BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2009, 00:04

cikcanga je napisao/la:Steta sto je mali Redzepi Srbin.
? To kao neki pokusaj provokacije ili sta?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 25 okt 2009, 00:07

a de mi objasni ovo onda:
Haris Redžepi (born 20 July 1988 in Sarajevo)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2009, 10:54

cikcanga je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Nije pokusaj provokacije.
Stvarno je steta jer bi moglo biti nesto od njega, a ima srpski pasos.

@dino-92

To stvarno mislis da su svi ljudi rodeni u Sarajevu Bosanci?
Neka ga ima, ako ce i za koga igrat, to ce bit za nas. A vjerujem da ima i nas pasos. Samo ne znam sto pricamo o njemu? Covjek nije standardan ni u Karlovcu....

fk bosna sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la fk bosna sarajevo » 25 okt 2009, 19:37

sad je i redžepi talent???zato što je zabio gol jadnom hajduku kojeg svi trpaju???josip šimić je zabio ajaxu 1998 godine za pobjedu pa nestao!!!nemojte se razbacivati terminom "talent"...osim toga gdje bi igrao???umjesto pjanića??misimovića???salihovića???talent je dino fazlić iz werdera i on je budućnost u bosanskoj reprezentaciji

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 okt 2009, 16:30

Bi­ti Bo­sa­nac u su­bo­tu i ne­de­lju u Beo­gra­du i to na uta­kmi­ca­ma se­ni­or­skog i ju­ni­or­skog sas­ta­va FK Čuka­ri­čki Stan­kom, je zna­či­lo bi­ti po­no­san!

Na­ime, per­ja­ni­ca se­ni­or­skog sas­ta­va Ne­nad Ki­so je bri­lji­rao i svo­jim po­got­kom osi­gu­rao Čuka­ri­čkom tri dra­go­ci­je­na bo­da u bor­bi za op­sta­nak pro­tiv Na­pret­ka, dok je Šte­fan Udo­vi­čić u ne­de­lju pre­dvo­dio na­pad ju­ni­or­skog ti­ma i asis­ti­rao za po­go­dak.

Upra­vo je Udo­vi­čić bio prva zvi­jez­da gos­ti­ju na na sta­di­onu Ade. Kor­pu­len­tan (185 cm) i ek­splo­zi­van na­pa­dač, pli­je­nio je svo­jom brzi­nom ali i oso­bi­na­ma pra­vog vo­đe na te­re­nu.

Iako ra­zo­ča­ran po­ra­zom, tre­ner omla­di­na­ca Čuka­ri­čkog Vla­do Ro­mče­vić bio je za­do­vo­ljan igrom bh. in­ter­na­ci­onal­ca.

- “Bos­ke” je pa­kao od igra­ča, dis­ci­pli­no­van i izu­ze­tno va­spi­tan mo­mak. Nje­go­ve psi­ho-mo­to­ri­čke spo­so­bnos­ti, svrsta­va­ju ga tre­nu­tno me­đu naj­bo­lje na­pa­da­če u Srbi­ji ka­da je u pi­ta­nju omla­din­ski fu­dbal. Vje­ru­jem da će već na pro­lje­će pre­dvo­di­ti na­pad prvog ti­ma.

Šte­fan je na­kon uta­kmi­ce za “San Sport” ka­zao:

- Ne mo­gu da shva­tim, na­pra­vi­li smo se­ri­ju od če­ti­ri po­bi­je­de, pa on­da se­ri­ja od tri po­ra­za. Ali i to fu­dbal.

Pre­čka, pa asis­ten­ci­ja za gol. To je ipak re­spe­kta­bi­lan uči­nak za je­dnog na­pa­da­ča...

- Tre­ner mi je re­kao da je pre­za­do­vo­ljan s mo­jom igrom. No, me­ne in­te­re­su­ju po­bje­de.

Šte­fan je već do­bi­jao po­ziv se­le­kto­ra ju­ni­or­ske re­pre­zen­ta­ci­je BiH Zo­ra­na Bu­ba­la.

