BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
treba im priredit docek u zenici da se useru...da se izgube na terenu...nije mi jasno kako nas ovako nece sreca...steta ako vaka ekipa ne ode na evropsko prvenstvo,nasi momci su zasluzili da se plasiraju !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Taman odlična prilika da im se revanširamo, a i komšije Turcima. U svakom slučaju na EP u PL-UK idu četiri slavenske zemlje. Uostalom kakvo bi to EP bilo bez Džeke.
Bravo bukvalacbadblueboylivno je napisao/la:Burkina je jaka, što će i dokazati na zimu na Afričkom Kupu.madridist je napisao/la: sve se slažem,nismo ni mi burkina faso
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
-
- Kontakt:
neznam, krivo mi je, al opet nada zadnja umire, samo da odigramo obadvije utakmice kao u parizu.....nisu oni velesila, kad ih je mogla jedna danska pobjedit, mozemo i mi!
Fedex je napisao/la:I kad ti neko kaze "Proud to be Bosnian"!!!![]()
![]()
Pa to je više nego smiješno, mi smo najbaksuzniji narod na svijetu koji niko ne ferma ni 1%.
Pa šta će reć? Proud to be french! Platini fixes all of our matches and we are one proud nation?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trebamo ih ovako u Zenici i gotovo!
Trebamo ih ovako u Zenici i gotovo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
DA! Ali moraš znati na njihovoj strani je UEFA, Platini i sudije, a na našoj je nadam se BOG, a BOGU nije niko ravan.Mr Plummer je napisao/la:Siguran sam da se i u Portugalu zale na balsuzluk jer su nas izvukli, tako da glavu gore i idemo proci portugalce!
I opet pored onih cigana , sto simuliraju !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- BH Patriot
- Kontakt:
Dakle, ponovo smo bili miljenici (ne)sreće u baražu, naš stari poznanik Portugal je ponovo naš protivnik.
Nije da pišem poražavajući post, ali jednostavno opet nismo imali sreće u izvlačenju za baraž. Vrlo dobro znamo kakvog smo protivnika dobili kao odlučujućeg za prolazak ostali smo im dužnici od prošlog ciklusa i u ovaj susret trebamo ući maksimalno ozbiljno, te probati dati sve od sebe da napokon ostvarimo svoje snove .
Što se tiče igračkog kadra našeg narednog protivnika Portugala više-manje sve nam je jasno, njihovi igrači igraju u velikim Europskim klubovima sa kojim ostvaruju veoma velike uspjehe. Najbolji igrači njihovog tima su nama vrlo poznate zvijezde, većini djece idoli (Ronaldo, Nani, Meireles, Coentrao, Carvalho ..)
Naši igrači trebaju biti svjesni snage protivnika, ali sa onakvom igrom kao na Stade de Franceu očekujem jak otpor i da naši reprezentativci učine sve što je u njihovoj mogućnosti da odu na EP 2012.

Nije da pišem poražavajući post, ali jednostavno opet nismo imali sreće u izvlačenju za baraž. Vrlo dobro znamo kakvog smo protivnika dobili kao odlučujućeg za prolazak ostali smo im dužnici od prošlog ciklusa i u ovaj susret trebamo ući maksimalno ozbiljno, te probati dati sve od sebe da napokon ostvarimo svoje snove .
Što se tiče igračkog kadra našeg narednog protivnika Portugala više-manje sve nam je jasno, njihovi igrači igraju u velikim Europskim klubovima sa kojim ostvaruju veoma velike uspjehe. Najbolji igrači njihovog tima su nama vrlo poznate zvijezde, većini djece idoli (Ronaldo, Nani, Meireles, Coentrao, Carvalho ..)
Naši igrači trebaju biti svjesni snage protivnika, ali sa onakvom igrom kao na Stade de Franceu očekujem jak otpor i da naši reprezentativci učine sve što je u njihovoj mogućnosti da odu na EP 2012.
Zadnja izmjena: BH Patriot, dana/u 13 okt 2011, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
Livin' La Vida Loca ;)
Dajte ba koji vam je **** samo psujete
Kakvi su portugalci s ovim parnim kartonima
Kakvi su portugalci s ovim parnim kartonima

