? To kao neki pokusaj provokacije ili sta?cikcanga je napisao/la:Steta sto je mali Redzepi Srbin.
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
a de mi objasni ovo onda:cikcanga je napisao/la:Steta sto je mali Redzepi Srbin.
Haris Redžepi (born 20 July 1988 in Sarajevo)
bosanac redzepi ba
http://www.1hnl.net/igrac.php?id=1724
a ovdje srbin xD
http://www.worldfootball.net/spieler_pr ... s-redzepi/
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
http://www.1hnl.net/igrac.php?id=1724
a ovdje srbin xD
http://www.worldfootball.net/spieler_pr ... s-redzepi/
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Neka ga ima, ako ce i za koga igrat, to ce bit za nas. A vjerujem da ima i nas pasos. Samo ne znam sto pricamo o njemu? Covjek nije standardan ni u Karlovcu....cikcanga je napisao/la:Cartman je napisao/la:? To kao neki pokusaj provokacije ili sta?cikcanga je napisao/la:Steta sto je mali Redzepi Srbin.
Nije pokusaj provokacije.
Stvarno je steta jer bi moglo biti nesto od njega, a ima srpski pasos.
@dino-92
To stvarno mislis da su svi ljudi rodeni u Sarajevu Bosanci?
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
sad je i redžepi talent???zato što je zabio gol jadnom hajduku kojeg svi trpaju???josip šimić je zabio ajaxu 1998 godine za pobjedu pa nestao!!!nemojte se razbacivati terminom "talent"...osim toga gdje bi igrao???umjesto pjanića??misimovića???salihovića???talent je dino fazlić iz werdera i on je budućnost u bosanskoj reprezentaciji
Biti Bosanac u subotu i nedelju u Beogradu i to na utakmicama seniorskog i juniorskog sastava FK Čukarički Stankom, je značilo biti ponosan!
Naime, perjanica seniorskog sastava Nenad Kiso je briljirao i svojim pogotkom osigurao Čukaričkom tri dragocijena boda u borbi za opstanak protiv Napretka, dok je Štefan Udovičić u nedelju predvodio napad juniorskog tima i asistirao za pogodak.
Upravo je Udovičić bio prva zvijezda gostiju na na stadionu Ade. Korpulentan (185 cm) i eksplozivan napadač, plijenio je svojom brzinom ali i osobinama pravog vođe na terenu.
Iako razočaran porazom, trener omladinaca Čukaričkog Vlado Romčević bio je zadovoljan igrom bh. internacionalca.
- “Boske” je pakao od igrača, disciplinovan i izuzetno vaspitan momak. Njegove psiho-motoričke sposobnosti, svrstavaju ga trenutno među najbolje napadače u Srbiji kada je u pitanju omladinski fudbal. Vjerujem da će već na proljeće predvoditi napad prvog tima.
Štefan je nakon utakmice za “San Sport” kazao:
- Ne mogu da shvatim, napravili smo seriju od četiri pobijede, pa onda serija od tri poraza. Ali i to fudbal.
Prečka, pa asistencija za gol. To je ipak respektabilan učinak za jednog napadača...
- Trener mi je rekao da je prezadovoljan s mojom igrom. No, mene interesuju pobjede.
Štefan je već dobijao poziv selektora juniorske reprezentacije BiH Zorana Bubala.
- Imam obećanje selektora Bubala da će mi dati još jednu priliku nakon, ali pod uslovom da se izbori drugi krug. To smo uspjeli i očekujem ponovo poziv, i naravno biću najbolji što mogu. Znam da bi mi to bila druga i sigurno posljednja prilika da se ustalim u reprezentativnom dresu moje domovine i iskoristit ću je.
Prati redovno utakmice našeg A- nogometnog tima.
- Kada je u pitanju A-reprezentacije i utakmica s Portugalom, mislim da može proći u baražu! Nogometni Mundijal je san sva nacije, a ja bih volio da pokažemo prvo Srbijancima, pa onda i cijelom svijetu ko su Bosanci - poručio je Štefan Udovičić “Boske”, nada bh. fudbala na privremenom radu u Srbiji.
E. H.
Otkud Boske
- On je jedini navijač reprezentacije BiH u našem klubu, uz Nenada Kisu naravno. On voli da često istakne svoje bosansko porijekla, a ostali igrači su mu upravo zbog toga dali nadimak “Boske”. I što je interesantno, na svoje pravo ime Štefan rijetko se i odaziva - kazao nam je Udovičićev trener Vlado Romčević.
Naime, perjanica seniorskog sastava Nenad Kiso je briljirao i svojim pogotkom osigurao Čukaričkom tri dragocijena boda u borbi za opstanak protiv Napretka, dok je Štefan Udovičić u nedelju predvodio napad juniorskog tima i asistirao za pogodak.
Upravo je Udovičić bio prva zvijezda gostiju na na stadionu Ade. Korpulentan (185 cm) i eksplozivan napadač, plijenio je svojom brzinom ali i osobinama pravog vođe na terenu.
Iako razočaran porazom, trener omladinaca Čukaričkog Vlado Romčević bio je zadovoljan igrom bh. internacionalca.
- “Boske” je pakao od igrača, disciplinovan i izuzetno vaspitan momak. Njegove psiho-motoričke sposobnosti, svrstavaju ga trenutno među najbolje napadače u Srbiji kada je u pitanju omladinski fudbal. Vjerujem da će već na proljeće predvoditi napad prvog tima.
- Ne mogu da shvatim, napravili smo seriju od četiri pobijede, pa onda serija od tri poraza. Ali i to fudbal.
Prečka, pa asistencija za gol. To je ipak respektabilan učinak za jednog napadača...
- Trener mi je rekao da je prezadovoljan s mojom igrom. No, mene interesuju pobjede.
Štefan je već dobijao poziv selektora juniorske reprezentacije BiH Zorana Bubala.
- Imam obećanje selektora Bubala da će mi dati još jednu priliku nakon, ali pod uslovom da se izbori drugi krug. To smo uspjeli i očekujem ponovo poziv, i naravno biću najbolji što mogu. Znam da bi mi to bila druga i sigurno posljednja prilika da se ustalim u reprezentativnom dresu moje domovine i iskoristit ću je.
- Kada je u pitanju A-reprezentacije i utakmica s Portugalom, mislim da može proći u baražu! Nogometni Mundijal je san sva nacije, a ja bih volio da pokažemo prvo Srbijancima, pa onda i cijelom svijetu ko su Bosanci - poručio je Štefan Udovičić “Boske”, nada bh. fudbala na privremenom radu u Srbiji.
E. H.
Otkud Boske
- On je jedini navijač reprezentacije BiH u našem klubu, uz Nenada Kisu naravno. On voli da često istakne svoje bosansko porijekla, a ostali igrači su mu upravo zbog toga dali nadimak “Boske”. I što je interesantno, na svoje pravo ime Štefan rijetko se i odaziva - kazao nam je Udovičićev trener Vlado Romčević.
,,Ne,, oni su Sarajlijecikcanga je napisao/la:Cartman je napisao/la:? To kao neki pokusaj provokacije ili sta?cikcanga je napisao/la:Steta sto je mali Redzepi Srbin.
Nije pokusaj provokacije.
Stvarno je steta jer bi moglo biti nesto od njega, a ima srpski pasos.
@dino-92
To stvarno mislis da su svi ljudi rodeni u Sarajevu Bosanci?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To nikako ne moze biti steta nego SRECA ..cikcanga je napisao/la:Steta sto je mali Redzepi Srbin.

