KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Vjerovatno Stefan.
Da si lepo procitao kao sto nisi procitao bi sledece(cak si i boldovao to) "..."ovim ne opravdavam pogrdna skandiranja"...niti dobrom partijom niti skandiranjem delija...samo napominjem da se ne dele lako epiteti stoke,a da se usput svoji gresi zaboravljaju.Devil je napisao/la:Da to sto su Delije skandirale Bodirogi,to svakako dopusta i Grobarima da skandiraju Savanovicu.sasagmp je napisao/la:Losa postavka igre trenera i ocajna partija pleja su uzrok vecerasnjeg poraza.
**** ti trenera kome se igra 40 minuta svodi na unutrasnjoj igri i onda kad Pekovica nema,nema ni igre...
Lo ce imati nocne more od Kinseja,nije smeo spustiti loptu na parket koliko je ovaj dobar odbrambeni igrac,alal mu vera.
Zasluzena pobeda Efesa,koji je ove godine strasno dobro sklopljena ekipa.Nama ostaje da zbijemo redove i da guramo dalje.Partizan ovo nije morao da dobije,kao sto nece morati da dobije ni Real kuci,ni Makabi,ni Armani...ne zivite ljudi u iluziji,svaka pobeda je premija i tako je treba gledati.Nismo mi bogom dani,ljudi trose desetine miliona eura u odnosu na nasih 3,4...malo realnosti nije na odmet.Volimo svi cuda,ali ona se ne desavaju svaki dan pogotovo ne sa "trenerom" na klupi.
Sledeci rival je Makabi u Tel Avivu.
Da se osvrnem na skandiranje Savanovicu....ta "stoka" je na zagrevanju njega nagradila aplauzom i to cela hala...ovim ne opravdavam pogrdna skandiranje nakon njegove 3,4 trojke...ali setite se vasih skandiranja Bodirogi,imate i vi putera na glavi.Izvinjenje Savanu veliko,ja mu licno skandirao nisam jer mozga imam pa pre pevanja uvek malo razmislim
.U izjavi posle tekme je rekao da to razume i da nije sigurno ocekivao da mu skandiraju Savane kralju dok nas ubija kosevima,legenda ostaje legenda.Jedan od nasih igraca kojeg bi voleo videti u dresu voljenog kluba.
evo i izjave njega i Sase Vujacica posle utakmice,ala vera momci...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=551204" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Kako si povukao paralelu to bi znacilo da sada kada bi Delije ne daj boze nekoga ubile,to bi opravdali jer su i Grobari to isto uradili.![]()
Naravno ne opravdam ni postpuke Delija,to je meni bilo sramno tada da se tako peva velikanu basketa,ali ni za ovo opravdanja nema.
Lepo sam ja sve to procitao i citiram.sasagmp je napisao/la:Da si lepo procitao kao sto nisi procitao bi sledece(cak si i boldovao to) "..."ovim ne opravdavam pogrdna skandiranja"...niti dobrom partijom niti skandiranjem delija...samo napominjem da se ne dele lako epiteti stoke,a da se usput svoji gresi zaboravljaju.Devil je napisao/la:Da to sto su Delije skandirale Bodirogi,to svakako dopusta i Grobarima da skandiraju Savanovicu.sasagmp je napisao/la:Losa postavka igre trenera i ocajna partija pleja su uzrok vecerasnjeg poraza.
**** ti trenera kome se igra 40 minuta svodi na unutrasnjoj igri i onda kad Pekovica nema,nema ni igre...
Lo ce imati nocne more od Kinseja,nije smeo spustiti loptu na parket koliko je ovaj dobar odbrambeni igrac,alal mu vera.
Zasluzena pobeda Efesa,koji je ove godine strasno dobro sklopljena ekipa.Nama ostaje da zbijemo redove i da guramo dalje.Partizan ovo nije morao da dobije,kao sto nece morati da dobije ni Real kuci,ni Makabi,ni Armani...ne zivite ljudi u iluziji,svaka pobeda je premija i tako je treba gledati.Nismo mi bogom dani,ljudi trose desetine miliona eura u odnosu na nasih 3,4...malo realnosti nije na odmet.Volimo svi cuda,ali ona se ne desavaju svaki dan pogotovo ne sa "trenerom" na klupi.
Sledeci rival je Makabi u Tel Avivu.
Da se osvrnem na skandiranje Savanovicu....ta "stoka" je na zagrevanju njega nagradila aplauzom i to cela hala...ovim ne opravdavam pogrdna skandiranje nakon njegove 3,4 trojke...ali setite se vasih skandiranja Bodirogi,imate i vi putera na glavi.Izvinjenje Savanu veliko,ja mu licno skandirao nisam jer mozga imam pa pre pevanja uvek malo razmislim
.U izjavi posle tekme je rekao da to razume i da nije sigurno ocekivao da mu skandiraju Savane kralju dok nas ubija kosevima,legenda ostaje legenda.Jedan od nasih igraca kojeg bi voleo videti u dresu voljenog kluba.
evo i izjave njega i Sase Vujacica posle utakmice,ala vera momci...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=551204" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Kako si povukao paralelu to bi znacilo da sada kada bi Delije ne daj boze nekoga ubile,to bi opravdali jer su i Grobari to isto uradili.![]()
Naravno ne opravdam ni postpuke Delija,to je meni bilo sramno tada da se tako peva velikanu basketa,ali ni za ovo opravdanja nema.
Zasto si ti ovo naveo,zasto moras opet u svome postu da spomenes Delije i Zvezdu ?ali setite se vasih skandiranja [/b]Bodirogi,imate i vi putera na glavi
Jesam li ja igde rekao da je to opravdano a ovo neopravdano,nisam.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pomenuo sam zato sto je par postova pre mog pomenuto skandiranje Grobara od strane Delije...i to onako podrugljivacki stoka bla bla.Samo sam hteo da ga "spustim" da ne leti jer svi imaju svoje grehe,nista vise 
Ne smatram tribine Jug i Sever kao stecista ljudi sa visokim IQ-om(cast izuzetcima).Mnogo je mase koja po defaultu skandira nesto,a o tome ne razmislja...od toga se jezim.

