzim napadačima i krilima, lopta kad odskoči dobije strašno ubrzanje i pomoću njihove brzine to iskoristiš da pobjegneš čuvarima. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Unknown Genius je napisao/la:Samo one lob pasove prema brzim napadačima i krilima, lopta kad odskoči dobije strašno ubrzanje i pomoću njihove brzine to iskoristiš da pobjegneš čuvarima.
Volio bih igrati protiv tebe, valjda ćemo nekad imati i origin pa da razvalimo jednu tekmu...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Daj Bože da kad budemo imali Origin, jako teško.Ramsey16 je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Samo one lob pasove prema brzim napadačima i krilima, lopta kad odskoči dobije strašno ubrzanje i pomoću njihove brzine to iskoristiš da pobjegneš čuvarima.
Volio bih igrati protiv tebe, valjda ćemo nekad imati i origin pa da razvalimo jednu tekmu...![]()
![]()
A volio bih i ja, da ti malo sa Dynamom pokažem kako se igra.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Igrali iko FUT? Stvaram ex-Yu ekipu i nemogu da skontam koga da stavim na desno krilo... Imam Tošića, Izeta a pošto nijedan nije preko 80, tu igram Modrića... Sad sam kupio Shaqiria, jbg rođen u Jugi... Ima li ikakvo desno krilo da valja??!!
Sent from my C6506 using Tapatalk
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- invincible1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:imal kakv patch sa repkom nasom ?
instaliro sa ovaj 1.0 kako vec mode i sve pise da je taj mod kad ulazim al nikakvih prom,ena izuev naziva liga nema :S pomoc ?
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:imal kakv patch sa repkom nasom ?
instaliro sa ovaj 1.0 kako vec mode i sve pise da je taj mod kad ulazim al nikakvih prom,ena izuev naziva liga nema :S pomoc ?
I kod mene je tako, što ti kažeš samo se promijene nazivi liga..
Ljudi , moze li mi neko pojasniti par stvarcica oko Ultimate teama ? 
Kad dovodim igraca za zlatnike , kako mogu znati koliko ce utakmica odigrati kod mene prije nego sto mu istekne ugovor ?
Onda , da li je tesko produziti ugovor , da li to kosta puno zlatnika i tako te sitnice .. Bio bih jako zahvalan
Vjerovatno ce vama koji dugo igrati ultimate ova pitanja biti smijesna , ali ja sam fakat tek poceo ovo igrati i pojma nemam oko toga
Npr. sad sam Nianga doveo za 750 zlatnika i poslije jedne odigrane utakmice mu istekao ugovor ..
Hvala unaprijed
Kad dovodim igraca za zlatnike , kako mogu znati koliko ce utakmica odigrati kod mene prije nego sto mu istekne ugovor ?
Onda , da li je tesko produziti ugovor , da li to kosta puno zlatnika i tako te sitnice .. Bio bih jako zahvalan
Vjerovatno ce vama koji dugo igrati ultimate ova pitanja biti smijesna , ali ja sam fakat tek poceo ovo igrati i pojma nemam oko toga
Npr. sad sam Nianga doveo za 750 zlatnika i poslije jedne odigrane utakmice mu istekao ugovor ..
Hvala unaprijed
Kad hoces da vidis koliko igrac moze odigrat utakmica prije nego sto kupis zeljenog igraca desnim analogom u desnu pomjeris pisat ce npr. 7,13,30 to je broj koliko mu je utakmica ostalo prije nego sto moras da kupis ugovorMatador je napisao/la:Ljudi , moze li mi neko pojasniti par stvarcica oko Ultimate teama ?
Onda , da li je tesko produziti ugovor , da li to kosta puno zlatnika i tako te sitnice .. Bio bih jako zahvalan![]()
Vjerovatno ce vama koji dugo igrati ultimate ova pitanja biti smijesna , ali ja sam fakat tek poceo ovo igrati i pojma nemam oko toga![]()
Hvala unaprijed
ugovor ti nisu skupi zlatni oko 300 coinsa samo odes na market i kupis ugovor i poslije kupovine vidit ces apply now i plasiras ga na zeljenog igraca,
nadam se da sam pomogao
Crawling back to you.
Pomogao si itekako , hvala druze 
ma nista drugMatador je napisao/la:Pomogao si itekako , hvala druze
Crawling back to you.
- invincible1921
- Kontakt:
mozel neko nama pomocRamsey16 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:imal kakv patch sa repkom nasom ?
I kod mene je tako, što ti kažeš samo se promijene nazivi liga..
=\_1921_/=
Da dodam, kad dodjes do 15 levela, mozes kupiti ugovor od 99 utakmica. Mozes ga kupiti kad stignes level 31 i jos nekoliko puta.harism je napisao/la:Kad hoces da vidis koliko igrac moze odigrat utakmica prije nego sto kupis zeljenog igraca desnim analogom u desnu pomjeris pisat ce npr. 7,13,30 to je broj koliko mu je utakmica ostalo prije nego sto moras da kupis ugovorMatador je napisao/la:Ljudi , moze li mi neko pojasniti par stvarcica oko Ultimate teama ?
Onda , da li je tesko produziti ugovor , da li to kosta puno zlatnika i tako te sitnice .. Bio bih jako zahvalan![]()
Vjerovatno ce vama koji dugo igrati ultimate ova pitanja biti smijesna , ali ja sam fakat tek poceo ovo igrati i pojma nemam oko toga![]()
Hvala unaprijed
ugovor ti nisu skupi zlatni oko 300 coinsa samo odes na market i kupis ugovor i poslije kupovine vidit ces apply now i plasiras ga na zeljenog igraca,
nadam se da sam pomogao
Sljedeci put kad udjes u FUT, pitat ce te na kome hoces da postavis taj ugovor.

Ja sam ga postavio na Lulica recimo.
Usput, Lulic ubija u FUTu... Posebno ako mu dodas "Engine" chemistry!
I niste mi odgovorili... Koji je najbolji ex-Yu igrac na desnom krilu?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.