Halal im bilo ako ga pozovu a on prihvati! Poslije 12 odigranih kola on je postigao JEDAN go i to truhlom Hajduku i usput nije standardni prvotimac u Karlovcu! Daleko od toga da je neki igrac a jos dalje da ga sa 20 godina racuna neko kao talenta!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Haris Vučkić, isto talenat u evropi(postavio sam bio temu, ali ima admina koji se pfoliraju pa zakljucali temu) ima 17-18 godina, igra za sloveniju, jos ima nade da igra za bih, takodjer igrac Newcastla, (sam kaze da bi volio igrati za bih)
da nisi na fb prico sa njima ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Haris Vučkić, isto talenat u evropi(postavio sam bio temu, ali ima admina koji se pfoliraju pa zakljucali temu) ima 17-18 godina, igra za sloveniju, jos ima nade da igra za bih, takodjer igrac Newcastla, (sam kaze da bi volio igrati za bih)
Evo upravo na tv gledam švica kontra brazila do 17 godina i vodi švica 1:0 , i izmjena u švici izlazi haris seferović a ulazi sead hairlić (ne znam jesam li pravilno napisao ali ovako je nekako)...i samo konstatacija šteta evo dva potencijalna reprezentativca opet promaknuše....
-
- Kontakt:
Mislis na Seada Hajrovica? Mali potpisao za Arsenal nedavno..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Dobro je igrao mali 

