Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Ermin Zec
Koliko sam ja upoznat Zec nece zaigrati dok je Pape, jer se i rugao i vrijedjao istog , to je isplivalo (neko ga je snimio videom na pripremama i to je doslo do Papeta) prema tome zasluzeno !
Zeko,samo igraj Zmaju.Ne bi me cudilo da predjes u neki dobar klub,skrenuo si paznju.
Ne predaji se a nije ni varalica vjecan,i njegovo je odzvonilo.
Ne predaji se a nije ni varalica vjecan,i njegovo je odzvonilo.
Kako te nije sramota.Kobe Bryant je napisao/la:Koliko sam ja upoznat Zec nece zaigrati dok je Pape, jer se i rugao i vrijedjao istog , to je isplivalo (neko ga je snimio videom na pripremama i to je doslo do Papeta) prema tome zasluzeno !
Ovog kloca iz Bugojna ne treba zvati sigurno, prvo lik je se digao kao da je Messi, drugo da je neki igrač nije sigurno bolji je burad od njega hiljadu puta. Nekad nije imao za kahvu popit i tad mu je svak valjao, a sad ne mogu mu ljudi iz razreda prići jer kao on ih ne poznaje.
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
nekad se stvari mogu logički zaključiti..pinoglavi je napisao/la:Najbolje da sačekamo Sušićev spisak pa da ga onda pljujemo ?
Nek vi u kašike gledate i znate da Zec neće dobit poziv
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Licno sam cuo , od osobe vrlo bliske Zec-u za video nije provjereno a da se glupirao to je istina imaju svjedoci , od svjedoka za koga znam da nebi slagao sam cuodrummer je napisao/la:Kako te nije sramota.Kobe Bryant je napisao/la:Koliko sam ja upoznat Zec nece zaigrati dok je Pape, jer se i rugao i vrijedjao istog , to je isplivalo (neko ga je snimio videom na pripremama i to je doslo do Papeta) prema tome zasluzeno !

Zec ni kriv ni duzan ostade bez SP,momak je sutio i radio,zabijao golove u svakoj utakmici,njegov tim j e u vrhu turske lige,ali nije imao lobiste iza sebe,niti adekvatnog menadzera... velika steta,ucinjena mu je velika nepravda! Momak je u top formi,u puno boljoj nego Ibricic.... Selektor je ovdje debelo pogrijesio!
Čeko sam kad će me neko citiratviKK je napisao/la:nekad se stvari mogu logički zaključiti..pinoglavi je napisao/la:Najbolje da sačekamo Sušićev spisak pa da ga onda pljujemo ?
Nek vi u kašike gledate i znate da Zec neće dobit poziv

Jest trebo dobit poziv,zaslužio ga je igrama,al opet da bi igro na SP pa i ne bi baš,tako da i nije veliki problem što nije dobio poziv.
Nad tobom sunce najljepše sja
cuj nije problem. pa imamo 3 golmana i 2 napadaca. a zec moze igrati i krilo i napadaca. pa ko ce ulaziti kada se ganj`o rezultat ?pinoglavi je napisao/la:Čeko sam kad će me neko citiratviKK je napisao/la:nekad se stvari mogu logički zaključiti..pinoglavi je napisao/la:Najbolje da sačekamo Sušićev spisak pa da ga onda pljujemo ?
Nek vi u kašike gledate i znate da Zec neće dobit poziv![]()
Jest trebo dobit poziv,zaslužio ga je igrama,al opet da bi igro na SP pa i ne bi baš,tako da i nije veliki problem što nije dobio poziv.
Na to ko će ulaziti kada se gonjao rezultat odgovor je jasan, svestrani Tino Pape Sušić... 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ući će Višća.*p!p!t@* je napisao/la:Na to ko će ulaziti kada se gonjao rezultat odgovor je jasan, svestrani Tino Pape Sušić...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
opravdavas li to sto na spisku imamo samo 2 napadaca ? od kojih jedan u posljednje vrijeme nikako ne igra.Virtu4l je napisao/la:Ući će Višća.*p!p!t@* je napisao/la:Na to ko će ulaziti kada se gonjao rezultat odgovor je jasan, svestrani Tino Pape Sušić...
Treći napadač je zadnji na listi onoga što ne opravdavam na spiskujasmin10 je napisao/la:opravdavas li to sto na spisku imamo samo 2 napadaca ? od kojih jedan u posljednje vrijeme nikako ne igra.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Susicu neka te je stid. Ermine nemoj mu se odazvat sljedeci put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ermin Zec i njegov menadzer Miralem Kazić veceras su posjetili Žepče, te su u jednom prihvatilistu (sala srednje skole Zepce) izbjeglim osobama iz sela Željezno Polje podjeili novčanu donaciju u iznosu od 5.000 km.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Posteno.Virtu4l je napisao/la:Treći napadač je zadnji na listi onoga što ne opravdavam na spiskujasmin10 je napisao/la:opravdavas li to sto na spisku imamo samo 2 napadaca ? od kojih jedan u posljednje vrijeme nikako ne igra.
U šumici Zeko
sjedi spi,sjedi spi.
Mali Zeko šta ti bi
da ne možeš skočiti?
Zeko hop,Zeko hop,Zeeeko hop.

sjedi spi,sjedi spi.
Mali Zeko šta ti bi
da ne možeš skočiti?
Zeko hop,Zeko hop,Zeeeko hop.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sad pogledao video sa golovima, kako čovjek lagano rjesava situacije pred golom
Da, jer su stavljeni samo golovi, ipak 6 golova za sezonu je jako los ucinak ako cemo biti realni...marcelo12 je napisao/la:Sad pogledao video sa golovima, kako čovjek lagano rjesava situacije pred golom
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jer je vecinom igrao po boku, kad je premjesten na spica, onda je i poceo da zabija redovnobhsport je napisao/la:Da, jer su stavljeni samo golovi, ipak 6 golova za sezonu je jako los ucinak ako cemo biti realni...marcelo12 je napisao/la:Sad pogledao video sa golovima, kako čovjek lagano rjesava situacije pred golom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.