Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Edin Višća
Lijep gol. Bravo Edine.
S obzirom da Višća u Istanbulu igra na poziciji densog krila ja mislim da bi u odbrani Vranješ mogao igrati desnog beka tako da ne bi imao potrebu da ide u napad samo defanzivno..S obzirom da Spahića nema ovako bi to trebalo biti
Vranješ----Bičakčić----Cocalić----Zukanović
-------------Pjanić---------Bešić---------
--Višća---------------------------------Lulić ?/Sušić
-----------Džeko-------Đurić------
Vranješ----Bičakčić----Cocalić----Zukanović
-------------Pjanić---------Bešić---------
--Višća---------------------------------Lulić ?/Sušić
-----------Džeko-------Đurić------
Kako misliš nema Spahića?
Odlična partija, desno krilo - riješeno 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislio sam da igramo protiv Andore. Cuj krilo rijeseno radi dobre tekme protiv Andore.
Svakako da je dobro odigrao, ali treba to pokazati i protiv profesionalnih ekipa.
Svakako da je dobro odigrao, ali treba to pokazati i protiv profesionalnih ekipa.
Celik!3,2,2.
I ostali su igrali protiv Andore.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Besiktas, Fener, Galata. Argentina u St.Louisu, par puta je Zabaletu izvozao samo tako.AllGunsBlazing je napisao/la:Mislio sam da igramo protiv Andore. Cuj krilo rijeseno radi dobre tekme protiv Andore.
Onog kloca Kompanya okrenuo u Zenici, Kompany dobio zuti.
Sta vise Visca treba da uradi da pokaze da je dobar igrac????
Treba da promijeni biografiju.soko je napisao/la:Sta vise Visca treba da uradi da pokaze da je dobar igrac????
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mozda vise ovakvih utakmica? I to protiv Belgije i takvih ekipa? Uostalom tek je upao u ekipu(prvih 11) odigrao dobro protiv Andore i odmah igracina? Sramota bi bilo da je odigrao gore jer su ovo ipak AMATERI.
Isto sto se i Lulicu sve zaboravlja radi tri asistencije protiv te iste Andore.
Isto sto se i Lulicu sve zaboravlja radi tri asistencije protiv te iste Andore.
Celik!3,2,2.
Koji si ti seronja čovjek nekad.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
neka zaigra protiv Austrije, pa ćete vidjeti koliko je on igrač za prvu postavu 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moze bit. Moze bit samo da sam realan. Ovo je Andora. I sve osim onog sto su danas pruzili svi igraci pa i Visca je neprihvatljivo.
Ja sam vec napisao da je DOBRO ODIGRAO(kad vec moram crtati), samo daleko od toga kao sto Virutal kaze da je pozicija desnog krila rijesena. Jer ce bas radi tog komentara se ovdje pljuvati i psovati prvu utakmicu kad bude los, a bice, normalno je da ce nekad losije odigrati.
Ja sam vec napisao da je DOBRO ODIGRAO(kad vec moram crtati), samo daleko od toga kao sto Virutal kaze da je pozicija desnog krila rijesena. Jer ce bas radi tog komentara se ovdje pljuvati i psovati prvu utakmicu kad bude los, a bice, normalno je da ce nekad losije odigrati.
Celik!3,2,2.
Ne moraš ti ništa crtati. Znam kakav si i kako razmišljaš. Jednostavno si seronja kad dođe do igrača koje ne simpatišeš ili simpatišeš.
Okrećeš vodu na svoj mlin. Pusti momka nek igra i nek dokazuje. Ti mu trebaš zabraniti nešto jer je bio dobar protiv ANDORE
Okrećeš vodu na svoj mlin. Pusti momka nek igra i nek dokazuje. Ti mu trebaš zabraniti nešto jer je bio dobar protiv ANDORE
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
sto nisi tako realan kad je Zaha bio u pitanju? Lik se izgubio u Bjelorusiji, pa nestao u Bohumu. A ti ga jos uvjek branio. Kao sto sam gore napisao, Visca je zabijao Feneru, Galati, Beskiktasu. Nedavno proglasen igracem utakmice protiv Galate. Lik vozao Zabaletu, Kompany dobio zuti na njemu. Sta jos hocete?!AllGunsBlazing je napisao/la:Moze bit. Moze bit samo da sam realan. Ovo je Andora. I sve osim onog sto su danas pruzili svi igraci pa i Visca je neprihvatljivo.
Ovo je repka nije ni Zeljo, ni Celik, ni Sarajevo. Pustite ta sranja vise!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko kaze da ja Viscu ne simpatisem? U reprezentaciji jedino Susica ne simpatisem. Ostali svi su mi isti.
A ne seri ni ti. ako je njemu krilo rijeseno meni nije, i nemas ti tu nista pisat.
A ne seri ni ti. ako je njemu krilo rijeseno meni nije, i nemas ti tu nista pisat.
Celik!3,2,2.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Odličan nastup večeras!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobar nastup danas, ali po meni on nije za prvih 11 repke, niti igrac na kojeg se mozemo osloniti u duelu protiv Izraela i Walesa npr. Dosta deficita u igri, nesigurnosti, brzopletosti, te je fizicki vrlo slab. Danas je imao par zapazenih akcija i dobrih kombinacija za Mujdzom, i moze dobiti prolaznu ocjenu.
Protiv Austrije dobice jos jednom priliku, pa cemo vidjeti, ali nije meni to ubjeldjivo.
Protiv Austrije dobice jos jednom priliku, pa cemo vidjeti, ali nije meni to ubjeldjivo.
Svidja mi se kako je Visca odigrao protiv Andore. Odlicno desno krilo,brz igrac,vraca se i nazac,asistira,nije sebican...po meni zasluzuje da ostane na ovoj poziciji,izuzev ako se Hajrovic kojim cudom vrati,i pocne igrati u Verderu,ali zasad je Visca u velikoj prednosti na toj poziciji! odlican potez Mese!
Na koga se onda možemo osloniti na toj poziciji?Goalgetter je napisao/la:Dobar nastup danas, ali po meni on nije za prvih 11 repke, niti igrac na kojeg se mozemo osloniti u duelu protiv Izraela i Walesa npr.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.