- Imam obe­ća­nje se­le­kto­ra Bu­ba­la da će mi da­ti još je­dnu pri­li­ku na­kon, ali pod uslo­vom da se izbo­ri dru­gi krug. To smo us­pje­li i oče­ku­jem po­no­vo po­ziv, i na­ra­vno bi­ću naj­bo­lji što mo­gu. Znam da bi mi to bi­la dru­ga i si­gur­no po­slje­dnja pri­li­ka da se us­ta­lim u re­pre­zen­ta­ti­vnom dre­su mo­je do­mo­vi­ne i is­ko­ris­tit ću je.

Pra­ti re­do­vno uta­kmi­ce na­šeg A- no­go­me­tnog ti­ma.

- Ka­da je u pi­ta­nju A-re­pre­zen­ta­ci­je i uta­kmi­ca s Por­tu­ga­lom, mi­slim da mo­že pro­ći u ba­ra­žu! No­go­me­tni Mun­di­jal je san sva na­ci­je, a ja bih vo­lio da po­ka­že­mo prvo Srbi­jan­ci­ma, pa on­da i ci­je­lom svi­je­tu ko su Bo­san­ci - po­ru­čio je Šte­fan Udo­vi­čić “Bos­ke”, na­da bh. fu­dba­la na pri­vre­me­nom ra­du u Srbi­ji.

E. H.

Ot­kud Bos­ke

- On je je­di­ni na­vi­jač re­pre­zen­ta­ci­je BiH u na­šem klu­bu, uz Ne­na­da Ki­su na­ra­vno. On vo­li da čes­to is­ta­kne svo­je bo­san­sko po­ri­je­kla, a os­ta­li igra­či su mu upra­vo zbog to­ga da­li na­di­mak “Bos­ke”. I što je in­te­re­san­tno, na svo­je pra­vo ime Šte­fan ri­jet­ko se i oda­zi­va - ka­zao nam je Udo­vi­či­ćev tre­ner Vla­do Ro­mče­vić.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 okt 2009, 16:57

cikcanga je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Nije pokusaj provokacije.
Stvarno je steta jer bi moglo biti nesto od njega, a ima srpski pasos.

@dino-92

To stvarno mislis da su svi ljudi rodeni u Sarajevu Bosanci?
,,Ne,, oni su Sarajlije :roll: a Sarajevo je u Burkina Faso drzavi jel tako :roll: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 okt 2009, 19:43

To nikako ne moze biti steta nego SRECA .. :mrgreen: :mrgreen:

Halal im bilo ako ga pozovu a on prihvati! Poslije 12 odigranih kola on je postigao JEDAN go i to truhlom Hajduku i usput nije standardni prvotimac u Karlovcu! Daleko od toga da je neki igrac a jos dalje da ga sa 20 godina racuna neko kao talenta!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 okt 2009, 22:18

Haris Vučkić, isto talenat u evropi(postavio sam bio temu, ali ima admina koji se pfoliraju pa zakljucali temu) ima 17-18 godina, igra za sloveniju, jos ima nade da igra za bih, takodjer igrac Newcastla, (sam kaze da bi volio igrati za bih)

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 okt 2009, 22:31

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Haris Vučkić, isto talenat u evropi(postavio sam bio temu, ali ima admina koji se pfoliraju pa zakljucali temu) ima 17-18 godina, igra za sloveniju, jos ima nade da igra za bih, takodjer igrac Newcastla, (sam kaze da bi volio igrati za bih)
da nisi na fb prico sa njima ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 30 okt 2009, 20:31

Evo upravo na tv gledam švica kontra brazila do 17 godina i vodi švica 1:0 , i izmjena u švici izlazi haris seferović a ulazi sead hairlić (ne znam jesam li pravilno napisao ali ovako je nekako)...i samo konstatacija šteta evo dva potencijalna reprezentativca opet promaknuše....

