Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Legendo nama fali jos jedan bek da malo rasteretimo Malinovica i Milasa.Ocito Memic to nije,ne kontam sto Kasumovic ne igra nikako. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
samo_lijevo je napisao/la:Legendo nama fali jos jedan bek da malo rasteretimo Malinovica i Milasa.Ocito Memic to nije,ne kontam sto Kasumovic ne igra nikako.
To se i ja pitam ja sam mislio da je povreda u pitanju ali nije momak zdrav ali jos nije dobio priliku mozda sutra protiv Konga dobije sansu da selektor odmori ove glavne igrace
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Veceras su neki malo zakazali, oni od kojih se ocekivalo. Neki su odigrali ocekivano ili iznad nivoa Malinovic, Ajkunic...
Problem u sve 3 utakmice je spustanje lopte na crtu, nekako slabo to ide..Pivoti i kada dobiju loptu cesto znaju promasiti. Ali veceras nije za zamjerit, Slovenci su fizicki previse dominantni..
Milas veceras podbacio, Peric isto..
Golmani su nam dobra strana, dosta kritikovani Milicevic odigrao dobro, Eres za zvoje godine odigrao dobro. Na kraju je imao dvije tri teske situacije iz slabog ugla
Bezbradicu treba koristiti kao specijalca u odbrani, tu je jaci dosta nego u napadu..
Uglavnom nije nikom zamjerit, dali su sve od sebe i ostave srce na terenu sto je najvaznije...Ako budu imali ovakav pristup i upola ovakvu publiku u zadnje dvije utakmice dobijaju hladno
Problem u sve 3 utakmice je spustanje lopte na crtu, nekako slabo to ide..Pivoti i kada dobiju loptu cesto znaju promasiti. Ali veceras nije za zamjerit, Slovenci su fizicki previse dominantni..
Milas veceras podbacio, Peric isto..
Golmani su nam dobra strana, dosta kritikovani Milicevic odigrao dobro, Eres za zvoje godine odigrao dobro. Na kraju je imao dvije tri teske situacije iz slabog ugla
Bezbradicu treba koristiti kao specijalca u odbrani, tu je jaci dosta nego u napadu..
Uglavnom nije nikom zamjerit, dali su sve od sebe i ostave srce na terenu sto je najvaznije...Ako budu imali ovakav pristup i upola ovakvu publiku u zadnje dvije utakmice dobijaju hladno
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jul 2013, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Miličević je konačno opravdao minutažu koju dobiva. Ako se ne varam, bio je nepogriješiv.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ја " не ", не ' " ", а то % & % " ? $ & ? / " " је његов ?.
" ?, $ " " " $. Овај ? " $ " " $ у ", ? је зато $ на $ ? " & ? " $ ".
' " & " $. Сва / ' ?, па се $ ' " % & у " " ' на 24% ".
$ " све / ' " ?... $ ' $, " све, ? " ? " " ? & - ' ¥ " :"""
" ?, $ " " " $. Овај ? " $ " " $ у ", ? је зато $ на $ ? " & ? " $ ".

? своје, % туђе!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Veceras mijenja Milasa sa Bezbradicom.Obojica se umore u odbrani i on njih rotira u napadu.Jos je Bezbradica cuo Maskovska.Ja jos Bubalo nije nikako ulazio u igru.
I cemu ova zamjena golmana?Jedino da nije neka povreda?Ne vidim razloga osim nekog dogovora o raspodjeli utakmica.
I cemu ova zamjena golmana?Jedino da nije neka povreda?Ne vidim razloga osim nekog dogovora o raspodjeli utakmica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ovo je dokaz da je BIH vjestacka drzava , koja nema buducnost jer nismo objektivni. Ako su ljiljani iz srednjeg vjeka , i cetiri "S" su mogo prije nastali i simbol su Srpskog naroda, ali zbog njih treba igrati bez publike, a liljani su dozvoljeni ??? Ja vise necu diskutovati o ovom.
-
- Kontakt:
Jel ocekujes da ovaj portal kaze SVAKA CAST BL za cetnicku zastavu i sliku ratnog zlocinca..ja sam bio odusevljen vasom posjetom i svaka vam cast..volite Srbiju i bodrite je,al manite se zabranjenih djela.ris je napisao/la:Ја " не ", не ' " ", а то % & % " ? $ & ? / " " је његов ?.
" ?, $ " " " $. Овај ? " $ " " $ у ", ? је зато $ на $ ? " & ? " $ ".![]()

