Gledaj malo bolje tekmu.ocekujes od Rahimica da izbaci Edina ili Ibisevica u gol sansu zato to govoris da je najlosiji Rahimic..Da si bolje gledao vidio bi da je Elvir prekinuo x napada Brazila on i Medunjanin pa cak i Miske rade strasan posao u odbrani..Miske fakticki igra flastera na Alvesu!!Svaka mu cast na ovomepropuh je napisao/la:Najrlosiji Rahimic definitivno,a Dzeko nece da potrci nikako
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
šta reći koju posluku porati??Medu nisam ni vidio Safete daj Salihovića ubaci a onaj misimović ko da gađa navijače 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Da bi zdravi i jaki bili jedite PILIIIIIIIIIIIHepec je napisao/la:Joj, imali neko link za bilu koju drugu tv kucu osim bihtv. Pun mi je k... ovih reklama.
Mani to i jest najzanimljivije od svega. Sto mi protiv dobrih odigramo odlicno da bi nam mnogi pozavidili. A onda dode neka osrednja ekipa i sa njima se jedva nosimo. Cudna nam je psiha skrozOmerbavarac je napisao/la:Ko bi rekao da cemo ravnopravno da se nosimo sa jednim Brazilom?
Igramo dosta dobro, s obzirom da nemamo niti jedno klasicno krilo u timu, doduse s vremena na vrijeme Dzeko pokriva jednu od krilnih pozicija, ali sta mozemo.![]()
Imali smo i srece u nekoliko navrata, narocito kod one prilike Damiaoa, ali mozemo reci da su i Carioce imale svoju srecu kod onog suta Misketa.
Idemo izdrzati, ma sta izdrzati, dobiti.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tracy3McGrady je napisao/la:Medo napolje, Salihaga u igru i uzimamo ovo, dobri pojedinci ali kao ekipa je ovaj Brazil kari.na
Ovo za Salihovica na klupi uopste nije losa solucija.Velika je stvar kad igracinu imas da ga ubacis u drugom poluvremenu.Gadno je kad fakticki nemas nikoga ko bi napravio razliku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pape kralj,reakcija nakon propustene prilike Misketa.Smije se legenda.Uziva u fudbalu. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
E sada fino Spaha u brazilsku svlačionicu ,pukne čvoku Neimaru uzme kartu i kaže"majmune nepismenu ovo je balkan a ovdje ti se nalazi Bosna".Osim što igraš fudbal trebao si koji razred škole završiti...
Moguće.soccerfan je napisao/la:Ko da mu je Ronaldo lekcije davao grom ga pogodioLjumanM95 je napisao/la:Jao Neymara i njegovih 8 golova, pa taj se samo valja po terenu.
Dobra igra, još smo mogli i povesti da su Pjanić/Misimović bili prisebni i malo bolje šutirali. Brazil također imao onu 100%-tnu priliku kada je Spahić to u svom stilu spasio. Rahimić dosta loš i mislim da je vrijeme za Salihovića - svježina i brzina. Pjanić dosta dobar, ne primijeti se da je do skoro bio upitan njegov nastup. Uglavnom, dobra igra kao i rezultat mada netreba igrati povučeno i čuvati ovaj rezultat jer smo vidjeli da Brazilci nisu ništa jači od Francuza i da se mogu pobijediti.A Spaha se zado da ga nauci lekciji, ljubi ga Majka
![]()
![]()
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Igramo odlicno..
Samo da ovako nastavimo i ja zadovoljan i remijem.