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 30 okt 2009, 20:40

Mislis na Seada Hajrovica? Mali potpisao za Arsenal nedavno..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 30 okt 2009, 21:19

Dobro je igrao mali :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 31 okt 2009, 01:17

tropico je napisao/la:Evo upravo na tv gledam švica kontra brazila do 17 godina i vodi švica 1:0 , i izmjena u švici izlazi haris seferović a ulazi sead hairlić (ne znam jesam li pravilno napisao ali ovako je nekako)...i samo konstatacija šteta evo dva potencijalna reprezentativca opet promaknuše....
još ni9je gotovo.sve dok ne odigraju za A tim Švice ima nade.Sjeti se Rakitića koji je igrao i u U21 Švice pa se prekontao da igra za HR,pa recimo Pjanić igrao za Luxemburg pa sad za nas.Tako da još ima nade.A ovaj što igra u Arsenalu je rekao da mu je želja igrati za BiH.tako da nek se još malo iskali tamo a onda lijepo da dobijemo upakovanog igrača. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 okt 2009, 12:04

Ma ja, sta cemo bezveze koristit pare na njega u mladjim reprezentacijama kad svicarci mogu to uradit za nas. Bas kao kanadjani i luksemburzani :lol:

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 31 okt 2009, 12:12

Mali Redžepi je Bošnjak iz Prištine kome srce kuca za BiH!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 31 okt 2009, 12:17

tropico je napisao/la:Evo upravo na tv gledam švica kontra brazila do 17 godina i vodi švica 1:0 , i izmjena u švici izlazi haris seferović a ulazi sead hairlić (ne znam jesam li pravilno napisao ali ovako je nekako)...i samo konstatacija šteta evo dva potencijalna reprezentativca opet promaknuše....
Mali Hajrić je štoper iu mlađim katogorijama Arsenala ima i starijeg buraza 18 ili 19 godina napadač u Švici. Porijeklom su Sandžaklije imaju familiju ovdje i ukoliko ih na vrijeme pozovu u A repku igraće za nas!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 okt 2009, 12:19

neki dan gledam naTV-u (Nova TV). Ima jedan mali iz Bosanskog Novog, Danijel Graovac, prosao probu i potpisao za Dinamo. Igra za U-17 ili U 19 BiH, nisam siguran. Kazu da je veliki talent, al vrijeme ce pokazati. Sad, poznavajuci HNS, ne bi me cudilo kad bi ga "preoteli" Bosni. Ne bi im bilo prvi put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 okt 2009, 12:24

seha je napisao/la:Bi­ti Bo­sa­nac u su­bo­tu i ne­de­lju u Beo­gra­du i to na uta­kmi­ca­ma se­ni­or­skog i ju­ni­or­skog sas­ta­va FK Čuka­ri­čki Stan­kom, je zna­či­lo bi­ti po­no­san!

Na­ime, per­ja­ni­ca se­ni­or­skog sas­ta­va Ne­nad Ki­so je bri­lji­rao i svo­jim po­got­kom osi­gu­rao Čuka­ri­čkom tri dra­go­ci­je­na bo­da u bor­bi za op­sta­nak pro­tiv Na­pret­ka, dok je Šte­fan Udo­vi­čić u ne­de­lju pre­dvo­dio na­pad ju­ni­or­skog ti­ma i asis­ti­rao za po­go­dak.

Upra­vo je Udo­vi­čić bio prva zvi­jez­da gos­ti­ju na na sta­di­onu Ade. Kor­pu­len­tan (185 cm) i ek­splo­zi­van na­pa­dač, pli­je­nio je svo­jom brzi­nom ali i oso­bi­na­ma pra­vog vo­đe na te­re­nu.

Iako ra­zo­ča­ran po­ra­zom, tre­ner omla­di­na­ca Čuka­ri­čkog Vla­do Ro­mče­vić bio je za­do­vo­ljan igrom bh. in­ter­na­ci­onal­ca.