SRAMOTITE SE DJUBRAD JEDNA POGANA! SVI KOJI PODRZAVATE NESTO VAKO! PUUU!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Eto koji si ti međed i to onaj šumski ograničen ko balkon. Ko hajvanu govori o četiri "S", ovdje se govori o zastavi ČETNIČKOG pokreta i zastavi RATNOG zločinca. Šta će one tu? Šta će one na jednoj sportskoj manifestaciji koja treba da predstavi ovu državu kakva god da je u najboljem mogućem svjetlu. Sa ovakvim umovima? Teško vjeruj mi.aaaaa je napisao/la:Ovo je dokaz da je BIH vjestacka drzava , koja nema buducnost jer nismo objektivni. Ako su ljiljani iz srednjeg vjeka , i cetiri "S" su mogo prije nastali i simbol su Srpskog naroda, ali zbog njih treba igrati bez publike, a liljani su dozvoljeni ??? Ja vise necu diskutovati o ovom.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- tuzlak1987
- Kontakt:
nismo mi krivi, vi ste jednostavno nepopravljivi...radite sta hocete, kao da nas boli briga, ali na sportskim terenima i pred malim ekranima nece biti nikakvi Mladici i cetnicke zastave jer neko gleda to..ris je napisao/la:Ја " не ", не ' " ", а то % & % " ? $ & ? / " " је његов ?.
" ?, $ " " " $. Овај ? " $ " " $ у ", ? је зато $ на $ ? " & ? " $ ".![]()
Drugo zastava cetnickog pokreta na tribinama nije "dlaka u jajetu"...Upravo obrnuto, dok je takvih koji misle da je to dlaka u jajetu ovdje nece biti dobro...
Djaba cu zbog vas debila sada biti banovan ili odstranjen ali mi nije zao..[/quote]
Sve rečeno.
@ris:
rise, rise Borise. Treba li te podsjećati da je srpska U21 reprezentacija na ovo prvenstvo ugurana "na guzove", tek nakon što je predstavnik Okeanije odustao, a "tvoja" reprezentacija popušila u kvalifikacijama (http://www.eurohandball.com/wch/u21/men ... ion+Europe" onclick="window.open(this.href);return false;)? Svaka čast srpskom rukometu, ali se na ovo prvenstvo nisu plasirali, nego su ugurani na silu, šatro "wild card". Baš me interesuje kakva bi posjećenost bila u "" $ у " са " "" da je umjesto Srbije u grupi A ekipica rukometnih amatera iz Australije?
Tad se vjerovatno ne bi ni igralo u BL, ne biste ni htjeli biti domaćini, nego bi minirali ovo SP kao što i minirate veliku većinu rijetkih pozitivnih i konstruktivnih stvari u ovoj napaćenoj zemlji. 
Djaba cu zbog vas debila sada biti banovan ili odstranjen ali mi nije zao..[/quote]
Sve rečeno.

@ris:
rise, rise Borise. Treba li te podsjećati da je srpska U21 reprezentacija na ovo prvenstvo ugurana "na guzove", tek nakon što je predstavnik Okeanije odustao, a "tvoja" reprezentacija popušila u kvalifikacijama (http://www.eurohandball.com/wch/u21/men ... ion+Europe" onclick="window.open(this.href);return false;)? Svaka čast srpskom rukometu, ali se na ovo prvenstvo nisu plasirali, nego su ugurani na silu, šatro "wild card". Baš me interesuje kakva bi posjećenost bila u "" $ у " са " "" da je umjesto Srbije u grupi A ekipica rukometnih amatera iz Australije?

To kralju.aleksandar_veliki je napisao/la:Posto je BiH vjestacka drzava, bar po tebi, mrsss i ti sa bh. portala.aaaaa je napisao/la:Ovo je dokaz da je BIH vjestacka drzava , koja nema buducnost jer nismo objektivni. Ako su ljiljani iz srednjeg vjeka , i cetiri "S" su mogo prije nastali i simbol su Srpskog naroda, ali zbog njih treba igrati bez publike, a liljani su dozvoljeni ??? Ja vise necu diskutovati o ovom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Njima je to normala..djaba objasnjavati.
Nemojte sada vi ovu temu spammati, čovjek se riješio onih koji su pisali nebuloze, ajmo da o sportu pišemo, ili da završimo do sutra sa kompjuterom. Ohladite glave.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pitanje i da smo imali još jednog beka , bil dobili ove Slovence stvarno su sila, nikako im ne možeš braniti šut, pokušaš sa flasterima,agresivno ih izguraš na 10-11 metara i oni pogode, njihov pivot i krila kod nas komotno mogu igrati bekovesamo_lijevo je napisao/la:Legendo nama fali jos jedan bek da malo rasteretimo Malinovica i Milasa.Ocito Memic to nije,ne kontam sto Kasumovic ne igra nikako.

