Završena polusezona..a sad 3 mjeseca "zimski san"..

..Baš je ova pauza prevelika jeb.em li je...
Partizan,očekivano prvi,iako uopšte nisam zadovoljan sa igrom i načinom igre Vermeza i pojedinim igračima i dalje je bez premca u Srbiji...da su se neke utakmice ozbiljnije shvatile sada bi bilo makar +10,ali i ovih +6 daje dobar osnov za novu šampionsku titulu...Najefiskaniji tim sa prosjekom od 3 gola po meču. Crvena Zvezda,očekivano druga,mada je pitanje da li je i to mjesto zaslužno s obzirom na očajne rezultate i igru,naročito odbrane..neki važniji igrači nisu ušli u formu..Ogroman broj primljenih golova za polusezonu -22,ispali iz Kupa ,kao i Partizan...Ipak,očekujem da se konoliduju na proljeće i ubjedljivo završe na 2.mjestu

....Jagodina mi je baš draga ekipa,vidi se da se kod njih kvalitetno radi,da su zdrava sredina,pa tako me ovaj rezultat i ne čudi..trebali bi u Evropu..Vojvodina uvjek ima potencijal za nešto više,ali nikako da naprave taj korak...Realno ljudi su izgubili samo jedan meč,najmanje u ligi,najmanje golova primili u ligi (7 u 15 kola

)...a na 4.mjestu

..al u prilog tome ide 7 remija i samo 13 golova,od toga 3 u zadnjoj utakmici..Baš su fenomen

Imaju dobru ekipu,možda im fali dobar trener koji bi im ulio više samopouzdanja..realno ovaj tim ima potencijal da se bori za titulu,ali.....Mislim da im Evropa ne gine,na kraju,uostalom ostao im je kup i lijepa šansa za trofej...Rad dobar kao obično,sviđa mi se njihova drska igra..Javor najveće iznenađenje po meni,na visokom 6.mjestu...Sloboda,Spartak i OFK u sredini kao što sam i očekivao,mada Spartak ima potencijal da ide ka vrhu na proljeće....Donji dio tabele baš zamršen i to su timovi što će se do kraja "krljati" za opstanak...Realno mislim da Smedervo ispada na kraju,i da će ostati na mjestu na kome su i sada (16.)...Razočarao me Radnički KG i Novi Pazar,mada kontam da neće ispasti...nekako najveće šanse za ispadanje dajem BSK-u i Donjem Sremu,pa nek se dogovore

Mens sana in corpore sano.