- “Bos­ke” je pa­kao od igra­ča, dis­ci­pli­no­van i izu­ze­tno va­spi­tan mo­mak. Nje­go­ve psi­ho-mo­to­ri­čke spo­so­bnos­ti, svrsta­va­ju ga tre­nu­tno me­đu naj­bo­lje na­pa­da­če u Srbi­ji ka­da je u pi­ta­nju omla­din­ski fu­dbal. Vje­ru­jem da će već na pro­lje­će pre­dvo­di­ti na­pad prvog ti­ma.

Šte­fan je na­kon uta­kmi­ce za “San Sport” ka­zao:

- Ne mo­gu da shva­tim, na­pra­vi­li smo se­ri­ju od če­ti­ri po­bi­je­de, pa on­da se­ri­ja od tri po­ra­za. Ali i to fu­dbal.

Pre­čka, pa asis­ten­ci­ja za gol. To je ipak re­spe­kta­bi­lan uči­nak za je­dnog na­pa­da­ča...

- Tre­ner mi je re­kao da je pre­za­do­vo­ljan s mo­jom igrom. No, me­ne in­te­re­su­ju po­bje­de.

Šte­fan je već do­bi­jao po­ziv se­le­kto­ra ju­ni­or­ske re­pre­zen­ta­ci­je BiH Zo­ra­na Bu­ba­la.

- Imam obe­ća­nje se­le­kto­ra Bu­ba­la da će mi da­ti još je­dnu pri­li­ku na­kon, ali pod uslo­vom da se izbo­ri dru­gi krug. To smo us­pje­li i oče­ku­jem po­no­vo po­ziv, i na­ra­vno bi­ću naj­bo­lji što mo­gu. Znam da bi mi to bi­la dru­ga i si­gur­no po­slje­dnja pri­li­ka da se us­ta­lim u re­pre­zen­ta­ti­vnom dre­su mo­je do­mo­vi­ne i is­ko­ris­tit ću je.

Pra­ti re­do­vno uta­kmi­ce na­šeg A- no­go­me­tnog ti­ma.

- Ka­da je u pi­ta­nju A-re­pre­zen­ta­ci­je i uta­kmi­ca s Por­tu­ga­lom, mi­slim da mo­že pro­ći u ba­ra­žu! No­go­me­tni Mun­di­jal je san sva na­ci­je, a ja bih vo­lio da po­ka­že­mo prvo Srbi­jan­ci­ma, pa on­da i ci­je­lom svi­je­tu ko su Bo­san­ci - po­ru­čio je Šte­fan Udo­vi­čić “Bos­ke”, na­da bh. fu­dba­la na pri­vre­me­nom ra­du u Srbi­ji.

E. H.

Ot­kud Bos­ke

- On je je­di­ni na­vi­jač re­pre­zen­ta­ci­je BiH u na­šem klu­bu, uz Ne­na­da Ki­su na­ra­vno. On vo­li da čes­to is­ta­kne svo­je bo­san­sko po­ri­je­kla, a os­ta­li igra­či su mu upra­vo zbog to­ga da­li na­di­mak “Bos­ke”. I što je in­te­re­san­tno, na svo­je pra­vo ime Šte­fan ri­jet­ko se i oda­zi­va - ka­zao nam je Udo­vi­či­ćev tre­ner Vla­do Ro­mče­vić.
Palac gore za mladog Stefana :) svaka cast :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 31 okt 2009, 12:36

dubrava je napisao/la:neki dan gledam naTV-u (Nova TV). Ima jedan mali iz Bosanskog Novog, Danijel Graovac, prosao probu i potpisao za Dinamo. Igra za U-17 ili U 19 BiH, nisam siguran. Kazu da je veliki talent, al vrijeme ce pokazati. Sad, poznavajuci HNS, ne bi me cudilo kad bi ga "preoteli" Bosni. Ne bi im bilo prvi put.
Kakav talenat !!!
Igrao sam ja protiv njega .Nista posebno,samo izgleda ima jaceg oca!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, General505 i 24 gosta.