Ne smatram tribine Jug i Sever kao stecista ljudi sa visokim IQ-om(cast izuzetcima).Mnogo je mase koja po defaultu skandira nesto,a o tome ne razmislja...od toga se jezim.
Sta ocekivati u Tel Avivu? Makabi cini se da nije nesto. Ali samo igrom na centre tesko cemo ih dobiti. Ili mozda hocemo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
S obzirom da nema Sofoklisa Partizan jedino na centra i moze igrati.
Sve ispod 15 razlike je uspjeh.

a sto ga nema?braoolyo je napisao/la:S obzirom da nema Sofoklisa Partizan jedino na centra i moze igrati.
koliko znam nece igrati samo u izraelu, a u nedelju je igrao u sirokom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Zar nije bila prica da nece igrati ABA ligu uopste? Ne znam, mozda sam pogrijesio ali mislim da sam to procitao negdje.
edit:
nasao sam vijest, upravu si, samo domace prvenstvo ne igra, dakle 15+ razlike
edit:
nasao sam vijest, upravu si, samo domace prvenstvo ne igra, dakle 15+ razlike

-
- Kontakt:
Hoce li biti prenosa Makabi-Partizan?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Evroliga ili ABA?
Evroliga kao i uvijek na RTS-u, za ABA ligu ne znam.
-
- Kontakt:
Mislio sam na Evroligu. Super onda cuo sam da gostujuce utakmice RTS nece prenositi,pa zato pitambraoolyo je napisao/la:Evroliga ili ABA?
Hvala za info
Neka me biju,neka me tuku
@braoylo grijesis. RTS nema prava da prenosi gostovanja. Tekmu iz Izraela gledajte na Sport Klubu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tako je vec su poceli da je najavljujuDANTES je napisao/la:@braoylo grijesis. RTS nema prava da prenosi gostovanja. Tekmu iz Izraela gledajte na Sport Klubu

27. 01. 2012. iz Tel Aviva, Euroliga.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa ko zna! Mozda i dogodine. Vidovitost je cesta u nasih ljudi 8)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sto jest, jestDANTES je napisao/la:Pa ko zna! Mozda i dogodine. Vidovitost je cesta u nasih ljudi 8)

Mozda u nekom revijalnom mecu ili tako nesto slicno

A mozda i sutra u Tel Avivu neko igra

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ha ovi sa SK definitivno citaju ovaj forum. Makli su 2012. Ali su siroti sad ostavili samo 27.01. Hahaha
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Opet je 3/4 bila kobna. Dozvole rivalu da napravi veliku razliku i onda je jure. Centri podbacili, ali sut jos i vise
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
mislim da ce biti ista meta isto odstojanjeDANTES je napisao/la:Veceras opet sa Makabejcima.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
AJMO CRNO-BELI!!!! Sutra je utakmica, tj danas je utakmica biti il ne biti, kakvo pitanje 

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.