Jest mi drago ponovo gledat Ronaldinha i njegov smijeh onaj.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
medunjanin najlošiji, on napolje a salihović u igru...
ostali kakvi takvi, dobri su svi, samo onaj šut popravit pod hitno, ibišević jedva došla lopta do gola, misimović iz 100% prebacuje, džeko isto tako, pjanić iz koljena direkt u golmana...
ostali kakvi takvi, dobri su svi, samo onaj šut popravit pod hitno, ibišević jedva došla lopta do gola, misimović iz 100% prebacuje, džeko isto tako, pjanić iz koljena direkt u golmana...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ja sam zadovoljan, ne znam za vas. Ipak je to Brazil, a najjači smo prema napadu, pjanić Ibišević i Džeko igraju mirno koliko toliko , i oni su nam organizovali mnoge šanse.
Spaha nazad LOMIIIIIIIIIIIIIIIIIII ****. hahahah kako mi je drago zbog ove dječurlije, neymar nešto radi po brazilu, e moj neymaru uvalićeš ti 8 komada na treningu
Spaha nazad LOMIIIIIIIIIIIIIIIIIII ****. hahahah kako mi je drago zbog ove dječurlije, neymar nešto radi po brazilu, e moj neymaru uvalićeš ti 8 komada na treningu
Vođa zna.
Zna popularni Dinho (sikirica je napisao/la:Igramo odlicno..![]()
Samo da ovako nastavimo i ja zadovoljan i remijem.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa ti ko da nemas oci covjek imao najvise gresaka, koje je Spaha krpio svojim mnogobrojnim uklizavanjimaZeljo.ba je napisao/la:Gledaj malo bolje tekmu.ocekujes od Rahimica da izbaci Edina ili Ibisevica u gol sansu zato to govoris da je najlosiji Rahimic..Da si bolje gledao vidio bi da je Elvir prekinuo x napada Brazila on i Medunjanin pa cak i Miske rade strasan posao u odbrani..Miske fakticki igra flastera na Alvesu!!Svaka mu cast na ovomepropuh je napisao/la:Najrlosiji Rahimic definitivno,a Dzeko nece da potrci nikako
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Cartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gay
nosa nosa a spaha me nosaaa,nek jos jednu zapjeva,pizda li mu materina nepismena
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
salihovic i zahirovic unutra na zadnjeg veznog, rahimic i medunjanin vani...svjezina nam je potrebna...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ma spaha( iako je spasio cist gol) za ona dva faula nad neymarom realno, da nije prijateljska tekma, je mogao crvendaca dobit, jer su i jedan i drugi prekrsaj bili za zuti karton
malo mu sudija progledao kroz prste
inace solidno igramo, jest da imamo problema sa previse izgubljenih lopti, pogotovo u prvih 20 min, al sve u svemu, mozemo biti zadovoljni sa igrom i rezultatom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neymar me podsjeca na Bojana Regoju
A gdje nije. Ovaj nas komentator je velikiiiii zaljubljenik Brazila, Dinja, i NeymaraaaaaLjumanM95 je napisao/la:Moguće.soccerfan je napisao/la:Ko da mu je Ronaldo lekcije davao grom ga pogodioLjumanM95 je napisao/la:Jao Neymara i njegovih 8 golova, pa taj se samo valja po terenu.
Dobra igra, još smo mogli i povesti da su Pjanić/Misimović bili prisebni i malo bolje šutirali. Brazil također imao onu 100%-tnu priliku kada je Spahić to u svom stilu spasio. Rahimić dosta loš i mislim da je vrijeme za Salihovića - svježina i brzina. Pjanić dosta dobar, ne primijeti se da je do skoro bio upitan njegov nastup. Uglavnom, dobra igra kao i rezultat mada netreba igrati povučeno i čuvati ovaj rezultat jer smo vidjeli da Brazilci nisu ništa jači od Francuza i da se mogu pobijediti.A Spaha se zado da ga nauci lekciji, ljubi ga Majka
![]()
![]()
Mada mu je u mladosti uzor bio popularni Dinjo.
Vjerujem da vam je svima ta rečenica dojadila.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Samo polako ima jos da se igra. Svaka cast Papetu sto je ostavio Seju jer sad imamo svjezeg igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
JEDAN JE VEDAD IBISEVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.