Ja sam prezadovoljan partijama do sada, baš uživam gledati ovu repku, o Malinoviću,Građanu(iako je ispod svakog nivoa),Milasu sam sve znao do sada, ali ja sam očaran malim Erešom koje će to krilo biti, kako je dijete hladno jbt a tek mu 18

Ključ igre protiv nas je zatvoriti Perića, suziti mu prostor, kao nekad Karabatić Balića što je čuvao, danas su Slovenci njega držali i na kraju su i uspjeli, umorili ga nije imao ni on snage, napravio i 2-3 tehničke.
I pravimo glupe faulove za 2 minuta, igramo baš perfektnu odbranu, sve stižemo zatvoriti, ali bespotrebno se zalijećemo i napravimo faul za 2 minuta, danas Građan,Perić i Malinović baš bespotrebno, Miličević je jednom dobro prošao, dok je protiv Koreje i Mađarske i on pravio bespotrebna isključenja.
U konačnici ovoj ekipi samo treba dobar psihologa da im popravi koncentraciju jer sve ostalo je očigledno da imaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Hajmo ljepsim stvarima..jel iko gledao Argentinu..danas su dobil Koreju..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest se aleksandra_veliki naljutio
Svi oni vole Srbiju ali uzimaju sve od BiH. Kad tolik volite Srbiju, pa idite u nju, ko vam brani. Pustite ns normalan narod na na miru zivimo.
Tek mi je sad krivo za ono protiv Koreje. Mogli smo i Sloveniju dobit, samo da smo bili mal pribraniji. Previse zurimo sa napadima. Ova ekipa, ako ostane na okupu bit ce veoma jaka, bit ce medju jacim repkama svijeta. Kvalitet imaju, srce imaju samo jos se psihicki dotjerat i bit' ce nesto od njih.
Naprijed Bosno, u inat hejterima

Svi oni vole Srbiju ali uzimaju sve od BiH. Kad tolik volite Srbiju, pa idite u nju, ko vam brani. Pustite ns normalan narod na na miru zivimo.
Tek mi je sad krivo za ono protiv Koreje. Mogli smo i Sloveniju dobit, samo da smo bili mal pribraniji. Previse zurimo sa napadima. Ova ekipa, ako ostane na okupu bit ce veoma jaka, bit ce medju jacim repkama svijeta. Kvalitet imaju, srce imaju samo jos se psihicki dotjerat i bit' ce nesto od njih.
Naprijed Bosno, u inat hejterima

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Porao ko poraz nije toliko tragican, jer se isti desava i vecim ekipama od nas, ali je zabrinjavajuce da mi nismo u stanju nauciti iz nasih gresaka. Opet veceras zicere nismo pretvorili u gol, te smo u trenutcima kada smo imali priliku da se vratimo u utakmicu pravili bezpotrebne tehnicke greske.
Momcima se sto se zalaganja i borbe na parketu tice nema sta zamjeriti i sada treba hladne glave odigrati naredna dva susreta i ibezbijediti drugo mjesto u grupi.
Momcima se sto se zalaganja i borbe na parketu tice nema sta zamjeriti i sada treba hladne glave odigrati naredna dva susreta i ibezbijediti drugo mjesto u grupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja necu da raspravljam o tome sta se dogodilo u Banjoj Luci,ali dat cu komentar na danasnju utakmicu BH reprezentacije...
Solidno je to sve izgledalo,nazalost Slovenija je po meni glavni favorit za osvajanje uz Dansku...Mi se jedino mozemo nadati 2. mjestu u grupi i to je sasvim realno ako dobijemo Kongo i Argentinu...Samo nam fali koncentracije u presudnim trenucima...danas protiv Slovenije u prvih 30 minuta smo dobro kroistili krila,koje smo gotovo zaboravili u drugom dijelu i da nije bilo Malinovica bili bi deklasirani...Serdarevic opet dao svoj maksimum,ali ko bi branio bombe one Slovenske 5. ....ono ce biti veliki igrac...I Sarac nije bio los,na kraju utakmice imao je fine 2-3 odbrane...
SRETNO ZMAJEVI ,DO NOVE POBJEDE.....Sutra razbiti Kongo
Solidno je to sve izgledalo,nazalost Slovenija je po meni glavni favorit za osvajanje uz Dansku...Mi se jedino mozemo nadati 2. mjestu u grupi i to je sasvim realno ako dobijemo Kongo i Argentinu...Samo nam fali koncentracije u presudnim trenucima...danas protiv Slovenije u prvih 30 minuta smo dobro kroistili krila,koje smo gotovo zaboravili u drugom dijelu i da nije bilo Malinovica bili bi deklasirani...Serdarevic opet dao svoj maksimum,ali ko bi branio bombe one Slovenske 5. ....ono ce biti veliki igrac...I Sarac nije bio los,na kraju utakmice imao je fine 2-3 odbrane...
SRETNO ZMAJEVI ,DO NOVE POBJEDE.....Sutra razbiti Kongo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.