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Ne, Spaha neće uspjeti izudarati šminkere, jer igraju tek tamo u decembru.mandraX je napisao/la:JEL' NEKO ZNA HOĆE LI U MEĐUVREMENU U PRIMERI IGRATI SEVILLA - REAL MADRID???
TREBA SPAHA RONALDA MALO "PREGLEDAT" PO NOGAMA![]()
![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Danska je oderala gu*ove portugalu. Imali su 10 sto-postotnih šansi. Portugal je imao srece pa nije primio 5 golova! Ronaldo je tek na kraju utakmice smanjio na konacnih 2:1...
Mozemo igrati. Lakse bi bilo da nije žutih kartona ali sta je tu je...
Mozemo igrati. Lakse bi bilo da nije žutih kartona ali sta je tu je...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
Kako je ofirno ovo izvlacenje bilonisko je napisao/la:Vrlo lako da se desiCincinnatus je napisao/la:Nazalost ovako ce da bude
IRSKA - ESTONIJA
HRVATSKA - CRNA GORA
CESKA - TURSKA
PORTUGAL - BOSNA
IRSKA - ESTONIJA:-Platini Ircima veliki duznik
HRVATSKA - CRNA GORA
CESKA - TURSKA
Posteno izvlacenje pa ko kome![]()
PORTUGAL - BOSNA I HERCEGOVINA- Kazna jer smo sinoc Francuzima "velesili" razvalili guzove u sred Pariza
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
likčino,kralju ,čuj za karte pitaNoName je napisao/la:Požuri, eno red se ufatio, nestaće karata još malomirza89 je napisao/la:Pozdrav momci, znam da možda nije ovo prava tema da pitam al neznam na koga da se okrenem pa evo na vas vi ste pravi navijači pa če te znat možda i to. Ima nas par momaka iz Slovenije koji bi došli na utakmicu sa Portugalom u Zenicu al neznamo kako do karata, jel se može kupit preko online shopa ili šta da radimo. Hvala za odgovor unaprijed.U pravu si, niti je prava tema a bogami ni pravi momenat.

Ostavite Boga na miru stoko!
A cemu taj pesimizam? Mora CRv7 da igra na EP? Ko kaze? Zar ne mora Vidic? Ili citava Engleska? Sto ne bi morao Dzeko? Iskreno ne lezi nam Portugal! Tehnika, brzina i cak snaga su im bolji! Ne bojim se krila koliko Meirelesa i ostalih veznjaka. Njih moramo nadigrati. Sto se tice namjestanja pa nije Platini dzabe legenda Juventusa! Samo hrabro momci! Vjera u pobjedu!
A cemu taj pesimizam? Mora CRv7 da igra na EP? Ko kaze? Zar ne mora Vidic? Ili citava Engleska? Sto ne bi morao Dzeko? Iskreno ne lezi nam Portugal! Tehnika, brzina i cak snaga su im bolji! Ne bojim se krila koliko Meirelesa i ostalih veznjaka. Njih moramo nadigrati. Sto se tice namjestanja pa nije Platini dzabe legenda Juventusa! Samo hrabro momci! Vjera u pobjedu!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja vidim nadu samo u tome odrzati 0 0 na domacem terenu i onda ih razvaliti kao prosli baraz u lisabonu .
Izbljuvat Ronalda i on je gotov u 10 minuti
Taj dan u Zenicu treba da dodje pola miliona da okupiramo sve .
Izbljuvat Ronalda i on je gotov u 10 minuti

Taj dan u Zenicu treba da dodje pola miliona da okupiramo sve .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
bog je jarane od nas davno digao rukeAlemC85 je napisao/la:DA! Ali moraš znati na njihovoj strani je UEFA, Platini i sudije, a na našoj je nadam se BOG, a BOGU nije niko ravan.Mr Plummer je napisao/la:Siguran sam da se i u Portugalu zale na balsuzluk jer su nas izvukli, tako da glavu gore i idemo proci portugalce!
nema potpisa
- badblueboylivno
- Kontakt:
Malo zaje'bancije. Forum djeluje ko da nam je na državu palo deset atomskih bombi.Moggiano je napisao/la:Bravo bukvalacbadblueboylivno je napisao/la:Burkina je jaka, što će i dokazati na zimu na Afričkom Kupu.madridist je napisao/la: sve se slažem,nismo ni mi burkina faso

Hayley <3
- Probisvjet
- Kontakt:
Dokazao se da je na nasoj strani! Jest al' da nas handri!AlemC85 je napisao/la:DA! Ali moraš znati na njihovoj strani je UEFA, Platini i sudije, a na našoj je nadam se BOG, a BOGU nije niko ravan.Mr Plummer je napisao/la:Siguran sam da se i u Portugalu zale na balsuzluk jer su nas izvukli, tako da glavu gore i idemo proci portugalce!
Idi bjazi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
referendum da se prikljucimo africi kraj bratskih nam drzava gabon i kongu..ebo ovo ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.