još ni9je gotovo.sve dok ne odigraju za A tim Švice ima nade.Sjeti se Rakitića koji je igrao i u U21 Švice pa se prekontao da igra za HR,pa recimo Pjanić igrao za Luxemburg pa sad za nas.Tako da još ima nade.A ovaj što igra u Arsenalu je rekao da mu je želja igrati za BiH.tako da nek se još malo iskali tamo a onda lijepo da dobijemo upakovanog igrača.tropico je napisao/la:Evo upravo na tv gledam švica kontra brazila do 17 godina i vodi švica 1:0 , i izmjena u švici izlazi haris seferović a ulazi sead hairlić (ne znam jesam li pravilno napisao ali ovako je nekako)...i samo konstatacija šteta evo dva potencijalna reprezentativca opet promaknuše....

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma ja, sta cemo bezveze koristit pare na njega u mladjim reprezentacijama kad svicarci mogu to uradit za nas. Bas kao kanadjani i luksemburzani 

Mali Redžepi je Bošnjak iz Prištine kome srce kuca za BiH!cikcanga je napisao/la:Steta sto je mali Redzepi Srbin.
Mali Hajrić je štoper iu mlađim katogorijama Arsenala ima i starijeg buraza 18 ili 19 godina napadač u Švici. Porijeklom su Sandžaklije imaju familiju ovdje i ukoliko ih na vrijeme pozovu u A repku igraće za nas!tropico je napisao/la:Evo upravo na tv gledam švica kontra brazila do 17 godina i vodi švica 1:0 , i izmjena u švici izlazi haris seferović a ulazi sead hairlić (ne znam jesam li pravilno napisao ali ovako je nekako)...i samo konstatacija šteta evo dva potencijalna reprezentativca opet promaknuše....
neki dan gledam naTV-u (Nova TV). Ima jedan mali iz Bosanskog Novog, Danijel Graovac, prosao probu i potpisao za Dinamo. Igra za U-17 ili U 19 BiH, nisam siguran. Kazu da je veliki talent, al vrijeme ce pokazati. Sad, poznavajuci HNS, ne bi me cudilo kad bi ga "preoteli" Bosni. Ne bi im bilo prvi put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Palac gore za mladog Stefanaseha je napisao/la:Biti Bosanac u subotu i nedelju u Beogradu i to na utakmicama seniorskog i juniorskog sastava FK Čukarički Stankom, je značilo biti ponosan!
E. H.
Otkud Boske

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
Kakav talenat !!!dubrava je napisao/la:neki dan gledam naTV-u (Nova TV). Ima jedan mali iz Bosanskog Novog, Danijel Graovac, prosao probu i potpisao za Dinamo. Igra za U-17 ili U 19 BiH, nisam siguran. Kazu da je veliki talent, al vrijeme ce pokazati. Sad, poznavajuci HNS, ne bi me cudilo kad bi ga "preoteli" Bosni. Ne bi im bilo prvi put.
Igrao sam ja protiv njega .Nista posebno,samo izgleda ima jaceg oca!!
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, General505 i 24 gosta.